Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 800
  • 442
  •   1
Отговори
# 270
Честит Гергьовден на всички именници!
С пожелание за много здраве, любов, усмивки и благополучие!

А на Скорпи и Марка пожелавам най-хубавия празник -
щом милото е у дома именните дни ще са незабравими!

# 271
  • Varna
Скорпитка да ти е жив и здрав именника

Марка да му е здраво името на твоето момче и той покрай него Wink

Весело изкарване на празника и наздраве. newsm10

# 272
  • Варна
Здравейте, момичета!

Как сте? Как върви празника? Гошовчите сигурно вече са леко опиянени, но пък заобиколени от весели и верни приятели. Наздраве и от мен!
Ние на обяд още се изнесохме към Аспарухово. Мама вчера се върна от екскурзия в Гърция и отидохме да я видим. Имаше подаръци за всички. Мъжът ми го чака вече бутилка узо.
Та като се прибирали в Ст.Загора автобусът минал през "легнал полицай" и така яко друснал, че мама на последната седалка подскочила. Сега е със секнат кръст и едвам мърда.
Преди малко се прибрахме и ще се стягаме за утре, за градинка, училище и работа.

# 273
  • Varna
Незнам дали Гошовците са се омотали, ама моя ме води на Турския ресторант до Черно море хотела и така си хапнахме и пийнахме, че сега съм със омотана глава. То люснах няма и 50 грама енъ раки ама който не пие така се получава. Малко бира пийнах -половин чаша обаче така се натъпках и толкова сладко ядох. Аз им казах да ми сложат едно парче те ми напълнили една чиния #Crazy
Сега съм омотан Жоро още #Crazy

# 274
Привет на всички отпочинали, пийнали и подпийнали мами и девойки.Голямо плюскане ,голяма почивка .Моя Пиер Дюкан нещо последните два дни отиде по дяволите.Сега се прибираме и пак съм гладна ,но то моето е от това, че днес по случай празника ми дойде.А тогава съм като ламя.Нямам никаква нагласа за работа и направо не ми се мисли колко работа имам след тия 6 дни.
Мим, пиши за тая диета от къде да си я дръпна?Е отивам да видя какво да си спретна за ядене.

# 275
  • Варна
Честито на всички именници и техните половинки! Simple Smile Да сте живи и здрави, много щастливи и винаги заедно! Grinning

Делта, ха така. Наздраве!

# 276
бираи вино/който каквото пие от мен.Именника е леко опианен но вече гостите заминаха и аз отивам да почивам.Утре съм на работа и вече съм "бясна"на съкровището(той ще спи)не е чесно.

# 277
Дари, ето тук чети за диетата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393228.0 лесно се спазва и като четеш  там се надъхваш още повече.
Ние преди малко се прибрахме от гостито, децата вече са по леглата, аз също се ориентирам на там, че утре трябва да се работи, а след толкова почивни дни трудно ще се настроя Grinning Лека вечер на всички!

# 278

Добро утро, хайде на кафето и след това на работа! Успешен ден!

# 279
  • Brokenpromiseland
Добро утро, момичета!
Илиева, най напред искам да ти честитя празниците (макар и със закъснение).
Желая ти много здраве и късмет, и вечен любовен огън в сърцата и на двама ви.

Марка, да ти е жив и здрав именника!
mim_d, благодаря за веселото кафенце. Hug
А според мен, щом на мъжати не са му се обадили до сега най-вероятно няма да е уволнен (дано да съм добър пророк).
Чистките бяха през изминалите 2-3 седмици, като от инспектор знам, че до края на април са били финализирани списъците....
Струва ми се рисковано да тръгва сега...няма да му стигне отпуската, ако замие, а те сега дебнат всяка възможност да уволняват хора.
По добър вариант е нещичко на брега....
Ето, че с работната седмица и аз съм на линия....но за съжаление за мен почивните дни хич не бяха празнични.
От един месец с малката си боледуваме от зачервено гърло и сега през почивката беше апогея....Габи 2 дни беше с 38,5-39 градуса температура която почти два дни борих.Не се смъкваше от никакви медикаменти, нито от компреси. На всичко отгоре дежурните лекари бяха много "компетентни"...или поне аз не бях в унисон с техните виждания за лечение...
Опитваха се да ме успокоят, че 39 градуса си е една съвсем нормална температура, че няма от какво да се притеснявам...ами да си вкарам детето в банята, да съм си го изтъркала със сапунче, че да му поолекне на детето.....то и без това по-болно от това нямало да стане  #Crazy...И съвсем убедително ми твърдяха, че 38 градуса няма нужда да се свалят...
Не твърдя, че съм вряла и кипяла в тези неща, но наистина подобни твърдения ми се струват безумици....
А аз, след 9 дневно пиене на антибиотици все още не мога да се оправя от моя фарингит , които премина в незнам какво, защото усещам тежест в гърдите, изхвърлям секрети (с извинение).
...ама на мама ще и мине като на куче  Laughing...притесненията са ми повече за детето, че вече милото го натрових  с тези лекарства...
Анито, успех с работата...няма смисъл да се мъчиш щом не ти харесва.
А екипажите на БМФ-то сега ги приравняват към системата 4/4, като (до колкото разбрах) на какъвто кораб се качиш, там си оставаш...поне докато не се наложи спешна смяна на някой друг кораб.

# 280
Здравейте, момичета! Днес съм ужасно крива - кретените от Глобул са спрели изходящите обаждания от телефоните ни по време на празниците/аз не съм звъняла и не съм разбрала, какво е станало/ и тази сутрин, в 7 часа ми пратиха съобщение, че пак ми напомняли да платя, за да възстановят комуникациите. Аз предупреждение не съм получавала, фактури на хартиен носител не ми пращат, въпреки, че изрично съм заявила, че желая това....Вчера като пълен идиот съм треперила и чакала съобщение от милото дали успешно са прескочили проклетия залив, а то се оказва, че сме нямали връзка Cry Днес ще отида в централния им офис и такъв скандал ще завихря Twisted Evil
Та, тъй, оплаках се, сега ви пожелавам лека адаптация след дългата почивка Laughing

# 281
Ангелски крила, здравей Laughing Докато пишех, ти си публикувала твоя отговор, та със закъснение го прочетох....Ако наистина са сформирани екипажите/4-4/ и са им определени, корабите, на които ще работят, горко на моето момче CryКорабът им е доста тежък, доколкото разбирам не е стопанисван съвестно доста време, макар че в условията на съкращения и спряло набиране на кадри от алтернативните фирми, трябва да сме благодарни, че е ангажиран. Боже, дай сили на момчетата ни да се справят! PraynigАз не мога да си намеря работа, ако и милото не работи, не знам какво ще правим Shocked

# 282
  • Brokenpromiseland
Lenochka, възможността за смяна така или иначе съществув, защото винаги има нужда "спешно" от хора, така кораба и екипажа може да бъде сменен...поне на мъжа ми така са му казали.
Писан е за Козница, но инспектора, все пак му е казал да наминава, ако се отвори нещо...
И между другото сега четох в другият форум, че съкращенията продължавали..... Cry - незнам обаче на кого - плавсъстав или администрацията...

# 283
  • Варна
Ангелски крилца ако позволиш един съвет за детенце да ти дам,Моята дъщеря за 3 седмици ми направи 6 дневен фарингит няколко дена почивка и после гнойна ангина оправи се без лекарства само купих грануфорин и я мазах с него,И гнойните налепи изчезнаха на второто мазане,Много бързо се повлия,Дано да съм била полезна,Бързо оздравяване и на двечките,Леночка тук се говори че няма да имаме вода 3 дена,Просто го имай впредвид,И да ги наредиш както трябва тези от Глобул, #2gunfire,Мим благодаря за веселото кафенце и аз,, и лека работа на тебе и всички работещи ви желая,DELTA_DELTA нищо не казваш махмурлук имаш ли,Пак си прекарала поредната романтична вечер и се радвам затова,Момичета дайте един съвет моята щерка иска да ходи на лагер за 5 дена е в Пампорово,Ние с татко и я пускаме,Обаче,,,,,,,,,,,,,,,,мене ми е едно свито отвътре като не съм се отделява и една вечер от нея и отсега ми се реве и още съм така да се каже на кантар,При нея спезификата е че трябва да приема антихистаминни препарати а дали ще има кой да и ги дава и другото което е че има някой храни които не трябва да яде заради алергиите,Ако имате опит в тези ситуации даите съвет как да постъпя,Благодаря ви

# 284
Тутун, аз бих се въздържала - ако децата са повече надали някоя от учителките ще се ангажира да дава лекарства и да следи храненето на детето. Успокой я, че екскурзиите тепърва предстоят и по-нататък ще са още по-интересни. Звуча като страхливка, но в случая като че ли важи поговорката"страх лозе пази" Laughing Иначе относно грануфурина съм напълно съгласна - много добър вариант е! Но последно като го търсиих в аптеките ми казаха, че не се предлагал вече. Аз обаче си го купих от ветеринарната аптека в Аспарухово Wink

Общи условия

Активация на акаунт