Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 779
  • 442
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ!
АНИ,горе главата! И моят мъж пътуват за там,след няколко дни ще са там и ми е свит стомаха,но гледам да се държа!
 HugА и момичетата от форума ни подкрепят! PraynigМоля се всичко да е ОК!
 newsm10 newsm17

# 76
Добро утро, момичетааа!

Започна новата работна седмица - да ви е лека и спорна!

Хайде на по кафенце

# 77
Добро утро и успешен ден! Simple Smile

# 78
Здравейте, момичета Hug Получих съобщение от моята душица и изпаднах в дълбока дупка - в Турция закъснявали с товаренето,така че през гадния залив май ще минават без охрана Shocked Гледам да си давам кураж, но има моменти, в които се паникьосвам......Миналата нощ гледах един филм, създаден по действителен случай - за дете, страдащо от кистозна фиброза - въпреки лечението умря на 8 годинки, спуках се от плач.....ама за кого плачех.....Сутринта се чувствах по-добре, явно от време на време трябва "да пускам парата" Cry

# 79
Здравейте момичета Hug!Виждам,че има и доста нови попълнения. Мъжа ми замина и аз съм отново в редиците на очакващите.Този път линията им е Аржентина-Бразилия,но поне са далеко от пирати.На децата им е доста мъчно и гледам да ги извеждам в почивните дни.

За Цигов чарк до колкото знам ще има карти и тази година.
Мама на фъстъче,браво,че подържаш темата  Heart Eyes.
Илиева,радвам се,че и ти си тук.
Скоро среща правили ли сте?

# 80
Мили дами днес трябва да ви почерпя,съжалявам но ще е виртуално(засега)защото с милото имаме 13-та годишнина.http://tbn1.google.com/images?q=tbn:oJvpyLDMq_pTZM:http://www.my … /100761_thumb.jpg

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 18:37 от marka_74

# 81
  • Varna
marka_74
Още много пъти по 13 години да празнуваш и по възможност със твоето момче. Да се живи, здрави и да поддържате огъня newsm10

И понеже не си сложила почерпка Wink ами някаква друга рисунка реших аз да шатна една със шампанско та да пийнем компанията за вашия празник newsm47

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 21:24 от DELTA_DELTA

# 82
  • Варна
Марка, Честита ви годишнина!
Пожелавам ви много щастие, успехи и нека любовта ви става с годините все по-силна и прекрасна!

Ние на 04.05 ще направим 12 год.
Роди, тук съм. Ти къде се загуби? Радвам се, че се завърна сред нас? Как са дечицата?
Не сме се срещали още, но трябва да направим нещо по въпроса скоро.

Снощи не спах добре и сега съм много уморена и отивам да спя. Минавам само да ви видя. Наближава рожденият ми ден и явно изпадам в черна дупка.

# 83
  • Varna
Илиева я се стегни бе Душа какви черни дупки. И моя беше наскоро а такива дупки никога не са ме смущавали.
Не се поддавай на провокации smile3503 newsm10
То от времето-още е болно.

# 84
  • Варна
marka_74 честита годишнина и ви пожелавам да сте здрави най-вече ,щастливи и любовта да гори в сърцата ви,Наздраве с шампанското,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# 85
  • Варна
Момичета отърсвайте се от тези черни дупки,идва лято и го давайте по-бодро, 55 55  bouquet

# 86
  • Varna
И аз тъй казвам дееее smile3503

# 87
  • Варна
Марка, честит годишнина!
Делта, благодаря за шампанското, но аз тази вечер съм на бира. Сложила съм си чашката на бюрото до компютъра и хем ви чета, хем си пийвам.  Simple Smile
Илиева, никакви такива черни дупки!  Да ти кажа след една бира нещата изглеждат доста по-приятни, така че черпя: beer3 cheers

Да се оплача първо - на работа голяма гадост. Умните ми ирландски шефове измислиха поредния спуснат от никъде мениджър, но този път нещата пряко ме засягат. Не стига че някакъв лигльо, които ми идва неизвестно откъде и работи във фирмата от 2 седмици, а вече ми е шеф, но и следващата седмица един цял ден ще се срещам с него да му обяснявам как работим и какво правим, за да може после той да ми каже как да си върша работата по-добре.. А този филм вече съм го гледала толкова пъти, че чак ми се повръща. Сега ще има да се правим на интересни половин година, ще си разменяме одухотворени е-мейли за велики дела, ще направим пълна ре-организация на неща, които по начало си работят перфектно - по идея на новия шеф с правилния майчин език нали, а между 3 и 6 месеца след това, той мистериозно ще напусне "по лични причини", като ние ще останем да му сърбаме кашата. Само дето междувременно на най-добрия ми програмист може и да му писне този път и да си хване пътя, щото за него хляб има на достатъчно други места. А след него - директно и аз. Те така..

И като се намрънках хубаво, да ви кажа и добрата новина де. Преди половин час получих мейл от Милото - идва си в неделя вечерта, някъде към 21 часа каца във Варна.  Grinning  Heart Eyes  Mr. Green Имам чувството, че след малко ще литна от балкона от щастие, а може и бюрото да загриза - по идея на Ани..  Joy Той пък горкия даже вече си бил стегнал куфарите и само един кат дрехи си оставил неприбрани. Голям сме цирк май и двамата..

# 88
  • Varna
Scorpita
Много гадно това със работата ти наистина-It's not fair-чак аз се ядосах
Обаче Душко ти си от бирената партия на мойтУ баткУ Winkаз ще си лашкам шампанското Wink
Значи твоя малко по рано от моя си идва. И така е- оставя се само един кат дрехи преди да скокне за насам. Приготват куфаряците и чакат смяната и бам на летището. Наште ще има да сменят поне 2 самолеета, че сигурно и от София да Варна дано да намерят билети, че знаеш какво е........Май по скоро на моя му идва да загризе бюрото на тоя дето им взима билетите, че все ги прекарвата по на-трудния и дълаг маршрут ама нали знаеш защо сатав така Peace
Ха'ди наздраве cheers

# 89
  • Варна
Делта, наздраве!
Така си е за билетите.  И мойто мъж ще пътува до София, и после оттам до Варна с Bulgarian Air. Още не знам до София с какво ще лети, пратил ми моля ти се информация само за последния полет.. Не че в интернет не е пълно със 100 пъти по-удобни полети и то до Варна - аз от една седмица ги разглеждам и се чудя с кой ще си дойде Милото.. Да ме бяха питали от Промар да им препоръчам, хубаво мислех днес да им звъня.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт