Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 804
  • 442
  •   1
Отговори
# 240
АНИТООО, благодаря ти за инфото, скайпа ми е m_mmmddd, ако искаш пиши ми и там. Ще ти бъда благодарна за още информация.
Мъжът ми в момента е в БМФ, но от януари е тук, има още 4 месеца отпуски, а и с тези предстоящи съкращения нищо не се знае, за това и реши да ходи в други фирми. Той е фитер , казаха му че кораба ще бъде с български екипаж и ще държи Бразилия- Европа.
Ани, как  става регистрацията в ttp://www.vtexplorer.com/bg/index.php- гледам, ама нещо не мога да се ориентирам.

# 241
Айде и от мен едно надвечерно здрасти Laughing Снощи, като никога, заспах навреме, даже не можах да доизгледам "Пълна лудница"/то и какво да им гледам, в къщи е по-голяма Mr. Green/ и тази сутрин в 7 бях скочила. До 7,30 излоках кафето с едно фасче и, айде, у градината. Племенникът е още у дома, гледат до късна доба телевизор със синчето, малката чете в захлас "Железният светилник", та ги оставих да спят до насита/излюпиха се към обяд Laughing/ Бях им приготвила закуско-обяда, та спокойно се отдадох на хобито си - сложих вече и навън домати, засях краставици и смилянски боб, доизчистих тротоара - и така до 4 часа. Прибрах се, ударих душчето, насметох пуберите да си оправят бардаците, и, ето ме на компа - да видя как сте Laughing
Тутун, не се шашкай с чистенето, милото изобщо няма да гледа къщата, а тебе! Почини си, разкраси се и бъди в настроение LaughingАз имах следния случай преди доста години - наближава време да си идва милото, аз се юрнах да чистя, ама яко.Бях си взела отпуска и моя приятелка, заедно с майка си, дойдоха да ме видят. Направих кафенце, седнахме да поговорим и аз се оплаках, че времето не ми стига да "оближа" къщата както аз си знам. Тогава за първи път чух от майката един виц, който тогава ужасно ме обиди, но сега осъзнавам, че не ми е бил казан с лоша умисъл и че жената е била права Embarassed Вицът е следният: наближава време да се връща морякът, жената се заема да  чисти и не успява да си отдели достатъчно внимание на външния вид. Звъни се, отваря вратата на мъжа си, а неговите ,едва ли не първи думи, са: "тъй като гледам, освен върху теб да се изплюя, няма къде"
Доста време не можех да преглътна лафа, но сега вече се усмихвам при спомена за това как тежко го изживях - гледам да съм отпочинала и в добра форма за посрещането, а той си ме знае, че съм добра домакиня.. Laughing
Ани, вашата връзка е много романтична и когато чета за дългите разговори и многобройни съобщения, се усмихвам - неволно се връщам назад във времето, макар че и след повече от двадесет години брак, тръпката между мен и по-добрата ми половинка е много силна/напоследък даже съм станала ревнива Embarassed/
Много се разбъбрих Laughing, вече два пъти ме проверяват, дали съм приключила, а и съм обещала палачинки на домочадието. Лека вечер, момичета и до утре Grinning

# 242
  • Varna
Здравейте Русалкитеееее Hug
Като чета баш екшъни имате със комшиите а това хич не е хубаво. Имах една змия във Младост докато живеехме там и си строяхме тука на моето си място. Слава Богу нямам лоши комшии. Но и нямам някоя със която да си пия кафето или ако направя някоя баница или сладкиш и искам да и занеса от добро сърце и тя да не ме погледне странно. Че даже и едно обикновенно Благодаря да каже. Навремето такова беше комшийството. Сега е много различно но и на това благодаря, че няма толкова зли хора около нас, няма дъртаци невъзпитани и несъобразителни, тийнейджъри които да не се съобразяват със родителите си. Засега съм благодарна, че всичко е ОК.
тутуне Wink скоро весели очички, Душко. Лек път за дома на момчето-много ти се радвам на очакваното щастие. Че за нас си е повече от радост това посрещане
Това си е нашия живот-посрещане, изпращане но толкова радост и щастие колкото ние изпитваме когато посрещаме малко хора изпитват по света. За мъката  няма да говоря-колкото по малко толкова по добре да я споменаваме. Но поне аз когато сборя тъгата започнав са живея със радостното очакване и надежда. Добре, че съм от оптимистките и бързо се взимам във ръце.
Така, че горе главата момичета просто не унивайте бееее Hug
леночка Hug Душко хич не се  издавай, че ревнуваш . Wink
Аз такова чувство не съм имала никога. Нито във началото когато си го изпращах нито сега толкова години откакто сме заедно. Не си терзай душичката!!!
А романтиката трябва да се запази, да я има. Аз си имам едно мое си изречение- С длани огъня покривам Grinning
Успяла съм по някъкав начин да я запазя и у Бате ми явно, въпреки дългите години заедно- Едно малко примерче-
Очаквам да си дойде със кораба във България-нещо много рядко. Кораба трябва да влезе веднага във пристанището но аз незнам кога точно ще влизат а и моя явно е искал да ме изненада Wink
Та чакам аз Бате да се обади кога кораба е дашъл да идем де си го вземем от Пристанището-по едно време се звъни и аз го чувам да ми казва-Red head-така ми казва той-излез на терасата и посрещай кораба. А той голям зевзек и помислих, че си прави майтап- той казва няма такова нещо излез че виждам вече блока и терасата на апартамента- излиза Кака ви Делта и немога да повярвам как кораба влиза във пристанището, вие знаете колко красиво и горди изглеждат корабите и аз се опулих ошашавене и във същия момент кораба изсвири 3 пъти . Бате каза- за тебе шашаво момиченце беше този корабен поздрав. Тогава ми омекнаха краката от красивата гледка на бавно влизащия кораб във пристанището и от това което ми каза моето момче, че свиренето на кораба е за мене . Очите ми се напълниха със сълзи от щастие. Та ето ви романтика и след повече от 20 години чакане. Даже почти 30 години чакане Wink
Важното е със -Длани огъня да покрием и да съхраним тази романтика дълги години.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 18:27 от DELTA_DELTA

# 243
  • Варна
Леллеее, докато ме няма темичката бая набъбнала! Simple Smile

Преди 2 часа аз щастливо се завърнах след три дена почивка в Копривщиша и два дена на селото на Милото с цялото семейство - родители, сестри, племенници, пълна програма. Хубаво беше и на двете места. В Копривщица ни валя два дена почти непрестанно, но ние инвестирахме крупната сума от 5,50 лв. в чадър (силиконов, не какъв да е Wink ) и безстрашно обиколихме града, а единия ден отидохме и до Оборище - където пак обилно ни накваси. Хотелчето беше супер, ако някога отивате натам, препоръчвам хотел Панорама.
Да се похваля, последните 2-3 дена даже малко покарах извън града със Слънцето. Чудя му се на търпението, аз ако бях, нямаше да се изтрая... С шофьорстовто нещата се отложиха за след празниците, защото ми сложиха нудобна дата за изпита - тогава бяхме в Копривщица. Така че на 7-8ми ще чакам новата дата и да видим. То почти месец ще стане от последното кормуване..

Делтa, Tutune, честито ви мъже! Simple Smile Мога да си представя каква радост е, аз още не мога съвсем да повярвам, че моят си е тук...

Илиева, честит рожден ден на патерици! Много здраве пожелавам, щастие и любов!!

Доби, сега почетох, че твоя мъж заминал преди няколко дена. Sad Пожелавам да ти минава времето бързо и да не ги усетиш месециет!! Даааа, знам как звучи и че едва ли ще стане, но да не ти е много тежко. Sad

По темата с диетите - никога не съм пазила, и мисля и че не мога - като ми пръстърже и забравям всичко. Обаче тази 90-дневната съм я чувала - едната сестра на Милото, както и една моя приятелка я правиха - и двете са много доволни и свалиха доста. Особено приятелката ми - тя имаше доста повече килца да гори, за един месец махна 7.

Ох, исках още да пиша, ама трябва да посвърша някои неща, после ще поизлезем. Утре вечер родителите ми имат годишнина от сватбата, така че сме на вечеря Wink, а 6 май - на Гергьовден.

Весело изкарване на всички!!   bouquet  Hug

# 244
  • Varna
скорпиткаааа Hug
Добре дошла бе Душкооооо  bouquet
Копривщитца и ние много си я обичаме. Ама да видим кога ще ходим натам. Радвам се, че така сте си изкарали.
Още неможем да решим за къде да хващаме пътя, че там закъдето искахме не става, че чартърите до 1 Май били.
На Добито всички искаме да и кажем горе главата, защото знаем колко е тъжно и тежко когато момчетата отново тръгнат на път- живоооот,майкаааа, живооооот. Важното е да ни се връщат живи и здрави. Пък ние тука една друга да си даваме кураж. Все пак е помощ някаква и подкрепа.

# 245
Мим д още сега ще пиша на приятелката си,а довечера ако те намеря в скайп ще ти обясня и за регистрацията Peace
Делта то на мене ми се насълзиха очите,а на теб представям си-жалко че моето котенце не могат да дойдат с кораба си до тук,щото им е малко пристанището.Ама и той как помни разни малки нещица Heart EyesАз понеже много обичам Спондж Боб-за справка аватара ми GrinningИ един ден ме взема от работа и ми вика,виж кой е дошъл с мен да те вземе-обръщам се аз и на задната седалка един огромен балон с хелий във формата на Спондж Боб(още си го пазя)Миличкия го купил от ФК-само там ги имаше и минал през целия център до колата с него,че го видели и негови приятели Laughing
Леночка искам и ние да сме така след 20 годиниии.Иначе наистина много го обичам,а надявам се и той мен.Леле като ми каже Анченцее и се разтапям-нищо,че звучи все едно вика на лелката в тоалетната Laughing
Скорпи добре дошла-ой как ти завиждааам и аз ще си гушкам котенцето...ама след 2 месеца Mr. GreenНа мен ми е обещано да ме води в Батак

# 246
Делта, и мен ме просълзи с тази разказ за теб и батето ти Wink( а на мен сега ми започва ревливия период Rolling Eyes)Като знам , че скоро се очаква да тръгне и най-малкото нещо ме разревава Sick, а уж съм вече стара пушка - не ми е ни за първи, ни за втори път.
Отивам да слагам вечерята , а по- късно ще вляза и ще си пусна и скайпа, Ани.

# 247
  • Varna
mim_dмила- как добре те разбирам за ревливия ти период. Това, че ти се реве показва колко много си го обичаш. Дай Баже всеки му!
И при мене като идва това време, искам вече да е заминал и да чакам, просто по бързо последните дни да са изминали, и аз да съм започнала да чакам. Като изхумена съм буквално. И сама си давам кураж и си казвам, че всичко има цена но пък сме си съхранили любовта и колко хора могат да го кажат. Ако ни чуят какво говоря може и да се изсмеят защото те не са го имали и преживели и не го вярват.
Момичета, тази любов държи и нашите момчета и знаят за какво се блъскат във моретата зо което много хора мислят, че е само романтика.
АНИТООО Winkмалките жестове са страшно важно нещо. Браво на котарака ти Wink
Този балон със хелий ми напомни една случка-чудех се за /Свети Валентин какво да направя, та отидох във едно ателие където се продават такива балони и разни неща за празнуване. Напълниха ми една дузина такива балони сърца, че и разни любовни думички и името му имаше по тях. За късмет пък намерих страхотна розова торта сърце. Бегом във вкъщи докато не се е прибрал, че оправяше някакви документи във БМФ и балоните ги ръзпръснах във хола, във спалнята. А те едни такива красиви със едни страхотни панделки-абе романтика. Като преди това не бях забравила да се направя много красива smile3503.
Момичета, мъжете оценяват такива неща още повече тези които са и рамантици. Те май повечето са но не смеят да си го признаят и да го покажат а така губят много. Та мойтУ БаткУ гледаше със ей такива големи очи Shocked
Та така момичета, подарявам ви тази идея за някой празник а дори не за празник. Когато са със нас нашите момчета, винаги е празник!!!
Ха сега Кака ви Делта да иде да метне прането на балкона където посреща корабите Joy

# 248
  • Варна
Здравейте, момичета!

Делта, страхотно изживяване, остава приятен спомен за цял живот, примесен с мили чувства и силна обич. Направо настръхнах и ми се насълзиха очите и си го представих съвсем точно.Много красиво! Моят не е толкова романтичен за съжаление.

Ани, супер изненада. Представям си учудените погледи на минаващите хора. Хубаво е човек, ако може да запази детското в себе си.
Любимият герой на близнаците.

Скорпи, добре дошла! Радвам се, че сте си изкарали добре почивката, нищо че е била за кратко и въпреки дъжда. Чакаме снимки.

Леночка, като чета как си гледаш и чоплиш градинката, чак и на мен ми се прииска. Имам вече само 4 по-големички саксии и е крайно време да преместя палмите в по-големи, но не знам кога ще им дойде времето. Доста цветя изхвърлих, скапаха се заради ремонта, останаха доста време не поляти. Цветарника подарих на леля ми, сега нямам такъв голям хол като преди.

Мим, и аз четох, че отвлеченият кораб от тази фирма. По-добре да потърси фирма утвърдила се в морския бранш.

И сега дойде ред пак да ви почерпя. Днес имаме годишнина от сватбата, правим 13г. и сестра ми има рожден ден.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 21:11 от Илиева

# 249
  • Varna
илиевааааа- честита годишнина
-С пожелание да съхраните любовта си свежа и млада newsm10
И честит рожден ден и на сестричката ти newsm10

# 250
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/4uvstva/4uvstva_27/i136.gif
Честита годишнина, много щастливи мигове и повече време заедно, а не разделени!
Илиева, и ние това коментирахме с мъжа ми, но маршрута на кораба  щял да бъде Европа - Бразилия и това ни успокоява. Той даде готовност, но на 7 първо ще мине през БМФ да види какво ще се случи там и след това ще ходи в другата фирма.
Скорпи, добре дошла отново при нас !
Делта, така е наистина - който не го е преживял, не може да разбере как се чувстваме.

# 251
Абе момичета помагайте,как се слагаха картинки, че нещо съм забравила??!!! С едно кафе не мога да ви събудя сутрин Confused

# 252
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията!  bouquet

Мим, това го бях писала на Тутуне, копирах го от поста си да не го пиша пак.
Картинките се взимат от Гугал. Пишеш примерно портокали, натискаш "Имейч"/ изображения/. Чукваш с десен бутон върху картинката и най-отдолу пише "Свойства" или "Пропъртайс", излиза прозорец и в него където пише "Адрес" копираш линка и го слагаш където пишеш в момента. Маркираш го да стане син цвят и натискаш първия бутон на втория ред с една картина нарисувана под буквата "В".Когато публикуваш поста излиза картинката.

Това е твоята картинка:

Мим, пожелавам късмет на мъжът ти и дано нещата се уредят скоро.
Преди малко четох  в нета за твоята диета. Как ми се иска да започна, на като се ходи на работа не става. Половината неща май ще пропусна. Яденето на плодове рано рано сутринта, тая салата на обяд трябва нося разни кутийки. Аз нямам обедна почивка и хапвам нещо като няма хора. Много нещо има за ядене аз не ям толкова. Как да я започна, не знам. Искам да се вталя до края на юли, че ще посрещам тогава.

# 253
Илиева, честита годишнина  bouquet - следващата на някое далечно романтично място в прегръдките на любимия Laughing На сестричката - от все сърце здраве, дълголетие и океан от любов!
Делта, идеята е страхотна - ще я заимствам и ще я допълня с едно розовко бюстие, чорапки и жартиерки Wink
Тутун, мълчиш - дано не си сърдита за лафа, който споделих  по-горе Rolling Eyes Водата пуснаха ли я? Интересното е, че в Звездица не са я спирали/захранването ни е от Аспарухово/ - може би ни спасява водохранилището.
Скорпи, радвам се, че сте разтоварили, въпреки дъждовното време - ох, кога и мен ще ме сполети такова щастие Cry
Стига с тези диети, бе момичета Crossing Arms, толкова сте си добре, "яж, пий, носи си новите дрехи" - това вече е моето мото, че животът стана и без това сложен Mr. Green
А, стига съм мрънкала, лека вечер, морски убавици Laughing

# 254
  • Варна
Леночка не се сърдя разбира се даже ми стана смешно като си се представих в такава ситуация,Снощи седнах да чета това което съм изтървала и даже недочетох всичко като дойде водата и като падна едно миене на чинии и едно къпане на децата кам 22,00 часа свърших всичко но бях гроги и направо легнах,А сега имам толкова работа пък ако ме видите направих си маска на косата и седя зачохлена после мятам колата маска и т,н,Ще се правя красива бе, Joy Mr. GreenИлиева прощаваи за закъснението но ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА още много по толкова години да празнувате и всяка да е все по-хубава,Скорпииии добре си се завърнала радвам се че сте си изкарали добре,А дъжда нали си е един вид романтика,Ние тази година няма да ходим защото щерката ще ходи на лагер на Пампорово,Мим моят съпруг е подал в тази фирма документи от колеги е чувал че са много стриктни за плащане на заплати и смени,И че изобщо били точни,Плащали по-добре в сравнение с другите фирми,АНИТООО 5 май дойде почвай обратното деление,Когато мъжът ми си отпочине ще го накарам да ми направи скайп за мога и аз да се включвам в бъбренето ако желаете разбира се,Сега отивам да си храня малкия гладник че ми наду главата че бил много гладен,Чао засега  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт