Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 986
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Ловеч
edna ot nas и БЕБКА не се притеснявайте за прегледа този мпът всичко ще е наред.
Стискам ви палци и ви Hug Hug Hug.

Rosi много се радвам за мъничкото сърчице.
Дано и ние да чуем скоро нашето сърчице,малко ми е притеснино,
но вярвам че всичко ще е добре.

Успех и на всички други момичета в темичката,дано скоро и при вас има хубави новини. newsm51

# 541
светленце, ти кога си на преглед?Извинявай ако си споделила назад,но не съм видяла. Това 2-ри преглед ли ще ти бъде?И ако да,кога отиде за установяване на бр.?Затрупах те с въпросчета

Аз чакам ли,чакам nuclearbaby.......

биби76 ,благодаря ти!  Hug

# 542
  • Ловеч
В петък бях на преглед и установиха бременност в 6 г.с.,след 15 дни трябва да отида пак за да видим дали всичко е наред и дали бебо има сърчице.
Сега си почивам в къщи защот имам леко отлепване на полдното сакче и пия куп лекарства
но да се надяваме че след две седмици като отида на лекар всичко ще е наред.

# 543
  • София

Здравейте момичета   bouquet
И тук хубави новини само. Така трябва и да продължава.

nuclearbaby: Няма ли да кажеш вече... такова чакане и стискане на палци. Praynig

Rosi: Честито сърчице  Crazy

Svetlencetoo: Хайде и всичко да е наред след 2 седмици при теб  Heart Eyes

На всички останали  Hug
Аз продължавам да чакам първата лелка  Tired

# 544
Стискам палци на когото му трябват.
Да ви попитам, днес ми е 43 ден от кюртажа а още намам МЦ, дали да потърся доки или да изчакам още малко.

# 545
  • София
До 50-ия ден е нормално. Ако не дойде - потърси лекаря. Колко дни ти е цикъла по принцип? Моя е на 28-30 дни и след кюретажа ми дойде на 32-ия.

# 546
Ами по принцип е 35-37дни.

# 547
На мен на 26-тия ми дойде, но явно щом при теб идва на такъв период от време, от там явно е и закъснението. Почакай още малко.
nuclearbaby, притесняваме се. Praynig
Роси, честито сърчице. Hug

# 548
  • София
Пепа, спокойно, ще дойде. И аз така се тормозих, и като ми дойде бях много щастлива. Интересното беше, че този първи цикъл нямах изобщо ПМС. Сега пък хич не искам да ми идва! То ние угодия нямаме Grinning

# 549
Странното е че и аз нямам ПМС, но ще изчакам още малко. И аз чакам с нетърпение да ми дойде пък после ще се надявам да не ми дойде, направо незнам.
Аз пък вярвам че скоро ще ни зарадваш, а не само ти а и всички момичета.

# 550
  • Bulgaria
bebka-ki права си мила, наистина хубаво действат тези добри новини, и действително като прочета нещо толкова хубаво и съмненията ми изчезват. Милото е в командировка до края на седмицата и май тоя месец няма да успеем да се класираме.... Crazy Но от другия много сериозно се замислям да започваме и ние упорито опити luvbed пък страховете мисля вече да им бия шута и повече да не се оставям да ме превземат така.  Praynig Hug Hug Hug

# 551
  • София
ето ме, все още не сме махнали нищо та в кратце ще пробвам: вчера: празен плоден сак, разбрахме се утре да предизвикаме аборт,диагноза мисед-кухо яйце. Днес отидох в Майчин дом и там изебнах един лекар,препоръчаха ми го мои приятели, той ме прие въпреки че нямахме уговорка,безкрайно любезен и отзивчив човек. Той видя ембрио...и аз го видях, но каза че е 2 седмици назад и че е спрял развитието си...обясни ми всичко подробно и че е най-добре да се махне с упойка и след това ще се направи хистология, а не да опитвам да предизвикам аборт с хапчета...така; направих в Кандиларов пълна кръвна картина и кръвна група,за да имам за манипулацията, сега излезнаха резултатите и кръвната картина ми е повече от префектна, всички показатели са в норма newsm78 добре де аджаба,ако има нещо умряло в мене няма ли да се отрази на кръвната картина newsm78 и понеже видяхме някакво ембрио, днес ще ходя за последно при още един...а иначе утре в 8: 30 съм в майчин дом да ми види и той резултатите дали може да се чака,понеже е натоварен графика и евентуално в събота да го махаме...та мисля че ще мис е размине утре махането защото резултатите са ми перфектни...

# 552
nuclearbaby Praynig Praynig Praynig

# 553
  Момичета толкова се радвам че ви има.
И аз самата не знам как ще се справя с командировките.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:26 от bebka-ki

# 554
  • София
nuclearbaby ще ти стискам плаци и ще се моля за теб. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт