Отговори
# 105
  • София
Много ви благодаря момичета, вие няма да ме забравите  Hug Heart Eyes!

Аз наминавам и ви чета, но понеже няма нищо интересно около нас и няма какво да ви напиша. Едно и също, гледаме се с Кали, не ходи на градина, няма места. Сега има нови класации, жребий, анкети  #Crazy ooooh! Егати, да ти се отще да си запишеш детето на градина. Излизаме, ходим на клубчета, на разни представления, напред-назад с две думи детето си расте, аз одъртявам  Crazy

Дикси, да ви е жив и здрав Калин! Много хубаво име на много хубаво бебе  Grinning  bouquet!

Атракция, знаех си аз  Wink Чакаме сестричката на Бужи!

Стефи, страхотни снимки, върнаха ме по тези места Hug. И Марти е рибар, то се вижда. Ние също имаме рибарски снимки с въдица, трябва да ги пусна, както и малко други...

Игси, честит ви нов дом!  bouquet

Данида, честита ви хубава новина!  Party

Ще се включа пак тия дни, сега трябва да излизам.

Целувки  Heart Eyes!

# 106
Честит рожден ден,Ели!
Нека твоите желания са моите пожелания към теб.  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Ели, жива и здрава да си!

Леле, Калоян ръкопляска на Райчето и я слуша 1000 пъти. Като хипнотизиран беше!  Shocked

Я запишете още разкази на клипчета и пускайте насам.  Laughing

# 108
ЕЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ.  bouquet

# 109
Здравейте!
Много хубаво време е днес.сигурно всички сте на разходка.
Ние днес бяхме на консултация и резултата е 9,100 и 68 см.Както каза педито,добре си се развива.Simple Smile
Естествено днес имахме и премеждия.Преди да отидем на лекар,Преслав ми избяга.Стоим и си чакаме мъжа ми на главната улица до къщи точно до един трафопост и калпазанина решава,че трябва да го заобиколи.Обръщам се за секунда и Преси изчезна.Направо живота ми се съкрати.Тръгнах да го търся,а той милия се върнал пак на същото място седнал и плаче за мен.Като го видях му ударих един шамар през дупето,а той  ми вика"мамо,защо се скри?". ShockedСлед минута,когато вече беше до мен,такъв рев му ударих,а мъжо само му се кара и ме успокоява. ooooh!Голяма картинка бяхме.Малко не разбрано го разказах,но се надявам да ме извините.

# 110
Олимпия, забелязах,че Мерия само май не се включва, пиша ти минус в нейната агитация   Wink Всички други успя да ни сбереш Simple Smile
Здрасти, Аница!  Hug

# 111
Включвам се набързо да честитя на Еликс рождения ден и отивам да приспивам децата...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЕЛИ   bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И ЛюБОВ ТИ ЖЕЛАЯ   bouquet
Олимпия, забелязах,че Мерия само май не се включва, пиша ти минус в нейната агитация   Wink Всички други успя да ни сбереш Simple Smile
Ще я върна обратно, обещавам  Peace

# 112
  • София
Честит рожден ден, Elix! Бъди щастлива!

danida82 - представям си какъв ужас си преживяла. Целувки и  Hug на теб и Преси, и никога повече да не изпитваш това!

# 113
  • Варна
Честит рожден ден, elix ! Желая ти щастие .
Със сестра ми сте на един ден, с нея празнувахме днес  Grinning, хубави хора са родени на тази дата, ама то телците като цяло сме хубави хора  Whistling

# 114
Хехей, здравейте!
Мерси за пожеланията за новият ни дом!
Честит Рожден ден на Ели (на патерица макар) - бъди ни жива и здрава, и много щастлива!

Хармъни, двете с теб сме май един дол дренки относно ремонтите - аз съм барабар Петко с мъжете: мъкна багажи наравно с тях (вкл. пакети с ламинат, пакети с фаянс/теракот и т.н.) до 4 етаж пеша (все още не са ни пуснали асансьора), бъркам си разтвори с гипс, шпакловам, фугирам, копая канали за ел. кабели по стените, после ги подпълвам с гипс, изравнявам неравности по стените с шкурка, после ги измазвам с колор кит..., а и отделно помежду другото съм снабдител - обикалям по железариите и пазарувам всичко необходимо... Crazy  Абе с две думи спокойно мога да се преориентирам в майстор  Joy

Мериа я бях срещнала преди известни месеци (бях ви споделила тук), каза ми че е много заета и затова не пише, иначе отвреме- навремени чете.

Данида, честито за новината за зълва ти! Дано всичко е ок! А аз така се стресирах като теб, когато отидох с Тея да взимам Емо от училище и докато говорим в коридора на у-щето с учителката и Емо, малката извднъж изчезна някъде, а наоколо деца, деца, деца... Помислих си - край! Ей сега ще хукне да ни търси при колата, а колата ни през улицата... Такава паника изпитах! Хукнах да я търся и тъкмо вече стигнах до охраната да го питам... и мойта калпазанка тича насреща ми с отворени ръчички и хипер-щастлива усмивка на лицето тип "ни лук яла, ни лук мирисала": "Мамоооо, видя ли колко силно тичам!" - тя нашата си правела обиколки на коридорите на училището и въобще не е разбрала, че съм се притеснила.

# 115
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ! (на патерици)

Ние използваме хубавото време и не се спираме, постоянно сме навън, а като се върна вкъщи гледам да свърша нещо от домакинската работа и нямам много време за компютъра. Освен това каката е манячка на комп. игри, има някакво магнетично привличане. Само като види, че го пускам и се лепва до мен и почва "Искам да ми пуснеш това, искам онова" и аз нищо не мога да прочета, камо ли да напиша. С компютъра при нас се получи като с шоколада - отлагах възможно най-дълго, но щом се дадох един път и тя стана манячка. Луда е за шоколад и компютърни игри, в състояние е да мрънка по цял ден за тези две неща. Пък аз си мислех, че като не знае какво е и няма да го иска Confused Как малките хитреци инстинктивно усещат кое е хубаво newsm78 Никога не опитва, близва или подушва нещо сладко, а направо го изяжда, без дори да й кажа какво е...А щом дам плод или някаква манджа и се почва - какво е това зеленото, какво е онова, махни морковите, махни магданоза, махни ми семките (на кивито например Shocked) и т.н. Опасна работа са Rolling Eyes А за игрите и компютъра - аз в началото само си четях във форума и пишех, а тя стои до мен и ми вика "Мамо, дай и аз да пиша" Пусках и уорд и тя пишеше, дори само това й се струваше интересно и можеше да го прави с часове. Щом се роди Анито, баща й реши да й пусне игри, за да ме остави на мира и сега няма оттърване.
Игси, честит нов дом и от мен! Да си го обзавеждаш и украсяваш с мерак!

Да ни видите - малката расте, но аз от недоспиване вече имам тъмни кръгове под очите, въпреки нощния крем. За капак каката в събота ми вдигна температура и е хремава. От вчера татито и той, пък мен нещо ме боли гърлото, дано бебка само пропусне гадния вирус. Praynig А втората снимка е една от любимите ми - татито с двете щерки Simple Smile
Чао от мен и приятни разходки в хубавото време!

# 116
Много красива гледка са Кате. да са ти живи и здрави и все така весели и засмяни!!!
Аз пък все по малко време имам за компютара -мойта щерка 9 годишна почти хич не я влече компютара но малкия -3 години и половшно е маниак още от сега -пуска си го сам влиза в интернет игри и си играе!
Но сега като се поуправи времето моят мъж -на който пъпа му е хвърлен на село. все на там ни дърпа я след работа я в почивните дни -а там нямаме нет!

# 117
  • София
Честит рожден ден, Роси! Само най-хубави неща да ти се случват!

Кате, много е хубава беба, всички сте много сладки! За компютърните игри и при нас стана точно така, татко й един ден й ги показа и сега е навърте в нещата. По принцип е голяма хакерка, отваря си папката, търси си картинка и си пуска принтера  Shocked След това я оцветява и после пак отначало процедурата. Пуска си сама филмчета, даже учи полски език от едно филмче за Мики Маус  Crazy

Данида, много стресираща случка  Confused И Кали веднъж избяга в Джъмбото и се изприщихме с майка ми, как изчезна за 2 секунди - не е истина...ужас

С Мериа се срещнахме есента в парка и каза, че чете но няма време да пише. Също както и Бобче.

# 118
  • Варна
Мерси, Ели  Hug
аз си отпразувах вече рождения ден  Confused, изпратих си вече и последните гости  Simple Smile догодина пак  Mr. Green

# 119
Лелеееееееееееееее, отказвам да повярвам, че от четвъртък никой не е писал  Shocked
Ние се преместихме вече на 2рия и 3тия етаж на къщата и е една лудницааааааа...
Малките си имат СТРАХОТНА (по моето мнение) стая за игра, като ми остане време, ще кача снимки  Peace
Отивам да освобождавам кашони, кутии и кутийченца; да мия наново чинии, чаши...
 Tired

Общи условия

Активация на акаунт