Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 23 808
  • 507
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ако някой поръчва, ще се включа с един-два чифта.

# 436
Аз също бих се включила в обща поръчка!

# 437
  • Под гъбата
Като гледам на никой не му се занимава да пуска поръчка! В тази връзка да попитам какво сложно има при пускането на такава? Нека някой да обясни моля, как става и с каква карта се работи и да пусна една поръчка!

# 438
  • сусурлево
Сложно няма , но несериозни хора , няколко страници по -напред го обсъждаха . Просто записват се и като дойде времето за пари започва едно мотаене .. днес утре и то един човек и накрая на др.4 момичета им свършват номерата от това което искат и пускането на поръчката се проточва  повече от седмица . Карти какви трябва незнам вече , всичко май е до политика на банка .

# 439
Аз пуснах днес първата си-няма нищо сложно. Комбинирах се с една приятелка.
С дебитна Виза електрон на Райфайзен съм.

Между другото в сайта видях един модел, който миналата година си купих от Паоло Ботичели.
Дано не са и със същото качество.

# 440
  • Варна
Не мога да разбера, какво качество неземно очаквате от тези обувки, китайски са и не очаквайте кой знае какво. За тези пари - толкова!

Нищо сложно няма в поръчването, ако се комбинираш с познати, пускаш поръчката и чакаш, а паричките ти ги дават на ръка. Но когато стане въпрос за непознати, както правим поръчки събирайки се тук, вече нещата са други. Накратко, несериозни и бавни хора, колкото искаш, когато поемеш ангажимент трябва да го спазваш. Ако прочетете хронологията на последните страници ще разберете, колко е неприятно и какво му е "сложното" на поръчката. Днес сме 13-ти, а тази поръчка, която пуснах вчера се офоррмя от края на миналия месец, правете си сметка.  Peace

# 441
 PeaceАйде и аз да се включа,че днес едва сега смогвам-първо на 100% заставам зад думите на  Pepsilight -а относно поръчката-философията е повече от никаква,щом имаш карта под ръкаи те устройва доставката за 1-2 чифта.
Поръчката и на нашата група вече е факт-сега чакаме и после ще се хвалим. Hug

# 442
teo_71 ,
благодарим за което!   bouquet

# 443
Тео-големи благодарности  bouquet

# 444
Здравейте момичета Simple Smile, искам да попитам : на 10 май(когато направих поръчката) ми изпратиха потвърждение :

This email is to confirm the receipt of your recent order from Go Jane.com.

If you have any questions or problems with your order, please contact us at service@gojane.com or call 1(800)U-GO-JANE.

You can always find out the current status of your order by going to
https://order.store.yahoo.net/OS/stat?gojane+682773+f861537871adcc1c0db6

Date Sat May 9 22:46:00 PDT 2009

това означава ли че поръчката ми е приета и трябва ли да чакам още някакви мейли? Защото банковото извлечение още не е актуализирано с международното разплащане.

# 445
  • Варна
Този мейл го изпращат веднага и е стандартен, ако не си получила мейл, че ти отказват поръчката след 1 ден, значи всичко е ок. Но най-сигурно е, да се обадиш в банката и да ги питаш дали имаш блокирана сума от Gojane. Трябва да получиш и мейл с тракинг номер за проследяване на поръчката.  Peace

# 446
Момичета моля помогнете-получих това
Re: Order Number: 706500

Go Adriana !

Thank you for your recent order with GoJane.com.

Unfortunately, the card number you gave us ending in (xxxx xxxx xxxx xxxx)
, with an expiration date of 08/10 has been declined by the issuing bank.
Often calling your issuing bank will resolve any problems with your credit
card.

Please replace the order online at www.GoJane.com once the problem has been
resolved.

Thank you for visiting www.gojane.com.

service@gojane.com
(800) U-GO-JANE
(800) 846-5263

Did you know that GoJane.com adds all new merchandise on Friday Night? Get
your merchandise first before it sells out.

Притеснява ме дали ми го отказва заради самата банка или защото в същия ден направих поръчка и от ЛаРедут. Като че ли някъде бях чела, че някое момиче имаше сходен проблем и се оказало, че не може да се плаща с една и съща карта на ден в различни сайтове. Ако е така логично е ларедут да ми откажат поръчка защото я пуснах 10 часа по-късно.

Моля, помогнете
 Praynig Praynig Praynig

# 447
  • Варна
Звънни в банката да ги питаш, каква е причината , която са посочили от Gojane, за да ти откажат поръчка. На мен ми дават тази информация и във всички случай досега казват, че е недостатъчна наличност, което не е вярно.  Peace

# 448
Благодаря ти много Pepsilight. Ще звънна.

# 449
а някой ще прави ли нова поръ4ка скоро????

Общи условия

Активация на акаунт