Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 3

• 23 839
  • 507
  •   1
Отговори
# 405
  • София
АУУУУ Пепси и моите ли си пуснала?
ще слизам до кутията да видя.Нали трябва да ме уведомят с разписка?Кажи ми колко ти дължа пощенски и как да ти ги пусна,адрес или?

# 406
Скъпа   juliana_p  изненадана съм от злобните подмятания, ако не си информирана Аукро е аукцион предназначен за часни лица и предимно за търговци,така че мили момичета малко повечко ви е злобата и зависта ,защо не си правите поръчките и не оставите търговците в Аукро да си вършат работата,не допускаш ли че на някой от тях това им е работата?Винаги съм знаела че това Българите сме злобни и зависливи,но в този форум се обеждавам 100% ooooh!

# 407
Скъпа   juliana_p  изненадана съм от злобните подмятания, ако не си информирана Аукро е аукцион предназначен за часни лица и предимно за търговци,така че мили момичета малко повечко ви е злобата и зависта ,защо не си правите поръчките и не оставите търговците в Аукро да си вършат работата,не допускаш ли че на някой от тях това им е работата?Винаги съм знаела че това Българите сме злобни и зависливи,но в този форум се обеждавам 100% ooooh!

ooooh!Съмнявам се че точно това е "работа" -да се препродава с 300% надценка-не че с тая логика не работят 80% от дори "професиналните" търговци-и тая работа-като повечето в БГ-добре че баламите стават все по-малко-те затова са форумите де Wink

И не виждам като ти е толкова "противно злобно" да четеш такива коментари какво търсиш в темата Tired

# 408
роничка, извинявай но ти добре ли си? Смтяащ ли че ние сме балъци , да ни продават обувки от 14-15 долара за 200лв примерно, и ние едва ли не да им благодарим. ooooh! Не знаем кое наричаш злоба, но явно ти щом оправдаваш подобно нещо , вероятно самата ти си готова да го правиш, ако не го и правиш вече де, и затова така да скачаш сега. ooooh!

# 409
Явно ни мисли за балъци newsm78

# 410
  • Варна
АУУУУ Пепси и моите ли си пуснала?
ще слизам до кутията да видя.Нали трябва да ме уведомят с разписка?Кажи ми колко ти дължа пощенски и как да ти ги пусна,адрес или?
В събота ти ги пратих преди обяд.  Peace Нищо не ми дължиш.  Peace

Аууу Джулс, каква злобарка си била ти и завистница на всичкото отгоре.  Mr. Green

# 411
Имам предложение - при подобни обяви в Аукро да се пуска линк към тази тема  Peace
Вероятно водена от злоба, бих се радвала да предпазим от излишни харчове нищо неподозиращите купувачи.  Peace За сметка на единиците продавачи, към които би следвало да изпитваме разбиране и съпричастност  Joy

# 412
Олена,какво стана с нашата поръчка?Пусна ли я?

# 413
  • в града на атомното слънце :)
Олена,какво стана с нашата поръчка?Пусна ли я?

Олена ми е пратила съобщение, че вчера я е пуснала. Да се надяваме бързо да дойдат  baby_neutral.

# 414

Laughing ама внимавайте да не се изморите от толкова ''работа'' .Всеки най-лесното гледа жалко че сигурно има хора които се лъжат да купуват.Колко рокли от Джейн съм виждала там на цени от 80 лв нагоре..... Stop  ама айде да не ставам Злобна  hahaha
Олена мила всичко точно ли е с поръчката?

# 415
Здравейте,моите вече сая у дома...сандалките са екстра и направо си ми лепнаха..ботушките малко ми опира пръстчето и още размишлявам да ги нося ли или да ги продавам.Ама тъпото е,че ботушите са на разпродажба и съм взела най-големия номер и пак опират...А уж са еднакъв номер..пффф

А забравих...снимки утре  Peace  и още веднъж Pepsilight благодаря много    bouquet

# 416
Имам предложение - при подобни обяви в Аукро да се пуска линк към тази тема  Peace
Вероятно водена от злоба, бих се радвала да предпазим от излишни харчове нищо неподозиращите купувачи.  Peace За сметка на единиците продавачи, към които би следвало да изпитваме разбиране и съпричастност  Joy

Подкрепям  Mr. Green Mr. Green

# 417
  • сусурлево
Скъпа   juliana_p  изненадана съм от злобните подмятания, ако не си информирана Аукро е аукцион предназначен за часни лица и предимно за търговци,така че мили момичета малко повечко ви е злобата и зависта ,защо не си правите поръчките и не оставите търговците в Аукро да си вършат работата,не допускаш ли че на някой от тях това им е работата?Винаги съм знаела че това Българите сме злобни и зависливи,но в този форум се обеждавам 100% ooooh!
хайде моля , без такива определения ... не ме познаваш , за да ме наричаш злобна . Форума е за това да се коментират разни неща . Не пускам коментар на обявата нали?
И момичета обувки от 15 долара в Аукро са по 800 лв. 
Незнам дали сме злобни и завистливи българите ,но определено сме алчни и гледаме ако можем на всяка цена да прецакаме някой .

И по -важното което исках да кажа Пепс получихме обувките , много са готини , уцелили сме си номерата . Веси още снощи беше обула едни от нейните и аз днес също . Страшно са удобни оранжевите (като твоите) и много сладки . Огромно БЛАГОДАРЯ !
  bouquet Hug
Снощи като се виждахме с Вени и Веси , на съседната маса имаше момиче с обувки от Джейн .... вече ги разпознавам не само по магазините ,но и на краката на хората Simple Smile

# 418
  • Варна
А пък аз да се оплача отново. Отказали са ми пак поръчката, нямало средства, това са пълни глупости. Пуснах я отново с карта на ПИБ и сега ако кажат, че няма средства ще е безобразие. А служителката в ДСК беше толкова зле  ooooh! , някаква селянка и супер некомпетентна, не можело да се платят 200 $ със сумата в картата ми, а наличността е 460 лв, дори да не мога да ползвам последните пари, които са ми пратени в събота (от 53 лв.), пак си има наличност.  ooooh!

Джулс, много се радвам че сте останали доволни  love001, а как ви завиждам, че сте се видяли. Трябваше една снимка да си направите и да ми пратите, да се почувставам и аз част от срещата.  Mr. Green

# 419
Здравейте момичета.
Вчера попаднах на този форум.  Досега съм пазарувала само от ларедут.
Много хубави обувки има. А някой дрешки поръчвал ли си е?

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 10:00 от nepoznatata

Общи условия

Активация на акаунт