Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 803
  • 442
  •   1
Отговори
# 225
Дари, не си хаби нервите за такива неща, макар че и аз побеснявам от такива гадни номерца, ама и бързо ми минава. А диетата е 90 дневна диета - има я във форума. Аз съм много доволна и от разделното хранене (тя е на този принцип), преди 4 години отслабнах 10 кг с него и ги задържах до сега. Има една хубава книга - Сила за живот за разделното хранене и дори днес я извадих да си я препрочета пак.
lenochka, и аз много искам къща с дворче Cry. Родителите ми имаха вила на Слънчево и ни беше много хубаво да ходим там през почивните дни, но се наложи да я продадат миналата година. Сега баща ми направо е болен като се пенсионира и се затвори в апартамента. Днес ходиха с малката към Звездица и околностите да търсят местенце , на казват че цените много са се качили, а техните възможности са ограничени.
Отивам сега да играя монопол с домашните и после пак ще ви навестя.

# 226
  • Варна
Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания.

Баща ми остана много изненадан като ни видя на прага, въобще не знаеше че ще ходим. Като сложихме пак една маса, че до 11ч.
Децата като побесняха, пощуряха, не искат да лягат. С триста зора ги сложих. Като се съберат четиримата с племенника ми лудницата е пълна.

Дари, и аз също беснея когато пряко се сблъскам с не сериозни хора. Бях ви писала преди време, че на Велик ден ще съм в Аспарухово и ще ходя на приятелка на гости, където ще дойде другата с бебето си да се видим .Купих подарък и отивам. Дамата с бебето така и не дойде. Оказа се, че излязла с мъжа си него ден някъде. Имахме уговорка от преди няколко дни. Поприказвахме си с домакинята, пихме кафе, оставих да и предаде подаръка и си тръгнах. От въпросната дама никакъв отговор. Не съм за едно благодаря, поне да беше се обадила от добро възпитание.
Аз съм толкова сериозен и отговорен човек, че чак не мога да се понасям.

Леночка, то бива твоето, а ма много работа е вредно, ще  се преумориш. Днес са го дали почивен ден.
И аз каквато съм си откачалка, станах сутринта, пих кафе, "насутриних" децата и реших, че точно днес ще сменям чаршафи. И като се развихрих, легла у нас много и както подпъхвах чаршафа на Пристата и  ми влезе един чеп от фурнира под нокътя на кутрето на лявата ръка. Сега ме боли зверски и не мога да го извадя. Пуста съм, работа не видяла, кой дявол ме караше баш на Първи май.
Нали съм Трудолюбка умора нямам. Отивам да си го препикая, може да ми мине. Grinning

Мим, дано да си намерите, някое тихо местенце и да си живеете спокойно.
В Аспарухово е тихо и спокойно, в страни е от градската лудница, но да не си близо до циганската махала, където са нашите. Мангалите започват да правят сватбите още от четвъртък и карат така до неделя и слушаш чалга на високи децибели. В понеделник с лека чупка в кръста и с готов репертоар поемаш с подпухнали очи към работа.
Сега живея в Младост до Мебелна палата. Много си го харесвам карето. Има у-ще, детска градина, 3 аптеки, 3 по-големи супера, пазарче, голям парк с кафене в него, тихо е и има две улички по-оживени на кръст. Около нас са Метро, Техномаркет, Кауфланд. От всички страни има автобуси и до центъра е 20 мин.

А ууу, станало е 1 часа, не е присъщо за мен такова бодърстване по малките часове, последното стоене беше на Нова година.
Хайде лека нощ, който си има мъж да си го гушка, другите ще си мечтаем за това, ама и нашето време ще дойде.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 01:18 от Илиева

# 227
Здравейте!!!Бързам да честитя на Илиева рожденният ден(аз пак съм нощна и едва се добрах до компа)

А това е за теб

Ама ние сме били съседки,аз живея до ледената пързалка Grinning
Дари,Марка да не ме забравите ако излизате на 3,аз почивам Wink
Доби знам,че каквото и да кажа няма думи,които да те успокоят.Всеки път това изпращане е ужасно,но ти предполагам имаш повече опит от мен и знаеш какво да правиш.
Аз няма да забравя за пръв път като замина,беше ми последния ден на работа и ми беше супер гадно.Аз съм много весел човек и около мен приятели много,така си мислех.Като се депресирах всички ме зарязаха-никой не се обаждаше и като се пооправих,че като ги насметох-не смеели да ме закачат.Обясних им аз това онова Twisted EvilТози рейс се редуват да звънят Laughing

Ох аз вчера как си пийнаааах(направо си се напих Mr. Green)Дойдоха едни приятели да ме вземат от работа и отидохме до любимия ми клуб да гледаме мача.Мача свърши,а ние продължихме с чашките и танците и така до 1 часа.Не е като да съм била на дискотека-голямо геройство не отидох на откриването на 1 дискотека на Златните,но аз отдавна не бях излизала и днес главата ми като цветен телевизор LaughingЧе съм и нощна.Тоя път шефа ми изчезна някъде,да се прибира,че да мога спокойно да се опъна на столчетата.Мога да се опитам и да подремна.Чакам аз 5 май,че да мога на другия ден да казвам вече остават ми 1 месец и... GrinningТогава вече ще броя на обратно.Ох напоследък мнооого ми липсва,нещо ме е ударила сачмата посредата на чакането.Само да мине и тоя месец,като се преместя в другия хотел и ще мине бързо времето.Там поне има повече работа.Оффф шефа ми се прибра и се качи с приятелката си в стаята,но щял да слезе по-късно да пуши наргиле-ужас.Направо ми писна вече #Cussing outНай много мразя да ми виси на главата #Cussing out
Днеска как ме е яд,че съм нощна.Миналата година с Коси се разхождахме и незнам дали сте забелязали,че и циганите имат някакъв празник и се спускат на тълпи в морската и по центъра.Направо ме шашнаха-облекли си най-новите дрехи и кой като тях JoyНаправо не можете да видите бяло лице JoyОх стига съм ви говорила глупости.Лека вечер момичета,аз ще се опитам да стисна зъбки.

# 228
  Леночка ,де да можех душичка щях да го продам .Миналата година ми даваха една шапка пари за него ,но понеже апартамента не е само мой, а и на брат ми се отказах.Намесиха се и странични хора та в крайна сметка нещата не се получиха.Нали знаеш че брат, брат до време докато си намери жена,не исках да задълбавам ,не исках да се изпокараме че и те по между си и нещата останаха така.Сега на тоя етап не само че не мога да му взема хубави пари ами и не мога да го продам.Плюс това преди 3 години хвърлих близо 15,000 лева за ремонт ,оставих го до тухла и го направих от А,Б дет се вика.Никой тогава не си мръдна и пръста ,сама с майсторите разказа ми се играта/в него момент се и развеждах/просто нямам думи.Толкова бях изнервена ,че като се приберях на вилата никой не ми приказваше щото кажат ли нещо ставаше панаира.Така ,че емоционално много съм свързана въпреки ,че ако ми се отдаде възможност ще си помисля.
  Добиту къде се изгуби бе човек?И аз разбрах че много моряци се връщат по тази причина.Явно ще ги правят на екипи .Моя човек на 09.05.трябва да са в Сицилия та от него момент на татък ще очаквам прибирането му.
  Илиева ,ти просто си с идеалните мерки, даже по френските стандарти.Виж какво имамедна приятелка дето казва така"Мъжете не са кучета да се радват на кокали "нали разбираш че тя е над 100 кг.а,мъжа и казва така"Големите майстори на големи тезгяхи работят"голяма веселба пада като съм с тях.Аз съм голяма веселячка и такива хора страшно ми допадат.
  Анитоо как ще те забравим ?Само да се организираме и ще се обадя.Остави някакво кординатче в лични ако искаш или ме търси по скайпа в който влизам на 24 часа един път заради сина ми естествено.Днес се събират една голяма тайфа и цял ден е навънка, така че ще имам достъп.
    А за "приятелите"аз вече съм простила .Снощи без да искам пак се изпарих при една дружка, която се обади и аз нали съм със слабо сърце не мога да отказвах та хукнах.
    Е ,пак много се разписах  ,за сега отивам да пържа филии на моя хубостник и пак съм на линия.

# 229
Здравейте, хубавици Laughing
Аз съм изненадващо добре след вчерашната офанзива - мислех, че ще имам мускулна треска, ама съм пищов Wink Тутун, Делта и Илиева - категорично ви забранявам да се слагате в отбора на нуждаещите се от отслабване, засрамете се Naughty - имате фигури на манекенки, а се тюхкате - какво да кажем ние, убавите мами, а... Mr. Green
Днес го давам на почивка и мързел - и Асан човек, бе Laughing Майка ми си тръгва, а племенникът ми остава още ден, два - няма да мога да се вредя за компютър - и двата се заемат от пуберите - играят нещо в мрежа Twisted Evil
Лек ден, момичета и добро настроение, независимо от мрачното време навън Hug

# 230
Добро утро, булчета  Laughing Laughing
Срам не срам, да си призная станах към 10  Mr. Green, но пък си легнах в 3, вие да не помислите че съм легнала с кокошките  Wink
"Само" три перални завъртях нощес, имам още поне три, но ми се ще довечера да е.
И ме е яд, че не сложих да суша прането, ами задръстих терасата, а то времето - отврат  Mr. Green Пак ще слагам в сушилнята май...
Илиева, Анито - комшу, не ме пропускайте, и аз съм от кварталната организация  Laughing
И аз си харесвам квартала, години от живота ми минаха вече тук - дълги години бяхме на квартира в този район, като дойде момента да си купуваме наше жилище, търсихме в този район само, но основно заради децата, за да не сменят училището до 7-и клас.

Добиту къде се изгуби бе човек?
Наслаждавах се на мъжо докато беше тук  Mr. Green
Бях се затворила в себе си /винаги така се получава 2-3 седмици преди заминаването му/, ревливо ми е, криво ми е, с нищо не ми се занимава - и така докато го изпратя. Докато замине - и се вземам в ръце  #Crazy Но тъй, като ме поемат ангажиментите - няма време и място за тъга и чувства

Приятен и забавен ден ви пожелавам!

# 231
Привет момичета, хайде на следобедно кафенце.
Ех, Младост - и мен ми е любимия квартал -  там живях до като се омъжа - над ледената пързалка. После като тръгнахме да си купуваме собствено жилище ни дадоха от военните в Аспарухово - там където са трите високи блока до гробището, но така и не съм живяла там. 
Продадохме го и купихме в Кайсиева градина - тогава до там ни стигнаха силите, и тук  свикнах  - на главния път сме, спирката пред нас....и такива ми ти работа.

# 232
Да, районът на Мебелна палата е добър - транспортът е вече добре уреден, инфраструктурата е О.К. - удобствата никой не може да ги отрече. А как сте със съседите? Ако са разбрани хора направо сте късметлии Laughing Аз след преместването в блока не случих на съседи - доста време мълчах и преглъщах, ама накрая изревах на умряло Mr. Green Само два примера: роди се първото ми дете, прибрах се у дома, първо пране/нямаше памперси/ - като се белнали ония ти ми дрешки - радост за окото. Излизам надвечер да ги прибирам и онемявам/това става лятото/ - комшийката отгоре си изпрала червения вълнен килим и го проснала на перилата да се отича, времето беше ветровито и познайте къде беше червената боя - върху бебешките дрехи Shocked Мина не мина време, нови номера в цирка - на шестия етаж имаха голямо куче, животинката я хванало разстройство, не можала да се удържи и цопнала едно голямо л..но точно пред вратата ни/това става пак в летните жеги/ Абе, усещам аз някаква воня, чудя се какво става, накрая разбрах какво се е случило - докато почистя щях да си обърна червата Twisted Evil Ако бяха хора на място, нямаше да постъпят така - животно, всичко става, ама звънни на вратата, извини се, помогни в почистването, а то...... Close Та такива ти ми истории, и това е щадящата част от репертоара.....жалко е, че бяхме принудени да избираме - удобствата на града или спокойствието на селското жилище и липсата на аптека, денонощен магазин, начално училище. Надявам се, че нещата ще се отрегулират постепенно.  Hug

# 233
Добро утро,кво става тука бе ?Нещо през почивните дни сте забегнали на някъде,а?Няма лошо ,няма лошо. Хубаво че ние с Леночка и Мим потдържаме фронта.
Мим от позицията на човек който живее на центъра искам да ти кажа че си голяма късметлиика .Владиславово и Кайсиева градина,  а особено Младост станаха най уредените квартали на Варна. Ние нямаме един голям магазин в централната част като Пикадили Бурлекс и тем подобни.За Молове дал господ пак в Младоста,а Владиславово стана като малко градче.
За да пазарувам отивам или на Пикадили Парк или на Пикадилито на Окръжна болница .И на двете места почти няма място за паркиране и е много по скъпо в сравнение с   магазините  в другите квартали.Че реално погледнато Виница стана по уредена и примамлив квартал с тия новите блокчета които изникнаха последно време.Аспарухово от време оно си беше уреден и с всеки изминал ден нещо се променя там ,наскоро имах работа та констатирах тоя факт.Тук при нас нищо не се пипва.Изрязаха дърветата на градинката на Икономическия техникум и толкова.Просто някой искаше да го вземе това апетитно местенце и да си стовари хотелче, но явно не го угря та" уж подкастрихме дърветата " .
Лени относно съседите кво да ти кажа направо" пълна скръб",възрастова граница 60-95 години.Супер нали.По повод кучето на съседа  да кажа и аз за моите приключения .Нашето блокче е от 3 етажа и тавански стаи .Аз съм на 3 -последен етаж над мене е плоча и таванските стаи са в средата на тази плоча а останалата част е голяма тераса,която с триста зора успяхме да изолираме с някакъв евтин материал върху който не трябва да се стъпва .При мене преди ремонта течеше и две огромни парчета мазилка от тавана бяха паднали в кухнята и спалнята ми.Прословутите тавански стаи се дават под наем от съседите ми а на етажа на таванските стаи няма санитарен възел.Такъв има долу в мазата.Познай тоя наемател вместо да слезе 4 етажа надолу за да се изпикае или нещо по голямо къде го прави.Колко пране съм изхвърлила колко чаршафи и тем подобни просто нямам думи.Съседите ми са" добри" хора ,бивши комунисти герои на социалистическия строй бивши лица от Държавна сигурност навремето.С такива върви се разправяй ,като сложиш  склерозата + дименцията и става "бомба със закъснител". На цялата улица сме 5 млади семейства и толкоз.
Хайде приятен ден че сина ми напира и той да сядал на компютъра ,много ме било станало.по някое време пак ще се включа ако имам късмет.

# 234
  • Варна
Здравейте, момичета!

Голямо затишие тук! Нищо пак ще се съберем през работните дни! Сега е времето за разходки.

Нашият вход последните години се напълни с млади хора, има 17 деца от 13г. възраст до 1 годинка, 1 чакаме да се роди. Само на нашата площадка са 7 деца, съседите имат 4 деца.

Ние вчера бяхме цял ден по улиците. Със сестра ми и всички деца /4 на брой/ ходихме до спортната зала да разгледаме изложението Произведено в България. Стана няколко години не го пропускам, понеже там намирам по 2 еднакви неща на близнаците, има щанд за огромни дрехи за мъже и понеже мъжът ми не е от фините, като е тук пазари от там за световно.
Този път залата беше наполовина пълна с щандове, явно кризата е на всякъде. Имаше и евтини неща, с дъщеря ми забърсахме по 1 блузка и на мен бял панталон за лятото. На близнаците нищо не харесах, търсих ризки за края на детската градина. После ходихме в Мола и от там намерих 2 еднакви и сме готови за абитуриентската и за 15 септември.
Върнахме се в Аспарухово  към 19.30 безкрайно уморени, не си усещахме краката.

Ани, благодаря ти за пожеланията и разкошния букет!
Пробвах да се регистрирам в единия сайт, който беше пуснала, нищо не стана. Пише на английски, аз нищо не разбирам, дъщеря ми превеждаше, но нищо не направихме. Другия сайт излезе някаква таблица, пишеше името на кораба и някакви данни и толкова. Аз си мислех, че ще има карта и ще ги показва къде се намират.

Ние сме сами с Миша, малките са при свеки, че утре съм на работа до обяд и  сега компа е мой.

# 235
Днес бомба ли е паднала тук Grinning, къде сте бе момичета??!
Аз да се отчета - и ние ходихме семейно на разходка до Мадарския конник , повървяхме доста, времето беше чудно и се върнахме доволни и щастливи!
Лека вечер и до утре!

# 236
  • Варна
Здравейте!!!Да ви почерпя с по кафенце!
                                                                                                                Приятен ден,русалки!

# 237
  • Варна
Привет,Привет аз имах гости от Бургас моят кръстник кораба е на ремонт тук и моята кръстница ми гостува с дъщеричката си,Направо ни разсипаха с тази вода момичета ужас,Мойто мъж утре след обед му е първия самолет за вкъщти и на 6,май малките часове трябва да си е вкъщи а имам толкова работа че ми иде да си заровя главата като щраус заради тъпата вода,Еееееееее ууууулях се пак,Домъчня ми за вас и се разбъбрих,Чао засега

# 238
Здравейте момичета,
tutune, стискай още малко , всичко ще се подреди как трябва!!!
Искам да попитам - някой може ли да даде информация  за BNAVI - на мъжа ми му се обадиха от там да се качва. Благодаря предварително.

# 239
Здравейте и от мен,бързам да пиша,че сега ме заинтригува поста на Мим д-имам две познати чиито мъже са в Бинави.Какво да ти кажа-първо кораба който е отвлечен е на тяхната фирма,второ адски стари кораби-викат им плаващи ковчези.На едната приятелка нейния стиска зъби до последно,но капитана беше някакъв луд румънец,който за 2 месеца изгони 20 човека екипаж.На преход между Африка и Европа 2-те машини тотално отказаха и се наложи да дърпат кораба-ужас и накрая и той слезе наполовината контракт.Било ужас.Сега на другата приятелка кораба е на ремонт в Турция-представи си какви бракми ShockedНа каква позиция ще е мъжът ти,аз довечера в скайп мога да поразпитам още.
Тутуне още мъничко и ще си го гушкаш,как искам и аз да имам 2 дни,а не 2 месеца
Дари,Леночка като говорим за съседи,моите и те прекрасни.Ние сме във военните блокове,до ледената пързалка,а Коси е над-близичко сме си Mr. GreenТа ние сме среден апартамент-под нас едното тийнейджърче направооо ми иде да го удуша.Като си пусне музиката,почти постоянно и направо вибрира пода и това понякога до 4 сутринта.Тия отляво едни пенсии и дядката изтрещял пенсиониран военен си чупи орехи на металния перваз в 7 часа сутринта #CrazyОтдясно пък правиха ремонт 2 години,направо след нощна ми идеше да ги убия.Сега имат бебе и познайте дали аз се съобразявам с тишината,добре че все съм по улиците,че щяха да видят.Над нас пък са глухи и като си пуснат ТВ-олеле няма нужда да пускам новини.А жената като тръгне да ходи из тоя апартамент ще ни падне полюлея,защото е 300 кила,да не говорим,че всеки ден си тупа чергите и прозорците ни са кошмарни #Cussing out
Илиева като се регистрираш тти пращат линк на имейла,за да си потвърдиш акаунта.Ако не е станало,аз мога да проверявам вместо теб,само ми кажи името на кораба
Доби като имаш време ще се радвам да те разсея на едно комшийско кафе Grinning

Аз вчера си чух котенцето,ама така се бяхме затъжили,че говорихме 44 минути и за следващата неделя ни останаха само 6 в картата,а друго зареждане чак на 15.05.Днеска влязоха за малко в обхват покрай Шри Ланка и му пратих "само" 40 смс-а Mr. GreenИ той успя да пише.Тайланд нямало да се размине-гадост,От другата седмица ме чакат 10 дена без обхват,ама като ми написа,че мислел само за мен как да не стисна зъби и това да изтърпя Heart EyesАз поне сега съм по-спокойна,то предния рейс беше кошмар.Понеже се разделяхме за първи път откакто е с мен и беше едно недоверие,една ревност-ужас.Оффф утре трябва да кажа на шефа,че напускам и ми е едно такова гадно.Не ги обичам тия разговори,ама и Коси каза,че много малко пари-за работата която им върша.Ще пиша как е минал разговора.Ама определено вече не ми се стои тук-адска скука е.
Айде лек ден ви пожелавам,до по-късно

Общи условия

Активация на акаунт