Слънцето усмихнато тук-там грее, в Банкя малчуганчето дивее!

• 34 507
  • 503
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хриси  Hug! Бързичко оздравяване! С Ели мъдрим среща във Вердикал! Ти по кое време можеш, та да се видим всички!

Като стигнем до решение ще пиша да се включат и другите, които не са от Вердикал!

Ние сме добре! Марти има 2 нови зъба! Свеки вече е отпуска и ми помага много с малкия и с куп други работи (правим калъфи за холната гарнитура, подготвяме кръщенето, шие ми рокля)!

След кратко разследваме открих пост от МИА от 12.06, в който пише, че Жори пак е вдигнал Т! И от 17.06 не е била активна! Стискам палци всичко да е наред при тях!  Praynig

Лека нощ!

# 181

Извинете ме,че ви занимавам с моите проблеми,но няма на кого друг да кажа колко ми е гадно.

Въобще не се притеснявай, в края на краищата всички бихме искали поне малко съпричастност към проблемите си да срещаме Hug
Съжалявам, че рядко пиша, но темата така и така върви бавно, та общо взето съм в час.  Sunglasses
Трудно ми е да се организирам за среща във Вердикал, но поне вече знам къде е  Wink (миналата седмица за първи път бяхме с децата до Клисурския манастир и много ми хареса Grinning)
Дая е прекрасна  Party Да е жива и здрава, жалко, че не сте вече в Банкя, Мони  Sad От друга страна, малко се дразня на предизборните истории в Банкя и точно с какво "блестим" по рекламите, та се надявам в Бургас да е по-добре сега  Wink...
Миа дано да пише как са.

Предполагам, че преди известно време видях сладурчето без име или с ник "Точица" в парка заедно с майка си, но не мога да съм сигурна  newsm78 . Ако е била тя, исках да й хапна сладките ръчички и крачета. Красавица и половина  Sunglasses

# 182
Хриси, то няма лошо, че се оплакваш, лошото е, че няма много как да ти помогнем... Трудно е да се гледат две породени деца + работа на пълно работно време + домакинство...

И на мен напоследък не ми остава много време за писане - работата, децата, плюс гледам да пътуваме по-честичко, да усетят ваканцията все пак, макар и с компютъра 'под-мишчица'...

# 183
Привет и от мен!
Май наистина не сме никак активни,особено откакто се пооправи времето... Sad
Мони, да ти е жива и здрава малката Дая!Много е сладка!!!Ееее,кога се роди,кога порасна... LaughingА как са Алек и Стилиян?
Кики,сигурно е била Точица-наистина ти се иска да я настискаш и нацелуваш като я видиш. LaughingТова ми напомня,че и Брит съвсем не пише напоследък.
Хриска,ти миличка си цял герой!Така че малко лошо настроение отвреме-навреме ти е позволено. WinkСамо незнам кога успяваш да намериш малко свободно време за себе си.С 3мата мъже вкъщи....
Миленче,къде се изгуби?Как е малкия човек?
Лили,дано всичко да мине прекрасно на кръщенето!Нали знаеш,че половината от удоволствието го изживяваш в момента,с приготовленията.То самото тържество така бързо минава. SadА както изглежда при теб ще бъде съвсем пълно-с поканите,роклята и всичко друго....  Crazy
Мария,дай някоя идея.Къде ходите?
Ние със София ходихме миналата седмица до Банско.Изкарахме си много добре,само дето на мъжа ми му се наложи да си остане тук в последния момент.А ние не можахме да се откажем,защото кръщавахме и племеника ми там.Правиме си ремонт в апартамента и скоро ще отидем да живеем там.А за Мия за съжаление и аз нищо не знам.И не съм я засичала никъде през последния месец.Дано са добре! Praynig

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 14:47 от avgusta21

# 184

Отдавна не съм се разписвала, ама нещо ме е напуснала музата за писане.
Иначе ви чета редовно.
Ние сме добре, Жорко расте и дивее.
Ето сега уж да спи, а е свалил обиколниците в креватчето и се боричка с тях.
Още седмица и заминаваме на моренце. Ех, как го чакам този момент ...
Моят мъж ми се смее, че броя дните, ама с това еднообразно ежедневие
наистина я чакам тази почивка така все едно никога не съм мърдала извън София/Банкя.

Хриси, не ти е лесно, миличка. Важното е дечица да се оправят по-бързичко и да са по-здрави.
А ти по принцип даваш ли им нещо за имунната система?
Лили, ей, вече с нетърпение чакам кръщенето на Марти, че да поизплакнем очи с този сладур.
avgusta, а вие какво направихте с кръщенето?

Ще ставам, че Жорко заспива и да използвам момента да си направя упражненията
(от около 2 седмици вече сутрин правя упражнения - на Синди - че да вляза в някаква форма за морето).
Доскоро.

# 185
  • София
Добро утро

Момичета, не смея и дума да обеля за среща, вижте времето какво е!?! Sad

Ние сме добре! След двата избили зъба сега е затишие!  Rolling Eyes

Августа, къде е апартамента, да не напускаш Банкя?   Naughty

Балинска, как ти завидях на ентусиазма! На мен за сваляне не ми остана, но за стягане ...  ooooh! А при мен тези работи са за по ден!

ЗА разследването ми относно МИА и Жори мога да кажа само, че е била активна в полунощ! Сега ще й пратя още едно ЛС!  Hug

Хубав ден!

# 186
  • София
Привет на всички!  Hug
Ние изчезнахме за добро, бяхме на море от 17-ти за 10-на дни. Вчера се върнахме късно.
Не съм чела какво-що, моля да ме извините.
Жоро от антибиотика, директно в морето, но както всички ме убеждаваха, му се отрази чудесно и всичко му мина. Сега като се прибрахме пак взе да мрънка и да си тегли и натиска едното ухо. Ама този път ще карам с бабини илачи докато не вдига Т.
Ставам, че ме викат

Ето и малко  снимки от нас

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 18:32 от M_I_A

# 187
M_I_A, ще ти се караме, ей. Ние тук се притесняваме за Жорко и теб, а вие си почивате.
А пък и не се похвали, че заминавате за Гърция. А това си е за хвалене.
Сега сериозно - радвам се, че сте добре, снимките от почивката са чудесни, децата още повече.
Като имаш повече време разкажи и повече за това как изкарахте и какво разгледахте.

Ние вчера се сдобихме с нова придобивка - видеокамера.
И снощи до никое време и разучавахме функцийите.
Сега нетърпението ми за почивката е още по-голямо, че да се развихря с новата камера.
А пък и ако успеем да посетим всички забележителсности, които съм набелязала
определено ще имам материал за снимане.

Лек ден от мен и успешна седмица

# 188
  • София
Не се похвалих, че до последно ми беше притеснено дали ще тръгнем и ако тръгнем, кога ли ще се върнем  Confused
Много беше приятно: топло, спокойно, уредено, хотела на 50м. от плажа, а и по-евтино ни излезе от почивките в БГ. Хич не ми се връщаше, ама догодина ако ме пуснат юни месец в отпуска - пак там.

Честита ви нова камера - със здраве да си я ползвате и да снимате не само забележителности,а повечко вас си и децата. Ние много се забавляваме като гледаме "стари" видеофилмчета.

Хриси, дано се оправяте бързо и сигурно и на мен ми писна вече от болести посред лято. Сега отново ме драска гърлото и съм в тих ужас, че ще заразя децата и ще почне всичко отначало. По цял ден горките ги тъпча с ехинацея и цитросепт  Crazy

*Lili*, добре че си ти да съм спокойна, че ако ме отвлекат някой ще ме потърси  Hug Че мъжа ми може и да не го направи  Wink Ама пък кой ли е толкова луд, че точно мен да гепи. Нацелувай малкият мъж от мен, защото знам, че си търсиш повод да го мляскаш  Wink

Хайде скоро някоя срещичка да направим, аз ще гледам да се гърлоизлекувам до тогава!

# 189
Здравейте и от нас!
Ние нямаме много за разказване,но се радваме на тези,които имат !;-)Мия,много сте сладки!
Балинска,не остана много до морето,а!? LaughingМного,много хубаво да си изкарате там!!!
Лили,апартамента ни е близо до Южния парк и наистина ще се местим,но незнам точно кога.Засега сме тук и ще се включваме в срещите.Ако има такива. JoyНа Марти колко зъбчета му останаха?Горкото детенце!Май доста тежко ги изкарва всеки път.Нищо,дано са му много здрави! Hug
Хриси,ти как си?Децата добре ли са?
Монииии,как е в Бургас?Малката кукла как е?А Алек?Щях да попитам дали ги водиш на плаж,но май с това време не е уместно... Rolling Eyes
А останалите къде се скрихте?! Thinking
Ааааа,и ако искате в понеделник ако е хубаво времето да се видим?

# 190
  • София
Здравейте, момичета!

Днес с Марти бяхме на консултация! Вече 11.1кг и 83см! Биха му пентаксим и сега се моля да не вдигне Т!

Августа, много зъби му остават - има само 8 за сега!

МИА, е как бе мила, как да не те потърся Simple Smile!   bouquet

Балинска, честита ви камера! Нашата събира прах! Първите месеци голям кеф, сега...!

За срещата съм навита! Понеделник към 10 - 10:30 звучи добре! А на вас?

# 191
  • София
Ееееееееееее! Това на нищо не прилича!

В петък последна, сега първа! Къде сте бе хора! Хайде да се видим през седмицата, давайте идеи вие!

# 192
Аз съм много заета, но ви следя  Hug

# 193
  • София
Аз съм на линия повечето дни, но ми падна гласа. Както мъжа ми се бъзика: "Ти пък вчера съвсем си даде гласа"  Wink
Така, че на евентуални срещи съм само слушател  Mr. Green

# 194
Здравейте мами сладуранки!
Ние малко се позагубихме но ви прочетох и се радвам че сте добре.
Хриссс,много съжалявам за болните сладурчета.Никаква депресия.няма да и се даваме.Че после кой ще ни гледа съкровищата Hug
Ние сме наблизо от вас.В Сф сме по малко не много приятен повод но се надявам с Божията помощ всичко да завърши добре. PraynigВ момента оперират тати. Praynigда мине успешно и бързо да се възстанови.Сега много не ми се правят планове но Дай Боже всичко с тати да е добре и искам да ви видя.Много искам да отскочим до Банкя.Макр,че Стилиян изпитва такава носталгия че не знам как ще го накарам да дойде Sad
Иначе като изключим притесненията покрай тати сме добре.Преместихме се най после в новия/отремонтиран/апартамент.Децата са добре.Е,доста ни е тясно ама няма начин.Алек сега не ходи на градина,че нещо преживява.Новата "мода"е да си викат ти нямаш майка.И то мъничкото ми"глупаче"и без друго му е толкова мъчно за мен и като се намери кой да му говори така.И той страда.И мама сега реши да си почива лятото и да си го гледам.Мъчно ми става като го видя как страда.
От сърце ви желая приятен ден.И да нацелувате мъниците от мен!И надявам се скоро да ви видяяяяяяяяяяяяя!

Общи условия

Активация на акаунт