Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 23 803
  • 507
  •   1
Отговори
# 450
И аз питам, отново.

# 451
Този код: GJSHIP50 дава безплатна доставка. Дали важи и за България?  Rolling Eyes

# 452
Кодовете за БГ засега не важат,но може да пробваш ако искаш

Сега аз ви казвам Добро утро-което обаче хич не е добро,защото след като ми беше приета поръчката успешно днес има едни обяснителни мейли в пощата за отказ,които първоначално се стреснах доста и се чудих за какво става въпрос докато ги изчета-значи поръчката е отказана,Защото-два чифта от нея са изчерпани Close-единия изобщо като наличност,а другия като номер-какво да ви кажа,освен че нямам думи от яд,защото като седнах да преразгледам и събера кошницата в нов вид по вашите линкове излезе че са по един чифт точно на момичетата които реагираха веднага на момента миналата седмица още ooooh!-заради провлачването на останалите те са ощетени Crossing Arms

Както и а е  предъвквахме го десетки пъти-сега дано успеят днес да влязат и прочетат за да реагирам по-навреме-нямам думи за коментар повече-освен към питащите по-горе момичета-че аз едва ли ще се навия да пусна скоро обща поръчка Naughty

Uanda Merilinski -съжалявам но вие сте"печелившите"-за Uanda-ноделчето което ми изпрати първо в черно-изобщо като артикул го нямало,а за Merilnski-високата отворена бота в бежово и златно -няма 8-ца.Чакам ви на ЛС да видим какво ще правим. Hug

# 453
И аз имах същия проблем с отказана поръчка заради свършил чифт. Мислих че е от картата ама май не е.

По въпроса с общите поръчки - 1.защо не се направи срок - примерно 2 дни.
 или
2. Всеки желаещ внася стойността на обувките + 5 или 6 долара за доставка и вече след като се поръча да довнесат ако има нещо допълнително по таксите.
Така хората ще са сигурни - ако внесеш 40 лв.предварително едва ли ще се поколебаеш да довнесеш 3-4 лв.ако искаш да си получиш поръчката.

Виждам че всички тук се познаваме , така че не вярвам да има проблем.

Естественно поръчките е хубаво да се правят от доверени и доказали се хора като Пепсилайт или teo_71 например.

Извинявам се да не съм се натрапила с предложението си.

Просто се опитвам да помогна.
  bouquet

# 454
Някоя добра дошу може ли да ми измери стелката на номер 9.

# 455
Гледам че съм писала с левия крак Embarassed,но не ми се връща за корекции- значи когато съм правила поръчки за другаде  и съм сигурна в хората,ако имам достатъчно средства по картата веднага поръчвам-без да чакам преводите-и нямам никакви проблеми,но пък няма да ви казвам в началото когато въобще  на доверие правех така,с колко чифта обувки и парцалки се сдобих които се чудех какво да правя Tired-поне да бяха мои номера и размери Whistling

# 456
  • София
Ей не съм забравила да пусна снимки но снощи бяхме след ваксина,на никой не му беше до снимки на обувки.Ще пусна ОБЕЩАНО

# 457
  • Варна
Тео_71,мила, големи премеждия имаме двете.  Mr. Green И при мен се получи така,сеършиха моите и на едно от сериозните момичета, а поръчката за да стане реалност ми отне около 14 дни.
Няма как да се сложи срок за пращане на пари, отделно не е удачно да се праща първо една сума, а след това да се доизпраща, всичко това е губене на време, а и един превод е 2.50 или 3 лв. Единствения вариант е хората да са сериозни, а и аз взех така да процедирам, искам тел. номер, ако не ми вдигат или нещо подобно минавам към следващия човек.

nepoznatata, там е работата че не се познаваме, аз и затова помолих teo_71 да ми праща несериозните на лични, за да знам за следваща поръчка да не ги включвам, съжалявам момичета.
Да си призная на мен лично ми се скъсаха нервите с тази последната поръчка. Тъкмо се събраха пари и аз доволна ще я пускам, да ама не, някой чифт е свършил ooooh!.

Засега и аз май се отказвам от общи поръчки и без това вече няма къде да си събирам обувките.  Mr. Green

# 458
Този сайт изисква ли някаква регистрация? Никъде не виждам за логване... може би недовиждам нещо  Rolling Eyes или информацията се попълва по време на стъпките за поръчка?

# 459
  • Варна
Този сайт изисква ли някаква регистрация? Никъде не виждам за логване... може би недовиждам нещо  Rolling Eyes или информацията се попълва по време на стъпките за поръчка?
Не изисква регистрация, следваш стъплите, коята е само една след като си напълниш кошницата.  Peace

# 460
  • София
Аз пращах пари на едно момиче за дънки,тя ме помоли през е рау много ми беше удобно да ви кажа.40 ст превода беше.

# 461
Благодаря за бързия отговор Simple Smile А плащането директно с картата ли е или може и чрез Пейпал?

# 462
  • Варна
Аз плащам директно с картата, не съм наясно с PayPal.  Peace

# 463
Момичета, здравейте. Отдавна заглеждам сайта, а и вече е време за сандалки Grinning. Харесала съм си няколко чифта, обаче от някои има 6,5 като номер, а не 6-ца както ми трябва. Аз нося 37номер обувки, и се чудя тази половинка от голямо значение ли е? Колко е разликата между 6 и 6,5?
Иначе едните обувчици са тези:
http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html
Мисля, че тук съм виждала снимки точно от този модел.

# 464
  • сусурлево
Момичета, здравейте. Отдавна заглеждам сайта, а и вече е време за сандалки Grinning. Харесала съм си няколко чифта, обаче от някои има 6,5 като номер, а не 6-ца както ми трябва. Аз нося 37номер обувки, и се чудя тази половинка от голямо значение ли е? Колко е разликата между 6 и 6,5?
Иначе едните обувчици са тези:
http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html
Мисля, че тук съм виждала снимки точно от този модел.
Нося м/у 36 и 37 повече съм 37 и си взимам 6.5 , а 6 си отговаря на 36 , така че ако носиш 37 вземи 6.5 . На платформа и ток моите са 6.5 и са ми точни , само веднъж взимах равни 6 и също ми стават.

Общи условия

Активация на акаунт