Мда, аз си бях с особено мнение за морските от край време. Имах няколко познати, чиито бащи/приятели пътуваха и малко бях предубедена по въпроса. А като сложиш и че ги няма по половин година в къщи, хич и не исках да помирисвам моряци. По същата причина твърдо отказвах и на моята приятелка, която няколко пъти ме караше да се запозная с един неин съученик - много готин, весел, щели сме да си паснем. Аз обаче не та не. И тогава въпросната приятелка взе, че се ожени, а аз взех, че без да искам се запознах с тоз прословутия неин съученик на сватбата. И както бях абсолютна скептичка и даже циничка на тази тема, изведнъж повярвах в любовта от пръв поглед. Оттогава цветя и рози.
Оф, много захаросано стана, ще трябва още бира да си наливам май..П.С. Ех, докато пиша и Марка & tutune се включиха. Tutune, бързо оздравяване на детенце!!
Обаче, щом свястно момчето щто да е захаросана историята. Даже много си е хубава и романтична 

Лек и спорен ден на всички морячки

Ох направо незнам как ще издържа,а имам доста фактурки да оправя,нали все на мене оставят.Моето котенце днес пристигнаха най-после.Писа ми смс-че,но пак отиде да работи.и той тази нощ няма да спи.То при тях като влязат в пристанище е пълна лудница и обикновено стоят максимум по 1 ден.Утре сигурно ще тръгнат към Япония.И направо ми писнааааа
.10 дена без обхват и сега само 1 ден имат,а утре като тръгнат кой знае колко дни пак няма да има
Този път дано се навие да отида да го посрещна,но има 2 месеца дотогава да го обработвам
Голямо шоу,а аз изобщо не си и мислех да се случва нещо между нас-все пак щях да се женя,но живота поднася такива изненади