Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 992
  • 348
  •   1
Отговори
# 270
Не знам защо това, че детето ти е здраво го приписваш като заслуга на доктора  Simple Smile Моите също са здрави, въпреки че изобщо не ходят на лекар  Wink На лекар бих ги завела ако са болни, но като са здрави, за какво им е?
А племенницата ми изобщо не знае какво е това "доктор". Мисли, че е пъвото име на доктор Га.

# 271
Момичета аз работя за един от най-големите вносители на детски адаптирани млека за България. Това което знам от по - горе стоящите във фирмата е, че да много е полезно децата да се хранят с кърма, но не е и с АМ.
Ако си храните детето с кърма ОК, но ако е както при мен да нямам и една седмица е "много се извинявам" да си храня детето шест месеца само с АМ. Трябва да съм много безотговорна майка за да му причиняя това. Много се притеснявам за майки с промити мозъци които са като кон с капаци.Та помислете мен са ме хранили с кисело мляко и бисквити, пък да чукна на дърво нямам от по горе изброените заболявания
Много се радвам, че се запознах с този доктор и да ни е жив и здрав още дълги години. Ако имам още деца никога няма да пропусна да ги запиша при него.
Това е моето мнение по въпроса.
Аз ще си давам сок на двумесечното ми бебе, а вие си ги тъпчете с АМ "Аптамил" например.

# 272
А забравих по въпроса с лекарствата.  Не казвам, че без моя лекар е предпазил детето от болести. Само искам да кажа, че когато и да се е разболявала той никога ама никога не ми е давал да и дам антибиотик "и слава на бога", и винаги е една стъпка напред с лечението.

# 273
Като споменаваш храненето с кърма/АМ (което не е кърма, но е добра храна също), би ми било любопитно да знам колко от пациентите на д-р Йосифов са кърмени и докога, и дали и това е негова заслуга Simple Smile Един добър педиатър, който иска пациентите му да са здрави, би трябвало да насърчава кърменето, а не да дава сокове на безумно ранна възраст.

# 274
Да аз никога не съм чула от него да не си кърмя детето. Даже той е "за" стига да имаш.
Моя позната кърми детето си седем месеца и това не и попреди да си дозахрани детето със сокчета.
Незнам вие дали познавате този лекар и неговия начин на захранване, но той работи много внимателно с децата и следи след всяка нова храна как се отразява на детето. Дали ще го боли коремчето след някоя храна как се отразява на детето.  Аз не искам да съм негов адвокат просто споделям, че за мен той е един страхотен лекар здраво стъпил на земята. 

# 275
Аз ще си давам сок на двумесечното ми бебе, а вие си ги тъпчете с АМ "Аптамил" например.

Зададох питане преди няколко страници, но да се повторя- на изкуствено хранените деца по-рано ли им се разива храносмилателната система? Без да съм лекар, това твърдение ми се вижда абсурдно.

# 276
  • София

Укъснила си, душо! Доктора не каза ли, че соковете е редно да ги  почнете на 14 дена?  Или ти си непослушна майка и на своя глава си почнала чак на два месеца  Thinking

# 277

Зададох питане преди няколко страници, но да се повторя- на изкуствено хранените деца по-рано ли им се разива храносмилателната система? Без да съм лекар, това твърдение ми се вижда абсурдно.
Абе нищо не разбирате вие.За да се развиват бързо децата и да са здрави им трябва адаптирано мляко.Кърмата е вредна.Природата не го е домислила-от 40 ден от едната гърда е трябвало вместо мляко да тече сок,че иначе детето се лишава от витамини.Хм как ли котката носи на котенцата си сок от мишки че им трябва истинска храна ,а не някакво си мляко? newsm78

# 278
Е, тя desi_niki точно същото споделя, че не счита храненето с АМ за нещо добро. Но не може поне един път да не се появи някоя чалната кърмачка и да не започне да проявява кърмаческия си хумор, който е смешен само на нея.
Лично аз не споделям мнението, че млечното хранене трябва да се заменя с нещо друго, още по-малко пък със сок, защото детето в първата си година трябва основно с това да храни. Ако хранех с АМ, пак нямаше да захраня рано. Считам, че захранването не е за наяждане, а за запознаване с нови храни.

# 279
Е добре де, любимия ни "доцент" няма ли да се появи или ще продължава да се крие като мишка? Все още никой не е отговорил на предизвикателството ми, да представи една-единствена научна статийка, та даже и съобщенийце да е, което пропагандира ранното захранване (камо ли суперранното на 2 седмици).

# 280
Колкото бързо се развива твоето дете, толкова бързо се развиват и децата които са при док.Йосифов renxy.

Poznavach ти защо толкова искаш да намериш нещо гнило за доктора????????
Не мога да повярвам, че има хора на днешно време които си нямат работа и се занимават с толкова подли неща.
Какво ти е направил доктора??? Толкова злоба ............ от къде я намери?

# 281
  • София
МОЕТО ДЕТЕ Е НА ДВЕ ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПИЛО НИТО ВЕДНЪЖ АНТИБИОТИК. АКО ИМА МАЙКИ КОИТО ДА СЕ ПОХВАЛЯТ СЪС СЪЩОТО ДА ЗАПОВЯДАТ.

Веднага заповядвам на поканата... Само дето синът ми до 7 месеца е бил само на кърма, закаляван е от съвсем малко бебе, обожава плодове и зеленчуци, а когато тръгне да се разболява с хомеопатия се оправя буквално за 1 ден...

# 282
... но той работи много внимателно с децата и следи след всяка нова храна как се отразява на детето. Дали ще го боли коремчето след някоя храна как се отразява на детето. 
А защо да го боли детето стомахчето при захранване? Не се заяждам, а питам дали някой знае мнението на доктора по този въпрос.

# 283
. Но не може поне един път да не се появи някоя чалната кърмачка и да не започне да проявява кърмаческия си хумор, който е смешен само на нея.
Янечек мога и да се заяждам,но предпочитам да го кажа с хумор.Не държа да ти е смешно-който разбрал ,разбрал,всеки има различно чуство за хумор.Не виждам какво те дразни и защо даваш определения на хората?В този ред на мисли ти ми се струваш заядлива лелка Mr. Green

# 284
... но той работи много внимателно с децата и следи след всяка нова храна как се отразява на детето. Дали ще го боли коремчето след някоя храна как се отразява на детето. 
А защо да го боли детето стомахчето при захранване? Не се заяждам, а питам дали някой знае мнението на доктора по този въпрос.

Защото докторът захранва бебета на по 10-12 дена. А ако захранваше нормално след 4-6 месеца, нямаше да има нужда да идва и лично сам да администрира сокчетата на бебетата,  майките им щяха прекрасно да се справят и сами. Но то така е, като на сума ти майки кърмата вземе, та свърши за нула време, а пък АМ е вредно и скъпо...

Самономинирам се за кърмачка с чувство за хумор, няма нужда Янечек да ме заклеймява  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт