Лек ден на всички момичета - по-малко бач, повече забавления! Аз пия кафето/снощи заспах след 3/, карам племенника във Виница и грабвам големия пубер да учим - тия дни нищо не е погледнало, магарето му недно...... 

Хубавото е, че съм му свикнала - щом сме заедно 23 години....а за ревността - не ми е давал повод, аз не се издавам/иначе съм хитруша 
Тук във форума имаше една тема с идеи за такива подаръци/изненади. Оттам пък взех таз-годишния подарък за именния му ден, който впрочем е утре, така че да почерпя за негово здраве. Агнешките картинки ми се сториха малко брутални, затова хайде малко шоколад:
и даже пак успя да ни понамокри дъжда, ама този път леко. Естествено, през цялото време Копривщенския чадър си седеше на задната седалка на колата, тъй че пак бяхме останали без средство за предпазване. 
Нали ви бях казала,че ни дадоха по 50 лв бонус за Великден-е днес ми го удържаха от заплатата
Сега седя и чакам шефа да слезе,за да му кажа,че напускам.както Коси ми каза,време е да помисля за себе си,и че парите за тази работа,която върша са малко.
,а аз вече почнах да броя на обратно 
А когато имаш нови сведения за фирмата - пише, не се притеснявай, знам че не си ме забравила.
Препоръчани теми