Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 801
  • 442
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛИЕВА желая ти много здраве много радости много щастие и любов и успехи във всичко,И от всичко това да не се отървеш,Весело изкарване на празника,

# 211
Честити ...найсет години Илиева.С пожелание за много здраве,любов и повечко моменти заедно с моряка.

# 212
Илиева честит рожден ден много любов ,здраве и щастие ти желая от сърце.
Леночка наистина и аз зимата качвам килограми и понеже покрай това ,че свалих доста се вманиачих в това гледам лятото да ги свалям.И ние като седнем двамцата на масата обикновено почваме с ракийка та после и с винце и така както си му е реда по български.Мъжа ми е бивш спортист и той като Делта всичко си хапва и постоянно ме критикува за тия диети и покрай него се отпускам .Аз съм лакома.Дразни ме това което е в хладилника.Стар навик от предните килограми.Сега като стоя и гледам времето на вън си мисля за твоята къща на село и ти завиждам благородно ще ти кажа защо.Ние живеем на пъпа на Варна както се казва .Лудница голяма просто някакъв ужас.За да паркирам тая голямата кола обикалям обикновено 30 минути за да мога да си я спра на улицата  където е блока.Балкона ми е точно 60 см.широк и познай излизаш на него и гледаш гащите на съседа отсреща.Обикновено всяко лято го озеленявам да ме питаш защо като не мога да седна на него / краката ми опират на парапета/,някой друг чаршаф ми влиза в кафето и т.н.Мечтата ми е да имаме малка къща на село с градинка която аз да си пипна така както си знам.Аз съм маниачка на цветя и в нашето апартаментче от 53 кв.м.съм направила оазис от зеленина.Родителите ми имат вила на Евксиноград но там стана бетер от града.Имаме едно малко местенце на 30 км.от Варна надявам се да съберем някой лев и да струпаме там някоя къщичка за отдих.Радвай се на къщичката и хич да не ти е скучно.Като ти доскучей само свирни натоварвам се ако има и някой пожелание ,спрятаме веднага едно купонче на двора,та да ти поопощя китките.
Мим и Мама на щураче,например аз с Дюкан за 3 месеца обикновенно свалям около 12 кг. и влизам във форма.При мен има нещо друго много бързо свалям и много бързо качвам килограми.Незнам защо се е получило за толкова време само килограма ,но всички диети са си строго индивидуални и действат при всеки различно.Но който си е предразположен като мен отърване няма .Мим  не си изпуснала среща защото нямаше такава.Аз предложих но никой не отвърна и реших да не ставам банална повече.Ние с Марка 74 се оговорихме за 3,4 може би да се видим ще включим и Мама Силвиана ако иска /имам директна връзка с тях/ и ако искате ще пиша къде сме седнали .Който иска и е свободен да дойде.
Анитооо пиши когато искаш от време на време успявам да се добера до скайпа заради сина ми който се е сраснал със стола пред компютъра вече,и ще ти отговаря винаги.На работа обикновенно съм винаги онлайн стига да няма шефове около мене.
Тутун май трябва да почерпиш заради веселите очички а ?Радвам се за тебе и аз чакам  края на май и моя човек да се прибере.Малко по раничко се връща ,но като си дойде ще разбера с подробности защо и за какво.Дано не е свързано със съкращенията в БМФ-то ,но май че ще сменят целия екипаж което ме успокоява до някъде. Снощи си поплаках на Сигнал на песента "Липсваш ми",но то беше за снощи.
Е хайде мили мои дружки да си изкарате хубаво деня и да се порадвате на временцето .До довечера ще драпам със зъби и нокти да мога да седна пред компа.Аз отивам на сбор във Виница.

# 213
# 214
C:\Documents and Settings\Admin\Desktop

# 215
# 216
Наздраве на всички от Гали и Честит празник на всички!!! Wink

# 217
Честит Рожден Ден Илиева  bouquet! Много щастливи мигове с цялото семейство!!!
Дари, и при нас е така - до като мъжа ми го няма поддържам нормални килограми, ама като се върне и като се заседим вечер пред масата- салатка, ракийка, прикази и килцата се трупат. Ама пък най-много ми липсват тези пусти  вечери когато е на път - децата хапват на бързо и всяка се занимава с нещо свое си, а аз като кукувица си стоя сама в кухнята Cry А за среща съм готова - m_mmmddd ми е скайпа, понякога съм там,но и аз като теб съм през работно време повече онлайн.   

# 218
Ехо пак съм тук.Искам да споделя ,защото ще се пръсна.Цял ден чакам приятелката ми да отидем до прословутия сбор на Виница.Отказах среща с две мои дружки ,заради това че бях обещала вече.Сина ми и той отби номера с излизането му за да дойде с мен и в един хубав момент се оказа ,че няма да ходим защото приятелката от виница поела ангажимент някъде другаде.
Незнам ,но аз съм много открит човек и за приятелките си съм готова на жертви.Сега сина ми е нацупен ,не си говорим защото и той провали плановете си .Цял ден стоим и чакаме  вързани в къщи. #2gunfireДо утре сутринта ще се разминаваме като трамваи и ще ни мине ,но немога да се побера в кожата си когато се отнесът безотговорно към даден ангажимент.Много просто звънни един телефон сутринта и кажи че няма да ходим никъде.Разбира се ,че понякога възникват неотложни ангажименти хора сме всичко се случва ,но през час да ми казваш ,че ей сега идваш и да стоя цял ден на стендбай в къщи не е честно.
Изплаках си душата.Аз съм човек на който бързо му минава и ще съм забравила след два дни и всичко ще е постарому, но наистина много ми тежи. А колко ножове в гърба съм отнесла и въпреки всичко понякога съм страшен наивник.

# 219
P.S.Мим забравих да попитам каква е тази диета .Ако не я включа сега то поне може да я ползувам за захранване след Дюкан например.Хайде отивам да се мятам на степ уреда и да си тегля един душ пък на където ми видят очите след това.

# 220
Честит празник на всички!

Илиева, честит рожден ден!
Много щастливи мигове, любов и късмет!

scorpita, Делта, честити весели очички! А скоро и на Тутуне  Wink
Пожелавам ви незабравими мигове с вашите любими!
А на всички, които скоро очакват своите половинки - дано времето минава по-бързо за вас  Peace
darito_71, не се притеснявай, сега, на този етап, в БМФ сменят абсолютно целите екипажи, независимо дали някой се е качил преди 2 или 5 месеца.

А аз, момичета, днес изпратих моя съпруг  Sad
И естествено настроението ми е под нулата  Confused
Но добре, че децата са у дома  Rolling Eyes та да прикривам чувствата си
Синът ми и мъжът ми без малко да се разминат -
Младежът се прибира от София и пристига сутринта с влака,
а мъжът ми /до вчера не се знаеше кога точно ще заминават, откъде и как ще пътуват/,
тръгва рано преди обед, та се получи половин-часова засечка,
успяха да се видят и да си вземат довиждане
Всъщност излязох от в къщи с един мъж и куфари
и се прибрах с друг мъж и други куфари  Blush

# 221
  • Варна
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за милите пожелания. От вашите уста в Божиите уши! И вие бъдете живи и здрави!

Ние до сега бяхме навън да се черпим. Прибрахме се да си съберем малко багаж и със сестра ми тръгваме към Аспарухово да почерпим баща ми. Той е сам със старата баба, мама замина за Гърция на екскурзия за няколко дни с приятелки.

Титунче, Делтичка, весели ви очички! Радвайте се на любимите, че времето е кратко, че току виж отпътували пак.
Доби, не тъгувай! Нали по-младия и по-хубавия мъж си дойде. Имаш мъж до теб все пак! Grinning

Много съм щастлива, моят се обади без да предполагам че ще може, голяма изненада. Като лягал след вахта поръчал на цял кораб да го събудят като дойде обхвата покрай Италия.

Ох, болната тема диети и килограми. От как се помня все съм на диета. Ще си умра с отворени очи и гладна. Много бързо качвам и ако се отпусна както аз си знам, ще съм бидон. Винаги, когато е тук се отпускам салатка и ракийка и като замине отслабвам. Тази път спрях ракийката и зимата качих само 3кг. Особено като наближи да се връща за седмица мога да измършавея. Тогава не се показвам на мама, че ме погва от вратата, я тя е внушителна жена. Аз погвам нея, че не е здравословно постоянно да яде, и така до без края.
Даже като забременях втория път и видях положителния тест, първите думи към мъжът ми бяха: "Сега ще си от ям!" Той подскочи и каза: "Вземи сега стани 100 кила!" Ами станах 100 като влизах да раждам, месец и половина по рано. Винаги към си имала навсякъде месце през небремените ми години. Варирала съм от 60 до 80 имах си стрии от ученичка.На абитуриентския си бал бях 75кг.
Сега според другите съм изглеждала добре-65кг/172см, но не ми е достатъчно и искам винаги още. Сега се чудя какви пак хапчета да си купя за намаляване на апетита. Пробвала съм повечето неща от аптеката, от някои има файда от други не. Гледам да не ям хляб, сладко и тестени истории. А как обичам да ям, не истина и обичам всичко. Но имам гастрит и превита жлъчка и тя най-вече ме кара да съм на диета, иначе боли.Когато не ям нищо ми няма и съм пушка.
Сестра ми замина да свърши нещо и я чакам да се върне и да ходим, вкъщи съм с 4 деца и тя се тресе, отиде ми ремонта.

# 222
  • Varna
илиевааааааДушко  Hug
пожелавам ти хиляди усмивки по пътя ти

честит рожден ден

Илиева ти си като манекенка бе, какво още имаш да сваляш.
Божееее да се вземам аз във ръце и да пазя диети като вас. Аз само пляскам сладко и тестяно. То и от спорт няма файда ако лапаш така като мене Wink Направо ме засрамихте ейййййййййййййййй!

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 19:38 от DELTA_DELTA

# 223
Илиева, честит рожден ден  bouquet - от здраве, любов и верни приятели да се не оттървеш Laughing
Извинявай, че честитя със закъснение, но сега се прибирам от двора - нали днес е 1 май, реших да се потрудя яко и накрая майка ми, която ми е на гости, се разкрещя да се прибирам - щяло да ми прилошее, не можело на две кафета да блъскам цял ден Laughing - черен гологан се не губи, пък и сума ти запаси имам по корема и бедрата, от там се храня Mr. Green
Дари, що не вземете да го шътнете този апартамент и да ви намеря една къщичка тука, чудно ще бъде! Зарязвайте я тази Варна, това не е хубавият град от моето детство, а някакъв ад Close - идвайте тук, моряшки булки, да им разкажем играта на местните Grinning А относно несериозните приятелки - и аз съм добра душица, не съм злопаметна, дадената дума за мен е закон - често си патя, ама вече не се ядосвам, такива като нас също трябва да има Wink
Лека вечер, момичета, а на "несамотните" сирени - много сладко гушкане Hug

# 224
  • Варна
А бе дружки аз като живеех при свекито от ядове седях слабичка 44-45кг,Откак съм при баща ми съм спокойна и съм 55кг,Направо ужас а съм висока 1,64см,И ми тежат тез килограми,Чета тази 90 дневна диета и все си викам от утре и тъй си отиде ,Ние сега се връщаме от парка и дечурлята гладни ама аз естествено да намина набързо оттук,Хайде лека вечер,Още малко и мойту муж идва

Общи условия

Активация на акаунт