Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 789
  • 442
  •   1
Отговори
# 165
tutune,имам чувството че една майка ги ражда свекървите.Заради едни никакви отношения обикновено се стига до там че хората не се поглеждат.В никакъв случай не съм отегчена от това което пишеш.И аз навремето си имах същите проблеми и заради отношението на мъжа ми /вече бивш/към майка му се стигна до развода ни.Тази жена цели 13 години докато бяхме женени беше най хубавата ,най добрата готвачка и още суперлативи.От нейната глава и косъм не трябваше да пада.Към мен отношението беше никакво от негова страна- нито бях добра ни лоша ,нито хубава нито грозна,абсолютна апатия и незаинтересованост.Пред мен за свекърва ми бях най добрата и скопосна а зад гърба ми какво ли не чух.Започнаха да ми говорят колегите /защото я взех при мен на работа-съжалих я /туй онуй а аз не можех да повярвам че става дума за мен и това е казано от нея,Обличах я ,гледах я ,покрай нея и цялата и рода ,майка ми и баща ми ще се скъсат от шетане когато тя ще идва и така.На финала от нейните съвети мъжа ми остана без магазина си /в който аз нямах достъп само тя/заборчня към банки ,продадоха си единственото жилище и живеят на квартира,Свекъра ми е бил боцман и цял живот е пътувал ,когато се запознахме той беше починал, а в къщата си  даже нямаха гардероб камоли телевизор,всичко бяха профукали.Това е само в резюме не искам да се връщам назад.Защо ви пиша всичко това.Това беше страшно болезнена тема до момента в който казах СТИГА.Заради нея и заради това че мъжа ми предпочете майка си се разведох.От брака ми остана едно единствено нещо което обичам повече от живота си -един прекрасен син на 16 год. ,който в момента учи в Морска гимназия и продължава делото на свекъра ми.
На никого естествено това не го пожелавам НИКОГА,единствената ми грешка беше ,че още от самото начало не показах на кого къде му е мястото. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧОВЕК КЛЯКА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГО ТЪПЧАТ.
Ако можете скочете на фасона на тия баби барем им дойде акъла в главите да спрат да се месят и да оставят на мира младите да си живеят така както смятат за добре.Не стига ли това че са попаднали на свястни снахи да чакат вярно и търпеливо синовете им и  да им гледат внуците .Винаг казвам Горе главата и да не ви пука.Всичко това не можа да ме убие напротив направиме по силна.

# 166
  • Варна
Здравейте, момичета!

Ани, не плачи, мила. Все ще намери начин да ти се обади. А и така бързо ще минат тези дни. Мисли си само за положителни и ведри неща, излизай с приятели, забавлявай се.
Скорпи, весели ти очички! Порадвайте се един на друг, сега е момента. Даже и да се загубиш знаем къде си, в прегръдките на любимия.
Angel^wings, да ти е жив и здрав рожденика и по малко да те ядосва. Да се вземе в ръце и да търси нова работа ако трябва.
Титуче, кофти ситуация се е получила. Гледай вие четиримата да сте добре, а дразнителите на страна.
И моята свекърва много обича да се драчи с мъжът ми/той хич не и се връзва обаче/, у тях няма с кого, дядото не и обръща внимание. Като я прихванат кривите решава, че не и се гледат деца и на 8 март вдигна такъв скандал на мъжът ми/беше на ремонт в Делфина/, за дето съм оставила малките, понеже и се отворило излизане в последствие. От тогава комуникирам с нея само чрез децата и то да ги гледа за няколко часа, за да си свърша работата. Не можах да свикна с тази жена вече 12г. и това е, никога не сме се кара ли, но доста съм се оплаквала от нея.
Не сме заедно, те живеят в блока отсреща.
Силви, радвам се, че сте добре вече! И аз за сега ползвам Марине трафик, макар че няма голям обхват. На Викторията май са й сменили паролата и не мога да влизам. Вчера пробвах.
Дари, радвам се че си се отървала, но на каква цена ти си знаеш. Най-хубавите ти години са минали в ядове.Хубаво, че всичко това е вече минало. Да ти е живо и здраво момчето и само радост да ти носи.

Мойто мило ме събуди тази сутрин в 6.15ч.Тръгват от Украйна за Мексико и съм много притеснена заради този свински грип там.

# 167
Angel^wings честит ти рожденик, дано скоро му намерят кораб Grinning И ние сме доволни с дъщерята от диетата - има добър резултата при дъщерята- за 7 дни - 2 кг., радвам се че тя се амбицира, защото наистина има нужда да свали доста кг.
Като ви слушам - кофти е да имаш да имаш гадна свекърва, добре че моята не се меси и не ми създава проблеми- разбира ме.
scorpita , честита ти радост в къщи. Поздрави на всички и лека нощ Hug

# 168
  • Varna
Ангелс крилца-
ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН на съпругът ти. Да и жив и здрав и да се вземе във ръце най - сетне newsm59
АНИТООО-големи сте сладурчовци.
СКОРПИТКА и вие не лъжете. Миналата година и ние се моткахме по Етъра и къде ли не още.
ТУТУНЕ- горе главата мила, като чета май повечето сме минали по тоз трънлив път ама добре, че мъжът ми е пич пък свекърите не са от Варна smile3503
Момичета то станало утре да взема аз да ви метна закуската, че утре съм много- busy и едва ли ще вляза да ви нагледам.
СКОРПИТКА-весели ти оченца Wink

# 169
  • Варна
Благодаря Ви за подкрепата, момичета! smile3525
....И от тогава съм все с багажите...като си дойде-ходим у тях, като замине пак-се местя....и вече много ми става....

Angel^wings, все едно, че аз съм го писала. И при нас е същата история - като си дойде мъжът ми се местим при родителите му, като тръгне - при майка ми.... До болка познато. А от толкова време се моля да си стоим някъде заедно и да не се налага да се местим на всеки 3-4-5 месеца.....

П.С. ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН на мъжът ти! Да ти е жив и здрав и скорошно решаване на проблемите!

# 170
Добро утро мацки!Първо искам да ви благодаря на всички за подкрепата.Моето котенце към 3 часа влезе в обхват и досега му пописах към 40 смс-а BlushЯвно минават покрай Шри Ланка.Той ще ми се обажда всяка седмица,това не зависи от обхвата,защото звъни от сателитния телефон.Кофтито е,че закачиха обхватче през нощта и не може да ми пише-сигурно спинка,ама и аз дано не съм го събудила,направо се олях BlushАма като знам чак кога ще има обхвааат.Вчера наистина много плаках,ама  днес съм вече по-добре.Вися си тука на работа и ще откача вече.Шефа ми и той досега вися на главата ми,имах изпращане в 3 часа и сега чакам едни гости да се приберат-кой знае колко ще са пияни и ще трябва и с тях да се занимавам #Cussing out

Ангелски криле,честит рожден и един ден на мъжлето ти- да ти е жив и здрав и само да те радва Heart Eyes
Скорпи изживей пълноценно всички щастливи мигове,в които сте заедно-вярвам ти,сигурно летиш от щастие
Тутуне,Дари искрено се надявам майката на Коси да не е такава.Навремето имах приятел,бяхме заедно 4 години,чаках го да завърши морското,а после и 2 рейса.Докато учеше,нямаше как да работи и когато искаше пари за цигари примерно от майка си и тя му казваше:"Приятелката ти нали работи,да ти купи".Тая жена се интересуваше само от пари.Като се върна от първия рейс ми купи едни сандали,а на нея и беше дал сума ти и пари и тая жена вдигна страхотен скандал.Леле какво ли не ми е говорила,как ли не ме е наричала,а като си дойдеше той му плачеше и разказваше как съм я унижавала аз!Вечер като се приберях от работа,както спеше се светваше нощната лампа и се записваше в колко часа съм се прибрала #CrazyРаздели ни най-накрая,аз просто не издържах.Но сега съжалява,защото новата и снаха направо и е забранила да идва у тях и харчи като луда парите на мъжа си-така и се пада Twisted Evil
Делта мерси за закусчицата мила-дано само не заспя с мекица в устата Grinning
Мим каква е тая диетка newsm78.Че аз съм сега 45-6 кг,ама искам да сваля поне 2 кг
Илиева той ще си ми звъни,ама аз си искам и смс-четата Simple SmileУспях обаче така уж "невинно" и между другото да си го изнудя да ми пише смс-чета и да си ги пази в чернови като мен и като дойде обхватчето да ми ги праща.Ми няма само аз да пиша като луда,а накрая да чакам 2-3 смс-а 10-15 дена.И после ги научавам наизуст.
Леночка конвои има,трябва обаче капитана предварително да регистрира кораба в един сайт,който са направили за тази цел.После им казват кога и къде да чакат.Котенцето ми първия път чакаха 3 дни,а сега като минаваха наобратно 2 дни за конвой.А за работата не ми говори.Аз съм с образование и говоря 3 езика и няма да ти кажа,че и аз мислех началото на есента продавачка да стана,че Коси тъкмо беше заминал,а ми беше последния раб.ден на Златните.Еми направо ме съсипаха с оферти.А аз гледах да ми е удобно работното време като си дойде,да можем повече да се виждаме.Та в Триумф-магазините за бельо ми казаха,че не ме одобряват(след седмица обучение),защото съм ходела по дискотеки и съм щяла да идвам пияна на работа LaughingТърсели си омъжена жена над 30,но без деца LaughingЕгаси претенциите и това за 400 лв hahaha
Mama Silvyana безпроблемно минаване на залива!Аз ползвам Веселтракера и ВТ експлорер,ако искаш ще ти дам линкчета.А на този сайт маринетрафик можеш ли да ми дадеш линк?И той само за кораби на БМФ ли е?Че моето момче не е там
Тея много лошо с това местене,дано скоро се устроите някъде!

Щях да ви кажа лека вечер,ама то утро станало.Я да проверя дали котенцето има още обхват-не съм му писала цели 30 минути Grinning

# 171
Добро утро момичета, Делта,Teia що не спите бе момичета?!  Анитоо трябва да работи и за нея е ясно. Анитооо, диетката я има във форума - 90 дневна - ще ти пратя по - късно линка. Но ти с твоите 2 кг. които искаш да свалиш мисля че няма нужда да бъдеш на нея, ако ограничиш малко храненето и наблегнеш на спорта мисля, че ще имаш резултат. Grinning
Лек и усмихнат ден ви желая!

# 172
  • Варна
Здравейте момичета!
 Hug
За АНИ: www.marinetraffic.com/ais/Дано ти свърши работа,че на мен в момента - не.Намират се около Сомалия, а за този район нямат инфо.Прати ми моля те твоите сайтове и пароли.
По темата за свекървите доста има написано и като че ли всеки е минал по този път.Аз в началото си мислех,че тя ми е най-добрата приятелка.Аз ли съм била наивна или тя добре се е прикривала...След като я разбрах,се дистанцирах и внимавам с нея.
Не отстъпвайте и си отстоявайте своето !!! Така и вие и другите ще ви уважават повече!
Мисля, че проблемите започват от там,че се живее заедно с родителите.Ако това се промени - всеки да си знае къщата,става по-лесно.
Успех ви желая на всички и приятен ден! newsm10 smile3525

# 173
  • Brokenpromiseland
Добро утро момичета!
хайде с вкусотийките на Делта да пийнем и по едно кафенце.

Скорпита...честита ти радост. Crazy
Тутуне...няма как да ни одтегчиш... Hug
Дари...като четох поста ти ми стана много смешно (въпреки, че хич не е за смях работата), но моята свекърва АБСОЛЮТНО същата, като твоята бивша.
Гледа те, усмихва ти се, целувки-милувки, а като се обърнеш и почва да те мърмаросва...на всичкото отгоре
и аз нали съм "мека Мария" я уредих да работи във фирмата където съм аз  Banghead smile3538...и такава беля ми дойде на главата...
Ама те хората са казали "Ти ще му попадеш пръст, то ти хапе ръката"...а че е най-прекрасна...то ясно....няма друго "слънце" като нея под небето...  Nature Sunnyburia
 Живее с идеята, че всички са и дръжни за нещо..че трябва да е най-уважаваната, най-глезената...да не и се повишава тон, да и се готви,сервира, отсервирва.
Като бях бременна, дори ми се разсърди, че съм и отделяла дрехите и не съм ги перяла с нашите... #Shocked
Така или иначе съм и показала червеният картон и въобще нищо около нея не ме интересува.
Но мъжа ми, все още и играе по свирката.Виждам го, че понякога и тоj се ядосва, но нищо не може да и каже...от страх да не ни изхвърли.
Мен не че ме плаши тая работа,но явно при него има някакви задръжки.Ситуацията е доста оплетена.
Но си права...колкото повече отстъпваш, толкова повече ти се качват на главата.
Тея, след цялото това местене (и до днес) единствената ми , вече болезнена мечта е да имам собсвен дом.
както се казва една стая да е, ама да знам че си е мое.  Animal Snail
Ама труден е живота...
Ани, от какво чудо си се отървала ако знаеш....Голям късмет имаш....ама и снахата не си поплюва... tooth
Мъжа ми преди да тръгне по корабите (преди 5 години) работеше  тук на брега..
И ей така даваше на майка си цялата си заплата, а пък тя му даваше по 2лв джобни за храна и цигари, а беше 25 годишен мъж...Много съм се чудела..
И до сега си мисля, че повечето ни финансови проблеми идват именно от това, че мъжа ми не е научен да си управлява парите, да си прави сметката.
Така де, за всичко е виновна свекървата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А за другото кураж.Няма да плачеш. Половината време отмина (нали е на 4месеца рейс)...време е вече да се стягаш да посрещаш...
Аз да си призная в началото бях много зле, ама след като се роди малката, въобще време не ми остава да се отчайвам...
Струпват се толкова задачи, които трябва да се решават, че едиствената мисъл в главата ми е кое по напред.
А незнам Илиева и Марка как се справят.... smile3501 Колям кураж се иска за това..особено ако са по буйни деца като моето.
Сега например дъщеря ми е много запалена по "Мързелград" (ако го знаете) и подобо на Спортакус (добрият герой във филма) не спира да скача да бяга, да се върти...опитва се и шпагати да прави.  Joy  CrazyГоляма забава.
Вчера мъжа ми я взе от градината и само докато влязат, да се събуят и да си кажем по едно "здрасти" нашата набарала на баба си червилото...и като се червисала.....ама чак до ушите. hahaha  4470 rotfImbo

Та в Триумф-магазините за бельо ми казаха,че не ме одобряват(след седмица обучение),защото съм ходела по дискотеки и съм щяла да идвам пияна на работа LaughingТърсели си омъжена жена над 30,но без деца LaughingЕгаси претенциите и това за 400 лв hahaha
  superuu Българският работодател е някакво ново животно на нашата планета.

# 174
  • Варна
един обяд и от мене с пожелания за добър ден,  Абе момичета това със смяната на жилището когато е тук половинката и като го няма да не е моряшка традиция и при мен беше така тук-там ама като забременях се устроихме,

# 175
Мили дами вие се оплаквате от свекърви.Азпроблеми  с моята нямам  но имам проблеми с бившата"съпруга" на моя.Въпросната дама е родна майка на големия син.След като се събрахме да живеем заедно жената реши да остави детето на наше отглеждане с мотива"баща ти има нова жена нека тя да те гледа".Е няма проблеми гледах ме го но дамата реши че трябва да получава издръжката.Защото отказа моя тя заведе дело но не позна.Дадох ме показания в съда и взех ме правата на детето.Така изпаднах в положението първокласник и бебе.То не бяха заплахи,закани,кълнене по телефони,жалби до райони то не беше чудо.Но никога не сме и отказвале срещи но детето не иска да се вижда с нея.Свеки определи за свой приоритет етърва ми с близнаци на 5год.Тя имала по-голяма нужда от помощ.Окей.Но когато съм помоли за помощ не ми е отказала.Сега малко се сърди че децата не зачитат неиното мнение и не се съобразяват с нея.Неин проблем не е наш.Сега да ви кажа за неделя.Излязох ме на разходка.Не можах ме да купим телефони.Средния не си хареса модел.За баткото да се оплача.Тъкмо избира телефон и вижда ме курсовия му.Човека ни поздравявя и се "радва че детето е добре и сме излезли да го разходим".Ние с моя в шах.Та за какво ставало дума.Момъка има дадена в у-ще бележка че след натравяне с гъби(той гъби не яде)му се налага хемодиализа 3 пъти седмично.Разпитах ме още курсовият и лъсна още че учителите му написали малко по-високи оценки защото го съжалили.Баща му щеше да го убие от бой на улицата.Сега е без телефон,татко му го води и връща от у-ще,обещаната му езикова ваканция в Англия отива на кино,въобще всичко.Разбрах ме че бележката е от майката на гаджето.Вчера имахме разговор с въпросната дама ивъобще не ми се говори.Толкова нагло и безотговорно същество не вярвах че има.На жената въобще не и пука че му проваля годината."Ако това бил начина децата да се виждат ще го направя отново".Не знам как баща му се здържа да нея изгони не знам.Сега вече се чувствам по-добре .Извинявам се за дългия пост.

# 176
Мама на щураче,това е толкова голяма тема ,че просто цяла вечер сигурно няма да ни стигне да ти говоря относно простотия и комплексарство.И аз като се върна назад се смея на някои ситуации.За мене всичко стои в това че мъжа в случая сина трябва да покаже на родителите  ,че са били до момента в който е избрал човека до себе си с когото да се свърже  и толкоз.Признавам такива мъжкари не мухльовци като моя бившия.Нещата ще се наредят ,сигурна съм и ти пожелавам дано по скоро излезете от тая финансова и сива дупка .ГОРЕ ГЛАВАТА.Ако някой ти каже ,че всичко му е наред вярвай не е така,в живота винаги трябва да има човек за какво да се бори.
Mama Silvana,според мен нещата не стоят само до отделно жилище.Аз съм живяла и при майка си да ти кажа почти същата работа  "на всяко гърне мирудия"това ме дразнеше и страшно я нападах.Отделихме се в моя апартамент. Свекърва ми съвсем почна да не излиза от вкъщи и още повече нещата загрубяха.Фитила беше че апартамента е мой и нищо от страна на бившия ми мъж не трябва да се прави за дома ни /ремонт,помощ в домакинството и всичко останло/,защото ако съм го изгонила нищо нямало да си вземе.Пълна простотия.И така до момента в който ми писна и си казах,че живота ми минава и света не се е свършил теглих им една майна и след 13 години семеен живот - всеки по пътя си.
На никого не го пожелавам в никакъв случай защото ситуациите колкото и да си приличат ,хората не са едни и същи.
Анитооо,понякога така ме разсмиваш,че се връщам по няколко пъти да прочета излеянията ти.Радвам се че си се отървала  от онова чудо на чудесата.Коткай си Косенцето ,обичай си го и тихомълком си прави нещата за които си наумила-покажи на кого къде му е мястото от самото начало.
Илиева ,Тутун,Скорпи като чета за историите около дечурлигите ви направо ми се пълни сърцето.Спомнам си и моя син какъв беше като малък .Радвайте им се докато са малки защото сега се мъча да го целуна, а той ми се присмива .Не мога да свикна още че моето момче порастна.Да са ви живи и здрави.
 Много дълга стана мойта, ама се разчувствах.Боже изгоря ми мусаката.Отивам да видя какво става и се надявам по късно пак да се включа ако не заспя пред телевизора.

# 177
  • Варна
АНИТООО аз като кандидатствам за някаква работа и като чуят че съм с 2 деца и ми отказват,а относно с бившата ти свеки само можеш да се радваш че си се отарвала   marka_74 моите кръстници имат същия проблем само че баткото живее при майка си,Но си е тъжно заради децата,Да ви кажа аз как си прекарах дена малкият беше на градина каката се варна на обяд от училище написа домашните и в 14,30 часа отидохме в парка да караме колело тя за удоволствие а аз за вталаване/уж/ до 17,30 часа и сега няма място дето да не ме боли ,но си разтоварих нервната система,Отидохме да вземем малкия от градината и ме "зарадваха" че градината ще работи до 30 май и 3 месеца ремонт,Няма да има даже сборна група,Евентоално в друга градина ще пуснат някаква групичка от нашата,И това го правят втора поред година,Някой работещи майки се разбучаха ама кой ти чува,Не помня дали се похвалих че малкия се научи да кара колело без помощни колелета и всеки ден задобряваме,Чао засега мили дамиdarito_71 и ти един приказен живот си живяла думи нямам но поне всичко е зад гърба  а ти давай с оптимизам напред  bouquet newsm10,

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:42 от tutune

# 178
Ехоооооооооооо
Чували ме някой?

# 179
Чуваме, какъв е проблемът? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт