Слънцето усмихнато тук-там грее, в Банкя малчуганчето дивее!

• 34 519
  • 503
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Монка, стискам палци и вярвам, че всичко с баща ти ще е ок!  Praynig

# 196
Мони,дано всичко да е минало успешно!!! Praynig HugАко успееш да прескочиш до тук ще бъде страхотно!Ще чакаме да пишеш как е минала операцията и дали ще склониш мъжът за разходка. Simple Smile
Лили,Мия,чак сега влизам.Жалко,можехме да се видим!На нас ни се роди бебче! CrazyСестрата на мъжа ми вчера роди голяяяямо момиченце-3,8кг.,53см.Затова се поотплеснах и не погледнах има ли някой желаещ за среща.Вече съм вуйна! Crazy
Хриси,не пишеш.Всичко наред ли е с вас?
Поздрави на всички!Ще се постарая да съм по-редовна!

# 197
Августа, едно голямо честито от нас! Да ти е жива и здрава племенницата! newsm30
Мони, дано татко ти се възстанови бързо  Praynig

При нас пак тормоз с тази анемия... Май ще започваме желязо, че ни откриха шум на сърцето Sad и няма накъде, ще давам лекарства..

# 198
лелееееееееееее
едва ви намерих  Joy тъкмо щех ви се скарам, че сте заеВали темата  Crazy

мони, стискам палци всичко да е наред с баща ти!   bouquet
а за ремонта на апартамента сипи по 1 ракия  Joy

аугуста, да ви е жива и здрава момата /и при теб важи същото като и при мони за ракията  Joy/

гледам среща се заформя или е минала вече  newsm78

малеееееееееееееее, колко нови мами има
браво

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:37 от софи1914

# 199
Благодарим ви многооооо за положителната енергия за тати HugТой сега е добре.Възстановява се и живот и здраве в петък си го прибираме.
Още веднъж многоооо ви благодаря Hug Hug Hug
Августа21,честита ви радост!Да е жива и здрава малката госпожица.
Брит,голямо  Hugза малката сладка точица!Бързо да се справите с проблема.А това с шумчето на сърцето моя племенник го водиха при някакво светило в кардиологията за деца и той обясни че обикновено около тази възраст/година/се появява това нещо но после изчезва.Така,че направи консултация и с друг лекар. Praynigда е фалшива тревога.А хемоглобина го вдигам/как звучи само/със сок от червено цвекло.прави и фреш от червено цвекло,зелена ябълка и портокал.Става супер!
Софи,немаш грижи за ракията.Имаме и домашна и купешка.Вие само елате към нас smile3508

# 200
ше доеме, що да не  Joy ма не ща домашна, сигур е мноу люта

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 10:41 от софи1914

# 201
Еееее,Мони,страхотно!!!Радвам се за баща ти!Хайде понатисни Стилянчо и се поразходете насам... Laughing
Софи,откога не си писала-цяла вечност!Малката вече не е толкова малка,а? WinkКъде ги тези баби,бе?!Ами хайде приятен младоженски weekend тогава! Rolling Eyes
Днес се засякох с Брит и Мия.Точица е пораснала много и е още по-сладка.А Мия наистина съвсем не се чува.Мия,дано по-бързо ти се оправи гласа! Praynig Praynig
Поздрави на всички! Hug

# 202
Еееееее,съвсем се отпуснахме! Joy
Здравейте от нас!Ние след малко ще се оправим и докато се разхождаме ще се поогледаме.Може и да срещна някоя от вас по жълтите павета.В Банкя де.... JoyА може и да пием по кафенце в Ипон.
Мони,при вас всичко наред ли е?Върнахте ли се в Бургас?Как са децата?

# 203
Ето ни и нас  Hug
Чудесно изкарахме на моренцето, Жорко много се радваше и на пясъка и на водата,
спретнахме си разходки и до Ботаническата градина в Балчик,
и до Делфинариума във Варна, че и Аладжа манастир посетихме.
Събрахме прекрасни гледки от всякъде.
След малко ще кача в общият албум някоя и друга снимка на Жорко да го видите нашият морски красавец.
Сега ще бягам, че имам един куп дрехи да пера.
Доскоро.

# 204
Здравейте мацки! Wink
Ние сме вече по-добре.Тати се възстановява!Надяваме се лошото да е вече зад гърба ни!Инцидентно склоних Стилиян за разходка до Банкя/и затова нямах време да се обадя/но и на всички ни беше многооо гадно.Мъчно ни е за Банкя за къщата CryСтилиян ме нарече мазохистка.И за да завърши мазохизма мина покрай къщата в която живеехме.Вратата беше отворена.....сякаш ни зовеше Cry,а Алек толкова се зарадва и се разкрещя:"Ето я моята Банкя.Хайде да слизаме,пристигнахме"и аз нали се сещате.... CryОще не можем да си дойдем на себе си.А Алек всеки път като се заприбираме в къщи казва:" къде отиваме?""вкъщи'"ама аз не искам в малката къща искам в Банкя"И не престава да пита баща си кога ще си ходим CryСлед всичко това и аз съжалих че възвърнах спомените му.Исках да е за добро пък то.....
Ама айде стига толкова......Черпя ви по едно/кой квото иска,че днес правим целиииии три години брак със Стилиян/иначе  сме от 10 заедно Mr. Green/

# 205
  • София
Добро утро!

Мони, много мъчно ми стана! Свиквайте в новия дом, пък ние ще се изредим да ви навестим Simple SmileHug за Алек!

Балинска, браво за моренцето! Ние няма да водим Марти, ще ходим само двамата с мъжа ми!

Брит, как сте? Как се развива анемията, компенсира ли я организма?

Августа, ние тръгваме инцидентно с Марти за Банкя! Но с теб се засичаме   bouquet!

МИА, как си? имаш ли глас? Как са децата?

При нас новото е, че днес четвърти ден Марти е без биберон! Махнах я, страда все по-малко с всеки изминал ден! Дано и за напред!

На 25.07 ще правим кръщене и сега ме тресат едни емоции по организацията! Почти всичко е готово! Като мине ще пусна снимки!

Хубав ден, момичета!

# 206
Лили, добре, че ме подсети, днес не съм давала желязо  ooooh! След 2 седмици ще правим изследване и ще се види дали има промяна. Засега мога да кажа само, че Точица е още по-дива Simple Smile) Обикаля из къщи пълзейки, носейки играчките в уста. Храни кучето с каквато храна намери, а той някак си преодоля страха си от нея и с удоволствие яде всичко, което тя му даде. Simple Smile)
Вчера каза първото си изречение "Дядо, ела" и знае какво да прави, когато и кажеш "Целуни мама"  Party
Лили, поздравления за биберона.
Мони и на мен ми стана криво. Надявам се, обаче семейният празник е минал прекрасно и че ще се радвате на още много такива.   bouquet

# 207
Хей,къде сте всички?Нещо сте изоставили темичката,може би сте на почивка???
Ние сме добре,децата въобще не ме слушат,ходя на работа,после вкъщи чистене и готвене и то време не ми остава да седна пред компа.
Мони как сте?
Лили,кога беше кръщането,че нещо изветрях.
Софи,вие как сте и Евичка сигурно много е порастнала,пусни някоя снимка да я видя.
Имам и една новина,dale06,която от много отдавна не е писала,всъщност тя е една от първите в темата,но се загуби очаква второто си детенце през ноември.Тя си има оправдание,че не е писала-преместили са се в София в ново жилище,малкия ходи на градина,тя тъкмо започнала работа и хоп в кюпа с бременните!
dale06,ако ни четеш пожелавам ти лека бременност!

# 208
  • София
Лека бременност на Дале!  Hug

И какво като не живее в Банкя! Да се отчита бързичко!

Хриси, утре е кръщенето! Аз съм кълбо от нерви!  Twisted Evil Дано всичко мине ок и ще пусна снимки!

# 209
  • София
newsm59 Честит Рожден Ден на Йоана на мама daniabc!!!   newsm59

Общи условия

Активация на акаунт