Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 930
  • 348
  •   1
Отговори
# 285
Уважаеми мами и татковци, или бъдещи такива! И Вие, д-р Йосифов! Я веднага влизайте в правия път! Какво е това безобразие - ще противоречите на световната здравна организация; това е същото като да противоречите на световната банка! Вие искате да рушите световния ред. Знаете ли колко учени са ангажирани в неговото създаване? И колко много капитали са вложени? И зад тези капитали колко много работни места има? И върху възнагражденията на ангажираните работещи колко много данъци се плащат, и с тези пари избраните от нас политици се грижат за добруването ни.
Бременни, СЗО казва да се ваксинирате срещу свински грип. Майки, ваксинирайте бебетата си над 6 /шест/ месечна възраст.
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ - всички дарове от природата ще намерите в аптеките!
Помислете, такива като доктора само пречат за възтържествуването на световния здравен ред!

# 286
Правилно, банкере, кърменето е като ваксините - ненатурално  Mr. Green Измислено е от СЗО с цел въдворяване на нов световен ред. Добре че е доктор ти Йосифов, да промие стомасите на бебетата със сокче, та да попречи на световната конспирация  hahaha Joy

# 287
Шамс, благодаря Ви за подкрепата! Майките и татковците, които познават д-р Йосифов не бяха казвали, че той е против кърменето. Вие сте изключително прозорлива личност с отлично въображение и много ми помагате. Впрочем, добре ще бъде да се запознаем - тогава и аз ще имам формалния претекст да Ви пиша на "ти".  Но дори и това да не се случи, оставам с уважение към способностите Ви.

# 288
  • Видин
Защо все новорегистрирани потребители защитават "великия педиатър"?

# 289
Никой не е твърдял, че докторът е против кърменето, просто прави впечатление, че майките на неговите пациенти или не са имали кърма или са кърмили докато има  Wink
Не знам какви напътствия получават за кърменето майките, но моята лекарка, която не е някакво светило, на първата консултация ми каза кърменето да продължи колкото се може по-дълго и да не спазвам режим през 3 часа ако искам да имам достатъчно кърма. За захранване и вода думичка не е казала още.

# 290
Amanita, ако аз съм новорегистриран потребител и хуля назования от Вас "великия педиатър", щяхте ли да имате нещо против включването ми във форума? Или този форум е вече запазена територия за единомислещи, а мислещите различно трябва да бъдат прогонени?
Известно е, че Джордано Бруно е бил изгорен на клада, защото е мислел различно от общоприетото мнение, а една бабичка е носила съчки, за да подпомогне горенето. Не съм привърженик на "от Витоша по високо нема и от Искъро по длибоко нема" и се включих заради многото съчки, които видях. Има и по-достойни начини за разправа с мислещите различно; все пак влезнахме в епохата на Водолея, ще станем по-добри човеци.

# 291
  • София
Банкер, проблемът не е, че не се спазват нормите на СЗО(и на още много здравни организации). Проблемът е, че доктора прави нещо налудничаво с доказана вреда.
 Принципно ти си малко мой тип човек. Аз често виждам конспирация даже там, където няма и мирис на нея. Що се касае до здравеопазването даже съм леко наежена и се държа на ноктите си.
 Аз не правя нищо с детето си, само защото някой(пък ако ще и световна организация) препоръчва така. Обичам въпроси с логически отговори в логическа последователност.
 Сокове не се дават на невръстни бебенца не защото СЗО така повелява, а защото е опасно, ненужно и няма логика човешките бебета да имат нужда от такова нещо. СЗО потвърждава това. Има разлика, нали?

# 292
Брех, банкере, с удоволствие ще се запозная с теб, още повече, че сме колеги  Mr. Green Спокойно можеш и без формален претекст да ми пишеш на ти, пиша на вие само на хора, които са ми изключително антипатични  Mr. Green

А защо се намесва и Джордано Бруно в цялата работа - никой не е палнал доктора, доколкото знам. Даже обратно - сума ти народец му снася редовно парички всеки месец, за да плацикат бебето със сокче когато не му е времето и за да се срещат по банкети  Whistling Хич даже не е за оплакване доктора...

# 293
Драги ми Банкере a.k.a t_angelova, няма да ти говоря на "Вие", щото отлично се познаваме. Барем, драги ми д-р Йосифов, смени малко стила, защото веднага те хващам. На колене те моля за 3 неща:

1. Сканирай тая диплома за доцент да я видим къде си се хабилитирал, в каква линия си се хабилитирал, с какъв хабилитационен труд, коя година и пред какво СНС.

2. Покажи една твоя публикувана статия в близките 15 год, свързана с "хабилитацията" ти.

3. Покажи една - единствена НАУЧНА статия в последните 20 години, която подкрепя ранното захранване. Ама само едничка.

Хайде Банкере, t_angelova и де факто - д-р Йосифов - чакаме в захлас. И ест - не бъркаш ли Джордано Бруно с Ян Хус или и за това караш само на "спомени" и "самочувствие"? (O sancta simplicitas! Meus Carus Iosifov ).

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 17:46 от Poznavach

# 294
Аааа, ако банкерът е д-р Йосифов, хич не ща да се запознавам с него и веднага почвам да му говоря на Вие  Mr. Green Не търпя печелбари и смели експериментатори на гърба на хорската наивност и незнание. Дано поне една майка да се е замислила и да не си е дала детето при този доктор. Но и никът "банкер" е добре подбран  Mr. Green

# 295
Ох, да Ви имам проблемите! Завистта и злобата почивен ден нямат.  Вас вече Ви обхваща параноя. Типично българска диагноза - "я не сакам да сам добре, я сакам Вуте да е зле", затова навсякъде Ви се привижда Вуте.

# 296
Само не разбрах защо, ако не одобрявам нечии методи и отричам нечии практики, наричайки ги не просто погрешни, ами и опасни, то това за някои от вас автоматично означава, че злобея и завиждам?! Завиждам за какво и на кого? Това също е типично по български, драги ми Banker - ако съм против нещо, то не е защото имам разумни доводи за това, неее, то е защото просто злобея и завиждам... Що за идиотщина?

# 297
Простете, но не на Вуте му е зле, а на невръстните деца, участници в експеримент колко най-рано можем да налеем в бебето киви, сок, банан..., при положение, че то не може и няма как да може да обработи тази храна и да извлече ползи от нея  Peace
За всяка храна си има срок, в който е препоръчително да се даде и това не е първото 6-месечие от живота на бебето. Хайе, 4-месечие да е, но да не се отнася за сокчетата  Simple Smile

# 298
Янечек, как може да си толкова злобна и така да завиждаш?  Whistling

# 299
Мрън и Яначек, ясно Ви е по повод на чии изказвания писах - те бълват от персонално озлобление, дори доктора им се привижда навсякъде.
Моля, теоретиците на това, което смятат за истина от последна инстанция да не изпадат в бяс, когато разберат, че някой не споделя вижданията им. 

Общи условия

Активация на акаунт