Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 787
  • 442
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Мама на фъстъче, искрено ти съчувствам за положението, в което се намирате. Надявам се положението да е временно и всичко да си дойде на мястото. Поздравявам те за силата и волята която имаш, само не се предавай. Hug

Винаги съм се питала, защо мъжете като видят трудности така бързо се предават и се пускат по течението. Чакат или проблема ако може да реши от самосебеси, или някой ако може да им го реши вместо тях. Точно в такива кризисни моменти, човек трябва да се мобилизира да се стегне и да решава какво да се прави. Винаги има изход, има решение, запрятат се ръкави и се действа.
Защо не им е ясно, че просперитета на едно семейство зависи само от мъжа, иначе всички страдат. Жената и г... си да съдере нищо не може да направи сама, защото има нужда от стабилен мъж, а до един успял мъж винаги стои една силна жена.
На всеки му се е случвало да изпадне в подобни ситуации. При нас случая беше здравословен и никога и двамата не забравихме какво ни се случи. Това беше след като се върна от първия си рейс в Зодиак. Рейса беше стажантски на 200 долара заплата 9 месеца. Аз бях в майчински с Миша и ми пращаше 100 за да живеем някак. Като слезе се оказа, че има киста на опашката, болници, операция. Осем месеца това нещо не се затваряше и не можеше да се качи. Така я бяхме закъсали, че изядохме всички компоти и домати в буркани от килера. Пазарях ме само хляб, мляко и кучешка радост/македонка/. На Миша по 1 близалка и толкова.
После всичко се оправи и замина.
С това кой какво ще прави сме се разбрали. Той ще работи здравата, аз ще гледам деца. Та между другото направих 20 години трудов стаж. Тези деца сме задължени да ги отгледаме.
И при нас така както при Добиту.Моят мъж никога не е работил докато е в отпуска м/у два рейса.
Ние сме от тези дето каквото се изкара от рейса, все заминава по предназначение и като тръгва на следващия рейс, финансово сме долу-горе на нулата.И така рейс за рейс...
Сега даже сме със заем заради ремонта.
Мъчили са се и на двамата някой да подхвърли, кой какво прави другия като го няма, но удрят на камък. Имаме по-важни неща за вършене, че да обръщаме внимание на простотии. А на въпроса, че ни завиждат, има такива и това са предимно такива, които нищо нямат, даже и да подхванат нещо хич не им спори.
Аз съм оптимист човек и вярвам, че всичко един ден си идва на мястото. Само да сме здрави, подкрепени с много сила и вяра.

Леночка, радвам се, че приятелката те е по-добре. Да се възстановява бързо, да стъпи на крака, да не изпада в мрачини настроения, че живота продължава и я чакат само хубави неща.

Приятен след обед, момичета! Силно ви прегръщам всичките!  bouquet

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 14:34 от Илиева

# 136
  • Varna
Леночке Hug
Като не може да се обаждаш на други ще се обаждаш на нас. Те другите не са като нас. Ние сме хорта които те разбират.
И на който му е ревливо идва тука дава съобщениа и ще гледаме да оправим нещата. Как така, ще ни се ревееее. Няма такова нещо беее Peace
Радвам се за твоята приятелка  bouquet Всикчо ще е ОК Simple Smile
Ти на село ли живееш, защото пишеш, че сте се преселили на село?

# 137
Да, от 2000 год живеем в Звездица. Имахме къща на ъгъла на "Рачински" и "Толбухин", събориха я заради трасето на тролея и ни набутаха в едни панелки на "Сливница" - страхотен шум, течове, проблемни комшии - така и не свикнахме. Търсехме спокойствие и тишина, място, където децата могат да играят безопасно, продадохме апартамента и купихме къща в центъра на Звездица. Селото е на чудесно място, гористо и проветриво, асфалтирани улици, осветление, на три дена прибират отпадъците, няма роми, а какво стадионче направиха за по-големите деца! Новата кметица много се старае, но единственият ни проблем е, че нямаме аптека и че автобусите ни са на 1 час. Хубавото е, че сме на 8 км от Аспарухово и на 10 от центъра на Варна. Двете ми сестри си продадоха жилищата и се преместиха във Виница, но съжаляват, много шумно, мръсно и неуреден стана този квартал. Имаше тежки моменти, докато децата бяха малки - ходех на работа, вечер бързах да ги прибера от детската градина, къщата претърпя много строежо-ремонти, и все сама - исках половинката като се върне да си почива, всичко да е готово. Сега вече ми поолекна, децата порастнаха, аз не работя и не съм така притеснена от към време. Единствената ми болка е, че не намерих приятели в селото, напатих се от клюки и вече живея доста уединено. Затова съм толкова щастлива, че намирам приятели във ваше лице! Laughing Laughing

# 138
  • Варна
  Хаиде момичета нещо и от мене за доброто приятелство да за забравим за момент проблемите,Леночка нали щеше да се обаждаш да се видим,

# 139
  • Varna
Леночка Hug
И аз се глезя мъжа но той никога не ме оставя да действам по строителните работи. Винаги иска да сме  си двамката във всяко начинание. Май ще излезе синът ми прав като казва, че съм Принцеса.  Grinning
И ти герой го раздаваш но поне да ти го признават!!! Надявам се, че е така. Пък клюкарите да го духат да не ти пука. И аз няма във входа въпреки, че съм много дружелюбна ама тука поне пък клюки няма. Нищо лошо не съм чула за себе си но старите хора във Звездица със друго възпитание. Аз съм гражданче, но винаги съм уважавала хората от село защото съм си мислила, че са като по книгите- дружелюбни, отзивчиви обаче явно и много невъзпитани има. Еснафи които обичат да съдят и най вече да завиждат на останалите.
Радвам се за тебе, че сега си добре. Ето и ние сме тука, когато имаш нужда оставяш съобщение и който е свободен се обажда и се виждаме. Хубаво е да имаш приятели наблизо но като няма там хора за свяст добре си решила да ги игнорираш.
И ние имахме много приятели но хората се променят.
При нас пък откакто вече неможе да се пуши у дома спряха да идват. А кажи какви са такива приятели а Grinning

# 140
  • Варна
Хей, момичета, добър вечер!
Вие тука разнищвате едни сериозни теми и много ми се иска да се включа, обаче ми е толкова еуфорично вече (все едно съм на 5 кафета някъде Simple Smile ), че нищо умно не мога да кажа. Прави сте всичките, lenochka, радвам се много, че нещата с приятелката ти са минали ОК.
Аз пък цял ден си вея четирибуквието по улиците и се виждам с приятелки, инак досега да съм изперкала. От 15 минути съм си вкъщи и вече сварих да звънна на Милото по телефона. Тоз следобед е сдал всичко на следващия, утре лети за насам! Mr. Green Grinning
Хайде спирам с дивотиите вече, отивам да се епилирам и да си правя маска на лицето...  Crazy

# 141
  • Варна
И ние с дъщеря ми преди малко си направихме маска на лицата, аз изрусих мустака та да съм красавица неземна. Минала година ходих на лазерна епилация заради него, но никаква файда от цялата работа. Утре съм на кафе с приятелки, едната днес имаше рожден ден и утре ще се черпим. А другата седмица малко остарявам, за последно ще ги броя с 30 и.......и ще съм неустоима. На 04.05. имаме годишнина от сватбата  и както всеки път ще си я карам без милото. Като съм се венчала за морски,а той за коритото така е. Като сравним годините тук и там, май ще излезе ,че сме младоженци. Laughing
Днес се разходихме до Владиславовския пазар, напазарувахме за каката разни дреболийки и след обяд ходи сама до Валентината да си купи същото яке като моето и сега сме като сестри близначки, но от различни майки.  Laughing
Доста се чудих да ли да пиша, понеже повечето сте сами вкъщи, някой да не се изплаши, а ма усетихтели земетресението в 8.20?Лекичко разлюля и се разклатиха полилеите. Веднага писаха в Дира, че било В Румъния около Вранча 5.5 по Рихтер, във Варна било около 3. Само някой да не се паникьоса, няма нищо страшно.
Пак станаха дълги писаници, хайде лека нощ и спокойни сънища и до утре сутринта с кафето пред компа, любимия ми момент сутрин в неделя.

# 142
Здрасти момичета, аз се размотавам още в кухнята, гледам Размяна на съпруги и реших да ви проверя и вас да видя какво сте правили днес. И ние го усетихме земетресението, вечеряхме по това време, но този път не се стреснах толкова - друго си е мъжа ми като си е в къщи.
Утре ще водя малката на състезание по математика , така че ще ставаме по- раничко, за това лека нощ от мен и до утре Simple Smile.

# 143
  • Varna
Гутен Сабахлен, Русалкитеееееее Hug

Хайде да ви е сладко smile3503
Ей Скорпитка ти не се спря на едно място ама те разбирам. А аз махам по къщата, че нали бях на легло дълго време и неможех да я оправя както си трябва за посрещането. То за малко да я оставиш и се занемарява.
Земетресението хич не го усетих, че от 2 дена такова главоболие има-нямала съм такова нещо през живота си.  Да не е било заради земетресението я newsm78
Абе Илиева за каква Валентина магазин става въпрос? То няма вече такова нещо. Аз навремето много се нервих като рускините ме питаха-Извнявайте къде и магазина на Валентина Терешкова? това не е майтап. Аз живея наблизо и ми се случваше често.
Така, че стига със Валентина Терешкова магазина деееее Wink
Ей аз поне нямам този проблем със мустаци. Но пък нали уж лазера помага бе Илиева. Но трябва да се иде няколко пъти да знаеш!!! Не може със веднъж!
mim_d-успех ама голям успех пожелавам на твоето детенце на състезанието. Да му върви по вода.
Хайде да бягам аз да я мятам по късно ще дойда да ви проверя Hug

# 144
  • Варна
Добро утро!

По едно кафенце за събуждане.

Да бе Валентината отдавна не се казва така, сега е New Yorker, ама никой не го знае така, за по-добро уточнение. Аз карам със старите имена още, носталгия по соца.
За мустака ходих в Пикасо близо година, всеки месец и накрая нищо.Светлите косми се повлияват от лазера по-трудно, ми казаха.
Дечицата станаха, сега закусват, а аз ще мятам да нагъвам пране, една камара ме чака. В това време трудно съхне и снощи го намятах на сушилника да доизсъхне.

Хайде, лек почивен ден! После ще намина пак.

# 145
Добро ютро мили  дами.Аз днес го давам мързеливо.Имам обещана разходка от съкровището и сега се моля времето да е хубаво.Може на хлапетата да им се отвори парашута за нови придобивки.Обеща ли сме нови GSM-ми и сега следва голямо врънкане за тях.Имат добро поведение децата и няма как.А моето съкровище когато слезе от рейс с три деца си "почива".То не бяха състезания,олимпиади,тренировки и проблеми в у-ще.На 2 седмица е готов да тръгва на кораба.Много ме плаши с това:ще си отида на кораба да си почина.Ми взел да плаши мокрия с дъжд.Но нещо 5 месеца не му се тръгва.Аз нямам нищо против.

# 146
  • Варна
Добро утро, скъпи момичета! Simple Smile
Mim_d, успех на детенце на състезанието и от мен!
Аз все още удържам на думата си, че няма да чистя и само ще се правя чудно хубава.  Crazy  Искаше ми се да проспа поне половината ден днес, че да минава по-бързо времето, но от 8 съм се замятала из леглото като риба на сухо...
Хубав ден ви пожелавам на всички!   bouquet

# 147
Здравейте и от мен HugДнеска работима май само аз и светофарите GrinningАма и то навън е едно ужасно време-вали духа,направо незнам как ще си ходя довечера от работа.Най-после я дочаках тая неделя-всяка седмица в неделя ми се обажда  и довечера ще летя каторакета към вкъщи да си поговорим 16 минутки на спокойствие Heart EyesТе днес трябва да минават пак тоя Аденски залив-2 дена чакаха за конвой и после за Япония.Направо ми писна с тая часова разлика.Добре че карам и нощни смени,че мога да пиша като е ден при тях.Ама сега последно го затрупах миличкия-общо 66 смс-а Mr. GreenДа не скучае,а да ми чете глупостите.Приятелките ми се чудят какво толкова му пиша-ами всичко.Резултати от шампионска лига,новини разни,как си прекарвам времето.Той казва,че му е интересно и така.

Мама на фъстъче ама това е много егоистично #Cussing outВсе пак той е мъжът.а за свека ти ако ти трябва помощ за скубане на коса-извикай ме,както съм изнервена Mr. GreenА ако почаках още месец съвсем да се доизнервя смятай какво ще стане.Но наистина да се стегне мъжо ти.Аз вчера пратих един линк на една приятелка за мъжа и да погледне корабните агенции.Щото той ми вика,че моя бил офицер и нямало проблем-навсякъде ще го вземат,което е така.Но пък ако провери нищо няма да му стане.
Делта моето котенце понеже доста често минават през Тайланд-е тогава познай какво става.Той и да не слизал,те се качвали на кораба.Последния рейс като бяха там,миличкия така се панирал,че не ми казал Mr. GreenАма после като ми донесе едни магнитчета и разбрах-та беше един такъв гузен,че не ми казал Mr. GreenАз съм му казала,че той си знае,но му вярвам.Ама ми стана много смешно,като ме знае какъв бяс съм и го дострашало да каже,че ще слезе за 2 часа в Тайланд Mr. GreenАз ходя на танци в моя квартал-Младост,ама само 2 пъти в седмицата,а ми се иска повече
Тутуне радвам се,че те разсмивам.Ама то на мен все някакви неща ми се случват-направо съм магнит за простотии.Надявам се всичко при теб по-бързо да се оправи и да чувам само хубави новини
Илиева аз моя мустак с кола маска на лентички го махам.Преди ходех на козметик,но понеже след това съм като с маймунска уста и ме е срам да се прибирам до в къщи и затова по домашному.и 1 път в месеца я правя тая процедура.Може и да няма много,ама на мен ми се виждат понякога на слънце като на Капитан Петко войвода LaughingА за земетресението и аз съм един тапир.Идва съседката една такав наакана и ме пита усетила ли съм,а аз я гледам все едно се е напила Mr. GreenСамо че докато пишех смс на котенцето и нещо ми се прецака връзката на тела и после по новините казаха,че имало смущения в мобилните мрежи
Леночка радвам се за приятелката ти,а на тия селяни никакво внимание да не им обръщаш-не заслужават.Знам аз какво става по селата.Понеже са малка група и като дойде външен човек и се надпреварват да го обсъждат.Аз като малка всяко лято бях командирована на село при баба и дядо.Та всички деца там се надпреварваха да ни обсъждат,че и бабите.Като набих няколко и спряха Mr. Green
Скорпииии миличка ти сигурно място не можеш да си намериш вече.а пеперудките в коремчето сигурно вече са безброй Mr. GreenКак искам и ааааз Heart Eyes
Доби и моя не работи между рейсовете.Той да има късмет ще го убия GrinningТолкова да го чакам и накрая пак да не го виждам-абсурд.
Мим успех на състезанието,само дето не разбрах по какво е-нали съм блондинка по душа Blush
Марка 74 лошо,че ще ви се размине разходчицата-времето е ужасно,но пук има МОЛ и там има магазини за телефони Laughing

Ох аз пак изписах Света,дано не ви досадих.По късно пак ще намина-лек ден момичета

# 148
Ето малко снимчици да ни видите с моето съкровище ако искате Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304614&pid=8717000&comments=1

# 149
Здравейте, момичета Grinning Днес голямо омързеляване пада - и аз, и децата се улежавахме до 10,30, тепърва ще локам кафета и ще пия тутун Wink Първата ми работа е да проверя как сте, що сте и тогава денят ми е по-ведър Laughing
Анито, много сладка двойка сте, а колко сте младички.....аз съм почти на 44, тялото остарява, душата не, все повече ме радват младите влюбени двойки - връщат ме към прекрасните моменти, които сме изживели.....
Делта, благодаря ти за разбирането и милите думи Hug и по-кротко я давай с чистенето!
Тутун, не съм забравила за обещанието си, даже успях да се похваля на милото в един от СМС-сите, че ще има с кого да се видя за по едно кафе. Просто тези дни имам ангажименти към приятелката ми - всеки ден ходя на свиждане, в апартамента й - да храня котара й, в градината ми е напечено - след седмица ще съм на линия Laughing, а какво стана с детенцето, мина ли стоматитът?
Дано не съм пренебрегнала някого.....пожелавам ви лек и спорен ден и благодаря, че ви има мили мои момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт