Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 794
  • 442
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер!        Добро утро! или    Добър ден!
зависи кой кага ще прочете тези няколко реда.Накратко за мен следя форума от м.февруари и все не набирах смелост да се запознаем - работя като счетоводител и съм ваша посестрима по съдба,съпругът ми е рулеви и работи в БМФ.Реших да споделя страховете си защото днес пристигна корабът им в МЕКСИКО и след всичко видяно се притеснявам какво може да се случи естествено не само с него а със всеки един от екипажа им.Стискам им палци и се моля да товарят по-бързо и да се омитат от там.А на всички Вас желая да стискате зъби и да се усмихвате.За сега няма да ви почерпя с нищо /КЪСНО Е ЗА ЯДЕНЕ /,но скоро съм рожденничка /01,05/ и тогава не приемам НА ДИЕТА СЪМ
Хайде лека,спокойна и безпроблемна вечер момичета

# 181
Добре дошла, мила Laughing Моят съпруг също е в БМФ, само че е машинна команда, механик. Треперим май всички, поводи се намират, за съжаление. Надявам се, че екипажите на корабите, акостирали в мексикански води, ще бъдат максимално защитени - ако не слязат на брега, контактите са много ограничени и могат да се вземат съответните мерки. Стискам палци всичко да е О. К. - мисли позитивно и злото да бяга по-далеко от нас Praynig

# 182
  • Варна
Добър вечер и от мен Simple Smile Да рапортувам набързо, че съм жива и след пъвоначалната радост, започвам да идвам на себе си. Факта, че се наложи и понеделник и вотрник да съм на работа много спомогна за това, но слава богу от утре (то вече е днес де) съм в отпуска и сутринта отпрашваме за Копривщица.
Успях да прочета повечето ви отговори, за съжаление ми е много уморено вече да коментирам Sad Благодаря на всички за хубавите пожелания, а на тези, чиито мъже са около Аден и Мексико - стискам палци всичко да е наред!!  Praynig
Марка, това със сина и бележката направо ме разби. Бележки по семейни прични и на мен ми се е случвало да си пиша като ученичка на няколко пъти, ама чак пък хемодиализа...! Надявам се, наредили сте въпросната майка подобаващо.
Делта, като вляза в тоя форум и почват да ми се привиждат едни палачинки, банички и мекички, направо страхотни ги бъркаш! Simple Smile Кога си идва твоя пират?
Лека нощ на всички!

# 183
Скорпи ,приятно изкарване.Дано времето да е с вас,много слънце и незабравими спомени да прибавите към колекцията си.Направо страхотно и аз чакам момента да отлетим на някъде като се върне момчето ми.
Marka_74 ,направо страхотно ,егати историята.Много добре, че баща му е тук представяш ли си да беше сама?Ужас направо.Ей човек не знае какво ще му поднесе живота.Ти си силна жена ще се намери изход ,обаче си е късане на нерви.Децата порастват покрай тях и ние растем ли остаряваме ли все едно.
Хайде лек ден на всички до довечера ако пак не изгоря нещо във фурната .

# 184
  • Brokenpromiseland

Добро утро,  момичета! newsm18
 Хайде на закуска с кафенце. Laughing
Марка, направо се очудвам, че има родители, като майката на това момиче...да напишеш някоя вирусна инфекция ок, но си правиш шега с толкова сериозни диагнози  newsm66...внимавайте с наказанията обаче, за да не се отдръпне от вас и да започне да прави по-големи бели.Че млад влюбен човек си е като бомба със закъснител...
Добре, че както каза Дарито, мъжът и е тук в този момент, че иначе в много неловка ситуация, щеше да се окажеш.
Дари, по-принцип е ясно, че най-разумната постъпка е мъжа да се отдръпне от родителите си (по-право от майка си). Но в нашият случай (като моряшки жени ) ситуацията е малко по-особена,защото при евентуален спор, скандал или някакво друго недоразумение, като че мъжете са по-склонни да вярват на майките си, отколкото на жените си.
Разбира се, това не е общо правило, а по скоро е нагласа за това, че родителите никога не желаят зло на децата си и винаги мислят за неговото "най-добро".(което всъщност е мит)
Съществуват доста случаи, при които мъжете ни не са преки наблюдатели, а историите които им се разказват и от страни са преувеличени в една или друга степен.
Така, че ако свекървещицата те натопи, трудно можеш да се защитиш после....на кого бихте повярвали и вие...на собсвените си майки, или на човека с който се познавате от 4-5-6 години, макар и интимни приятели (съпрузи).
По този повод ще разкажа една случка от преди половин година, когато дъщеря ми започваше да говори небебешки.
Започнах да я уча да каза "Мама обича Габи", обаче то нали е дете, вместо това казваше "мама бита Габи".
Съответно, аз щастлива бях споделила неволно това с мъжа ми.
След седмица се наложи да оставя щерката за няколко дни през деня на свекърва ми да я гледа....и на втория ден аз получавам съобщение от мъжа ми, че тази ми ти Све-вещица  bishop, му писала, че детето се оплаквало от мен, че съм я биела много. Освен това, нещо много слабичка била. Имала съмнения, че не я храня достатъчно. bash
Останах сразена...след всички грижи, които човек сам полага за детето си...да те обвинят в толкова сериозни неща е просто нечовешко...
Добре, че все пак мъжа ми не и повярва (нали му бях казала по-рано), но представете си това нещо разпространено сред всички техни роднини колко опасно може да бъде в някой моменти.
Тутуне, то има една приказка, че единствените потърпевши от един развод са децата...Превръщат се в бойно поле на родителите...Но това си е заради нашата "балканска простотия".Скарали сме се, разделили сме се..Ок, но защо требва да се намесват децата..примера който Марка даде с "бившата" е изключително показателен.
Сещам се как един мои преподавател казваше."Ако ви кажат, че всяка майка си обича детето - Не вярвайте..Това не е истина"
Гали, добре дошла при нас. Hug
Виждам, че си нова,затова ми се иска да поясня, че форума не е на принципа на чата и ние нямаме директна връзка по между си.Можеш да пишеш винаги когато ти е удобно, но не винаги ще получиш веднага отговор. Надявам се да не съм те обидила нещо с това пояснение.
Моят мъж също е рулеви в БМФ-то, но си е още на брега.
Дано да няма проблеми с плаващите в този район ,и граничните пунктове да са обезопасени.
Скорпи, благородно ти завиждам.  Crazy Желая Ви много топли дни....и нощи.
 1dating

# 185
Скорпи, да си изкарате готино Wink...ех, кога ще дойде и моят щастлив момент Sad

# 186
Здравейте и от мен момичета, добре че мама на фъстъче ни на храни , че както свикнахме със закуските на Делта, какво  щяхме да правим WinkА къде е Делта??!!  Липсва тук!
Добре дошла Гали, и моя мъж е в БМФ - фитер, но за сега си е тук, надяваме се скоро да му намерят кораб , че иначе много зле..... Стикам палци всичко да е наред при него на кораба!
Хубав ден на всичи. Peace

# 187
  • Varna
Алоооооо Русалкитеееееееееееееее Hug
Тука съм момичета но много ама много busy бях. Голямо препускане имам. По два пъти на физиотерапия на ден ходя. Преди обяд и във ранния след обяд. След това нали си рефрешвам английския и там бягай  -отиват 2 часа. Ако не съм там съм на тренировки и там мятам 2 тренировки и така  nuts
Хайде лапай народе, със тази баничка посрещнах мойтУ БаткУ smile3503. Малко е мътна снимката ама я правих със мобилния си

СКОРПИТКА И АЗ не съм сама сега newsm47
Gali_kot- wavey

# 188
  • Варна
Днес моя мъж писа че на 5,05 се връща и ми е едно пърхащо,,,,,скорпи приятна почивка и от мен и наистина да си починете ,И като се върнете да пишеш,Gali_kot моят съпруг също е рулеви но преди 3 месеца напусна БМФ,и добре си дошла сред нашите бойни моряшки редици,DELTA_DELTA къде сиииииииииииииииии  хайде мятай вечерята,Angel^wings и аз ще кажа една случка през първата ми бременност моята  #2gunfireсвекървещица се пробва да ми забранява да излизам когато мъжът ми го нямаше защото хората щели да решат че съм ходила по мъже и то бременна само си представи какъв болен мозък може да роди такова нещо,Момичета  Praynig вашите мъже да минат благополучно този залив ,Хайде чао засега

# 189
  • Варна
DELTA_DELTA изпревари ме,Честито ти мъж вкъщи и весели очи,Хайде оздравявай бързо

# 190
  • Varna
тутунеаз това го правя два пъти във годината, че от травми нямам здраво място по тялото си. Ама нали вървя няма проблем Wink

# 191
Делта, ха честити весели очички и на теб Laughing На какви физиотерапии ходиш, бе човек - физиотерапевтът ти е вече  в къщи Wink

# 192
  • Varna
ЛЕНОЧКА- то на моите травми нищо неможе да помогне.
За това Бате неможе да помогне колкото и да се пъне

# 193
  • Varna
;orniiiiiing rusalkiteeeee
Хайде на милинкитеееее

# 194
Делта ,честита ти радост.Хайде тръгвайте и вие на някъде ще ти спрат болежките.Ще ни липсваш тука ,но ще чакаме да разказваш после.Нали ти е ясно че от твоите закуски ми идва да изям монитора ,но пусто суета и тия диети .За мене важи приказката "Цял живот гладна и дебела" .Но ти си мъжко момиче и не се предаваш.
Мама на щураче ,много си права за това кой как възприема истината и нали ти е ясно че "осите" точно от това се възползват.Как може да приева приказките на детето и още повече е ясно ,че не говори добре и понякога не можеш да ги разбереш какво казват.Толкова са сладки като малки,тя вместо да се радва на внуците си седнала да занимава сина си на хиляди километри-пълни глупости.На това му се вика дъртлък и изкуфяване.Моля,за извинение,ако съм малко по рязка, но пак започнах да се набирам .Виж какво гледай си мъжа и детето и хич да не ти пука .Родителите са до време колкото и банално да звучи.Наистина много нерви хабим ,но какво да правиш всичките са "един дол дренки".
Галка ,добре дошла душко къде беше до сега ?Тук сме страхотни и аз се включих преди 3 месеца и не съжелявам.Ако не другаде, тук ще получиш разбиране и подкрепа. За връзка ако искаш скайпа ми е "daritodarito"пиши не се притеснявай.Пиша си и с други мами от бранша.

Общи условия

Активация на акаунт