Слънцето усмихнато тук-там грее, в Банкя малчуганчето дивее!

• 34 499
  • 503
  •   1
Отговори
# 165
Миленче,благородно ти завиждам! Heart Eyes

# 166
  • Банкя
Ели ,здрасти ти все пак ни намери,браво на теб ,сега когато се увеличих ме трябва да направим една голяма среща в парка.

# 167
  • София
Здравейте! Simple Smile
Дойде ред да се включа в тази тема и аз - прясна новодомка в Банкя.
Ще се нанесем в новия дом от 1 юли и ще се радвам да се присъединим към вашата компания с моите 2-ма калпазани. Hug

Големия ми син(и малкия де) не ходи на детска градина и там ще страда от липса на занимания с връстници, понеже около нас няма деца. Ще се радвам да се видим в парка, този на центъра -само него знам за сега.

Много се надявам да ми подшушнете къде мога да намеря занималня, търся варианти и за плуване (не може да няма добър басейн за деца при толкова минерална вода), народни танци, някакви школи за занимания за 4-годишни.

Безкрайно ще съм ви благодарна,ако ме ориентирате в новата обстановка!
 Grinning

# 168
Добър ден !!!
Вчера беше един много приятен ден за мен (като изключим главоболието, което ме мъчеше вечерта) -
разходки с Жорко и тати, ходихме малко на шопинг, от който се сдобих с нов бански + 2 книжки,
после бяхме на гости при мама, която ни поглези с разни вкусотийки и ... така.
Приятен неделен ден.

Льонеберя, добре дошла в темата.

Отивам да се храним с детенце и да излизаме на разходка.
Хубав ден и успешна седмица.

# 169
Здравейте сладурки!
Влизам само на бързо да ви почерпя за полугодинката на моята Дая!Да ни е живо и здраво порастналото момиче!

Приятен ден и целувки! Heart Eyes

# 170
  • София
Дая   bouquet

Мони  Hug

Льонеберя  welcome

МИА, как сте? Някой има ли инфо?!?

Балинска, честити придобивки! 

Аз съм кратка, че ме чака куп работа! Правя ръчно изработени покани за кръщенето на малкия! Сега заспа и аз имам малко време да ги поработя!

# 171
Мони, честита ви месечинка. Да расте все така здрава и все така да те радва.
Лили, после да ни покажеш поканите.

# 172
Мони,Честита Ви месечинка!Целуваме Ви!
Льонеберя,като ми остане малко свободно време ще ти дам координати за басейни и детски школи.Добре дошла в отбора!

# 173
                                                        Дая  и аз много ви благодарим!

Липсвате ми бееееее!!!

# 174
  • София
Льонеберя,като ми остане малко свободно време ще ти дам координати за басейни и детски школи.Добре дошла в отбора!
Благодаря много!
Утре ще правим първи разходки из Банкя с децата. Ще търсим нови приятели и пързалки:) На мен ми е странно , пък не знам за децата. Rolling Eyes

# 175
Ели,Лионеберия,  bouquet!Добре дошли в нашият отбор!
Между другото къде се намира ер малък на клавиатурата? Embarassed

# 176
Между другото къде се намира ер малък на клавиатурата?
на BP - x

# 177
  • София
Добро утро!

От много време не съм се отчитала Simple Smile! Марти има ново зъбче и се кротна малко, но пък сега е болен! Някакъв вирус с гърло и кашлица! Дано бързичко да се оправи!

Аз трескаво подготвям кръщенето! Поканите вече ги направих (ръчно и лично)! Час и дата са резервирани! Книгата за пожелания към Марти е почти готова! Обожавам да се занимавам с такива неща, а сега свеки излиза отпуска и ще имам и време! Ще започне и роклята да ми шие...  Crazy!

МИА, наистина ли никой не я е чувал! Ако иамте нейни координати пуснете ги на лични! Последно Жори не беше добре Sad Искам да чуя, че сега всичко е ок!

Мони, целувам ви! И вие ми липсвате, но скоро ще си пием биричката заедно Simple Smile!   bouquet

Днес пак ще водя Марти на Клисура! Там определено кашля по-малко!

Хубав ден!

# 178
Здравейте,аз определено нямам много време напоследък да ви пиша,за което се извинявам.
Лили,браво на теб и честито зъбче на Марти!
Миа не съм я чувала,но ако я видя на скайп ще ти пиша.
Мони и на мен много ми липсваш,само ако знаеш как имам нужда да те видя и да си поговорим хубаво на по кафе.От вчера нещо ме е ударила някаква депресия,незнам от какво е-дали от болестите на децата или от шантавото време.Да да кажа отново и ние пак сме болни с кашлици и ужасно червени гърла.
Льонеберя,уроци по плуване има в База 3 и в база Ясен.уроци по танци в училището и в детската градина,а също и по изучаване на чужди езици и май това е за Банкя.

# 179
Ехо,къде сте всички?
Как сте?
Ивайло е болен отново току що ми вдигна висока Т 39градуса,Ради вече горе-долу е по-добре,но не смея да се хваля.Утре следобяд ще ги водя на лекар.Аз се скапвам от работа напоследък и в работата и вкъщи wash hang newsm28 newsm79 1ironing 1dishes newsm64 1swing newsm71 smile3511 smile3515 newsm62,абе ужаса е пълен.Много ми е смотано,нямам време за нищо,децата все са болни,времето е отвратително.
Надявам се поне вие да сте добре и с добро настроение!
Приятна вечер на всички!
Извинете ме,че ви занимавам с моите проблеми,но няма на кого друг да кажа колко ми е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт