Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 788
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Сега се сетих за една куриозна случка,Преди 3 години мойто мъж беше на Българка и в някакво руско пристанище вечерта бил дежурен на трапа и пазел да не се качват чужди хора на кораба и гледал каките като обикаляли наоколо,Били ги предупредили като лягат да спат да си заключват кабините,Та моя хубостник като му свършила вахтата се прибрал изморен и легнал и заспал но преди това си включил GSM на масата да се зарежда и като се наспал кам обяд искал да ми пише и като се огледал телефон никъде,Ходил търсил този който е дежурял след него и оня му казал че бил отишъл до тоалет и като се върнал навън видал 3 моми да слизат по трапа но човека си помислил че някой колега си ги е извикал,Та моя мъж вървял няколко километра от пристанището докато намери телефон та ми се обади да блокирвам картата,Вярвайте ми като го слушах се оцъклих После по смяна му пращах телефон и карта,Все още се бъзикаме понякога с това,А той си знае иначе че усъмня ли се/въпреки че си вярваме безрезервно въпреки всичките неволи които си изпатихме от майка му/ ще го посрещам с една кофа с вода /В гръга на майтапа разбира се/ ,Та тъпите бушменки го отарашиха а той спал,Звучи като виц нали, mim_d успех на детенце,Моята дъщеря като чуе за сътезание и става лошо,марка74 времето е кофти но това не значи че не можете да си го прекарате добре семейно,Приятен ден ви желая и да се похвалиш с покупките та да се заредя малко с имоции че аз съм вкъщи с дечурлигата,Приятен ден на всички ви newsm10

# 151
  • Варна
Ани, много хубави снимки! Сега чак се замислям, че ние снимки заедно почти нямаме по 2 причини: 1) той винаги е зад апарата; 2) аз винаги твърдо отказвам да бъда снимана... Затова вместо наши общи мога да предложа албума от почивката ни в Априлци миналото лято, направих го public за малко и може да се разглежда:

http://picasaweb.google.com/nadezhda.s4/2008080210?feat=directlink

Мама_на_фъстъче, само да добавя, че и аз се присъединявам към останалите момичета, не го разбирам твоя мъж. Не искам да коментирам, тъй като не ви познавам, но да нямаш пари за лекарства на детето и да продължаваш да си така незаинтересован...

Марка, може и да имате късмет. Временцето взе да се прояснява. Оправданията да се измъкнете с новите GSM, буквално се топят! Simple Smile

Tutune, много е забавно това, което си написала, ама си е и страшничко. Някой да ти влезе в стаята докато спиш и да те отараши, без да усетиш... Не е съвсем  в същата връзка, но на една колежка и се беше случило нещо подобно. У тях обаче бяха влезли крадци и ги бяха обрали, докато спели в другата стая. Не мога да си представя стреса направо да осъзнаеш, че дори в собственото си жилище нямаш сигурност..

Делта, и аз се присъединявам към lenochka. Не прекалявай с чистенето, то винаги ще има какво още да се свърши.

Илиева, по повод на мустака Simple Smile Аз преди ходех на фотоепилация пък - никакъв ефект. И на мен същото ми казаха за по-светлите косми и то си е вярно де. Сега пак ходя, но не за мустак, и има ефект, но колко дълготраен ще е не се знае.. Аз също ползвам лентички (ако/когато се сетя) и съм доволна.

# 152
  • Варна
Марка, и моя мъж се опитва да ме плаши с това да си ходел на кораба, че да си почине. Като му знам работата, дано успее.
Сега след ремонта вкъщи от толкова тичане, наистина не можа да си почине. Дано няма много работа, но пък има дразнители и действат на психиката.

Ани, много готина двойка сте. Страшни сладури и колко влюбени, по очите ви си личи. Бъдете много щастливи!
Относно мустака, не смея да го скубя, за да не стане по-лошо и да заприличам и аз на Петко войвода.

Скорпита, страхотни снимки, прекрасна природа и незабравими спомени. Ходете сега докато сте само двамата. Ние не сме ходили на такава обиколка, все имаше бебета за гледане. Миналата зима ходихме за 3 дни до Узана до Габрово само с каката и наши приятели. Ние бяхме на пързалката, а мъжът ми не си показа главата от хижата. Хич не обича да обикаля, по моретата му стигало.

Докато се мотам от стая в стая, изпразних едната витринка на секцията и до сега мих, ще нареждам като се върна от кафе.
Малките заминаха при свекърва ми и сега е толкова тихо. От сутринта се дера, да не се карат и бият тримата.

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 12:49 от Илиева

# 153
Мама_на_фъстъче,дано премине при вас финансовата криза.Стискам палци мъжа ти да се качи.

# 154
Ох направо думи нямам newsm45 newsm45 newsm45Току що ми се обади,каза,че заминавали преди Япония за тайланд и там 10 дена на котва-общо към месец без обхват newsm45И на всичкото отгоре прекъсна разговора на средата на картата newsm45

# 155
  • Варна
АНИТООО много е кофти това, че няма да се чувате но и този месец ще мине,  bouquet

# 156
Момичета, детенце се представи добре със задачите - идеята ми е да я местя след четвърти клас от училището и добрите резултати може да са  й от полза.
 АНИТООО , ще мине  и този месец както другия, ще влизаш и тук и ще си хортуваш с нас Simple Smile.
Днес с голямата щерка се ровихме във форума-тя започна 90-дневната диета и разглеждахме резултати и рецепти , дано този път успее -мисля и аз да я правя с нея - да съм солидарна, пък и зимата трупнах някое килце в повече.

# 157
Добро утро на всички.Голямо разкрасяване бе момичета .Радвам се че отделяте време за външния си вид.И аз от както съм блонди голяма подръжка на тая коса голямо нещо .Наближавам 40 -ка та гледам да се правя на уж по млада та така си изгорих косата с това русото че дума да не става.

Мама_на _фъстъче горе главата .Като те чета направо ми става мъчно за всичко това около вас.Мисля че и на съпруга ти не му е лесно.Но винаги след лошото идва добро.Така сме устроени.Ще видиш всичко ще се оправи все някакъв изход ще има де и той ще е положителен.

Илиева и аз много не вървам на тия епелации.Моя приятелка държи един от най фешън салоните въвъ Варна и щом тя не ми препоръчва лазерна епилация значи не е чак толкова за превъзнасяне както я препоръчват.Лично аз ползвам "старата" кола маска и съм доволна даже има места които почиствам вече на 3 мес. веднъж.

Анитооо направо сте сладурчета с твоето момче.Относно това че няма да имате връзка 1 месец питай мен.С моя мъж на тоя рейс нямаме никаква мобилна връзка защото си забрави телефена, та като замина 45 дни нямахме връзка .Чак като пристигнаха в Щатите се чухме.Не ме питай как го изживях, ни вест ни кост, ни малка информациика, щях да се побъркам.Но сега имаме връзка естественно ако не е в океана.Чакането му е майката.

Е, хайде лека и ползотворна седмица отивам да скачам в някой костюм и пак на работа .Стискам палци на всички които имат нужда от това ,на останалите забавлявайте се както можете днес се очаква хубав ден .

# 158
Здравейте, морски сирени Laughing, що такова затишие тази сутрин Sad Аз имам повод да се похваля - сабахлен, преди 8, се чух с моето момче - минавали покрай някакви острови и използвал обхвата. Много уморен, недоспал, натегната обстановка, а бе, като на всички кораби......Около 6 май ще минават през залива, дано да има конвой Praynig
Мама на фъстъче, дано по-бързо си стъпите на краката! Ние също сме на голям зор - последният престой на брега на мъжа ми беше 10 месеца, издухахме се напълно, вече сме с 1200евро заеми от близки, покриваме месечна вноска по заем от 400 лв и застраховка от 300 лв. Аз не мога да си намеря работа/въпреки двете магистърски степени -икономика и психология/- съм кандисала и продавачка да стана, но май българският работодател смята, че една жена на 43 години не става за нищо Mr. Green Струва ми се, че финансовата ситуация е такава в преобладаващата част от моряшките семейства. Търпение и кураж, това да си пожелаем, все ще дойдат и по-добри моменти Laughing

# 159
  • Brokenpromiseland

Момичета, най-напред искам да ви почерпя по повод рожденият ден на мъжа ми. Laughing
Да ми е жив и здрав, и да не ме ядосва...

Благодаря ви много за подкрепата...
пасхаля, аз слава Богу не мога да се оплача, че хич не помага...понякога мърмаросва, ама действа...Само по въпроса с парите още не можем да се разберем...кой за какво и колко е длъжен.
И той, като брата на Делта е  рулеви и наистина заплатите са им доста ниски..Имаше желание да учи за 3-ти, но тези курсове вече ги спряха...и сега незнам на къде ще тръгне.
Леночка, добре, че с приятелката ти всичко е наред...А за излизанията, аз да ти кажа, хич не се съобразявам с хорските приказки...аз и без това от ангажименти рядко намирам време ...имам ли желание и възможност излизам..обяснения давам само на мъжа и и толкова.Обикновено го запознавам с намеренията ми ден преди това, и така и двамата сме спокойни.
И да се чуе нещо...то той вече е запознат.Убедила съм се за себе си, че това е най-верният подход.
Пък аз ако реша да хойкам...дали е тук или не....нищо не би ме спряло. Mr. Green
И да ви споделя..последният път (преди около 5 месеца  Blush) ходихме с приятелката ми в "Пенч" (до завод Дружба), и просто бях очарована.Изкарах си страхотно...Уютно, тиха музика, културно и качествено обслужване.
Аз също бях подхванала две магистратури, ама видях, че смисъл няма...за това и аз реших да си довърша само "Психологията"...колежки сме.
Откровено казано се съмнявам, че ще си намеря работа по специалността, но пък каквото зависи от мен, ще бъде направено.
Марка,Илиева...и аз с вас  Mr. Green.. той и моя мъж тъй вика "Искам да си ходя вече, че да си почина"...все се оплаква, че тук режима му по-тежък...вечер ляга по-късно, а пък става по-рано от кораба - че трябва да води детето на ясла...
Ани, много сте години...пу-пу да не ви е уроки.Мъжа ми като беше в Бразилия, пак ей така по цял месец нямаше обхват...дето се вика, няма линия ни да се похвалиш, ни да се оплачеш. Confused
Тутун, твоя мъж освести ли се след случките със свекърва ти. Моята и тя се опитва да ми е играе под кръста...За сега съм я отсвирила, но ме притеснява това, че в по един или друг начин влияе много на мъжа ми....та питам да знам и аз как да действам.
mim_d - аз специално съм много доволна от тази диета.Нито гладуваш, нито се заробваш с монохранене (както при Дшкан).
Много лесен и лек режим. Важно е само да спазваш правилата на хранене.Аз така за един месец свалих 7 кг...като си ядах колкото си искам.
Дари, от твоята уста в божиите уши.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 13:55 от Angel^wings

# 160
  • Варна
Angel^wings сега отивам пак на опашка при лекарката но като се върна ще отговоря на въпроса ти, Peace

# 161
  • Варна
Здравейте момичета, включвам се само набързо да кажа, че моето момче си дойде, колко съм щастлива няма да ви обяснявам.
Бих искала да ви почерпя, обаче в момента нямам никакво време защото пиша от работа, затова само мога да ви предложа пожелания за един чудесен слънчев ден и по-скоро да си имате същата радост като моята!   bouquet

# 162
  • Варна
Angel^wings ще се опитам да бъда кратка,моята свекърва не ме одобри от самото начало защото съм дете на разведени родители ,което значело ,че един ден съм щяла да изгоня мъжа ми от къщата му,И оттам се почнаха ударите под кръста,При нас беше такова положението че с месеци не сме разговаряли съпруга ми също не и обръщаше внимание,И само проблеми и нерви,Като родих дъщеря ми подминаваше я в къщата все едно е чуждо дете добре че мъжът ми е бил свидетел на толкова безобразия че ако не ги бе видял с очите си щеше да ме обяви за луда,И така по мъките ,Като родих второто дете стана за мене по трудно зима лете като се разболей едното особено зимата съм се молела на приятелки да ми гледат детето аз да чакам с болното на лекар,И още много има но капака при мене дойде мъжът ми го нямаше когато свекър-вещицата солидно подпийнала заедно със свекъра/лека му пръст/ дойде да ми дига панаир защо тенджерата ми била на този кутлон ами не на онзи и посегна ме удари,На следващия ден си вземах децата и част от багажа и се прибрах при баща ми,През това време са писали на мъжа ми глупости той така и не ми каза но в квартала ме говорили че с децата съм обикаляла от къща на къща,Представяш ли си какъв болен мозък е,Така ми беше писнало че когато се върно съпруга ми муказах или с мене или с майка си, 2год,не е отишъл и здрасти да им каже,Може би разбра че родителите са до време,През 2007 октомври разбрах случайно че свекъра ми е зле и му казах/тогава беше на рейс/Пратиха му смяна върна се и баща му почина,Заради майка му не можа и на внуци да се порадва което е жалко,Тогава моя мъж взе да ме уговаря да съм разрешала майка му да види децата/А тя 2г,ги подминава на улицата/На съпруга ми къщата е на 2 мин път от вкъщи накрая кандисах но децата не искаха да ходят без мене защото каката помнеше доста неща и отивами оназ ти като ми ревна да се извинява че ръце целува ужас,Но за мене тя просто не съществува и мъжът ми знае и разбира защо,Това е при мене и бих те посъветвала да не се оставяш да те тапчат и да си имаш достойнството което аз си върнах с удоволствие,И децата са ми по спокойни и може би трябваше по рано да предприема нещо но никога не е късно,Съпругът ми най му е терсене че същата година правехме голям ремонт дограма на етажа и локално парно и на края не можем да живеем там,Аз казвам така да са ми здрави децата сама си ги порастих без чужда помощ вече ще ми е по лесно,Дано не съм те отегчила,Другите като го прочетат ще ме помислят за луда но се опитах поне да ти отговоря донякъде,и успех ти желая,  bouquet

# 163
  • Варна
skorpita честито весели очички, И много приятни мигове да изживейте Hug

# 164
  • Варна
Здравейте,момичета!
Скорпи, много се радвам за вас!
Не съм писала скоро,че бяхме малко болни,но сега сме добре и на линия!Чухме се със съпруга за малко имаха обхват ще са около 01.06 близо до Аден.Дано всичко е ОК!
Да ви питам от кой сайт за инфо за местоположението на корабите сте най-доволни?Аз до скоро ползвах маринетрафик,но от 7 дни ми дава,че няма ново инфо за кораба?Странно, защото до сега се обновяваше през ден?
Благодаря предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт