Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 802
  • 442
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Тутун, радвам се, че поне съм те развеселила Laughing Мерси за красотите Hug Лек ден на всички момичета - по-малко бач, повече забавления! Аз пия кафето/снощи заспах след 3/, карам племенника във Виница и грабвам големия пубер да учим - тия дни нищо не е погледнало, магарето му недно...... Twisted Evil

# 257
  • Varna
Гутен предиобеден Русалкитееее Hug
ЛЕНОЧКЕЕЕЕ-ама душко много добре си го намислила за розови бюстиета и чорапки ама при мене положението такова, че мойтУ Батку не признава такива неща. Той като тигар беее. Няма време да ме огледа във какво белио съм.  Направо във въздуха ме мята Joy
Лек ден и от мене момичета, че и аз изгонох Бате навънка да свъши някоя и друга работа а аз използвам да се правя неустоима Wink

# 258
Привет и от мен, голямо спане беше - чак до 10 и сега си пийвам кафенцето тук и си ви чета!
Тутуне, ха така - трябва да сме красиви и неустоими като се върнат мъжете ни Simple Smile
След малко отиваме на гости с свекърва ми и после пак ще ви посетя.

# 259
Делта, блазе ти, че твоето момче е толкова романтично! Моят е голямо дърво в това отношение - обича ме, знам че мога да разчитам на него във всеки един момент, ама....Някой път се изчеквам от старание, например, да сготвя нещо много интересно и вкусно, яде и мълчи, аз не издържам: "харесва ли ти? как е?похвали ме, де!" - отговор"нали ям"Та така Mr. Green Иначе запомня, какво ми е харесало и гледа, ако има възможност, да ми го купи отвън/най-вече парфюми/, обаче да ми подари цветя, ей така, без повод, забрави CryХубавото е, че съм му свикнала - щом сме заедно 23 години....а за ревността - не ми е давал повод, аз не се издавам/иначе съм хитруша Mr. Green/, но при мен явно е от възрастта.
Вчера се върнаха от Щатите комшиите през една къща, мъжът е колега на моя. Дъщеря им е омъжена там, миналата година успяха да купят имот на западното крайбрежие, 7 декара, с две къщи, занимават се с екологично зеленчукопроизводство покрай основните си задължения. Та къде на майтап, къде на сериозно ги питах не ни ли искат за поддържащ персонал - и без това земеделието ми е тръпка....Ако има вариант, няма да откажа - в България май става много некомфортно за живеене. Работа не мога да си намеря, с моряците ситуацията не е розова, не знам на какво да се надява човек.....

# 260
Привет и от мен, момичета!
Дадоха ми достъп до компа и бързам да изчета всичко.
Ей не мога да се вредя, а като седна - все ми броят минутите  Mr. Green

Илиева, честита годишнина! Ей така - с любов и разбирателство, да доживеете до дълбоки старини! Да е жива и здрава и сестричката ти!

Скорпи, няма съмнение, че сте изкарали страхотно - щом си с половинката  Peace

Аз днес се чух с мойто мило - ще се местят в друго пристанище, на три дни път, и от там ще товарят за Европа. Ей тъй за тези телефонни разговори живея докато го няма /нищо, че после сметките са..../

Приятен и усмихнат ден ви пожелавам!

# 261
  • Варна
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички за милите пожелания! Чул ви Господ със всичките си уши!

Мойто мило се обади снощи към 10 ч да се чуем за последно, че отпрашват за Мексико. На 19-ти трябва да са на Панама канал и ако се случи да съм вкъщи, ще го гледам като минават по онлайн камерите. Казала съм му да звъни независима колко е часа.
Днес работихме до 13.00ч. и като се прибирах минах да разгледам мебелите в "Руди-ан" зад Мебелна палата. Харесах си едно диванче за хола, което се разтяга и става спалня персон и половина, като дойде някой да има къде да го сложа да спи. Само трябва да се спра на цвят дамаска.

В събота, нали е работен ден/аз не отработвам/ някой знае ли от вас дали БМФ-то ще работи? Трябва да подам молба за служебна бележка за детски и гледам да я свърша тая работа.

Хайде до после, че ме ръчкат в ребрата да ставам.

# 262
  • Варна
Ехх, че хубаво пак да ви чета! Така се е оживила темичката, супер!!

Бързам да честитя на Илиева годишнината (пак на патерици..) и рождения ден на сестра ти! На двама ви пожелавам безброй прекрасни мигове заедно!

Делта, много мило това с балоните, аз си го слагам в тефтерчето с изненади, дето го водя наум, и може да изплагиатствам някой път.

И понеже всички тук са в същото положение, да дам и аз една идея за подарък. За миналия рожден ден на Милото (той естествено не си беше тук по това време), му направих настолен календар с отделна страница за всеки ден, само че не от януари до декември, а от неговия рожден ден до датата, когато се очакваше да си дойде. На всяко листче имаше някакво пожеланийце, някоя римички (като замине и музата ме сполетява), цитат от песен, такива неща. Мисля, че много му хареса. Grinning Тук във форума имаше една тема с идеи за такива подаръци/изненади. Оттам пък взех таз-годишния подарък за именния му ден, който впрочем е утре, така че да почерпя за негово здраве. Агнешките картинки ми се сториха малко брутални, затова хайде малко шоколад:

Снимките от Копривщица още не сме ги свалили на компютъра, като са готови ще кажа. Май забравих да спомена, че гледахме и възстановка на сценки от Априлското въстание по повод 133 години от него. Много беше интересно - бяха се постарали всички, имаше коне и истински пушки за по-реалистично. От съседното градче бяха извикали духов оркестър + мажоретки. Голяма забава.

Къде е нямало вода? И ние имаме днес проблем с водата. На последния етаж сме и налягането е много слабо, та не стига до нас... В центъра сме. Обаждах се на В и К, някакъв доста грубичък мъж ми каза, че не били те спрели водата, да сме си проверяли ние. Ама кое да проверим, къде.. Обясних, че и в съседите същото - все там. "Ние не сме спирали водата, това е положението."

Както и да е. Даже това не можа да помрачи безметежно-неработно-щастливото ми настроение от последната седмица, та със Слънцето се мотнахме малко навън, купихме му нови маратонки, на мен - нова възглавница Simple Smile и даже пак успя да ни понамокри дъжда, ама този път леко. Естествено, през цялото време Копривщенския чадър си седеше на задната седалка на колата, тъй че пак бяхме останали без средство за предпазване. Simple Smile

Днес на вечеря с нашите, утре на Гергьовден, изобщо - пълна програма. Само за четвъртъка не ми се мисли, като се сетя, че трябва да се връщам на работа и изпадам в ужас. На всичкото отгоре ирландците не почиваха, така че със сигурност ме чака някоя грандиозност, която са сътворили, докато тука мързелувахме.

На всички да пожелая приятно изкарване на остатъка от деня, и много настроение утре!!

# 263
  • Варна
http://news.varna24.bg/88890.html  Скорпи тук пише за водата

# 264
Здравейтееее!Аз пак нощна и направо ще откача от скука.А и как се ядосааах #Cussing outНали ви бях казала,че ни дадоха по 50 лв бонус за Великден-е днес ми го удържаха от заплатата #Cussing outСега седя и чакам шефа да слезе,за да му кажа,че напускам.както Коси ми каза,време е да помисля за себе си,и че парите за тази работа,която върша са малко.

Мим не мисли,че съм те збравила,чакам утре отговор и още информация от приятелката си,а снощи не писах на скайп щото пияндето-тоест аз-пак се забрави в кварталния бар Laughing
Делта и аз правих изненада за св.Валентин.Преди да излезем бях си приготвила много ароматизирани свещи и като се прибрахме постоянно го питах няма ли да ходи до тоалета,че да мога да ги запаля.А той точно тогава реши да ме закача,само дето насила не го завлякох Mr. GreenСтранно му стана,но отиде и аз като луда взех да ги паля и да ги слагам из цялата стая.Като излязъл и приближил вратата му се сторило странно да гледа някакви светлинки,но направо му висна ченето като видя ShockedА аз през цялото време пък се притеснявах като хвърчат дрехи да не паднат върху някоя свещ,че да не стане пожар Joy
Тутуне  утре вече ще си го гушкаш luvbed,а аз вече почнах да броя на обратно smile3521
Леночка а ако ви предложат ще заминете ли?Аз се опитах да живея един месец в Германия с бившия,но не ми понесе нещо.Може би ако отида с Коси ще издържа знам ли Rolling Eyes
Доби радвам се че си чула гласа на милото си.Ама той от телефона си ли ти звъни?Моя щото от сателитния
Илиева с огромно извинение ти честия годишнината със закъснение.Желая ви още дълги години любов и разбирателство,а сестричката ти да е жива и здрава!!!
Скорпи чудесна идея е това с календара,аз може да я използвам за годишнината ни-само че ще сложа снимки и ще го направя от 11.04 до другата година.Аз знаеш ли какво направих за един наш повод-изрязах едно сърце от хартия и вътре му написах романтично послание,но от букви изрязани от списания.И пострани нарисувах мнооого сърчица.Стана супер красиво,ама ме побъзикаха на работа,че съм щяла да му пиша заплашително писмо,като тия дето ги оставят серийните убийци LaughingЧестит имен ден на милото ти-вече е 6.05.

Ако тоя шеф не слезе,ще го търся утре-мразя ги тия разговори,но вече не ми се стои изобщо тук.Лека вечер ви желая-много обаждания и смс-и

# 265
ето една здравословна закуска и от мен.Аз се подготвям за Гергьовден че моето съкровеще е именник и ще ме нападнат много близки и познати.(отдавна на този ден не е бил тук)Смятам да ги гокавам като за световно.

# 266
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ В СЪРЦАТА И ЛЮБОВ В ДУШИТЕ,ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ

# 267
  • Варна

Нека е честит празника на всички  именници !
                   Много здраве, любов, щастие и късмет !

ГЕРГЬОВ  ДЕН

С китка  здравец  и  глог,
                           закичваме къща и блок...
                           Гергьовден - България
                           днес празнува  красиво.

Божествен, църковен звън,
                           отеква  за   всеки   навън.
                           И люлка   зелена   подред
                           ще люшнем, за здраве, късмет.

И гайда отново ще зарукне,
                            чевермето ще зацвърчи...
                             Че  празник  е днес
                             отдалеч, отдалеч ще личи...

# 268

Живот , здраве и много успехи на всички именници!
Анито, какво става с твоята работа, стискам палци всичко да мине благополучно - разговора с шефа и последиците от това Peace А когато имаш нови сведения за фирмата - пише, не се притеснявай, знам че не си ме забравила.
Ние днес от обед сме на маса и ядене- първо в моите родители, после и в племенника ми... тежък ден ще бъде Simple Smile
Хубав ден на всички!   

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:20 от mim_d

# 269
Честит имен ден на всичси именници.Марка радост голяма ,че тази година именника ти е до теб.Да ти е жив и здрав . Не съм писала от няколко дни просто голямо чистене и голям хайманлък.Утре отново на работа та гледах да свърша всичко в тия почивни дни.
Мъжо никакъв не се обажда предполагам че нямат обхват и вече тръпна от вълнение ,защото след няколко дни  трябва да пристигнат в Италия -дано се обади.
Тутунка приятно посрещане на скъпия човек.
За сега се одтеглям че ще ходя на Гергьовден у мама с другата мама и тате ,та отивам да ги вземам от тях.
Весел празник на всички.

Общи условия

Активация на акаунт