Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 960
  • 348
  •   1
Отговори
# 150
tanya_st,каква е разликата дали човека пише като гост или от профила си?
Той ви даде толкова много доказателства,а вие пак намирате за какво друго да се хванете.

# 151
Напълно съм съгласна с tanya_st. И на мен нащата ми изглеждат по абсолютно същия начин.
За даването на сок- четох доста по форумите и доста майки са давали сок на едномесечното си бебе по съвет и на други педиатри, не само д-р Йосифов. Това е решение ,което всяка майка взема за себе си.
А колкото до бънджито - както писах понадолу д-ра ми каза от 6-тия месец.

# 152
Ето сега като се регистрирах, доволни ли сте? Не съм лекар, но се занимавам със здравеопазване. С "доцента" сме се засичали по коридорите в Министерството по времето на Никола Василев и Мими Виткова. Принудиха го да напусне за фалшификации. Поради подобни причини не е никъде добре приет. Питайте някой от служителите на 3тия етаж от времето 1994-1995 година дали лъжа, защото каквото и да ви казвам, все аз не съм прав.

# 153
  • София
електра_86,разбрахме, че на теб ти е казал да сложиш детето от 6тия мес. в бънджи, но по-напред други негови пациентки са написали как са си сложили бебетата на 4 мес. Не мога да разбера защо така яростно го защитавате. Никой тук не го напада заради личностните му качества, а заради методите за отглеждане на бебета. Дали бебето ти щеше да загуби нещо, ако не му беше дала сок на 20ия ден? Дали ще загуби нещо, ако го захраниш по-късно? Никой не е останал незахранен или с памперс. Отглеждането на дете не е състезание кой по-бързо да се научи да пишка в гърне, да пише, да чете и т.н. Peace
Моля те да споделиш какво ще ти каже за това дали е доцент и преподавател.

# 154
Хайде сега да видим!Човека се регистрира и ви говори само и единствено с факти.Ама сигурно пак ще намерите за какво да се хванете.Може би никът му няма да ви допадне... Rolling Eyes

# 155
Докторе, защо не дойдете тук  да се защитите?! Само Вашата позиция не чухме!

# 156
Това да ми имитирате ника е тъпо, иначе предложението си го бива.

# 157
Познавам доктора, тъй като се е грижил за децата на повечето ми приятелки, включително и за моето. Той е невероятен професионалист и истински човек , каквито рядко се срещат. Обръща внимание и на най-малките детайли от отглеждането и възпитанието на децата.
Не мога да разбера защо така яростно го плюете? Не е единственият лекар, който препоръчва ранно захранване. Бил принуден да напусне за фалшификации, ами ок. Това няма нищо общо с качествата му на добър и всеотдаен падиатър.
Като прочетох мненията тук видях, че тези които го плюят са хора които не го познават или не са ползвали услугите му, тези които са го избрали за педиатър на детето си могат да кажат само хубави неща за него.

# 158
А и относно преподавателската му работа, не знам как стоят нещата за момента, но преди време със сигурност преподаваше Вътрешни болести в МУ.

# 159
Да виждате някъде името му??? http://www.kpvb.medfac-sofia.eu/uch_programi/Pr_kurs_VB_bg.doc Айде кажете, че пак е атака... Но можете да видите и снимки на персонала на катедрата по вътрешни тук - http://www.kpvb.medfac-sofia.eu/bg_snimki.htm . Да го виждате някъде на снимките, че ми е интересно? И как е преподавал вътрешни, като няма дори специалност по вътрешни болести? Който иска нека звънне на Косьо Чернев (декана на факултета по вътрешни в МУ) да го пита изобщо познава ли д-р Йосифов на тел. 9230 223 .

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 01:56 от Poznavach

# 160
И ако ще си говорим за ранно захранване пък, кажете ми колко научни статии искате да ви предоставя, на теми като:
- Ранното захранване повишава риска от диабет в ЮНОШЕСКА възраст
- Ранното захранване повишава риска от атопични дерматити
- Ранното захранване повишава риска от наднормено тегло на всички възрасти
- Ранното захранване води до повишен риск от алергии
- Ранното захранване повишава риска от високо кръвно в ЮНОШЕСКА възраст и др., и др.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 02:58 от Poznavach

# 161
Повишавало риска от това и онова. Ами дайте тогава да се пазим от всичко, защото повишава риска от еди какво си....
Да не би преди години, когато децата в повечето случаи са ги захранвали рано сега всички те ,вече големи жени мъже, да страдат от диабет, атопични дерматити, високо кръвно, алергии и т.н.
Сестра ми, която е била само на кърма до 10 месечна възраст страда постоянно от алергии, без да е била захранена рано.
Проблемите идват от друго като например лошата храна , вредните навици, стреса на който сме подложени в ежедневието...

# 162
  • пак там
Дайте една снимка на този доктор, да видим как изглежда поне... Може пък да разкрием разковничето на голямата любов към него... Mr. Green

# 163
Стига с тея простотии, от сорта на "ами преди когато". Неандерталците са нямали стрес, ядяли са много плодове (хубава храна), опитомили са животни за месо, живеели са в супер еко среда, нямали са вредни навици като пиене и пушене и са живеели 30 години. Дайте да станем като тях, щото преди когато е нямало наука са живели като скотове.

В България до появата на АМ се е считало за нормално едно дете да бъде кърмено до 2-3 годишна възраст, но вие си пейте вашите матри - никой не ви спира. Посочете ми една едничка само, научна статийка, или научно обявлениенце, което да подкрепя ранното захранване и ще кажа "ок въпросът е спорен". Може и награда 1000 лева да предложа за този който намери такава статийка, стига статията да е след 1990.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:29 от Poznavach

# 164
Извинявай , но на неандерталците дори мозъкът им не е бил развит още. След тях човекът еволюира, естествено е да се удължи и животът му. Така че едва ли са най- точния пример.
А относно кърменето - да , ползата му е безспорна, но до 2-3 годишна възраст ми се струва прекалено. За мен това означава майката да няма социален живот, а ако учи или трябва да се върне на работа ?
За спорния въпрос на захранването- ами просто тенденциите се променят, нищо чудно след години пак да върне на мода.
Сега се говори само , че повишавало рискове от различни болести, но резултатите в обективната действителност не показват нищо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт