Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 799
  • 442
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
ДЕЛТА,ТУТУНЕ, радвам се за вас! Hug
Много щастливи мигове!!!
Усмихнат ден на всички! balloon

# 196
  • Brokenpromiseland

Добро утро!
Ама колко хубави новини има тази сутрин...  bouquet...и как ще ни опустее темичката след седмица... Laughing

hahaha
Цитат
За мене важи приказката "Цял живот гладна и дебела"
Значи сме две.. Crazy...Добре, че поне от виртуалните банички не се пълнее, че поне да уплакваме очите.

# 197
Тутун, мила, и ти ли изоставяш клуба на чакащите Laughing, блазе ти......при мен весели очички към то началото или средата на юли Cry Надявам се, че макар и с другарче, няма да ми откажеш едно виждане на кафе Laughing Тия дни слизах до Аспарухово, ама все натагъдък - да прибера по спешност дъщерята.
Делта, я да се направя на гадателка - спортна гимнастика ли си тренирала? Не знам защо, но като спомена травми и си представих гредата и успоредката Laughing
Лек и спорен ден на всички морски момичета Hug

# 198
Мама на щураче, да ама и на мене понякога ми се яде нещо истинско.До гуша ми дойде от Пиер Дюкановци ,Емилова и т.н.Преди 6 години свалих  около 50 кг.-бях 127 и от тогава не смея да се отпусна.Усещам се че понякога подлудявам за сладко.Но вече свикнах,но око човешко няма насита.При мен е жива лакомия- живот ли бе да го опиша.

# 199
Дари, по повод на диетите - тази зима два месеца бях на режима на Дюкан - много стриктно спазвах правилата, но резултатът беше 1 кг Cry Сега като запролети и вече имам доста работа в градината, о, чудо Shocked, започнах буквално да се топя. Като се замисля, не е чак чудо - сутрин пия кафе с една цигарка, излизам навън да работя, не съм гладна, локам вода като за световно, вечер се храня нормално, но явно стомахът ми е достатъчно свит и не може да поеме кой знае колко храна и резултатът идва. Проблемът, обече, е през зимата - много се обездвижвам, хапвам добре, а ако милото е вкъщи, и си пийвам/домашна ракийка и винце - как да устоиш Embarassed/ и качвам десетина килца. Имам доста едър бюст и ставам направо внушителна.....А като стане въпрос за сладко, има моменти, в които озверявам за него, много ми е трудно да се удържам...ти явно си много волеви човек, браво  bouquet

# 200
  • Varna
Леночке Hug
Никъде няма да ходим за сега. Искахме във Тунис да ходим но на 1 Май са последните чартери а мъжът ми е уморен за да тръгне толкова бързо нанякъде. Така, че сме тука сега и за празниците сме си тука, така, че ще ви слагам разни закуски  Wink
Художествена гимнастика съм тренирала и досега не съм спрала да се занимавам . След 2 часа хуквам но ще съм само на 1 тренировка този път докато си закрепя коколите и след това пак по 2.
Като ви слушам как се пазите аз ако го правя трябва да съм като тополка. Ама аз си лашкам сладко и тестяно ейййй недисциплинирана жена съм ейййййй newsm78
Пък ако хванем пътя из България пак ще ви се обадя-лап топа си е със нас винаги Wink Приспа ми се, отивам да пия кафенце, че как ще ходя на тренировки като заспала мумуна Laughing

# 201
Привет момичета, честито ти Делта радост у дома. Ама каква си ни добричка- не  забравяш и нас да ни нахраниш!!! Wink Тутуне, още малко и при теб ще има радост Hug! Нали щяхме да и организираме срещичка бе момичета, какво стана? Да не съм я пропуснала??!!

# 202
Ти си хапваш Делта , ама и спортуваш, заради това изглеждаш така добре Wink!

# 203
  • Brokenpromiseland
Дари и аз много се чудех как да си сваля килограмите, че след бременността доста се бях угоила...И откровено казано ми беше доста трудно да си избера режим...Ей сега с mim_d сме подхванали една диета, която учудващо има ефект....
Казвам очудващо, защото въпреки че е диета, може да се хапва всичко, но в определени дни и часове....И ей така за един месец както си хапвах добре свалих 7 килограма. Laughing
Бъдещето ще покаже за напред как ще е, но аз за себе си съм се убедила, че с глад не става.

# 204
Диетката, Дари наистина е страхотна - не чустваш глад, а и се учиш да се храниш правилно мен. Аз имам малко кг. за сваляне и няма да мога да преценя точно как действа, но дъщеря ми има доста-  пробва и с Дюкан и с глад, но все не издържаше и бързо губеше интерес. С тази е от 9 дни, много е амбицирана , понеже наистина не се гладува , а и кантара показва - 2,300! Така че права е мама на фъстъче Grinning

# 205
Здравейте мацки,я и аз да се намърдам HugПредния път като ви писах,малко след това получих смс от моето Коси.Сигурно съм го събудила,кой знае как му е дрънчал тела от тия 40 смс-а LaughingКаза,че Тайланд може да се размине,а вместо това Сингапур-дано стане така,че 1 месец без обхват малко гадно.По въпроса с бившата свека,то там беше кошмар.Ама моя живот е такъв сериал,че ако го напиша ще стане най-гледаната сапунка,ама току виж и милионерка стана Mr. GreenТа тая бившата ми свека,1 година след като бях със сина и,се ожени за баща ми JoyНо след като ни раздели със "скъпоценния" си син и аз ги разведох с баща ми Twisted EvilЛуда работа.Вчера се разхождах със сестричката ми и седнахме в един бар на плажа и направо ни виснаха ченетата #ShockedИмаше някакъв клас със ученици и по едно време 1 девойче стана с приятелката си,отиде на плажа,съблече си всичките дрехи и сутиена махна и се метна във водата #ShockedНе стига това,ами после побяга гола на плажа.Целия бар направо гръмна LaughingНенормални деца.Аз вчера бях на танци,учихме валс LaughingАз си мислех,че само ще се влача по паркета,да ама не-днеска едва ходя,така си напрегнах мускулите Mr. Green
Делта честито ти мъжле luvbed,ех аз за мойто още 2 месеца ще почакам
Тутуне ама то и твоето мъжле съвсем скоро си идва.Аз също искам да стане 5 май,че после почвам да броя наобратно Mr. Green
Леночка и аз чакам чак юли мочето момче,нищо поне двете ще поддържаме темата
Гале добре дошла!И аз съм тук съвсем отскоро,но всички тук много ме подкрепят.Особено като минаваше Коси Аден.Дано всичко мине безпроблемно в Мексико.То сега там ще слиза един от най-добрите му приятели и го бъзикам да не ми докара някой бацил
Марка това е съвсем нормално поведение на тийнейджър.И аз какви глупости правех-олелеее.Баща ми ми викаше по едно време,че се чувствал като директор на банка,защото постоянно го викали да разписва декларации за отсъствия.Мисля,че най-добре е да поговорите с него.Знаеш как е в тая възраст,а и си има и приятелка-да не стане по-лошо.Най-добре всичко да ви казва,а не да крие.Постъпката на майката на момичето в техните очи може да изглежда супер,но си е доста безотговорна,за зряла жена
Ангелски криле като разказваш за детенцето си,все едно себе си гледам като малка.Леле дано нямам деца като себе си Mr. GreenСамо чаках майка ми или баба ми да изчезнат и им намъквах токчетата и като се омажех с химическите им червила ела ме гледай  girluuДа не говорим,че всяка локва за мен беше басейн и влизах да "поплувам" Laughing
Дари довечера ще се възползвам от дадения скайп Grinning
Mama Silvyana аз съм малко индианец,че не ми излиза никакво инфо за кораба.Май изобщо го нямат в списъка си.Възможно ли е?.Ето ти сайтчетата.В това трябва да се регистрираш,много е лесно-само дето като правят преход няма инфо,а и не всички пристанища ги има в базата данни http://www.vesseltracker.com/en/Home.html А това другото,отиваш в дясно горе "кораби-база данни" и там търсиш http://www.vtexplorer.com/bg/index.php Дано ти свършат работа и дано скоро се похвалиш с успешно преминаване на Аденския залив.Аз доколкото знам,конвои има,само капитана трябва да регистрира предварително кораба в определен сайт и да посочи кога се очаква да преминават за да го включат кораба в конвой.
Мим то аз съм си слабичка,ама това коремче нещо не ми харесва,а и паласки виждам LaughingНо напоследък нещо не ми се хапва.Само дано не стана като миналата година 39-40 кг,че съм като манекен от Аушвиц Laughing
Лек ден момичета,аз по-късно ще надзърна пак

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 17:30 от АНИТООО

# 206
То проблемите на господина са заради любовта.Миналата година учи и завърши с 5.45.Тази година сме влюбени и няма учене.Започна се с "у-щето няма да ме подготви за живота" и култовото"искам да живея".Обяснява ме,говорим и даваме примери.Обещах ме езикова ваканция в Англия и дори подготвих ме докоментите.Заради добрите оценки си помислих ме че си е седнал на д-то.Сега е сърдити че го водят на у-ще и му нямаме доверие.Как да му повярваш?Майката направо ни е изумила.Мисли си че живее в роман"Ромео и Жулиета"можеби.Не искала да "руши шастието на детето си".Незнам.Лека вечер и малко по-търпеливо на очакващите обаждане и пристигане на съкровищата.Аз отивам да пия водка с портокалов сок за ваше здраве.

# 207
  • Варна
Здравейте момичета днес такова чистене му ударих че направо съм парцал #SillyЛеночка обаждай се стига да не съм ангажирана ще изляза с удоволствие ,Оф от чистенето ме хвана сенната хрема  smile3545и ми е направо зле,Отивам да пия хапове и се паркирвам че направо ужас,Лека вечер момичета живи и здрави,Марка 74 пий една водка със сокче и заради мене,,,,,,,,,

# 208
  • Varna
Момичета Капитана може да се обади за охрана но може и да не дойдат да ги охраняват и конвоират. Това от първа ръка го знам. Последния път преди месец и нещо когато мъжът ми минава Аденския залив са се обадили и са били на мястото където трябва да ги вземат охраняващите кораби и във точния час са били там но никой не е дошъл!!!!

# 209
  • Варна
Добро утро, момичета!

Днес Трудолюбка Илиева има Рожден ден! Хапнете и пийнете за мое здраве!

Общи условия

Активация на акаунт