Слънцето усмихнато тук-там грее, в Банкя малчуганчето дивее!

• 34 521
  • 503
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Йоана!Да расте здраво,умно и усмихнато дете!И да бъде радостта и гордостта на мама и тати! Hug
Дале,чудесна новина!Дано всичко мине добре!
Хриси,ти май ще се докажеш като детектива на групата! Joy
При нас  всичко е наред.Аз и мъжа ми се съсипахме от чистене през почивните дни.Но новото ни апартаментче светна. Grinning Е,има още много какво да се прави и още доста пъти ще почистваме преди да му се види краят,но май все пак му се вижда! Crazy
От мен-толкова.Поздрави на всички и дано ви остава повече време да драсвате по някой ред тук! Hug

# 211
Здравейте,минавам на бързо както винаги-В петък на 24 станах леля,сестра ми роди една малка принцеса 2,650кг и 47см.роди секцио,всичко мина прекрасно и спокойно,сега двете се чувстват чудесно,най-вероятно уре ще ги изпишат.Бебка се казва Кристияна и е с много дълга и тъмна коса и тъмни очи.
Поздрави за всички,които са празнували!
Лили,чакаме снимки от кръщането и подробности как мина всичко.

# 212
ЕЕЕЕЕЕЕ,СРАМОТА!
Никакви Ви няма!!!!! SadКъде се изгубихте бе хора?

# 213
Честито,лельо!!!Да ви е жива и здрава малката принцеса!Прекрасно име са и избрали.Специални поздравления за младата майка! Hug  bouquet

# 214
  • София
Хриси - честито!!! да е жива и здрава малката Кристияна. Братовчедите и ще я водят по дискотеки като попорасне и ще я пазят, че с тази дълга черна коса... Stop

Ние вчера се върнахме от свекърите. Много хубаво си изкарах и си починах Дано е все така пу-пу, че преди имахме разни търкания, но сега аз поумнях малко на тема "свекървата начин на употреба"  Wink

Днес пък направихме 5 години семеен живот с половинката. Много набързо се почерпихме в Рибката, докато дребния спеше. Малко време за романтика имаме в момента, но за 2 минутки си бяхме хванали ръцете и се появи сервитьорката с култувата реплика: "Много сладка двойка сте, тук всичко ли е за отсервиране"  hahaha

Хайде по разходки в понеделник!

# 215
Еееее,Миа,разсмя ме! JoyДа ви е честит празника!!!Много любов,разбирателство и страсни нощи ви желая! LaughingРомантиката може да я отложите с някоя и друга година. JoyШегувам се,разбира се! HugА това със "свекървата-начин на употреба" ще трябва да ни го разясниш по-подробно.Поне аз се интересувам. Joy Joy JoyА,иначе, днес срещнах мъжа ти с малкия.София също веднага го видя(малкия де).А и той я разпозна и взе да се върти на другата страна. LaughingНе беше много щастлив да я види.За разлика от нея! Joy

# 216
Малеееее,5дни и никой не е писал!Ние сме добре.Напоследък не засичам нокой от вас по градинките наоколо.Или само мъжа на Мия.Да не сте забегнали по моретата?!  ThinkingАко някой е направил посещение при Мони да си признае!Ние ще го направим следващия месец.Ремонта ни върви много добре.Приключиха с грубата работа.Днес мъжа ми ще купува пералня и миялна. CrazyИзбирам ги вече седм.наред.Спрях се на Електролукс като марка.
Монка,а вие къде се изгубихте?Как са Алек и Дая?Специялни прегръдки за вас! Hug

# 217
  • София
Така е, нямаше те в понеделник следобед и пропусна да видиш нашата драма, за която разбра половин Банкя.
На Ева и излезе плюска на крака, и артистично куцаше и мрънкаше как трябва да се качи в количката на Жоро, а той да ходи пеш. Три пъти ходихме до аптеката за лепенки, но нито един вид не хвана на потното краче. Реших да се приберем с автобус, но пък Жоро взе да крещи с цяло гърло, че стоим и чакаме на автобусната спирка. Докато чакахме на Ева и се допишка и тъкмо си свали гащите в тревата и автобуса пристигна  Joy
Чесно казано яко се бях изнервила и се оглеждах да те видя, да пием по биричка за разтуха, ама те нема...

# 218
Привет!
Аз утре ще съм на линия-ако някой иска може да ме намери в околията. Wink
Вече си имаме нови уреди! smile3521 newsm44 newsm68 smile3533
Аааааа,скоро ще имаме рожденици....Май ще похапваме торта! Rolling Eyes

# 219
Здравейте мацки!Ей,колко хубави неща са се случили докато ме нямаше.
Хрисииии, Hug Hug HugСтрахотна новина!Да ви е жива и здрава малката палечка!Да е жива и здрава и сестричката.Бързо възстановяване! Hug Hug HugЦелувки на пакостниците!Ама са толкова сладки пък/пу пу/
Честити християнче на Лили!Да ви жив и здрав и благословен!Целувки!За огромно мое съжаление не можахме да се видим с Лили Cryа толкова много се надявах!Ама аз съм виновна точно тогава ме замъкнаха на село CryЛили извинявай,че така се получи Hug
Честита годишнина и на МИА.Много любов и разбирателство ви желая!А лотносно романтиката и ние нещо напоследък съвсем я загубихме  Joy
Августа,честити ви придобивки!Със здраве и любов даси ги ползвате! Hug
Другия път като дойдем в Сф,живот и здаве,ще организираме среща та да се видим Hug
Честито и на Дале!Леко и безпроблемно добременеене и живо и здраво бебче!
Софииии,ще направим нещо по въпроса с ракията.Вие само елате пък ракията лесно ще купим. Hugза лъвката!Стягате ли вече РД!На една лъвица РД е много значим празник.Едно време баща ми се майтапеше,че РД ми ден трябвало да стане национален празник.А ма така беше до 29.Сега вече на 30 и.......нещо н"мъ кефи.А бе здраве да е!
Нацелувайте много всички мъници и послушни и не толкова послушни!Много Hugза вас!

# 220
Толкова време и никой не пише.... Rolling Eyes

# 221
Съжалявам,че не пиша редовно,но просто нямам време-моля ви не се сърдете!В работата цари страшна бъркотия,постоянно съм в напрежение,няма кой да работи,няма персонал и мен ме мъкнат навсякъде.Да ама аз не съм слънце и немога да огрея навсякъде.Направо напоследък съм бясна на цялата организация и на общината,че ако имам възможност някой ден бих заплюла всички управляващи в лицето.
Моят мъж е в неплатена отпуска не се знае докога,караме на моята заплата и общо взето не ми се говори-положението е страшно!!!!
Децата са добре и никак не ме слушат напоследък,всеки си прави каквото си поиска и настава една олелия,сигурно ни чуват на центъра на Банкя.
И да ви кажа от всичко,до момента вече ми писна адски много и нямам и желание да седя пред компа.
Оплаках ви се,за коета ме извинете!
Приятна вечер на всички-целувки и прегръдки, и дано всички да сте здрави и спокойни!

# 222
ЕЕЕЕХХХХХооооо! SadНикакви ви няма!Къде се загубихте?Всеки ден влизам,ама няма никойййй! Cry

# 223
Ппривет,
да взема да драсна, че нещо съвсем ви загубих дирите.
Градината на дъщеря ми почива един месец, от утре пак са на линия. Големи комбинации бяха, но мина.
Правихме разходки вчера и днес в Банкя, че не пътувахме никъде - ами то голяма лудница е тук през почивните дни.
Гледам, че ще отварят нов супермаркет, ще ми е интересно да го видя. Ние основно пазаруваме в Христал, но плод и зеленчукът там ми се струва скъп...
Докато се наканим да отидем на открит басейн и хубавото време свърши... мислех да ходим в Здраве, но все се случваше в почивните дни да сме някъде...
Толкова от краткото време, което прекарваме у дома. В работата са ни юрнали като в криза, супер много оувъртайм, миналия месец се случваше да стоя съвсем редовно докъм 10-11... бая ми писна, но моментът не е подходящ за смяна на работата. Така че за момента стискам зъби и това е.

Хубава вечер!

# 224
Е,да драсна и аз някой ред.
Хриси,дано да се пооправят нещата при вас скоро! HugСтискай зъби и горе главата!  bouquet
Лили,извинявай,че почти не ти обърнах внимание онзи ден!Аз се върнах бързичко,но вас вече ви нямаше. SadНе можах да те попитам как мина кръщенето,май и на море сте били... WinkМалкият ми се видя много пораснал,а ти изглеждаше страхотно-почерняла,усмихната.Дано пак се видим скоро.
Мартеа,натоваренко звучи наистина!
За протокола-ние сме много добре.Малката е вече много голяма.Днес правихме погача на племенничката ми и бая се поизморихме с приготовленията... TiredНо всичко мина чудесно и това е най-важно! LaughingЩе взема и аз да пусна снимки,откога се каня. ooooh!В тази връзка се сещам-Мони,малката е просто прекрасна! Heart Eyes
Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт