Отговори
# 90
Честито на новата мама, да са живи и здрави!

# 91
Христос воскресе и от мен,дами.
Честита рожба на Vladiniкi.Да ни гони бройката : Laughing
Лоша метеорологична седмична прогноза се очертава,така че приятно седене у дома. newsm78
Аз си бременея , малкия си щъка наоколо,а каките са го ударили на любов-няма лошо. Joy
Засега това е от мен,ще накарам каките да ни качат и наши снимки във форума,
на всички снимките са страхотни.
Поздравления за красивите яйца-отличнички

# 92
  • София
bettyg , не се притеснявай, ние урочасахме времето, защото нямаме асансьор от Великден и няма само ние да си стоим в къщи , тъй като сме на 11 етаж  Naughty ooooh!
Дано скоро го пуснат, че ....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Надявам се поне повече да се засичаме във форума , че..... оправдание нямате  Naughty
bettyg , много ми е интересно как е с три дечица  Crazy, ние имаме такива планове ама ще видим  Rolling Eyes

# 93
Това с асансьора е много неприятно. Ама дано като е висок блока да го имат в предвид и скоро да го пуснат. Пък и времето да се оправи за почивните дни.
Dgudge какви бурканчета ти трябват за детската кухня. Нестават ли тези от пюрета на Хип?  Thinking

# 94
  • София
Не стават. Капачките не се затварят , а и са мънички.
Една мама вече ми предложи да ми помогне с тях ама аз не мога да излезна  Crossing Arms

# 95
ехо,и аз се завърнах.На Кремиковския манастир,на село,и сега съм тук

Честито бебче на Владиники!!!Да расте здраво и безгрижно!!!

# 96
  • София
Оооооо Деска Добре дошла   bouquet
Аз се отчаях вече, никой не влиза в темичката ни  Crossing Arms

# 97
Аз се отчаях вече, никой не влиза в темичката ни  Crossing Arms
да,да...а ние правим теми от уважение....както и да е,да не развалям настроението

# 98
  • София
Ами хайде да постачкуваме и да видим ..... аз се чудех Рада като каза , че преди в темата са писали едни мами с които вече общуват по скайп  Thinking

# 99
  • гр.София, далече, далече на Запад
Добра вечер момичета Laughing
На патерици : Христос Воскресе!
Здраве, щастие и пътеводна светлина за всички християнски семейства.
Пак хубави новини ей, човек да не ви изпусне от поглед и някой се обебил  Mr. Green
Мила Vladiniкi, да ти е жив и здрав малкият Йоан!
И ние сме се затворили от два дена в къщи  Sad Почти като бойно поле е станал апартамента Mr. Green Джудже, съпричастни сме с вас Joy
Момичета, дайте координати на някой читав док УНГ. От два дена ме боли  зверски ухото и утре вече заминавам на специалист.Влача се кат куче да ме пита човек защо Thinking

Хубава и спокойна нощ от нас!

# 100
  • София
Честито бебче на vladiniki! Да расте здраво и щастливо!
Днес е по-слънчево, макар и не много по-топло, ама по-добре е от вчера.  Peace
zitta , моя колежка е доволна от Фурнаджиев, приема някъде около Руски паметник, но нямам координати. Ще питам.

# 101
Честито момченце на Vladiniкi! Да й е здраво, много да радва нея и каките -помощнички!  bouquet
Зита, за УНГ аз съм ходила и за мен, и за детето при една докторка, която има кабинет в блока до Бързаков - Симеонова, като работи и с талон от личния лекар. Ако те интересува, пиши да ти дам координати на лични. Дано проблемът ти се реши бързо и безболезнено.
Dgudge , дано да ви оправят асансьора, че наистина е супер неприятно с тези етажи. Между другото днес се очертава най-сетне да открием ключ от общото мазе и ако бурканчета са още там в наличност, а не са задигнати, ще ти пиша, за да се уточним как да ти ги дам.
Деска, добре завърнала се!
Да ви питам, в програмата за театъра за неделя е "Умници-юнаци". Гледал ли е някой тази постановка и какви са му впечатленията, подходяща ли е за 2-3 годишни. Засега мисля да ходим, ако сме здрави, разбира се дотогава.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕНЛИ НА МАМА НАДЕТО на патерица! Да е здрав и много щастлив, весело и безгрижно детство. А на мама Надето пожелавам лека бременност докрая и едно момиченце!  bouquet

# 102
  • София
Мирка, дано да са там , пък за даването  ooooh!  Rolling Eyes
Очертава се дълго да нямаме асансьор , така че определено се почва "фитнеса"  Shocked #Crazy

# 103
  • София
За Симеонова-УНГ,до Бързаков,гласувам и аз с две ръце Peace,направо там отивай.
Офф,забравих какво още щях да пиша Blush

# 104
Добро утро, момичета! Не съм влизала няколко дни в темата, дано не съм изпуснала нещо-ще чета след малко!

dgudge, успях да открия само 4 бурканчета-бях сигурна,че имам поне 10  ooooh! ....ако са ти в полза-твои са!

Зад нашия блок се очертава красотата пак да се върне. Човекът, който държи Мини-суперчето сега е взел и помещението до площадката. Вече е почти готово и скоро ще има и кафе направо на площадката Laughing Плаща на човек, за да почиства на нея, ще поправи и детските съоръжения, дето гаменчетата изпочупиха!

Общи условия

Активация на акаунт