За АПРИЛката е вече време бебенце в ръце да вземе

• 17 842
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
здравейте момичета  Hug
честито на всички обебили се майчета и честита първа месечинка на Дани Heart Eyes

Aila моля за помощ,много съм притеснена.малката от понеделник сутринта до вторник сутринта не се беше изхождала грам.във вторник сутринта беше напълнила памперса с разтройство,и като казвам напълнила говоря буквално!,до днес се е изходила 4 пъти и то все разтройство.звънях на педи,той каза че е нормално,но все пак се притеснявам че не спира.в понеделник бяхме започнали бебезан за коликите,но ги спряхме след разтройството и от вчера сме на чая на хип,незнам дали има някаква връзка.иначе спи нормално,кърмим се добре и е жизнена.благодаря ти предварително

# 121
Честит момък на Mai4e_na_zai4e да е жив и здрав и много да папка и слушка мама и тати  Hug

# 122
Да са живи и здрави съкровищата на Dream_wish, маги 1978, Didi Bojinova, zelenoto oko, Дея , poem, silvi, Ma4e_naZaj4e!!! Много щастие и късмет желая на всички бебчовци, а на мамите - бързо възстановяване!!!

Добре дошли на завърналите се мами Hug Heart Eyes
Аз все още не съм родила и съм така smile3511, дано да стане поне утре Sad, не искам да ми предизвикат раждането  smile3516. Ако има новини ще тормозя *деси* Heart Eyes
Много ви се радвам на всички с бебешоците, толкова е хубаво Heart Eyes

Целувки за всички и леко раждане на онези от нас които им предстои  bouquet

# 123
  • Бургас
Да са живи и здрави съкровищата на Dream_wish, маги 1978, Didi Bojinova, zelenoto oko, Дея , poem, silvi, Ma4e_naZaj4

Здравейте и аз още не съм родила, един ден не съм влзала и имам чувство че всечки са родили само аз си нося бебето. Аз имам време но миналата сряда моя доки каза че ще родя до една седмица, да ама не, не позна. Много ми тежи вече и вчера се подух адски много, даже ръцете ми станаха като кебапчета, неможех да си свия ръката и да си отключа в нас.
Днес поне ще си боядисам яйцата, а пък дай боже до велик ден да тръгне моето бебче.

Една позната разправя, че на сестра и доктора и казал да пие рициново масло за да роди, като го пила след 4 часа родила. Някой чувал ли е такова нещо.

# 124
Честити бебета на новите майчета!!! Да се им живи и здрави.
Ние всяка вечер имаме колики, които много трудно овладявам. Все още не съм организирала някакъв режим и действам малко хаотично.
Vivita 1, при мен положението е абсолютно същото. Все едно аз съм го писала. Надявам се Aila  да се включи и каже мнението си.
По-късно ще пиша пак! Лек ден!!!

# 125
Привет и от нас! Вече сме си вкъщи и усилено се кърмим. Елена има малко колики вече, но не е толкова страшно колкото беше с баткото (поне засега).

Честити бебчета на всички родили майчета! Да растат много здравички и щастливи и безгрижни дечица!!!

На все още очакващите голямото събитие им стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено!

Скоро ще дам линк с нашите снимки от изписването.

# 126
Здравейте и от мен Hug

Emanuela88, Gaja добре дошли вкъщи   Heart Eyes Hug Gaja, аз още не съм родила, така че ще се радвам на повече подробности за "Щерев", ако имаш време разбира се Simple Smile

Нашата мома явно не бърза да излиза още, все още нямам никакви признаци за раждане, само леки болки и някакво чувство като разтягане от вътрешната страна на бедрата, леки контракцийки от време на време и това е, а аз вече нямам търпение Simple Smile Днес ще се посветя на боядисването на яйца и разходките, пък не се знае всичко мове да стане Simple Smile

Хубав ден на всички. Успех на раждащите днес, а на всички, сдобили се вече с рожби-много спокойствие и радостни часове  Hug

# 127
Ето и линк със снимки от нашето изписване,  Wink.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365669&pid=11643401

# 128
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Честити бешорковци  на Dream_wish, маги 1978, Didi Bojinova, zelenoto oko, Дея , poem, silvi, Ma4e_naZaj4e!!! Много щастие и късмет желая на всички бебчовци, много да радват свойте родители!

Аз все така си ходя с моят тумбак напред назад.Харесва и на госпожицата и хич не мисли да напуска топличката си квартирка.  Crazy Утре съм на лекар,ще видим какво ще ми каже,макар че последно преди седмица мнението му беше ,че спокойно може да си изчакам до 1 май. Rolling Eyes
Дано не се окаже прав,че накрая само аз ще остана тука.
Днес ще се отдам на месене на козунаци и боядисване на яйца,малко да се поразсея.Малко почват да ме дразнят всички познати които ми звънят само да питат какво става,но явно това е неизбежно.Малко дори ме забавлява как хора ,които принципно ми се обаждат два пъти в годината сега баш звънят да любопитстват. Whistling
Отивам да приготвя първата партида козунаци.

# 129
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
bouquet  bouquet  bouquetЧестито на Силви и Майче на зайче!Да са ви живи и здрави рожбите!!!Много радост и щастие да изпълва дома ви!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
И аз имам чувството, че само аз останах бременна!Всеки ден се надявам да е Денят, ама на, не е дошъл още явно!
Днес боядисвам и аз яйца и съм бясна, 2/3 ми се спукаха! smile3511та ходих да докупувам!Сега ги дебна новите да не се спукат и те!За козунаци май няма да правя, най- много да замеся един на машината за хляб!
На всичкото отгоре с мъжа ми нямаме пукнат лев и пак ще се налага да взимаме назаем! smile3511Още не са му платили заплатата за март и няма никакви изгледи дори един лев да му дадат!Точно сега за Великден и когато чакаме бебе!Аз мойте майчински кой знае кога ще ги получа, т.к. идиотките от мойта фирма още не са ми занесли болничния в НОИ, който ми е от 6-ти март! smile3511Бясна съм!!!Толкова съм отчаяна и безсилна с тия пари, че направо ми се реве! Weary
Няма да ви занимавам вече с мойте тревоги, знам че не сме само ние, сигурно и вие си имате достъчно такива проблеми!Просто исках да ви се оплача да ми олекне! Sad

# 130
  • Бургас
Принцеса рая, спокойно,
не се нервирай толкова, нали знаеш че нервите се отразяват зле на бебето, а и вземеш да предизвикаш насила раждане. Пари все ще се намерят, и ни все оставаме без пари и все намираме, като се роди бебчо все ще има, когато раждах първото си дете нямахме пукната стотинка и една курсистка на мъжа ми която се занимава с Богословие му каза;"Господ дава дете и дава на него", така че всичко ще е наред.
А за яйцата аз ще ги варя довечера, но съм  ги оставила на стайна температура от снощи. Слагат се във съда в който ще се варят налива се хладка вода, оставят се половин час да се климатизират, слага се повечко сол и после се варят на бавно.
Аз съм си приготвила марули за довечера за пукнатите яйца, но съм такъв специалист че миналата година не се пукна нито едно от 100 а нарочно ги чупих.А козунаци не мога да меся. / А какво ли мога да меся?/ Смятам да си купя, незнам още от къде, аз докато се натуткам и Великден дошъл, все си мислех че досега ще съм родила ама не.

# 131
Честито на мама ssiilvvi  и Mai4e_na_Zai4e да са им живи и здрави съкровищата  smile3525 !!!
princessa raia   не си сама мила и аз като теб се чувствам направо безсилна  Sad а и с това постоянно звънене "какво стана да не роди" направо ми иде да хвърля телефона, сигурна съм че другите мами 2в1 са в същото положение и това безпаричие  Rage. Не ме оставиха да си боядисам яйцата   #Cussing out все едно само аз ще раждам  Thinking.
Дано поне днес след прегледа при лекаря имам някаква надежда, че беболина скоро ще се появи.  Това е за сега от нас  отиваме да се поразходим, че времето е много хубаво, довечера ще пиша как е минало при док.

# 132
Честити бебешоци  на Dream_wish, маги 1978, Didi Bojinova, poem, silvi, Ma4e_naZaj4e!!! Много щастие и късмет желая на всички бебета и бързо възтонавяване на мамите!!!

Честита месечинка и на малката Дани!
 Heart Eyes  bouquet
Принцеса Рая!
"Господ дава дете и дава на него"
Това са много верни думи, вярвай ,че всичко ще се нареди! Важно да родиш живо и здраво бебче, и да го дариш само със свойто позитивно настроение! Те още от утробата ни усещат, затова изгони това настроение през вратата и горе глава!  Hug

Днес питах педиатърка за това хълцукане. Каза че, това се дължи на несовершенна храносмилателна система, и хълцане е като един вид "оригване", т.е. изгонване на излишен въздух от стомахчето. Общо взето, не повод за притеснение.

От вчера започнах да мажа рана от секцио с маз и невен. Истинско чудо, спря да ме опъва и причинява дискомфорт като лягам. Макар, че в болница казаха на 6-7 ден след изписване, аз не издържах и започнах вчера (т.е. на 4-ден). Дори днес се осмелих да покашлям  Crazy Иначе, се чуствам мнооого по-добре от миналото ми нормално раждане! Дори се мисля за кекс  Whistling Embarassed Blush , ама ще чакаме  Heart Eyes

За опитните мами въпрос: кога вече може да извеждам бебка на тераса? Нещо ми се губи този момент с каката  newsm78

# 133
  • София
princessa raia , аз сутринта чух един съвет и наистина подейства за яйцата easter
Слагаш ги в студена вода с една лъжица оцет и ги слагаш на котлона. Като почнат да врят ги дръпваш и слагаш капак така стоят 20 мин в 100 градусовата вече вода и са готови Peace от 18 яйца , само 1 се пукна  Crazy  bouquet
Майчета със съквартиранти , дръжте се скоро ще се излюпят и вашите пиленца  bouquet
Мамочка, ние започнахме да излизаме само след седмица, ние сме юлско бебе Peace

# 134
Здравейте момичета,

извинявайте, че нахлувам в темичката ви, но много се зарадвах за мама asja!!! Преди година плаках , като разбрах какво е преживяла...

Мила asja, да ви е жив и здрав малкият Васко! Да расте здрав, послушен и с много късмет!

На момичетата, които все още са 2 в 1 пожелавам леко и безпроблемно раждане!
Точно същото!
АСЯ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!
Късмет момичета!

Общи условия

Активация на акаунт