Отговори
# 660
Привет момичета,

Честит рожден ден на Митачето! Да порастне голяяям и силен кат ББ Simple Smile

Атракция, отдавна не правя и не инвестирам в оборудване, хем поради липса на време, хем по физико-апетитни-отесняло-гардеробни съображения. Тази година може и да направя защото ще ми е нужна огромна торта със странна форма (тайна), но ако нямам муза- ще купим готова.

Ние с РД сме на тема списък задачи и предстоящ пазар, живот и здраве с кетъринга ще се заема аз, а с анимацията само ако ми стигнат силите. Сашо малко кат братята роми , живи здрави ще има поне 2 тържества- в ДГ и с приятел4етата.

Снимки от НГ и Коледа  не съм качвала скоро но се надявам личните ми фотографи (Дамаянти и Правда_Z) да ме снабдят скоро.  Но то с такива добре въоръжени фотографски дружки, ,ме е срам да извадя моята малка фото-сапунерка.

# 661
http://january2010.snimka.bg/children/kalin-na-stefaniika.465416.all
Ето го линка за по-мързеливите като мен, дето се ровят по сума ти време, докато видят кое бебе на кого е  Laughing
Много ти е сладичко момченцето, Стефи  Hug  Голям и здрав юнак да порастне   bouquet
Батито, гледам, нахилен до уши  Laughing
Супер, нека мноооооооого се обичат и лятото да имат по-"мъжки" игри заедно (да може да сиди човечето и да бръмчат заедно с бати  Laughing)

Ние с Костаки изрязваме снежни човеци, снежни топки, облаци, елхички....Само дето не ни се вписват в пейзажа - вали и духа студен вятър....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДУНИНИЯ МИТАШКИ

# 662
Ne me пуска тая парола  Rolling Eyes

ЧРД на Митачето, жив и здрав!   bouquet

# 663
  • БГ
Ооо, може да е защото не е видим за всички   newsm78  паролата на самия албум е 15012010.

# 664
Видях гооо, сладка малка мишка  Heart Eyes

# 665
  • София

Честит рожден ден на Миташки! Да е жив и здрав, и много да слушка и радва мама и тате!

Стефанийка - много е сладък Калинчо! Да ти е здрав и кротък!

В групата на Рая утре ще идват майстори да им сменят мебелите. Рая е много въодушевена и само обяснява кое в какъв цвят щяло да бъде. Тази седмица започна да си носи и играчки в групата, да ги показвала на дечицата. До сега не искаше, защото щели да й ги скъсат, счупят и т.н. За понеделник се е наканила да занесе книжка, за да им четяла госпожата.

# 666
Хайде здрасти  Grinning Разпишете се повечко, че да я махаме тая тема вече, р дни идват, да стартираме в нова  Peace

Стефи, как е ритъма с братчетата?

И все забравям да пиша - Олимпия,  много ме кефи как викате на малката Джия  Heart Eyes То не е важно, но да отбележа  Grinning

Сегашната ми мания е вадене на снимки от фотобокс-а, голямо ровене в архивите пада  Crazy

Хармъни, че не те засичам на скайпа- ти взе ли си кикерсите?

# 667
Добро утро,

Атракция, не, не съм ще. Очевидно , макар и фактурирани, поръчките не идват последователно. Дойдоха други неща- предимно подаръци Wink

Много сладко бебенце Simple Smile

# 668
И все забравям да пиша - Олимпия,  много ме кефи как викате на малката Джия  Heart Eyes То не е важно, но да отбележа  Grinning
Аааа, важно е, как  Laughing
Нали бабата е Георгия и й викат Гогό  Rolling Eyes, та на фона на Джиа ми звучи толкоз ...хм...селско... Embarassed

Сегашната ми мания е вадене на снимки от фотобокс-а, голямо ровене в архивите пада  Crazy
Имам снимки на Константин в кашони, дето чакат да бъдат наредени в албуми от 2 години  Embarassed
Моето желание е да направя мноооооооого тематични фотокниги, които да събират всичките най-хубави снимки примерно от лято 2009, лято 2008; книжка с текстове на песнички за Джиа и такава за Коко; отделни малки книги с РД на всеки от двамата...таквиз работи ме вълнуват сега  Laughing

# 669
Атракция, я разкажи за това вадене на снимки-какъв е тоя фотобокс и каква е далаверата  newsm78

Олимпия
, как си с подготовката? На мен ми остават само 5 дни и направо вече съм в сценична треска  Tired Има някои спънки и много се тормозя  Whistling

А за новата тема предлагам този път наистина да няма никаква, ама никаква връзка с време или празник  Naughty

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:56 от Slyn4o

# 670
Атракция, я разкажи за това вадене на снимки-какъв е тоя фотобокс и каква е далаверата  newsm78

Играта е следната - аз ти пращам покана, ти се регистрираш,автоматично получаваш 50 безплатни снимки. И от тук нататък си правиш н-на брой регистрации (мейли) и започваш да каниш 1 на 2 ; 2 на 3; 3 на 4  и т.н..., като при поканата всеки новорегистриран получава 50 безплатни броя. Започваш да поръчваш, но от последния- от 4 към 1, примерно, 4 носи кредит на 3 от 2 паунда, 3 на 2.....като плащаш доставката само да първите. Та ако си направиш правилно "индианската нишка" можеш да извадиш и 500 снимки за 1,99 паунда, което ти е доставката за първите.
Офф,дано обясних като света, има си цяла тема в Пазаруване от чуждестранни сайтове  Peace

# 671
О, ясно, значи няма да се занимавам  Confused Иначе, мерси за обяснението-всичко разбрах  Wink

# 672
  • София
Привет!

Как сте? Как върви подготовката за предстоящите рожденни дни?
Ние вчера бяхме на рожден ден. Падна голяма игра, макар че, Рая познаваше само рожденичката/ и то последно я е виждала преди 2 години  Wink/. Но се сдушиха всичките 10 игра, и 4 часа не спряха да дивеят. Сега нещо се опитва да кашля и да се сополяви, но то си е неизбежно.

Като гледам и за рожденния ден ще наблегнем на подаръците - книжки. И дрешки - заръчала е на баба си да й купи поличка за да се ''фръцка" с нея. АЗ така и не можах да открия поличка, която да не е с копчета и цип /че не може да се оправя още с тях/, или пък да не е само 1 педя дълга.

Я да ви питам - как заспиват вашите дечица? Рая си спи сама в стаята, но вечер, след като сме прочели приказката, иска да легна до нея и да я приспивам. Естествено аз заспивам преди нея. В последно време гледа сериала "Листопад" в леглото, и почва едно мрънкане, когато след първия епизод гася телевизора.

# 673
Привет дами и мъничета,

По отношение на спането у нас е трагедия- Сашо спи с мен в спалнята, до скоро татко му спеше в детската, но сега малкият принц е благоволил да го приюти в спалнята. Добре 4е леглото еголямо. Та с една дума гушкаме си и си говорим. Казва, че ще си иде в стаята като сме му купели ТВ.  Mr. Green Ама кой каквото си постеле......

Относно желанията за РД у нас са "скромни", както винаги!
Сашо иска -Плейдо, трансформър-кола-поредния , гормитско царство, бентенски чудовища, един слон дето изхвърля пеперуди, детската игра Banana Express, лаптоп, ама като моя..... въобще всичко дето види по ТВ . Скромна работа......а да и цялата група от детска на парти, ама без момичетата.....

# 674
  • София, България
Привет, на всички  Embarassed
леле, толкова отдавна не съм писала, че чак ме е срам сега да питам как сте  Embarassed
Ще прочета назад тия дни, да видя какви са новините. На пръв поглед видях две нови бебенца.
Атракция, твоето е пораснало вече, но все пак, честито и от нас! Жив, здрав и късметлия да е малкия Свилен.
Стефанийка, честито и на теб, много мъже много нещо, и Калинчо да е жив и здрав, да свикнете бързо и да не плачка много милото!
Ние сме добре ... тия дни ще взема да ви разкажа по-подробно. За спането - Деян го слагаме още към 21.00 - 21.30 в леглото, но до към 23.00 понякога се върти и се проклетясва - вода ... пишка ми се .... изпей ми песничка ... чакай да те гушна ... цункай ме за лека нощ ... пусни ми нощната лампа ... спри я, че ми пречи ... има страшен лъв в стаята ... репертоара ежедневно се обогатява ...
Понякога става, пуска си лампата и си разглежда книжка, или трупа купища играчки в леглото ...

Общи условия

Активация на акаунт