Имахте ли гости веднага след изписването от болницата?

• 9 113
  • 174
  •   1
Отговори
# 60
Нито на изписването е имало някой друг освен мъжа ми, нито у нас. За мен беше по-спокойно и приятно да сме си тримата. Най-важно е да се чувстваш спокойна независимо дали ще има или не някой. Въпрос на личен избор. Peace

# 61
 В къщи живеем  много хора(10),вечерта след  изписването домашните  бяха гости на родителите ми,то ние с детето почти не ги видяхме може би са били при нас за около 5 ,при други обстоятелства бих била против гостуване

# 62
Веднага след раждането у нас дойдоха родителите. Бях много уморена, но хората се радваха на внучето си.

# 63
На изписването бяхме само аз, мъжът ми и бебето. Бабите дойдоха вкъщи за 1-2 часа колкото да си видят внучето и на скромна почерпка. Никакви безкрайни гости, софри, празнувания и др. подобни.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:06 от Grönebееr

# 64
Не, всички изгоних  Mr. Green
Само свекърите ми дойдоха за малко.

# 65
  • Варна
Никой не дойде след изписването. На изписването дойдоха много хора, но никого не поканих в къщи. Има си време за всичко. Точно първия ден, когато тепърва се ориентираш кое как и защо и да ми се натруфят 100 човека на главата ....... не би ми било приятно  Naughty

# 66
  • в илюзия
След изписването у дома дойдоха майка ми и баща ми и свекървата.

# 67
Гости не сме имали,само до гости ми беше.... ooooh!Само най близките дойдоха до болницата а майка ми и баща ми в нас.(те са от друг град)

# 68
  • в Надежда-та
Не Naughty, единствено свекърва ми  дойде (тя е от друг град). и моите родители бях при тях преди да родя.

# 69
  • Sofia
Имах да. Живеем в гарсониера, дъщеря ми е родена юли. На изписването беше само майка ми, но след няколко дни дойдоха свекъра, свекървата, братът на мъжо с гаджето си. Щях да полудея...

# 70
  • София
Да, част от роднините ни дойдоха за няколко часа. Въобще не са ми пречили и не ми е било неприятно.

# 71
  • София
Имах - моите родители и тези на мъжа ми. Почерпихме се и си отидоха. Майка ми остана една нощ вкъщи, но като видя, че се оправям добре, си тръгна. Не са ми тежали, как да не им дам да си видят внучето?

# 72
Родителите ми само дойдоха,другите чак след 40-я ден.  Peace

# 73
След изписването се събрахме най близките,майка ми,сестра ми и родителите на мъжо.
Вечерта свекър ми си беше поканил гости но никой не допуснах до бебето,тъй като имаше грипна епидемия,и ни беше страх нещо да не прихване малкия.Не е хубаво първите дни детето да контактува с много хора.

# 74
  • София
В деня на изписването, моите родители, свекърите, брат на мъжа ми и първа братовчедка дойдоха! Седнаха за 30-40 минути на по едно наздраве и си тръгнаха! Аз бях с детето и мъжа ми в спалнята през повечето време! Определено не ми беше до гости!

Общи условия

Активация на акаунт