Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 785
  • 442
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Делта, абсолютно си права. Само гледам, че от време на време някой попреглежда форума, ама нищо не казват, мълчат си.. Къде сте бе, момичета, с Делта сами ли да пием?? Simple Smile
Мда, аз си бях с особено мнение за морските от край време. Имах няколко познати, чиито бащи/приятели пътуваха и малко бях предубедена по въпроса. А като сложиш и че ги няма по половин година в къщи, хич и не исках да помирисвам моряци. По същата причина твърдо отказвах и на моята приятелка, която няколко пъти ме караше да се запозная с един неин съученик - много готин, весел, щели сме да си паснем. Аз обаче не та не. И тогава въпросната приятелка взе, че се ожени, а аз взех, че без да искам се запознах с тоз прословутия неин съученик на сватбата. И както бях абсолютна скептичка и даже циничка на тази тема, изведнъж повярвах в любовта от пръв поглед. Оттогава цветя и рози. Simple Smile Оф, много захаросано стана, ще трябва още бира да си наливам май..

П.С. Ех, докато пиша и Марка & tutune се включиха. Tutune, бързо оздравяване на детенце!! Sad

# 106
  • Varna
Скорпи да знаеш от каквото бягаш на такова налиташ Joy Обаче, щом свястно момчето щто да е захаросана историята. Даже много си е хубава и романтична  bouquet
Но ако можеш да чакаш няма да има проблеми. Да знаеш че голямо е чакането- аз споделих някъде назад, че чакане му е майката и твърдо зад момчето. Ние сме техния гръб. Те трябва там да са спокойни . Като знаят, че тука ги чака сигурен човек по леко искарват. Нямаш на представа какво е там. Няма такова нещо като романтика и разни други глупости. Това си е very hard job!!!!
То и за моряците много глупости се казват, така, че невярвай на всичко. Добре, че си тука, че да ти кажем кое е как е и дали е право.
Видя ли Господ как те избъзика а smile3503
That is why never say never again smile3521

# 107
  • Varna
Ха'дииии РусалкитИИИИИИИИИИИИИИИ Grinning
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Хайде на зкускатаааааа

Пак спите беееееее newsm78
Хайде лек ви ден тогаз!

# 108
  Ха добро утро Laughing, измих муцунката, облякох се и сега тичам на двора да изпия кафето и един тутун Wink  Лек и спорен ден на всички морячки Peace

# 109
  • Варна
Добро да е за всички,И аз съм на кафе ама на терасата и вече ми е второ и пак не ме събужда,Май съм преуморена,Завиждам благородно за вашите бодри мисли,Здрав и ползотворен ден ви желая,

# 110
  • Brokenpromiseland
Добро утро, момичета!
Хайде едно сутрешно аперативче от мен....че както сте я подкарали с вкусотийте на Делта....

...и Весели Празници (на големи патерици).
Малко ми е съвестно сега, чета ви колко ви е мъчно, че мъжете ви ги няма....
на мен пък ми е мъчно, че е тук  Mr. Green...4 месеца е на брега и вече сметката празна...а почивката му  до юни.
Как ще се оправяме с мизерните им заплати незнам.Радвам се, че поне е все още във фирмата.
Дано и вашите мъже имат късмета да си останат по фирмите (особено за БМФ-то).Мъжа ми миналата седмица ходи, и после разказва как пред всяка стая имало по 20-30 човека уволнени - чакащи за обработка на документите...грозна работа.
Делта, то митовете и легендите се разнасят не само от зяпачи тук на брега...Някой от плаващите също ей така разбунват духовете на младоците.
И на който му е по слаб ангела - се поддава. И мъжки "К****" има, благодарение на които много семейства вече не са това което са били.
Роди, добре се завърнала   bouquet....доста се чудех къде се беше поизгубила.Как са децата?

# 111
  • Varna
Русалките,
 като гледам как сте замлъкнали съвсем то скоро ще ни се закрие темичката на моряшките булчици newsm78

# 112
  • Варна
  С голямо желание да ви почерпя за всеки по нещо ама дано да успея

# 113
# 114
  • Варна
Здравейте, момичета!

Минавам само да се отчета! При нас интересното е, че вожда се обади /смс/ от Украйна.
Отработихме го днес, ходих с малките до парка до нас за 1 час и се прибрахме, че много духаше.
Вечеря, баня и си лягам, мога да си легна и с кокошките рано-рано.Не мога да издържам на среднощни бдения.
Миша сутринта ходи пак на тренировка по волейбол, много е доволна. След обяд имаха концерт с оркестъра в Фестивалния комплекс. Бяха освободени от часовете.На 09 май ще ходят на фестивал в Нови Пазар.
Смятам да запиша близнаците на плуване, но ще стане на есен, когато ще бъда вече в къщи и ще имам повече време.
Пия едно от почерпките на Титуне и си лягам. Grinning

Хайде, лека нощ и спокойни сънища!

# 115
  • Варна
Добър вечер!  beer3
Tutune, благодарим за почерпката. Как е детето?
Делта, пак сме си с тебе почти. На Илиева лека нощ.  Hug

# 116
Здравейте от един бухал Mr. GreenАз съм нощна смяна,а така ми се спиииии TiredОх направо незнам как ще издържа,а имам доста фактурки да оправя,нали все на мене оставят.Моето котенце днес пристигнаха най-после.Писа ми смс-че,но пак отиде да работи.и той тази нощ няма да спи.То при тях като влязат в пристанище е пълна лудница и обикновено стоят максимум по 1 ден.Утре сигурно ще тръгнат към Япония.И направо ми писнааааа #Cussing out.10 дена без обхват и сега само 1 ден имат,а утре като тръгнат кой знае колко дни пак няма да има #Cussing outПоне ще си дочакам смс-чето преди да си легне,а аз днес го засипах.Като влезе в обхват получи 36,а досега съм му пратила около 20 Grinning
Скорпи аз никога не съм го изпращала до автобус или летище.Не мога да си причиня подобно нещо.Изпращаме се пред входа в колата-аз плача като идиот и така.Предния път като тръгна за София аз отидох нощна смяна на работа и си писахме цяла нощ,а този път бях дневна като тръгна сутринта и пак си се чухме.Кофтито е,че плача като луда на работа CryТози път дано се навие да отида да го посрещна,но има 2 месеца дотогава да го обработвам Wink
Делта аз ако се връзвах на всички приказки досега да съм полудяла.Беше ми гадно в началото,но съм имала и други връзки с моряци та знаех какво ме чака.И изобщо не исках между другото да се занимавам с него като чух какво работи Mr. GreenНие се запознахме в скайп.Аз бях много тъжна,че тогавашния ми приятел беше заминал да работи в Германия.На него пък му беше мъчно за приятелката му,която беше и си живее в София.Но накрая и двамата се разделихме с половинките и ето ни Heart EyesГолямо шоу,а аз изобщо не си и мислех да се случва нещо между нас-все пак щях да се женя,но живота поднася такива изненади GrinningНе съжалявам и за секунда обаче,че ми подари това съкровище Heart EyesА в началото като чуеха,че съм с моряк и като почнат.Какво съм ревяла богат мъж съм имала-живеела съм си живота.Ще кажеш,че заплатата му се превежда на мен или,че той там е отишъл на почивка и после някой му дава парите на куп #Cussing outДа не говорим за всички глупости,че на всяко пристанище имал по някоя #Cussing outНе знам какво е това мнение за моряците и техните половинки.Вярно че има и такива,но да слагат всички под общ знаменател #Cussing outНа предния му рейс някакъв "приятел" му се беше обадил 15 дена преди да слезе да му наговори някакви глупости за мен!Аман от такива "доброжелатели"
Тутуне дано скоро се оправи детенцето ти!
Мама на фъстъче,а твоето момче защо не потърси работа в друга фирма newsm78

Да ви разкажа какво ми се случи вчера LaughingНа мен понеже все някакви глупости ми се случват LaughingСлед работа ходих на танци и треньорката накрая реши да ни учи на гръцко хоро-супер LaughingОт латино,на гръцко,но беше супер.Та след това едни приятелки се обадиха за кръчма и аз се домъкнах както си бях облечена.Нали знаете по кръчмите всички се облякли като фолк звезди,а аз с една пола,клин,кецове и тениска със Снупи Laughing Laughing LaughingЧе и вързана коса-като момиченце бях LaughingАма важното,че не ми пука.Имаше и един клас кандидат абитуриенти и като ми се лепна едно момченце.То малко по-голямо на 22 LaughingИ като взе да ми ги говори едни,че предпочитал по-големи,защото с другите не можел да говори за сериозни теми-хахахаха.Но върхът беше и като посегна да ме целуне LaughingДобре,че съм бърза и се обърнах,ама такъв шамар му завъртях на детето LaughingЧак ми дожаля за момченцето.Обясних му аз,че не се занимавам с деца,не само защото съм много влюбена,но и по принцип LaughingГолямо шоу-всички гледаха като тряснати Laughing
Аз май пак се разписах Mr. GreenАйде лека ви нощ,аз ще си чакам смс-чето от умореното котенце

# 117
И аз като Анито нощна смяна карам пред компа.Е в къщи съм си,да не помислите,че съм започнала работа.
Мама на фъстъче,от мъжа ми знам,че когато имат да вземат отпуска много трудно се качват,да не кажа невъзможно.Той когато тръгваше за смяна бяха 11 човека,а накрая тръгнаха само 5.Мъжа ти да търси някой капитан да го вземе,това е начина.На моя когато се разбра за кораб инспектора му каза да си търси екипаж,взе наш приятел и така...макар,че  беше в отпуска.

# 118
 Добро утро, момичета-кокичета Laughing - тази сутрин рано се излюпих, по принуда, след малко потеглям с бабичката/моето старо бойно другарче - стогодишно пежо/ - ще карам най-добрата си приятелка на операция в Майчин дом. Цялата треперя, сякаш мен ще оперират....на 39 години е, без деца, несемейна, а ще й отстранят матката Sad....Дано всичко мине гладко, стискайте палци! Praynig

# 119
  • Varna
Здравейте Русалките Hug
Такмо щях пак да викам и да бия камбаните, че никакви ви няма ама виждам тука сте а най-вече ми стана мъчно като Леночка спомена за най добрата си приятелка
Леночка стисна ме за гърлото мила това. Дано всичко да мине ОК. Знам какво е на моята най-добра приятелка и правиха преди месец и нещо същата операция и тя без деца.....Ще се моля за твоето приятелче Praynig
АНИТООООО-браво, че не ти пука- от хорските приказки, точно така трябва да се действа. Те на моряците всички за парите им завиждат ама не знаят какъв им е кървав труда. Да завиждат на тия дето са на брега и имат пари като вестници и са ги направили не по честен начин. Мислех, че вече като има такива хора на брега със много пари няма да им гледат във джобовете на нашите момчета, ама явно не е така. Но мене никой много отдавна не ме е закачал на тази тема , може би защото съм стара пушка знам какво да отговоря и знам как да ги изгледам.
И за моряшките жени що чудесии съм чувала и то от детството си защото живеех във такъв блок пълен със моряци и виждах как добре се грижат моряшките жени за децата си. Колко от тях нямаха помощ ни от майки ни от свекърви и се въртяха като пумпали за да насмогнат да са майки и бащи и баби и дядовци. Това се случи и със мене после Laughing Сам самичка съм си била. Но ме е крепяла любовта на моя човек!
Но аз винаги съм си го изпращала. Колкото и да ми се е ревяло винаги съм отивала да съм със него до последно. После във къщи бях споменала веднъж, че съм вила от болка, че е заминал отново, защото съм нямала сила да рева. Тогава видях какво е да виеш от болка и обич по някой. Устисквала съм незнам със каква сила да рева пред сумалъка и хора на изпращане. Може и да съм силна както казват въпреки, че съм една голяма романкичка Laughing
Та така АНИТООО Simple Smile И а з благодаря на Дядо Боже, че ми го прати това момче-сега се хиля като си спомня как 1 година ме преследва докато кандисам. Бягала съм си от късмета тогава Laughing Но пък аз не съм имала връзки със други моряци аз бях едно много срамежливо и затворено момиченце тогава. После казах, че живеех във блок пълен със моряшки семейства и не виждах лоши неща. Виждах колко задружно си живеят и как се обичат.
АНИТООО ти къде ходиш на танци? Аз хода към 4ерно море хотела-покрай гимнастиката ходя и на танци но не са точно латиноамерикански. Но последния път и нашата трениорка ни учи на едно ново гръцко хорце. Играе се със задни стъпки, много интересно беше Grinning
Скорпииии- как си Душкооооо- вече часовете броиш ааааааа smile3503
Тутуне- как е детенце?
АНИТООО-да ти кажа за тези младоците. Те такива са всички. Не само на тебе ти се е случвало това. Не им обръщай внимание. Те във по възрастните виждат друго нещо.
Такива момчета са за жени дето търсят млади бройки и ако на тоя малчо някоя кака му е пуснала и той сега си мисли, че всички по възрастни жени са му във кърпа вързани.
Хайде сега закуската, че окъсях

Общи условия

Активация на акаунт