Много хора не виждам...Валето,Каприз ми липсва с нейните стихчета,и Олинцето нещо се губи...
Лека вечер от мен

представям си как ти трепти душичката от нетърпение 

И сега да не се юрнете да чистите
Аз едно време допусках тази грешка, ама вече съм хитряк....та по този повод един действителен случай, от преди доста години - наближава време да си идва милият, сирената се юрнала да прави едно яко основно чистене, едно готвене, като за Коледа.....вечерта настъпва сублимният момент, труди се морякът като за световно, а жената да вземе да задреме....че като викнал, изкарал и акъла....
Явно като наближат празници и не ми се отразява добре.Единия ден се радвах,че остават само 2 месеца и нещо,а в следващия вече ревях и се чудех как ще изкарам още толкова време.Луда работа
Че ще минат и през колегите на сомалийците-тия от Индонезия
Ама ми писна вече от тия нерви,добре,че си боядисвам косата,че щях да съм снежнобяла вече
Къде що има фактура,се оставя на мен.Това резервации,банкови преводи и всякакви тъпотии се оставят на мен.Ми то и аз мога само да настанявам хора и да ги изпращам
И да се правя за останалото,че не мога и не разбирам.Мен някой да не е дошъл специално да ме научи
То с питане и заинтересованост далеч се стига.Офф нямам търпение дастава юни и да се махам от тук.А като обикаляхме църквата каква излагация направи един.Бяхме с една приятелка,един приятел на моето момче и той си взел негов познат за компания.Както и да е седнахме в един клуб и въпросния "баровец" си поръчва голям ром и кола,като очаква да му донесат български.Е то лошо няма,но момичето като му каза,че имат само внос и тоя как се изхвърли-"Е много ясно от същия"И накрая носят сметката и нашето момче метна едни 5 лв и аз се опулих
А като видя,че ние бяхме изкарали достатъчно парички реши да си ги прибере
Е това ме срази-дано на никоя не се пада да излезе с такъв "кавалер"
Добре че тази вечер след работа съм на танци,че малко ще се тонизирам.

Как ти завиждам благородноооо
И аз като теб след 2 месеца и половина ще летя 
Ех кога ли и аз ще гледам разписанието на полетите
Дано да си дойде във Варна(нали ще е лятото и ще има повече полети насам),че никак не ми се ходи до София.Тоя път се заинатих,че ще го посрещна,а защо не отидох предния път ще ви разкажа някой друг път,че пак се олях 

Азе и днес тренирам за дисциплината "битов алкохолизъм пред компютъра", наздраве! 

Немога да се позная със какво самообладание съм 
Препоръчани теми