1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 56

• 21 745
  • 447
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мали-и-и-и! И как ще се спи сега?!   
Лека и спокойна нощ ви пожелавам, момичета!
Аз отивам да броя Овци!
Пък дано но 1001-вата съм заспала вече!
Че сутринта ще има .....  
Лека нощ!  

# 166
Castanea благодаря за превода видях го ама не е целия,незнам какво казва Бенну PeaceА благодаря ти и за аватара стана благодарение на теб Hug HugЗа смса ББ Разбрах защо го пише,ама мисля че на Еда сега не й е до Шех,защото полицията й е по петите и трвбва да напусни страната и да се снабди с пари,така че едва ли ще ни помогни с шамарите Whistling  :bouquet:Инка и аз така зор ще видя със ставането после #Crazy

# 167
Снимка на шехи от семейният албум на сем. Козлеви

# 168
горе ложата се опразни.
явно форума доби народна известност покрай филма.
всички тук се наредили жадно за пресни новини.

# 169
  • на морето
Дафи, аватарчето ти е супер! А, честито ! Hug
 ББ  Онур от едната крайност в другата отиде - малко на принципа на махалото . Май започва да се опитва да си върне стандартното равновесно положение , ама още трудно . Шех се пробва да играе филма " Да обичаш на инат " , ама май ината в повечко идва ..... Обаче тук доста сериозна роля Емелчето ще играе ,май. А една  пренебрегната жена може и от Еда по-опасна да е....  Мене ме загложди от къде се знаят двамцата с кандидат жениха ?   Там има нещо гнило .... Или пък в стремежа си да се опита да задълбочи връзката си с Онур , Емел , като достоен представител на професията си ще тръгне да търси бившата му ,демек Шех , и да се пробва да разбере какво е станало ?  И понеже Онур ясно си й каза , че ...няма нищо лично , само ...тренират креватна гимнастика , тя да мине в атака на принципа на Зейнеп? Подобно развитие  пък, може да е обратен катализатор , а и ако бившата на Енгин бей е наприказвала разни хубавини на Шех ..... Абе не знам . Явно има някакви информации, заради които козльо се опасява , че Шех ще се разкандърдиса , ама тя още е на фаза "летящ старт" и действа повече на инат /срещу себе си де /  .Слава Богу , че Бену оживява .По-надолу нямяше на къде да стигне . Дано сега тръгне нагоре . 

# 170
  • до най слънчевия бряг
Едва сега успях да изчета всичко и да се включа Серията яко ме ядоса  по нататък с ББ
Шехи уж умна жена а така се самозалъгва ,повече от тази връзка трябва да се срамува ,отколкото от черната нощ То това връзка ли е въобще -скок в тъмното му викам аз
И Онур -и той се повлече с тая ,дето май ще му извърти един ШОК ШОК ШОК по тв-то ,щом е журналистка
Бену пак се пропи ,ама като четох постовете ,май ще я последват много съфорумки Joy Joy hahaha  Аааа ,внимавайте в картинката  hahaha

# 171
  • до най слънчевия бряг
Аша и други май се чудеха откъде Емел познава козльо ,ама как му отива то япрякор ,мисля ,че той често даваше някакви интервюта в списанията ,та може от там ,нали като дойде Шех на работа ,тъкмо четяха неговото интервю

# 172
Момичета лека нощ от мен  smile3524

# 173
Момичета, така кат гледам, май има въпиюща нужда от създаване на ЦЕНТЪР ЗА БОРБА С ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ БЕДСТВИЕТО 1001 НОЩИ...
МНОГО МОЛЯ, ако се подвизава тук нейде мома психотерапевтка, да не се скатава под миндера , а да запретва ръкави и да почва работа, че общественото здраве е силно застрашено!!! Sick

аз отивам да обърна едно ...дано ми помогне  да дочакам чудото http://www.youtube.com/watch?v=PVvBbfkGmZ8
лека Simple Smile

# 174
ББ:Ако си спомняте в една от статиите където за първи път чухме за влизането на Емел се казваше че тя влиза да замести лошата Еда която ще я пускат в домашен отпуск (да понасъбере сили за повече гадости) и че Емел е отрицателен образ. Така че очаквайте "Фатално привличане 2"

# 175
  • Costa Rica
Момичета, така кат гледам, май има въпиюща нужда от създаване на ЦЕНТЪР ЗА БОРБА С ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ БЕДСТВИЕТО 1001 НОЩИ...
МНОГО МОЛЯ, ако се подвизава тук нейде мома психотерапевтка, да не се скатава под миндера , а да запретва ръкави и да почва работа, че общественото здраве е силно застрашено!!! Sick

аз отивам да обърна едно ...дано ми помогне  да дочакам чудото http://www.youtube.com/watch?v=PVvBbfkGmZ8
лека Simple Smile
Не се скатавам под миндера, на опашката за Онур съм! Психотерапията тук не помага, миличка! Ако помагаше, сега щях да спя дванайстия си сън, а не жадно да поглъщам ББ и водка.

Лека и онуреста и от мен!

# 176
Аша и други май се чудеха откъде Емел познава козльо ,ама как му отива то япрякор ,мисля ,че той често даваше някакви интервюта в списанията ,та може от там ,нали като дойде Шех на работа ,тъкмо четяха неговото интервю
Най вероятно са били заедно в турският национален отбор по креватна гимнастика

# 177
Ашче благодаря много си го харесвам и аз bowuuаватара PeaceББ Сега като се замислих на трезва глава с пооспокоени емоций и се ядосах на Бенну,след тоя шамар вместо да се опомни и да събере куфарите и тя веднъш,ами ще се самоубивала, ooooh! Whistling Crossing Arms,то бива,бива любов ама тва е прекалено Peace,пък Керем междувременно щял да се разделя че не били един за друг,дано като я види полуумряла да му му дойди акъла и да си промени мнението,та да направят едно бебе най накрая,че докога ще чакам,няма време,само 4 серий останаха пък за Шех и Онур не се косите,сигурна съм че ще се сдобрят на края и аз залагам 2 телета и 5 кокошки(кът Шехи),дет само излишно мъти водите Hug

# 178
Анна3ком, страхотни картинки ги вадиш... Grinning      я виж дали не можеш да изтипосаш един Козел с една Луда Крава в обща кошара ?  Mr. Green

# 179
  • до най слънчевия бряг

Е аз не съм психотерапевт но ситуацията ми е ясна

Този турски сериал
във главиците ни е влезнАл
мъже ,деца на заден план
и празни тенджери ,тиган
за нас по -важни са Онур и Шех
Бену-Керем ,със тях Мелек
Али кемал ,Фюсун Бурхан
бе цялата рода на Каан
За тях ний постове редим
и нито ядем ,нито спим
Във офиса всекисе прави ,че бачка