Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 926
  • 348
  •   1
Отговори
# 300
Йосифов - познах те по няколко неща :

1. Псевдо-интелектуалните сравнения в типично твой стил - да се сравняваш с Джордано Бруно и да бъркаш с Ян Хус е твоя "запазена марка".

2. Виждането на световни конспирации - седнал си баш ти да ги обясняваш...

3. Писането цифром и словом (в скоби) - еми навик ти е от Министерството

4. Неподражаемият ти маниер да бягаш от темата - казвам: "Айде покажи една НАУЧНА статия в последните 20 год., която да подкрепя ранното захранване", а не те питам кой си - аз си те знам, много добре

5. Не говоря за завист или злоба - говоря с доказателства. Аз показах статии, линкове - всичко. От вас има само коментари от сорта "ми лекаря може да ме лъже, че е доцент, ама е готин човек и ме кара да се чувствам добре" - айде малко доказателствена част. Това не е форум "Лична драма".

И Йосифов - ти си неподражаем бе човек!!! Как ще ми се привижда - познах те от раз...

# 301
Тази тема я седя само заради постовете на Poznavach.
Железен си!

# 302
  • Sofia
Тази тема я седя само заради постовете на Poznavach.
Железен си!
smile3521

# 303
Дядо Poznavach, какъв Ви е проблема?
Пациентите Ви не ви обичат достатъчно?
Подкупите, които Ви предлагат не са достатъчни?
Или Вие не вземате такива, живеете с една малка лекарска заплата?
А може би сте гений, но името на доктора Ви пречи това да се види?
Дядо, дядо, каквото и да напиша, Вие си имате фикс идея и тя се нарича д-р Йосифов.

Ирина, Poznavach не е железен, чугунен е. Желязото ръждясва, но той - не!

# 304
Пак напомням драги, че не става дума за лични проблеми и за излияния във форум "Лична драма". Става дума за въпроса, който ти пиша N-ти път "Айде покажи една НАУЧНА статия в последните 20 год., която да подкрепя ранното захранване". И Йосифов - стига си писал догадки за мене, че ще се изчервя направо от това внимание - прочети просто цялата тема.

Тук не става въпрос дали д-р Йосифов има добро отношение към пациентите, а става въпрос, че откровено лъже, че е доцент и че методите му са опасни за здравето на децата. Ако драги ми банкере (aka д-р Йосифов) считаш, че това не е така, посочи едно-единствено доказателство, а не да си играем на реторика.

# 305
Дядо Poznavach, умело избягахте от отговора на въпросите, които написах. Явно са риторични. И пак стигнахте до любимата Ви тема - личността на доктора. Той ли Ви пречи да се почувствате велик, всезнаещ и изразител на истината от последна инстанция?
И моля Ви, не пишете в стил "на село, за дядо".
 Ако упорито настоявате, че аз съм д-р Йосифов, ще взема да си направя извода, че имате параноя. Току виж реша, че сте болен човек, който би бил вреден за психическото развитие на хората, които лекува.

# 306
  • пак там
Всъщност дали да не помолим модератор да провери айпитата на всички писали само в тази тема новосъздадени потребители?  newsm78

# 307
Драги ми Банкере, аман да обяснявам, че имам  30 годишен стаж в областта на здравеопазването, ама не съм лекар. Следователно не лекувам пациенти, следователно не взимам подкупи и не търся "народна любов".

И драги ми Банкере, аз съм повече от убеден, че ти си митичният, гениалният и неповторимият д-р Йосифов - неподправим си! А, че се заиграваш с Чехов и неговите разкази - не е като да представиш доказателство "опровергаващо тези от последна инстанция".

# 308
Рися, чудесна идея  Peace

Наистина интересен казус  newsm78 Уважаеми Банкер, струва ми се твърде лично приемате тази тема и още повече не боравите с факти, нито имате позиция по темата  Thinking и изключително важните въпроси, зададени тук  Thinking

# 309
Драги форумци, който желае да се запознае с мен, да заповяда утре сутринта в Мол Сердика. Ще бъда на инспекции в магазини ZARA, Pool and Bear, Bershka и Stradivarius от 8.30 до 10 часа. Човек съм на точните науки, осигурителния ми доход в зависимост от ангажиментите ми доближава или надхвърла осигурителния максимум от 2000 лв.  Радвам се, че изключително рядко ми се налага да ползвам вноските, които се вземат от мен - т.е., не посещавам лекари и лекарски кабинети. Ще продължавам да бъда човек без ограничителни убеждения, т.е. винаги ще знам, че може да има истини и в други възгледи за лечение, освен общоприетите и ще избирам това, което лично аз искам. Когато ми остане време, ако някой е любопитен, може да споделя повече от личния си опит в трупане на познание. Ако двама души имат по една ябълка и си я разменят, те ще имат пак по една ябълка. Ако двама имат по една идея и я разменят, те вече ще имат по две идеи. Ще има върху какво да мислят, а ако искат ще мислят върху трето, четвърто, пето...  А на менторите гледам със снзхождение.

# 310
  • пак там
...  А на менторите гледам със снзхождение.

Каза менторът...

# 311
Драги ми банкере (продължавам на ти до доказване на идентичността ти), не даваш достатъчно указания  Mr. Green Представям си как сума ти форумки хвърчат от магазин на магазин и викат "банкереее"  Mr. Green Хубаво е, че ни осведоми за осигурителния ти доход, моля всеки, пишещ в темата, да направи така  Mr. Green Така де, да се знае кой колко и как  Naughty Със съжаление трябва да ти кажа, обаче, че не живея в България и няма да мога да дойда на мило определената среща. А и каква е файдата от мероприятието не ми стана ясно...

Темата е за д-р Йосифов, не за ябълки. Не става дума за възгледи за лечение, те децата не са болни. Става дума за това, че храносмилателната им система не е достатъчно развита, за да им наливаме сокчета. Въпросните сочкета освен че не са полезни, тъй като бебетата нямат и как да ги усвоят, са и вредни (алергии, колики, дразнят лигавицата и куп други неща). Аз не отричам някои нетрадиционни форми на лечение, но очевидните безумици не спадат към тях. А иначе който зорлем иска да си експериментира с детето, въпреки нещата, които се изписаха, това си остава на неговата отговорност и съвест.

# 312
Моята веднага хареса фрешчетата и ги прие много добре! Йоско си разбира от работата....всичко ново се въвежда бавно и полека и се гледа как го възприема детето:)

Методите на Йоско не са новаторски...по-скоро са тези на нашите майки и баби:) Когато са нямали кърма, са давали кисело мляко на новородено:) Децата са захранвани рано:) Щом му харесва на детето и го приема, няма проблем:)

Рано ще седнете и на гърне! Моята на 4 месеца акаше в гърне! С тези памперси децата не можеш да ги отучиш до 2 години и нещо от тях!

На 5 месеца бяхме в проходилка и на 10 месеца тичахме из къщата

Много,ама много се смях тука и още си се смея де Joy Joy Joy
Сигурно на годинка е взела В категория,на година и половина С и сега гордо обикаля Европа,подвизавайки се като шофьор на ТИР!

Хората са казали, който се смее последен се смее най-добре:) Дъщеря ми наистина гордо обикаля Европа, подминавайки с мръсна газ дребни душички като теб, моето момиче:) Хайде да си задържиш мнението за теб:) не мисля че някой го интересува:)

# 313
LoraV, много грубо! Не поставяй обидни епитети, ако обичаш. И всеки може да си каже мнението, защо пък да си го задържи за себе си? Теб може  и да не те интересува, но това не значи абсолютно нищо!

# 314
Хайде да помислим кой се отнася грубо! Защо не направи забележка на Ирина? Хмм интересно! И още един лаф...."каквото повикало такова се обадило"

Общи условия

Активация на акаунт