Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 780
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
Роси,благодаря,макар,че предпочитам по рядко да съм в редиците на очакващите.Децата са добре,но малкия всеки ден слага чиния на масата за тати и на мен ми става гадно.Два месеца още ще остискаме.За срещата съм на линия.
Много хора не виждам...Валето,Каприз ми липсва с нейните стихчета,и Олинцето нещо се губи...
Лека вечер от мен Flutter

# 91
  • Варна
Добро утро, момичета!

Добре съм, просто се наспах, вчера бях много уморена.Станах току що и си пия кафето пред компа докато стане време да събуждам дечицата за градина. Каката замина на първа среща с треньорката си по волейбол, такъв мерак има, че стана рано рано.

Правите сте, никакви черни дупки. Не съм от тези дето се предават лесно. Благодаря ви!

Моят мъж се е случвало да се прибира с 3 самолета. Казва ми кога каца в София и аз от тук му избирам подходящ полет до Варна.
Отивам на летището и го плащам и билета го чака в София на гишето на съответна компания. Срещу паспорта си го получава. И после цялата банда отиваме да го посрещаме.
Влезте в сайта на летище София и там са всички полети до Варна.

Трябва да скачам вече, лек и спокоен ден на всички и без проблеми на работа.

# 92
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Русалкитеее Hug
Илиева за самолетите си права и по 3 е сменял моя. А навремето даже от тука само му запазвах билет а не плащах и във София момчетата си ги купуваха. Аз тогава освен за съпругът си запазвах и за тези които искаха да пътуват със самолет понеже имаше и които не искаха.
Илиева душко аз съм стара пушка душко и знам всички пътища и каде какво да се провери smile3503
Но добре си споменала за младите булчета да знаят как да действат ако случайно вече не са разбрали.
Скорпиииихайде муциии не останаааа smile3503 представям си как ти трепти душичката от нетърпение Simple Smile

и малко овче кисело мляко за вкус

# 93
  • Варна
Добро утро, момичета и спорен ден на всички!   bouquet
Аз се оправям и след малко отивам на работа - да се глася за новия шеф.  #Cussing out

Ани, Силвия - някакви новини от вашите хора?

Делта, 4 дена само още, и клавиатурата и монитора чак ще загриза, но преди това мисля да загриза една от тез твойте палачинки. Simple Smile

# 94
Здрасти, мацки Laughing Вижда се, че ще има щастливи очички.... Wink И сега да не се юрнете да чистите Naughty Аз едно време допусках тази грешка, ама вече съм хитряк....та по този повод един действителен случай, от преди доста години - наближава време да си идва милият, сирената се юрнала да прави едно яко основно чистене, едно готвене, като за Коледа.....вечерта настъпва сублимният момент, труди се морякът като за световно, а жената да вземе да задреме....че като викнал, изкарал и акъла.... Laughing/този разказ няма нищо общо с тук присъстващата Lenochka/ Laughing

# 95
 Joy Разсмя ме lenochka!
И моя мъж януари като е прибира от Бразилия три дни пътува - изчака ми се душичката....
Момичета, базата в Цигов чарк още я има и след 6 май очакват заповедта за картите - ако някой се интересува.

# 96
  • Varna
Благодаря мим_d за Information-a
Ние надругаде ще забиваме. Там винаги ми се е струвало много усойно и някак тъжно. Ама това си е мое мнение де. Хора разни Grinning

# 97
Радвам се момичета, че скоро ще се видите с половинките си.Бъдете щастливи .2,3 самолета какво от това нали скоро ще бъдете в прегръдките на своите морски вълци.
Марка -74 щастлив семеен живот и много щастие ,прекрасни мигове и здраве преди всичко.Малко късничко прочетох за щастливия момент.
Аз се радвам на това ,че вече имаме някаква връзка с моето момче .За пристигане е още рано при нас.
Хайде приятен ден на всички.Продължавам със служебните дела че натоварен ден се очертава.

# 98
  • Варна
Здравейте,сирени морски!

Радвам се за вас! Това ми е любимия период,когато остават дни и часове до завръщането и радостта от посрещането!
Голяма емоция вече толкова години и не се е променила.
Това е празник!

Аз очаквам тези дни обаждане,че са минали  успешно Суец канала.
Приятен  и успешен ден !

# 99
Здравейте мацки!Аз уж се поизмъкнах от дупката,в която сама се наврях SadЯвно като наближат празници и не ми се отразява добре.Единия ден се радвах,че остават само 2 месеца и нещо,а в следващия вече ревях и се чудех как ще изкарам още толкова време.Луда работа Mr. GreenМоето момче се очаква да пристигнат утре при мангалите(в Саудитска Арабия де Mr. Green)И си чакам смс-а с нетърпение.Само че много гадно защото после няма да минават Суец,а обръщат и пак през тоя Аденски залив и към Япония #Cussing outЧе ще минат и през колегите на сомалийците-тия от Индонезия #2gunfireАма ми писна вече от тия нерви,добре,че си боядисвам косата,че щях да съм снежнобяла вече Mr. GreenИ аз да ви помрънкам за работа.Наближава разговора ми със шефа по повод напускането ми,ама ми писна вече #Cussing outКъде що има фактура,се оставя на мен.Това резервации,банкови преводи и всякакви тъпотии се оставят на мен.Ми то и аз мога само да настанявам хора и да ги изпращам #Cussing outИ да се правя за останалото,че не мога и не разбирам.Мен някой да не е дошъл специално да ме научи #Cussing outТо с питане и заинтересованост далеч се стига.Офф нямам търпение дастава юни и да се махам от тук.А като обикаляхме църквата каква излагация направи един.Бяхме с една приятелка,един приятел на моето момче и той си взел негов познат за компания.Както и да е седнахме в един клуб и въпросния "баровец" си поръчва голям ром и кола,като очаква да му донесат български.Е то лошо няма,но момичето като му каза,че имат само внос и тоя как се изхвърли-"Е много ясно от същия"И накрая носят сметката и нашето момче метна едни 5 лв и аз се опулих #CrazyА като видя,че ние бяхме изкарали достатъчно парички реши да си ги прибере JoyЕ това ме срази-дано на никоя не се пада да излезе с такъв "кавалер" hahahaДобре че тази вечер след работа съм на танци,че малко ще се тонизирам.

Марка със закъснение честита ви годишнина.Дано винаги останете така щастливи!!!
Делта аз винаги съм готова за кафета и няма да ти откажа Wink
Доби благодаря и на теб и на всички момичета тук за подкрепата,но както написах те няма да минават Суец,а ще обърнат и пак през "дейнджър" зоната.Това е много тъпо група маймуни правят всички за смях #Cussing out
Скорпи Гризи всичко душицо,само не себе си,че трябва да си хубава нали GrinningКак ти завиждам благородноооо HugИ аз като теб след 2 месеца и половина ще летя Heart Eyes
Леночка дано и твоето момче мине безпроблемно през тия пирати
Дари как имаш нерви за тия цветенца незнам,аз постоянно ги умарям Mr. Green
Mama Silvyana дано скоро се обади,да не го мислиш
Илиева аз поне само на Луфтханза следя полетите,че тяхната фирма с тях имат договор и никакви други полети-само с тях летят,няма значение колко часа ще чакат по летищата.Сега като се качва от Сингапур в Париж чака за прикачване 6 часа #CrazyЕх кога ли и аз ще гледам разписанието на полетите WinkДано да си дойде във Варна(нали ще е лятото и ще има повече полети насам),че никак не ми се ходи до София.Тоя път се заинатих,че ще го посрещна,а защо не отидох предния път ще ви разкажа някой друг път,че пак се олях Mr. Green
Ох какъв мързел ме гониииии-ужас.Чака баща ми ме бъзика нямало ли да се връщал вече,че като си е тук само съм лъскала и чистела Mr. GreenАма сега вярно стаята ми прилича на бърлога Mr. GreenЛек ден момичета!!!Много обаждания и смс

# 100
  • Varna
Хич не съм гледала аз самолетните разписания, като незнам кога ще летят и все още не са им казали кога ще ги сменят.
Анитооо за кафенце незнам кога ще стане, че и на мене трябва да ми завиждаш благородно- другата седмица и аз съм на пангара със гостенче Wink
Абе ще намерим време, стига да има желание Simple Smile
Скорпи- удържаш ли фронта. Сакън недей яж компютърчето, че после със кого ще си споделяш неволите и радостите tooth
Хайде да бягам аз да гладя, че виждам много сте тихииии. После се оплаквате за разни черни дупки кофти настроение пък вие сте се изпокрили- срамота млади жени Joy

# 101
  • Варна
Добър вечер, момичета Simple Smile Азе и днес тренирам за дисциплината "битов алкохолизъм пред компютъра", наздраве! beer3
Делта, удържам някак, ама не знам и аз как. Покрай всичките глупости в офиса (от известно време имам чувството, че работя в нещо средно между цирк, зверилник и детска градина), успявам да се поразсейвам. Получих инфо от Суънцето, изненадващо само два полета има, Амстердам - София ще го мине без прекачвания. Взех да обмислям варианта да ида да го посрещна на София, но смисъл много няма при условие, че той си има билет до Варна, а аз не.. Ще трябва някак си в неделя да устискам до вечерта.
Леночка, хахаха, никакво чистене! (И без туй не ми е много на сърце..) Мисля да работя само върху себе си и да се правя чудно красива.  Flutter
Ани, аз пък първия път не го изпратих.. Понякога съм голям идиот. Познавахме се само от 2 месеца и аз не само че още доста се притеснявах от срещите с родителите му (с които тогава обаче вече се познавах и включително бях ходила на един семеен рожден ден...), но и въобще не знаех как да се държа в подобна ситуация, защото никога не ми се беше случвало да изпращам някого за толкова дълго време. Особено някого, когото почти не познавам на практика, и в същото време още тогава си знаех, че това си е моето момче. Абе пъзла съм си и това е. Вместо да ида да си го нацелувам и напрегръщам за последно, аз си лежах в леглото и му пълнех телефона със сърцераздирателни смси. Смятам обаче да не повтарям повече грешката.
А за посрещанията пък, знам за един негов приятел, който не само, че не искал приятелката му да го посреща на летището, ами и й се обадил чак една седмица след като си дошъл и й казал, че бил кацнал преди малко. Нещо такова. Още тогава го намразих задочно без да съм го виждала.. Simple Smile

# 102
  • Varna
Скорпитка ха наздраве Душе и аз си налях половин чаша Шардоненце.
Щом момчето ти има билет за самолета по добре тука се прави на неустоима как Кака ти Делта. Друг път аз като се разшетам и съм като торнадо ама тоз път я карам easy,easy Wink Немога да се позная със какво самообладание съм Joy
Колкото за изпращането, споко муци- ако той си е твоето момче, цял живот ще си го изпращаш и посрещаш първо Ти!!!
А за неговия приятел няма думи- дано приятелката му е разбрала какво означава това.
Преди много години когато бях момиче една наша комшийка беше се омъжила за морски та тоз тъпанар не и даваше да ходи да го посреща и изпраща и се разведоха ама п реди това и направи и 2 деца. Такова добро момиче беше. Но се промени след това-озлобя милата. Даже аз на тъгъдъг я подминавам само едно здрасти и казвам, че ме побиват тръпки от погледа и.
А тоз убавец ще си намери майстора все някога-става въпрос за авера на твоето момче. По добре да няма такъв приятел. Ега ти плюнката!!!
Ей Скорпитка, като гледам само ние със тебе се ширим във нашия форум. Другите шЪ кажИш мъжете им при тях smile3503

# 103
Да рапортувам за годишнината.1-подарък от хлапетата и бабите.2-обещание за 14 дневна почивка(някъде във времето разбира се),3-вечеря от децата и съкровището и много пожелания от познати и приятели.На чакащите-много бързо да минава времето и да ги посрещате "влюбено".Никакви "черни"и незнам си какви дупки това не е разрешено.Наздраве от мен.

# 104
  • Варна
Привет и от мен,О няколко дни набързо само чета и бягам че малкият от 2 дена на легло със стоматит и температура,Направо ми се изнерви душичката,И аз отивам за чаша вино че пак няма да се спи

Общи условия

Активация на акаунт