Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 991
  • 348
  •   1
Отговори
# 210
Добре го е измислил, трябва му се признае  Simple Smile Няма да питам декларира ли приходите Simple Smile

# 211
Еми хубаво 35 деца х 150 лв = 5250 като махнем 50лв за карта за градския транспорт, като единствен разход. Кажете ми защо доктора не влиза да се защити. Аз много добре го познавам и знам реалната причина - убеден съм, че не може да покаже контрафакти, на тези които показах аз. Както съм и убеден, че а влезне да се пробва да се защити, се страхува до смърт, че паметта ми може да се окаже добра и за други случки. Така че - чакам го!

# 212
Някой прости обобщения:
1. Който ползва съветите на д-р Йосифов е доволен.
2. Който не го познава и се чувства заплашен - критикува (да използваме тази дума).
3. Други си чешат езика и дават съвети, които са правилни защото имат едно (две)  дете (деца) и ползват гугъл. Следващия път - няма да ваксинираме, няма да захранваме, няма слушаме никой освен гугъл и разбира се тези , които си чешат езиците. Като дойдат проблемите, пак тях. Особено харесвам изказвания от типа "педиатър ли ще ми каже кога и дали да ваксинирам". Не няма да е той, но може някой погребален агент да питаш или както казва обичния д-р Хаус "не ваксинирайте  и не давайте пари на корпорациите, но пък тогава влизате в бизнеса с детско ковчези".

Специално искам да обърна внимание на две неща:
1. Обозе починалата ВАК не дава доцентури защото това не е титла, а длъжност и
2. Д-р Йосифов има ТРИ (3) специалности - педиатрия, помология (ако се казва така или се пише така тази сложа дума за проблемите на децата с белите дробове) и имунология. Това, не знам дали знаете, да имаш три специалности в медицината не е като да имаш 3,000 поста във форум. Трябва да учиш като идиот години наред и да си видял това, което никой не иска да види от живота т.е. взимат се по-лесно от колкото да напишеш 3,000 поста в този отраден форум (даже не искам да коментирам почтената дама с 13,000 изказвания, благоговея пред нея, амин!). Добре знаете, че тази информация ви я давам, за да ви излъжа и всичко си измисля, това се вижда от орлов поглед, придобит от кърмене по високите духовни върхове.

Ако някоя нещастна душа се е интересувала от д-р Йосифов и е изчела всичко до момента (моите съболезнования) й предлагам да спре с четенето, да изтрие потреса от очите си и да гледа ведро на света, винаги има и по-зле, може да си написал 3,000 поста във форум, а да си празен кат' лейка (за 13,000  поста даже и не говоря).

Аз си излазам, както е казал киряк Стефчов. Имам една препоръка към някой друг човек , решил да  зашити д-р Йосифов, недей той няма нужда, аз нямам нужда, просто му се обадете и го питайте как е, това ще го зарадва повече.

# 213
  • До хладилника, който обичам
Айде, хаирлия да е Laughing

# 214

Специално искам да обърна внимание на две неща:
1. Обозе починалата ВАК не дава доцентури защото това не е титла, а длъжност и
2. Д-р Йосифов има ТРИ (3) специалности - педиатрия, помология (ако се казва така или се пише така тази сложа дума за проблемите на децата с белите дробове) и имунология. .

Драги ми юзър 2, продължавайте с лъжите от името на доктора. Доцент не е длъжност, а научно звание. И да за съжаление се дава от ВАК, колкото и да ви боли, че и даже регистър си има, за да могат да се изобличават лъжци и мошеници като нашия "доцент". Обръщам ви внимание драги ми юзъре, че сте прекалено боса в медицината, че да не знаете що е ПУЛМОЛОГИЯ, камо ли да оценявате "доцента".

Та, за да докажа за пореден път, че не лъжа ще ви дам линкове от регистъра на ВАК, за бившия шеф на д-р Йосифов -  Проф. Петко Минчев Минчев. Ето за доцент - http://phd-center.bvu-bg.eu/nzramki2/Image9331.jpg  (1986г.), ето и за професор -  http://phd-center.bvu-bg.eu/nzramki2/Image23668.jpg (2006). Да ама нашият "доцент" го няма в регистъра, следователно е ЛЪЖЕЦ!!! Драги ми майки, проверете сами в регистъра на ВАК на адрес http://phd-center.bvu-bg.eu/index.php?Cmd=searchzasht когото искате, лице за което сте сигурни, че е доцент или професор, или  ст.н.с или малък доктор (PhD, кмн) или доктор на науките. Всички излизат, излиза и че д-р Йосифов е PhD, но за негово съжаление, не е НИКАКЪВ доцент. Успех с търсенето. Чакам доктора да влезне да се защити, за да му припомня моменти от неговото житие.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 22:02 от Poznavach

# 215
Драги ми Poznavach, не знам каква ви е историята с доктора, но явно много ви е засегнал с нещо.
Не знам за доцентурата, бях на изпит когато е идвал вкъщи и не успях да го попитам тази седмица.
Но в сайта, където има негова снимка също пише ,че има 3 специалности и да, това едва ли става с висене по форумите. Така че може би просто не влиза тук.
За мен това е човекът, на който съм поверила грижите за сина си и не съжелявам. Просто си имам собствено мнение и съм преценила, че на мен докторът ми харесва.

# 216
Драга ми Електра,

За доцент се издава диплома с номер. Просто кажете на д-р Йосифов да Ви я донесе да я видите или още по-добре - да я сканирате и да я качите във форума. Отнема 3 (словом три) минути.

3 специалности - еми нормално. Една педиатрия, една пулмология (при Петко Минчев) и една дисертация по имунология (което е много далеч от доцентура). Това не отричам.

Д-р Йосифов ще му отнеме също точно 3 минути да влезе и да се защити. Дава съвети в онлайн магазин, следователно ползва Интернет много добре, но трепери от страх от истината, нали?

# 217
 offtopic След изказването на юзъра, отивам да търся коя ли е дамата с 13000 поста, която кърми по висините... много ми е любопитно  Mr. Green

# 218
Между другото, "доцентът" е отговорил на следния въпрос, от сайта си вкусната хапчица:

Въпрос: Здравейте, д-р Йосифов. Имам следното питане към вас: защо след като препоръките на СЗО са за късно захранване на бебетата, т.е. до 4-6 месечна възраст да не получават друго освен кърма, в България педиатрите все още препоръчват ранно захранване и то със сок, който се предлага още във възрастта на коликите? Колкото и да уважавам лекарите, няма как да не ми се стори нелогично тяхното отричане на система, възприета отдавна в цивилизования свят. Досега нито едно задоволително обяснение не съм получила и ако можете да ми кажете причини, които биха ме накарали да захраня рано, моля направете го.

Отговор: Препоръките на СЗО са документ апелиращ към възвръщането към естественото хранене, нарущено вследствие редица социално-икономически тенденции във втората половина на 20 век. В този аспект практически няма разумен човек, който да не приема този призив. От друга страна Препоръките не претендират да дават ясна и точна рецепта за храненето на кърмачетата и още по-точно, не претендират да отчитат редица национални, регионални и индивидуални особености в процеса на захранването, така че те всъщност са само Препоръки, а не наставления, указания, или не да Боже закони за хранене. .....На втория Ви въпрос за въвеждането на сок. Въвеждането на сок не е захранване, а въвеждане на добавка. И без да осъждам или оправдавам когото и да било ще ви кажа, че в \"периода на коликите\" според Вас, детето може да приема различни добавки с лечебна цел като: 1.от растителен произход - отвари и екстракти от анасон, копър, индийско орехче, пащарнак и т.н. 2.химически производни - симетикон - Саб Симплекс, Лефакс, Лефаксин, Еспумизан, овкусен със сорбитол или ксилит, ензими /ферменти/ - Кол Лийф и др...., а сок - не може!? Тук правилния въпрос е какво налага включването му и с какво сока помага. И на този въпрос би трябвало да се отговори конкретно, за всяко дете поотделно. А за лекарите в цивилизования свят....Във всяка страна има привърженици и противници на различните направления на т.н. профилактична педиатрия и не е правилно да говорим, че едните са прави, а другите - не! Всеки педиатър съобразно опита си препоръчва едно или друго поведение, при всеки конкретен случай, което майката може да приеме изцяло, частично, или да отхвърли. Дори и да смени педиатъра си, ако прецени, че неговата концепция не отговаря достатъчно на нейната. В този аспект не мога да Ви дам каквато и да е препоръка за захранването на бебето Ви, без да съм го видял, поговорил с Вас за състоянието и проблемите му досега и проследил не по-малко от месец.

Аааауууу аплодисменти!!!! smile3501 smile3501 smile3501

Увъртане до 101 и обратно, ама така, ама иначе, ама детето, ама индивидуално, ама добавки от растителен произход...

И хоп, още една ЛЪЖА - сокът е било добавка, като гореизброените. Да, ама неееее. Защото в сока има естествена  захар. И тук идва голямото НО.

Представям ви научна статия на педиатричния институт Басет в Ню Йорк, от 1996 г. - http://www1bpt.bridgeport.edu/Indexhtml/Centers/Disted/crsmateri … 560h/Dennison.pdf . Обяснено е на дълго и на широко ЗАЩО не трябва да се дават сокове рано. Есенцията четем на втора страница - На здравите, ненедоносени новородени до 4 месеца НЕ се дава сок/фреш. Ама не- може, ама не- зависи, а- НЕ се дава.

В научна статия на Американската педиатрична академия, сп. Педиатрикс, Том 107, бр. 5 , от 2001 година, преиздадена и допълнена на 1 февруари 2007 година, мнението е още по-крайно : "There is no nutritional indication to feed juice to infants younger than 6 months. Offering juice before solid foods are introduced into the diet could risk having juice replace breast milk or infant formula in the diet. This can result in reduced intake of protein, fat, vitamins, and minerals such as iron, calcium, and zinc. Malnutrition and short stature in children have been associated with excessive consumption of juice." - http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics;107/5/1210

Хайде сега нека д-р Йосифов, или друг да покаже една единственичка НАУЧНА статийка, след 1990, която да пропагандира неговите методи. Ама 1 само. Чакам.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 00:26 от Poznavach

# 219
Poznavach,много се кефя след всеки твой пост!Само факти и доказателства,ама никой не те отразява от майките,които го харесват.Явно доста те е настъпил доктора...И след като никоя от майките,които ползват услугите му,не го осведоми за дискусията тук,мисля да му пиша на въпросната страничка,да видим какво ще каже.

# 220
ирина_, янечек   bouquet  bouquet Друго не мога да добавя към вашите постове просто...

Чета, чета..., пак чета и не вярвам на тоя абсурд просто.
Ходи някакъв.. хм, "доктор" (да, вярно, zавършил бил медицина, но до там.. май) по къщите, zаписва пациентите си бебета в пациентската листа на други доктори, дава им сокчета на по не zнам си колко дни собственоръчно, zа да види как бебето го понася (идва zа последното специално у дома ти) и още куп невероятни чак небивалици и всичко това на някои хора им се вижда... нормално  Shocked . Та чак се обсъжда как били доволни и т.н.

Ай стига бе... Не вярвам.....

# 221
  • София
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, ПОБЕСНЯВАМ!!!

В основата на целия му отговор е едно: НИЕ ЛЕКАРИТЕ СМЕ БОГОВЕ, а вие нисшите не ни се месете, защото само четете по форумите.

ТОВА Е ОПРАВДАНИЕТО НА ВСЕКИ ЛЕКАР, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРА.

"Ние знаем най-добре, вие не можете да прецените за всеки отделен случай."

Леле, колко ме ядосва подобно отношение!!! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

И друг е въпросът, че този "доцент" явно не е наясно, че кивито и портокалът са алергени, защото точно с такива сокчета захранва бебетата на 20 дни. Не знам за какви капки за колики говори, ама киви и портокал на 20 дни е БРУТАЛНО!!!

# 222
autumnsphere,
не побеснявай! Трябва да се признае, че човекът е обосновал донякъде мнението си, аргументирайки се с културните и регионални особености на населението! Това за мен е напълно приемливо от гледна точка на първа храна, която да се въведе, но не и на по-рано въвеждане. Разбира се, че в Китай ще захранят с ориз, в Русия - с елда, а тук можем да предпочетем и картоф, и пак няма да сбъркаме.
Но нищо културно не виждам в това да дадеш ябълков сок на бебе, което се превива от колики. Имам познат с пектинова алергия, за която негови близки твърдят, че е придобил, защото майка му не му е гладила добре пелените! Сокът на 40-тия ден изобщо няма общо. На това му казвам аз регионална особеност.

# 223
  • София
Ама то само ябълка да беше...

Това е същото като с водата - в Америка кърмачетата нямат нужда от вода, но в България...в България климатът е толкова различен, че просто ще пукнат от обезводняване!

# 224
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, ПОБЕСНЯВАМ!!!

И друг е въпросът, че този "доцент" явно не е наясно, че кивито и портокалът са алергени, защото точно с такива сокчета захранва бебетата на 20 дни. Не знам за какви капки за колики говори, ама киви и портокал на 20 дни е БРУТАЛНО!!!

Съвети за сокчета на 20 дни дават и много педиатри в поликлиниките, но не може да вземаш по 100лв.на месец за консултации и да не седнеш да прочетеш новите препоръки на СЗО и т.н. Просто не е морално. А колкото до здравите му бебета- моето непрофесионално наблюдение е, че до 1 година, a и до 2, повечето деца не боледуват или поне не сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт