Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 986
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Стисни силно едни палци за мен!  Praynig

# 91
  • София
Стисни силно едни палци за мен!  Praynig
кой? аз ли да стискам?
и да не съм аз, ще стискам!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 92
  • Ловеч
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН,СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ! easter

Бебка пожелавам ти бързо възстановяване,а на Linnel стискам палци и само се успокой дано този път всичко е наред и да ни зарадваш скоро схубавата новина Hug

# 93
  • Варна
Честит празник момичета и дано всичките ви желания се сбъднат!

Ние и този месец не сме успели, продължаваме да работи и да се надяваме другия.

# 94
  • Ловеч
На мене този месец ми изписаха да пия неофолик(фолиева киселина) някойот вас
пил ли е,преди пиех матерна,не знам дали да го пия или пак да си купя матерна.

# 95
Светленце,аз пия Неофолик Мета. Аз не разбирам каква им е разликата,но си я пия още от декември (преди да забременея) и докторицата после каза да си я продължавам. А и аз пия по двечки,защото съм с таласемия Rolling Eyes

# 96
Аз пия фол. киселина - FOLACID и аз незнам дали има разлика, но си я пия от октомври 2008г.
Стискам силно палци на когото му трябва.
nuclearbaby пусни си още един кръвен след 48 часа, който резултат трябва да се е удвоил, което ти пожелавам. 

# 97
Мале, мале за мезе ме взехте Joy ама засрамете се, моля ви се Naughty
За фолиевата има разлика, Фолацида е в шишенце и всеки път, като се отваря се окисляват останалите хапчета.Неофолика е в блистер, тоест по-добре е да пием от нея.
kittykat  hug

# 98
Аз се изгубих за малко но,пак съм тук.Изчетох всичко и се разплакох като прочетох за nuclearbaby.Честито момиче,страшно много се радвам,Всичко ще е наред този път ще видиш   bouquet

# 99
Здравейте, на мен днес ми дойде. Вчера си правих тест и беше отрицателен. Явно съм имала по-силни симптоми на ПМС. Не знам, много беше странно. Както и да е. Пожелавам успех на всички. Ще се появя пак след някой друг месец, надявам се.

# 100
Linnel ,горе главата! Нов месец, нов късмет! Пиши, когато имаш добри новини, а ако искаш да се оплачеш, ние пак сме насреща!  Hug
̶̶d̶̶e̶̶s̶̶p̶̶e̶̶r̶̶a̶̶t̶̶i̶̶o̶̶n̶̶, пиле, няма ли да го смениш тоя ник? Извинявай, ако много нахалствам!  Heart Eyes
Baby Love, дано да е станала работата, пък ти сега за едно мезе ли си?  Laughing
Svetlencetoo, матерна са комбинирани витамини, които се пият в по-късни месеци на бременността, сега фолиевата ти е достатъчна. Неофолик е в два варианта - Неофолик и Неофолик мета, като вторият се изписва на жени с нарушение в усвояването на елемента. Иначе за блистерите и шишенцето Baby Love е права, макар че не се бях сетила за този аспект. Според мен по-добре неофолик да пиеш.
nuclearbaby , моля ти се, не пускай палците!  Praynig

Хубав ден на всички ви желая!  Hug

# 101
  • София
Аз се изгубих за малко но,пак съм тук.Изчетох всичко и се разплакох като прочетох за nuclearbaby.Честито момиче,страшно много се радвам,Всичко ще е наред този път ще видиш   bouquet
  remybussi
и аз така се надявам Praynig каквото е писано да стане ще стане Praynig
вчера успяхме да видиме точката,ох дано успея да я задържа тази точка Praynig Praynig Praynig

# 102
  • Варна
Цитат
вчера успяхме да видиме точката,ох дано успея да я задържа тази точка
Мила nuclearbaby всичко ще бъде наред ,не се притеснявай.Точицата ще стане голямо бебче Hug Hug

# 103
  • София
Цитат
вчера успяхме да видиме точката,ох дано успея да я задържа тази точка
Мила nuclearbaby всичко ще бъде наред ,не се притеснявай.Точицата ще стане голямо бебче Hug Hug

от твоите уста в Божиите уши, както се казва Praynig Hug

# 104
  • София
Аз пия фол. киселина - FOLACID и аз незнам дали има разлика, но си я пия от октомври 2008г.
Стискам силно палци на когото му трябва.
nuclearbaby пусни си още един кръвен след 48 часа, който резултат трябва да се е удвоил, което ти пожелавам. 
засега няма да пускаме още един кръвен тест... сега само прегледи Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт