Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 510
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
nuclearbaby, тихичко честито Hug дано се изредим всички след теб  Grinning
Бебка, ходи ли на лекар?

# 61
Бебка, ходи ли на лекар?

Baby Love, не съм ходила защото бях адски отпаднала и просто нямах никакви сили,даже като съм заспала в 10:00 сутринта в 17:15 се събудих  Cry,а пък и мъжа ми беше в командировка и нямаше много,много как....

Ох,на мен утре БИ ТРЯБВАло да ми дойде и много искам да се видим с М скоро ,че поне още една ще ми остане  хихихи  Laughing
ЛЕка вечер засега и да внимавате на разпети петък какво ще правите  Wink

# 62
Здравейте и от мен в новата тема  Hug Нека я залеем с хубави новини.
Дано nuclearbaby повлече крак  Praynig Миличка, желая ти всичко да е наред този път, девет месеца изпълнени със спокойствие, хубави емоции и на финала най-сладкото бебче. Стискам ти до синьо палци  Heart Eyes
На всички момичета, които работят за бебче, успех и дано завалят положителни тестчета.
edna ot nas, когато и да ти видя лентичката, вече за не знам кой път решавам, че си бременна с близнаци, с тези две калинки  Blush Пожелавам ти го от все сърце!
Аз бях вече на лекар, всичко физически ми е добре, уж  Rolling Eyes Цитонамазката ми е ІІ група, според микробиологията имам е.коли бактерия и сега ще трябва да я лекувам с някакъв антибиотик, но още не съм отишла да ми изпишат нещо. Вече ми свършва и втората нормална менструация след аборта. Бях решила да изчакам и още една и да се захващам, но колкото наближава, толкова повече започвам да се панирам.
Бебка, не си мисли веднага, че е нещо лошо. Ще видиш, че ще е нещо безобидно, мисли по-позитивно  Hug Бързо да оздравяваш!

# 63
Сигурно е грипче Бебка, пий чай с лимон, витамин Ц, почивай си Hug бързо да се възстановяваш ей Simple Smile hug
villy  и аз съм така, като наближи времето, и аз като зайче треперя.Но сега спряхме да се пазим пък да видим, само дето ще имам гости в къщи до вторник Thinking  ще бъдем тихи и готово Laughing

# 64
  • Варна
nuclearbaby, честито и от мен! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и здраво и хубаво бебче на финала Grinning.
Хайде, момичета, кой е наред с хубавите новини Simple Smile?

# 65
Ох, аз чак сега се освобождавам, гостите ми си легнаха Crazyднес не сте били активни, няма нови попълнения, което е добре.
И аз като Роси, се чудя кой е наред, но мисля, че няма значение, важното е всяка от нас в най-скоро време да се сдобие с мечтаните две чертички. Hug
Аз май ще пропусна този месец, като имам гости ми е притеснено Sad но когато, тогава, да сме живи и здрави.
Христос Воскресе!

# 66
Христос Воскресе!
Пожелавам на всички в скоро време да се збъдне мечтата за една безпроблемна бременност и догодина на Великден да гушкате своите бебенца.

# 67
Христос Воскресе! И аз като Пепа ви пожелавам на следващия Великден да гушкаме бебчета!
Baby Love®, отдай се на удоволствието и се абстрахирай, че има хора по другите стаи, така стават най-сладките бебчета. Пожелавам ти още май месец да видиш двете чертички  Hug

# 68
  • Варна
Воистина воскресе!
Весел празник и много скоро да се очакват много бебчета!

# 69
  • София
Христос Воскресе!
Бъдете здрави и  сбъдване на най-голямата мечта на всяка една от нас!
Хубав празник мили момичета! Hug

# 70
Христос воскресе!!!
Редовно минавам през вашата темичка и въпреки, че не пиша тук ви следя  изкъсо  Mr. Green
Девойчета, вие сте едни от най-смелите момичета, които познавам и винаги с удоволствие и много добри чувства ви чета.
От сърце ви се възхищавам и ви желая да сте все така силни и Вярата ви да бъде възнаградена  Hug Heart Eyes Hug
Прегръщам ви и ви оставям хиляди усмивки, защото ги заслужавате   bouquet Heart Eyes  bouquet
За съжаление такъв е животът, че тази темичка никога няма да "умре" и да бъде закрита  Sad Дайте от своята енергия и на хората, които ще са принудени да минат през това, през което минаваме ние  Hug Heart Eyes Hug

# 71
Аз пак късничко влизам, направо съм скапана cry спинкам по пет часа, цял ден се чукам за здраве Joy с яйца.
villy  Hug ще пробвам да се абстрахирам, че е време днес ми е, вече е 13-ти ден след цикъл, тоест ОВУ-то ми трябва да настъпи всеки момент, освен ако не го усетя от толкова много ангажименти.
ARGHT...  Hug много хубави думи си написала, благодаря за пожеланията, да ти се връщат тъпкано  bouquet

# 72
...ARGHT...  Hug много хубави думи си написала...
Joy Joy Joy Joy ... Нищо!!!  Hug Приемам "тъпканото" връщане от сърце  Heart Eyes

# 73
  • Варна
Христос Воскресе и от мен! Да има само хубави ,щастливи моменти оттук нататък. Да бъдем силни да се справим с предизвикателствата в живота!  smile3525 smile3525 smile3525

# 74
Во истина воскресе!
Мили момичета, желая на всички ни сбъдване на най-съкровените мечти! Hug

ARGHT, братче, как те подредиха!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт