Вчера боядисахме яйчицата.

Много се чудя дали да правя утре козунак, че с тези втасвания по 2 часа- не знам дали ще мога да му се включа когато трябва... Вие ще месите ли?
Щерката от 2-3 дни много се научи да поспива! Вечер от 10-11- до 6-7 откарва, после яде малко и пак заспива и до към 12! Луда работа! Ще взема да я разбуждам вече, че аз хубаво си пия кафето на спокойсвие, ама трябва и кърмата да се стимулира.
Добро настроение, само хубави моменти ви пожелавам оттук нататък и добри резултати на прегледите!
Вероники пу-пу на малкия художник на яйца! Направо ми се прииска Мимето да е вече голяма и тя така да шари!
Ели, педито ви защо предпочита тази ваксина пред Пентаксим?
Поръчах си слинг с халки от ЗиЛана и нямам търпение да идва, ама казаха че след 4-5 дни.
Пиши как се развива проблема...
за малкия Мартин, а и за вас като четох разказа ти. Дано това остане само лош спомен и всичко лошо да е вече зад гърба ви
. А за Ники действително е послушен - е, преди докато си го гледах аз беше по-послушен де. Сега само копира щуротиите от децата в детската градина и от племеницата.
Имало само 1 убождане, но според нея комбинацията от ваксините не била достатъчна. В смисъл, че като са толкова много ваксини, не са ефикасни накуп. Аз сега съм в процес на проучване и ще видим коя ще бием. 

явно наистина не му харесва особено,но като е гладен
аз пък си мислех, тези дни пише, че ще имаме някаква профилактика в блока и ще останем без ток през деня.... какво да правя с кърмата? няма начин за цял ден камерата да не се размрази 
За месец без 4 дни от предишния преглед е наддала 1 250 гр. и 6 см. 
и ще ходим следобяд да го прегледат. Аман вече
, може и ние да се "обзаведем", че не винаги ми е удобно да излизаме с количката, а и като е в хоризонтално положение Алекс се дави от пустите сополи
то още не ми е спряло да тече ,но все пак да знам ,че вече колко време не сме се гушкали с моито мило забравила съм даже. направо не издържам вече