Великденски яйца боядисват МАРТенските ни деца!

• 16 305
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
mp3lp3  честито ти бебче  Hug
Elwing - то грозна майка не съм видяла. Само факта, че сме родили ни прави красиви.   bouquet
Дума- ние не сме база за сравнение, защото от самото начало сме на АМ. Иначе сега папкаме по 120мл вода с 4 мерителни лъжици- така става около 135мл. по 5 пъти на ден- 6ч, 10ч, 14ч, 18ч и 22ч

Ние се завърнахме от доки и дълга разходка. Елия е 54см и е 4270гр. Тоноса и бил ок, гледа ни за локсация и т.н, каза че няма смисъл от ортопед, но ако искаме да идем. Изписаха ни зумафлор и капчици за рахит. Ще слагаме някаква друга ваксина, не Пентаксима (ще пиша повече за нея, само да събера малко инфо)
А моя милост се оборудв и с лубрикант уж за довечера, но ще пропуснем, защото се появи гадния цикъл. Cry Но нищо де, то нали са пости Joy

# 121
Здравейте мами,
Аз съ6то съм от тези които много рядко са се появявали, но малката ми кукли4ка ми изяжда цялото време, даже в момента пак съм на повик, 6те ядем. Много сте сладки вси4ки, успях да видя снимките. Как минава неусетно времето. Надявамсе 4е 6те имам пове4е време да пи6а и да обменим опит, 4е никога не са в изли6ък няколко съвета. да ви представя моята принцеска.
http://www.facebook.com/album.php?aid=21331&id=1255623436&l=e56fc17e0c

Слън4ев ден на вси4ки.  bouquet

# 122
ето и аз да се разпиша най - накрая  ooooh!
Гледам пътуването сте коментирали,ние вече го направихме - 80 км с бебчо ще караме великден при баба и дядо  Laughing,но нашия много обича в колата,колкото и да е крив като го качим в колата и спи докато не изключим двигателя  Peace.Иначе най - трудно е с багажа,отлкова се притеснявах да не забравя нещо,но за сега не съм  Praynig
Иначе ние сме един ден спокойни един ден се късаме от рев,гушкаме се и се глезим, на пук на всички,които ни казват не го учи на ръце.Е пък не мога иска си детето се гушка,хубаво лошо това е  Crossing Arms
Май само ние не обичаме да спим на вънка,днес излезнахме на кафе с него и като каза няма да седя тука и като отприщи един рев та така 3 часа , ни ядене помогна, нито гушкане,но има ис и такива дни.Вечерите също не си приличат
Добро настроение,мнгоо мъчно ми стана за малкия Марти,дано всичко от тук нататъка да е наред  Praynig
За яденето също сме много различни един път на 3 часа,дръгият път през 2 и така,ние сме на кърма и след това давам малко Фризолак за да не повръща,че иначе нищо не му остава в корема
А да ви питам кои биби на Авент стават за по гъсти храни,взех 3 номер-синята,но пак е с малки дупки
Да се похвалим и ние от прегледа вече сме 4200кг и 54 см  Laughing

# 123
  • София
dobro_nastroenie, много сте се напатили... дано това да е всичко...

mp3lp3, честита ти радост  Hug

Гледам, че сте сменили датата за общатна среща. Ако е 21-ви мога да се класирам. Защото нашият татко има РД на 25-ти  Peace

В момента върви агитация за две срещи, но може да стане една: в Западния парк на 25.04.2009 г. - ИСКАТЕ ЛИ????....

СЛЕДВАщА ОБщА СРЕщА НА 25.04.2009 Г. СЪБОТА 14 ч. ПАК В БОРИСОВАТА ГРАДИНА ОКОЛО ЕЗЕРОТО. Записали се: зелено човече, Елг, Тони_ст, Дидето, ТаняР, поли+, Васида, Елвинг, Вероники, Вили_ст

Я да се преброим Люлински и неЛюлински мами за среща в Западен парк - Централен вход - 14 ч.  ПРЕДЛАГАМ ДАТА 21.04. (вторник) - РАБОТЕН ДЕН - КАЖЕТЕ МНЕНИЕ: Зелено човече, Елг, Росикв, Айрис, Сиа, Елвинг, Вероники: Западен парк, ТаняР

# 124
Добро настроение  Hug

Мами, може ли някоя да ми изпрати координатите на д-р Ефремов. Мисля, че някоя беше ходила при него. Пуснах търсачка, но нещо не ми излиза пост с координатите  Rolling Eyes

Сайта нещо им се е бъгнал. Ето телефона на който аз звънях: 02 818 16 24.

За общата среща - на нас ни е по-удобно в Борисовата градина, но може да навием тати да ни докара и до Западен парк. А през седмицата няма да успеем, защото няма кой да ни докара - тати е на работа... Sad

Днес излизахме с кенгуруто - много е удобно. Застава на хълбок и може да си гледаш в краката. Simple Smile  Рая дори сладко си поспа, докато тати я носи, след като мама се измори...
А ето и снимки.

# 125
# 126
Здравейте, мами.
Не съм особено редовна, но се опитвам да следя темите ни. И ние сме от отбора на "глезените" бебета. Писна ми от коментари, че съм научила Алекс на ръце и ще си патя, но не е лесно да я игнорирам докато плаче, сама съм и ми е трудно, а и имаме съседи от всички страни, не мога да я оставя да реве с часове, да не говорим, че се стресирам и аз.  Tired Откакто се е родила е спала не повече от 5-6 часа в легълцето си, все иска да я гушкаме, а нощем спи в нашето легло...   Sad
Ние също се готвим за дълъг път, след 3 седмици ще летим за България, нямам търпение да я видят всички.
Ние също сме много доволни от слинга, моят е Премакс и е много удобен, често ни спират да ни питат дали това е бебе  Laughing . Като чаках при педито последният път една жена дойде и ми вика: "Видях ви чантата (имаше предвид слинга), но не видях, че носите бебе в нея"  Joy Много е удобен и за кърмене навсякъде, където се наложи...
Искам да попитам какво трябва да направя, за да се появи и Александра на първа страница, аз съобщих когато тя се роди и сложих снимка в албума ни, но така и не се появява на датата си. (Александра, родена на 18 март, 3210кг, 50см).

# 127
Момичета, аз пак ще ви питам за ваксината Пентаксим. Как я продават - в опаковка по една доза или по три (за 3-те месеци, които се слага)? Ако е по 1 доза, значи ли това че всеки месец си купуваме и даваме по 60 и няколко лв?

# 128
Момичета, аз пак ще ви питам за ваксината Пентаксим. Как я продават - в опаковка по една доза или по три (за 3-те месеци, които се слага)? Ако е по 1 доза, значи ли това че всеки месец си купуваме и даваме по 60 и няколко лв?

Едната струва 60лв за жалост  Money

Тони, мерси за телефона  Hug Утре ещ звънна да видя как са часовете.

Аз за среща на 25-и няма ад мога да се класирам  Rolling Eyes

# 129
Май само на нашето мишле не му харесва в кенгуруто  Mr. Green, нашето е обикновено на дисни,на мен ми е удобно,но май на него не му е,първият път беше много стресиран като го сложих,може и затова да не поиска втори път.
Тони вашето изглежда много удобно за бебчето и така настрани май е по - добре отколкото отпред,каква марка е и колко струва?
и още един въпрос, капките био гая за колики ли са или за нещо друго?

# 130
Ейй луднах и се изнервих - ама егати и скапаната държава живеем. Някой решил че вече аптеките нямат право да продават АМ и днес цял ден обикалям безуспешно да намеря Аптамил АР и накрая се отказах. Е може ли такава простотия, ами като ше ги продават в хранителните магазини да ги бяха заредили преди да спират аптеките - в кауфланд има само 3-4 вида АТ и то от специалните храни няма  #Cussing out

# 131
Май само на нашето мишле не му харесва в кенгуруто  Mr. Green, нашето е обикновено на дисни,на мен ми е удобно,но май на него не му е,първият път беше много стресиран като го сложих,може и затова да не поиска втори път.
Тони вашето изглежда много удобно за бебчето и така настрани май е по - добре отколкото отпред,каква марка е и колко струва?
и още един въпрос, капките био гая за колики ли са или за нещо друго?

Eто. Peace

# 132
Здравейте момичета Hug.Често опитвам да ви чета,но не ми остава време да пиша....Ние сме с много силни колики-денем и нощем... CryКато започне да суче и започва да пиши и да се превива-около час,а понякога и повече ни отива в хранене #Crazy и поне половин час да се уригнем и идва време за следващото хранене....Искам да попитам на колко хранения сте вие-моята малко мишка си яде още по 8 пъти,а ми е чудно колко пъти трябва да се храни и как отучихте вашите бебчовци от едното хранене?

# 133
хайде на почерпка докато не е станало късно  chef

да се похваля на изписването бяхме 47см 2370гр а сега сме цели 53см 3500гр Party

хайде аз да лягам че след малко пак трябва да ставам,пък и тея гърди пак взеха да ме мъчат,такава хубава кърма имам а защо се получава все да я задържам,какво ли методи не пробвах с кого ли не се консултирах,но не-1 път не изцедя ли до край и започва парене,подуване и болка в гърдата,изкарвам час и половина в цедене Sick та утре съм решила да къпя хапчета за спиране на кърмата,нямам думи колко ми става мъчно когато бебчо иска да му говоря и да го гушкам но аз не мога-просто защото трябва да се изцедя че наближава другото хранене или просто имам и друга работа #Crazy с тея цици нямам време за никой,дори и за детето си,чувствам се виновна Tired но и това ще мине Hug лека майчета Grinning

# 134
Здравейте момичета Hug
Добро Настроение Hug
Вероники Ники е страхотен, а красотите които сте направили ..... направо ми изтекоха очите  bouquet

Аз да ви се похваля, вчера бяхме на ехограф на сърце и всичко ни е ок, останаха само резултатите от генетиката и почва търсенето на ортопед за планиране на операциите.
За сметка на това Яна е страхотно съкровище ( пу - пу), много е добричка, заспива сама, и много рядко плаче, да ми е жива и здрава Praynig
За сметка на това брат и е станал отвратен и вече ще го пращам на градина че не се трае вече ooooh!

По отношение на къпането, аз я будя около час преди хранене, къпя я докато е спокойна и после си я гушкам докато огладнее. Така хем банята е спокойна хем тя се изморява и веднага след ядене заспива.

ох до нас има един магазин ( склад по точно) където има страхотни неща и вече ще фалирам, днес и купих беличка туника с нежна цветна бродерийка и кафяво клинче на бели точки (комплектче). Ще гледам да не минавам скоро от там че си харесах още сто неща Crazy

Имах още неща да пиша амааа..... е те това е, в главата вятър духа Whistling
Лека   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт