Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 23 815
  • 507
  •   1
Отговори
# 420
 TiredАз само да кажа че моя "списък игнор" за несериозни и безотговорни дами се увеличи с още една-/имена и никове на ЛС за др поръчващи/-иначе нашата историческа поръчка трябва днес да е факт вече. ooooh!

# 421
Здравейте!
Аз също се интересувам от поръчка на обувки, ако има някой който ще пуска скоро поръчка ще се включа.

# 422
  • София
Моите още ги няма  Sad вчера звънях в пощата нямало колет днес питах пощаджийката че е отзивчива жена нямало за мен нищо.Дано не са ми ги откраднали.Другите които са си ги получили от София ли сте?

# 423
  • Варна
От София са, само 1 момиче беше от Русе. И вчера големият колет който получиха беше пак за София. Ще дойде не се притеснявай.  Peace

# 424
И аз още си ги чакам и живея в София, ще дойдат  Praynig Laughing

# 425
  • сусурлево
Големия колет който Пепси е пуснала в петък е бил в София още в събота ,но нали ги знаете патките в пощите какви са ....

# 426
  • София
Ако изгори клона на пощите в Триадица,да знаете че съм аз а причината е сандалите ми Joy

# 427
Момичета, някой пазарил ли е с Виза Електрон на Райфаизенбанк-дебитна?
 newsm78

# 428
  • Варна
Ето бележките от пощата: Цък, Цък и Цък

# 429
  • София
МИЛА ПЕПСИ БЛАГОДАРЯ,не съм се съмнявала в теб никога.Като знам какво крадливо племе има в пощите имах приятел който работеше там,затова се учудих и се притесних и питах дали има от София получили.ДОЙДОХА.
  bouquetАко имаш нужда от попълнения в някоя поръчка и ти си занимава с мен,готова съм
Страхотни са обувките,ще снимам и ще пусна довечера,не са ми малки но дано се поотпуснат съвсем малко,аз толкова ги харесвам че ще си ги нося независимо от всичко.
Жената която разнася писмата ми ги донесе до врата,много мила жена

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:59 от Ива&СиЕ

# 430
 Blush Запис и от мен (почти на 30-та страница, ама...)  Hug

# 431
Хайде де, показвайте тези обувки де!Любопитна съм да ги видя.

# 432
Снимки?  Crossing Arms

# 433
А ще поръчва ли някой скоро? На кой да пиша?

# 434
  • сусурлево
Снимки аз немога да пусна , няма с какво да снимам , а й това което аз поръчах вече му е пускана реална снимка http://www.gojane.com/31024-shoes-buckled-slingback-wedge.html това е моделчето ,мога да кажа , че е доста височко , но пък удобно и отпред може да се стеснява или отпуска , за по - тесен или широк крак, както и отзад също могат да се отпускат/стесняват.
Друго , което видях на живо немога да пусна линкове (незнам да не се разсърди някои) също беше добро, общо мога да кажа , че нещата си изглеждат както на снимката . За моите мислех , че са по-ниски ,но това е защото не чета какво пише в описанието им , но се радвам , че не са по-ниски . До тук нямам неущелен номер , на ток или платформа 6.5 равни 6 си поръчам , тук нося м/у 36 и 37
Поръчайте смело , цените са изгодни - не му мислете много  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт