Слънцето усмихнато тук-там грее, в Банкя малчуганчето дивее!

• 34 443
  • 503
  •   1
Отговори
# 135
Мерси за реакцията за  Точица  bouquet
Кръщането беше  на 24 ти май  Simple Smile
Искам да честитя  рожденият  ден на Софи и да и пожелая  много здраве  и щастливо детство   bouquet

# 136
Честито християнче на Бритт!Да ви е жива и здрава!
Честит Рожден Ден на София,много да радва мама и тати,да е усмихната,весела и послушна!
Ние сме добре,малко хремави.не слушат въобще.Аз нямам никакво време за компютъра,сбърквам се от работа,а и вкъщи като се прибера е дива лудница.Едвам дочаквам да си легнат вечерта та и аз да докопам възглавницата.
Сватбата мина чудесно,но за съжаление три дни след това пра дядо ми почина,а за капак в същия ден малката ми палава сестричка падна и си счупи лакътя,та сега е гипсирана.
Абе струпаха ми се много различни емоции на куп та да ви кажа ми се отразяват на нервите много видно.Но се надявам скоро да се поуспокоя.
На вас милички пожелавам приятна вечер,а аз отивам да се опъна малко на дивана,че така ме боли главата.
Чао и когато успея пак ще ви пиша.Целувки!

# 137
Хриси,миличката ти Sad HugТова за непослушанието и при нас е с пълна сила.Не зная ние ли бъркаме с възпитанието Алек ли е в период незнам но положението често излиза от контрол. #Crazy
Съболезнования за прадядо ти HugОх,и моята 100 годишна баба почина но не исках да ви занимавам това.Да не е тъжно но такъв е живота Cry
Съжалявам и за сестричката ти.Ама тази бременната ли бе???Ей пак не каза какво ще е бебчето newsm78Изненада.А кога го чакате Хрис?
Целувки и приятна вечер на всички ви!

# 138
Мони,приеми и ти моите съболезнования.Дядо ми беше на 97-завидна възраст,никога неможеше да му дадеш толкова години.
Оооо това с излизането извън контрол при мен е почти всеки ден.
Малката си счупи ръката.
Гери днес беше на консултация и казаха,че ще е момиче 85%,но ще видим крайния резултат-иначе живот и здраве го чакаме на 3 август по термина,но кога ще реши да излиза само то си знае.

# 139
  • София
Хриси, Мони, съболезнования! Да почиват в мир душите им Flowers Rose Flowers Rose!

А за бебето - Мони каза, че ще е момиче преди седмица-две!  Simple Smile Да е живо и здраво!

Ние ще ходим на море - решено! Остава само дилемата - кога! Последната седмица на юли или една от първите две през август?!?

Отивам да си допия кафето!

Хубав ден!

# 140

Britt, честито ви християнче Много е сладка малката кукла.

Честит рожден ден на малката Софи 
Да расте здраво, умно, весело и добро дете
и да бъде най-голямата радост и гордост на мама и тати.

Хриси, малките ти разбойници са изключително сладки като шаферчета.
Ти изглеждаш също страхотно. За булката е излишно да казвам.
Лили, каква морска дестинация сте избрали за почивка?
Ние началото на юли ще ходим някъде на моренце
и засега сме се ориентирали уж към Албена, ама още го мислим, де.
M_I_A, Жорко как е? Надявам се вече да сте по-добре.
Мони, здравей на теб. Вие свикнахте ли вече на т.нар. ново място? 

# 141
  • София

...
Лили, каква морска дестинация сте избрали за почивка?
...

Черноморец! По-миналото лято бяхме там и много ни хареса! Спокойно е, а е близо и до Мони! Simple Smile

# 142

ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ !!!
НЕКА ВСЕ ТАКА ДА СА НИ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛИ.
НЕКА ВСЕ ТАКА СА НАШАТА НАЙ-ГОЛЯМА РАДОСТ И ГОРДОСТ В ЖИВОТА.

Лили, и на нас първоначално мераците ни бяха за Черноморец,
ама на моят мУж какво му влезе в главата тази Албена не знам
и сега сме се оринетирали за там. Чета оферти, мнения ...
и колкото повече чета, толкова повече нямам търпение да заминаваме.

# 143

Честит празник на всички дечица!И малки и големи и на всички които все още съхраняват детското в себе си!С пожелания за здраве,милион усмивки и сбъдване на всички мечти! Wink

# 144
  • София
Честит рожден ден на патерица на sve82!

Честит рожден ден на Антон на мама kiki29!

# 145
Кой търсеше жена за почасово гледане на дете? В лекарския кабинет видях обява за почасово и целодневно гледане, записала съм си телефона, моля на който му трябва и още трябва да си признае  hahaha, за да го дам
Simple Smile

# 146
  • София
Britt, много си делова! Няма "Здравейте", няма "как сте?", няма "ние сме добре"!  Laughing

Мисля, че Maria.St търсеше жена! Но ми се струва, че искаше по-скоро някой да препоръча, че то телефони по стълбовете колкото искаш!

Добро утро! Отивам да си доспивам!

# 147
Добро утро  Simple Smile,
*Lili* , благодаря за поздрава за Антон   bouquet

# 148
ДОбър ден Simple Smile
Ами, Лили аз вчера след като си постнах поста с оварски скок се хвърлих в леглото.  hahaha Затова бях делова Simple Smile)
Мантуто ни е добре, Точица цяла вечер гризе краставица, опитва се да ни нахрани, но като си хапнем паренцето, което подава - рев!!!  Joy

# 149
  • София
Честит Рожден Ден на Иво на мама hrisi051! Да расте здраво, усмихнато и послушно дете!

Общи условия

Активация на акаунт