Кухни - 22ра тема

• 48 432
  • 297
  •   1
Отговори
# 105

Помисли за стъклокерамичните...много икономични,
лесно се почистват.Бързо загряват.
Мое мнение,нека кажат и другите.Аз лично никога
не бих ги сменила вече.
Подкрепям! Peace Peace Peace

# 106
Аз съм взела на същата фирма

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=74

но кухнята ще е готова средата или края на май и още нямам лични впечатления .Но мои приятели имат същия но пише Фабер -доволни са и не мирише в стаята изобщо ,дори и на цигари  Peace
Дано съм ти помогнала Hug

# 107
  • Mostly in my mind
аМИ ТО Faber и Eurolux не а ли една и съща фирма?

# 108
една и съща фирма е

# 109
  • София
Момичета, какво ще кажете за този плот - дали има опастност да стават яки петна, които с нищо да ме мога да изчистя.
Кухнята е бял лак и ще взимаме и фурната от тази серия.

# 110
Ето го най-после проекта и за нашата кухня с онези, гадните плочки, дето на нищо не вървяха!

http://media.snimka.bg/2737/011728892-big.jpg

В ляво е мивката и там няма горни шкафове, защото има скосяване и прозорец. Поръчахме я - край, каквато - такава!  Mr. Green

# 111
Ето го най-после проекта и за нашата кухня с онези, гадните плочки, дето на нищо не вървяха!

http://media.snimka.bg/2737/011728892-big.jpg

В ляво е мивката и там няма горни шкафове, защото има скосяване и прозорец. Поръчахме я - край, каквато - такава!  Mr. Green

На мен ми харесва проекта. Simple Smile Дано и изпълнението да е добро Simple Smile

# 112
След толкова обикаляне и ровене из интернет, накрая открих, че имало тема и тук.
Отчаяах се ! Имам кухня точно 2 м. и почти всичко ще е с вградени неща извътре. Нямам нито рафтове, нито сложни механизми.Само на от 3-те грони шкафа имам рафтчета. На около 10-тина места ми направиха оферти... никоя за по-малко от 3000 лв.  Аз ли нещо не съм наред, или на такива фирми попадам. Как става този номер с готовите кухни в големите магазини като Айко или Арон, дето са хем по-големи , хем по-евтини от моята? Колко плащате за вашите кухни?

# 113
След толкова обикаляне и ровене из интернет, накрая открих, че имало тема и тук.
Отчаяах се ! Имам кухня точно 2 м. и почти всичко ще е с вградени неща извътре. Нямам нито рафтове, нито сложни механизми.Само на от 3-те грони шкафа имам рафтчета. На около 10-тина места ми направиха оферти... никоя за по-малко от 3000 лв.  Аз ли нещо не съм наред, или на такива фирми попадам. Как става този номер с готовите кухни в големите магазини като Айко или Арон, дето са хем по-големи , хем по-евтини от моята? Колко плащате за вашите кухни?

Забравих да спомена, че става въпрос за простички материали - ПДЧ

# 114
  • Пловдив

Хм, много, бе  Shocked
Нашата е П-образна 2 на 2 на 2 метра, с горни шкафове до тавана, с ъглови шкафове с чупещи вратички, горните вратички са МДФ лак, долните са ПДЧ и всичко това е 2000 лв.  Peace Частен майстор, днес-утре ще монтира и горните шкафове и ще я покажа цялата, иначе някъде по-назад я показвах недовършена  Peace

# 115
Привет момичета!

Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но поне е свързан с кухните.
Можете ли да ме насочите какви препарати да ползвам за почистване и поддръжка на плот от технически камък?

# 116

И аз като теб бая обикалях и накрая се спрях на МДФ профил с пълнеж и корпус ПДЧ ,с механизми на Блум ,вградена фурна-котлони-съдомиялна-аспиратор-микровълнова за наистина приемливата цена от 3500 лева Hug.Но навсякъде е относително.

п.п.Забравих да спомена че кухнята е дълга 9 метра горни и толкова долни шкафове Hug
Търси по добри оферти,мисля че Софиянци ще се включат и ще помогнат Hug

# 117
Забравих да спомена, че става въпрос за простички материали - ПДЧ
Нищо ти няма на теб просто всяка фирма дава различна цена. Но и по евтино излиза ако си намериш Частен майстор както е казала Знамейковица. Моята кухня също е прави Частен майстор и  излезе 4 000 лв. , а на наши семейни приятели наполовина по малка кухня им излязла толкова без никакви механизми и работи само, че правена във фирма. Дори като видяха моята останаха доста учудени и отделно за вграждане на даден уред в тази фирма се плащало отделно.

# 118
  • София
Благодаря ви за отговорите!!!
Спрях се на електрически котлони, защото при мен стъклокерамичните нямат шанс  Embarassed
Все нещо изпускам, млякото задължително изкипява и не само то... Вечно правя по няколко неща наведнъж и затова все бързам... Ще ги съсипя за нула време. Иначе на вид по ми харесват.

# 119
Благодаря ви за отговорите!!!
Спрях се на електрически котлони, защото при мен стъклокерамичните нямат шанс  Embarassed
Все нещо изпускам, млякото задължително изкипява и не само то... Вечно правя по няколко неща наведнъж и затова все бързам... Ще ги съсипя за нула време. Иначе на вид по ми харесват.
Точно затова си вземи стъклокерамични.
Те се нагряват само под дъното на съда в който готвиш и няма как да загори изкипялото .
Освен това изобщо не е трудно почистването. Peace

Общи условия

Активация на акаунт