Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 798
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
  • Varna
tutuneнямам махмурлик. То колко и съм пила нали ви докладвах. Някакво главоболие ще да е защото и днеска по обяда пак ми е така. newsm78
След малко отивам на тренировки, поне там малко да ми светне. Направо съм като припикано мушкато rotfImao

# 286
  • Варна
Здравейте, момичета!

Angel^wings, благодаря за хубавите пожелания! Бързо оздравявайте и двечките и да няма повече болести.
Аз висока температура свалям като давам 1/2 парацетамол и 1/4 аналгин на таблетки, сиропите против Т отдавна не давам, не ни действат, защото са сладки. Научих малките да пият хапчета от рано, отначало стрити и сипани в някакъв сок. И задължително някакъв изписан антибиотик, иначе не става. Моите са вече големи и тази доза им е достатъчна и следя Т ако се вдигне пак тогава давам. Разтривам с равни части оцет и вода тялото. Хубаво е на челото и ставите/коляно и лакът/да се завържат за известно време парцалки с оцет и да се сменят като изсъхнат. При висока Т не се мокри с вода и не се завиват децата с мокър чаршаф и има опасност да получат гърч. Това се прави само под лекарско наблюдение.
Гранофорин съм ползвала дъщеря ми като беше малка, впръсквах с една малка спринцовка, и имаше ефект, достатъчно е да се облеят болните сливици. При гнойна ангина не се търкат с марля става по лошо, стават рани.
Като го търсих след време за близнаците ми казаха в аптеката, че е спрян от производство.
Не знам как изглежда Козница от вътре, но щом са му обещали да почака, по-добре Козница от колкото нищо. Докато чака може да потърси нещо на сушата, във фирмата на някой приятел, примерно.

Леночка, отивай и ги помитай тези от Глобул. И аз го чух това за 4/4, но като изтече 4-я месец да ги качват със сигурност, иначе става лошо за всички ни. Моят мъж не се ядосва, че кораба е в окаяно състояние, ядосва се когато е събран с неподходящи хора и трябва да им върши работата от шефа до моториста. Не знам какво си завършила, но няма ли нещо в селото, кметството, детската градина.

Тутунче, ако бях на твоето място и аз щях да се притеснявам за детето, но ако можеш да се въздържиш. Малко още да порасне, да може сама да се грижи за себе си. Щом пие лекарства, кой ще и ги дава? Моята дъщеря ще ходят на Пампорово за 1 седмица през юли. Няма да я пусна, защото в хотела има 2 басейна, а тя като види вода е като изтървана. Лятото като бяхме на Златните и до плажа имаше басейн и като го видя и докато кажа:"Недей дълбоко е!!!", мина не където трябва направо през храстите и се цопна на 1.80 дълбочина, усети се какво стана и веднага излезе. Щях да умра, всичко стана за секунди. Затова не, само с мен. От високо и дълбоко най ме е страх. Преди ремонта, цялата къща беше в решетки, не давам да се излиза на терасата от малките.

Делта, щом не боли от махмурлук, от кво ще е? Само от любовно опиянение ще да е. И аз сутринта се събудих със зверско главоболие, като се има предвид, че вчера пих само сок. Докато не пия аналгина не става.

Мале, пак съм се оляла. Ами писах та писах, като никой в момента не ме боцка в ребрата. И тримата са се заплеснали в ТV-то.

# 287
  • Varna
Да бе любовно опиянение.
Направо ме цепи епицентъра. Такова главоболие не съм имала.  #Cussing out Че и тези хапчета хич не ми помагат. Но и други хора днеска ми се оплакаха. Явно нещо от времето newsm78

# 288
Ох, наработих се, тежък ден беше след толкова почивки. Радвам се, че  ми харесахте закачката с кафенцето сутринта Wink
Ангелски крила, другите мами са ти дали съвети, така че аз няма да се повтарям, само ще пожелая скоростно оздравяване, а за мъжа ми не зная- май ще напуска БМФ - пак са му пуснали отпуска - сега до средата на юли, а после има още... и просто не се знае кога ще го качат...
И у нас се оплакват от главоболие -  newsm78мъжа ми и голямата щерка - сигурно е нещо от времето newsm78.
Поздрави на всички и спокойна вечер!

# 289
Мама на щураче ,относно температурата на децата в никакъв случай 38-39 градуса не е приемлива тя е направо опасна.Само с две думи в резюме искам да ти споделя един случай с моя син който 2 седмици подържаше 37-38-39 градуса която сваляхме с лекарства за температура а лекуващата му лекарка казваше ,че това е защитна функция на организма и ще го лекуваме по "германски "тертип-германците давали  лекарства на децата си когато температурата надвишавала 39 градуса.Детето ми беше на 2 години и така го лекувахме че се обезводни и започна да лъха на ацетон.В болницата когато му слагаха системата вената се пукаше, защото кръвта му беше сгъстена.Щях да го загубя от германското лекуване.Слава богу моя син рядко вдига температура но правеше чести бронхити.Винаги съм питала мои познати с по големи деца -до кога толкова често боледуват децата?Винаги са ми отговаряли до 6,7,8 година .И наистина е така явно до тия години организма изгражда имунитет.Търпение, заради децата си  остаряваме бавно и сигурно.Температура съм сваляля с оцет и сода -мокри чорапки със сместа на ходилата  и кърпа на челото като същевременно му мажа ръчичките и краката на интервал 1-2 минути.Племеника ми е с ларингит и почти всеки мисиц сме болни.Снаха ми започна да му дава Цитросепт /в листовката има пропорциите/и този месец не сме боледували.Преди два месеца изпи 7 антибиотика и лежаха с майка си  в болницата с пневмония и интоксикация от кадърни доктори,а е на 2 години и 4 месеца.Скъса ми се душичката.
Тутунка,разбирам напълно притеснението ти.Аз съм астматичка и може би заради това съм толкова обстоятелствена относно болести особенно при малките дечица-мамини гугутки.На времето не ме пращаха на лагери, защото много боледувах и все пиех лекарства ,а родителите ми не разчитаха на "другарките"тогава .Ревала съм по цели нощи ,душичката ми плачеше и се мразех че съм толково болна и не мога да отида с приятелките си . Ако имаш госпожа на която да разчиташ поне 90% /а има ли такива/не бих я лишавала.Това са спомени за цял живот. Въпреки всичко вие си познавате детето.Когато моя син за първи път отиде на лагер не говорих два дни щях да лудна направо- пълно ку-ку.Върнаха се след 5 дни от  Боровец  ако влака е трябвало да пристигне в 6,00 аз бях на гарата в 4,00 .Кибичих 2 часа и от всичко лошо  което ми мина през главата стана това, че раницата беше наблъскана с мръсни дрехи + чистите на едно врата му беше сив на бледо сиви струйки ,а той беше със същата бяла  тениска с която тръгна ,но вече сива. Госпожите бяха обгрижвали децата.Е не навсякъде е така.Зависи.
Леночка,това че се сформират екипи в БМФ незначи че ще е последната измислица на властващите там.Все си мисля, че не е реално екипното сформиране на екипажите,т.е едните слизат другите се качват 4-4 едни и същи.Не може едни да бъдат на добри кораби които са на малки години и добра база ,а други на старите корита строени 1900 .Не е реално.Тая система ми прилича на прословутата 4-4-2.Е наща е 4-4-4.Все си мисля и си давам кураж  ,че няма работа само в БМФ ,има и на други места стига на човек да му се работи,така че горе главата.А за тъпаците от Глобул и аз съм им се набрала ама много дълго ще стане словото ми така че дай им да се разберати от мене.
Делта ,сега не разбрах "Пияни от любов "ли е цялата ситуация или от Гергьовден.От първото е супер,ама и от второто не е лошо ,така че давай нататък.Няма все с главоболие да бъдеш я.Ще мине .

# 290
Мим, благодаря за инфото  ще се възползувам  като отида на работа че у нас нямам принтер.

# 291
  • Brokenpromiseland

Добро утро, момичета!
Благодаря много за подкрепата  Hug
Откровено казано и аз не споделям идеята за лечението след 38,5 градуса. Не знаех какви са последствията за тялото, но си имам идея как тази температура се отразява на мозъка и мозъчната кора.
А дори не съм и допускала мисълта да си вкарам болното дете в банята...Въпреки многобройните съвети и с чаршаф не съм увивала, точно заради риска от температурен шок и гърч.
До сега съм смъквала температурата винаги с лекарство и с оцетена вода...Вчера четох, че разбит белтък, или сока на  лимон също помагали за смъкване на температурата.
Обезводняването също си е голям проблем, защото на мен ми беше много трудно да я накарам да поеме нещо.не искаше нито вода, нито сок...нищо...едва след като посмъкнах малко температурата успях да я залъжа с таратор (който тя много обича)...
Цитросепт бях започнала да давам, но го прекъснах....не знам защо...Може би  защото по схемата трябва да се дава сутрин, обед и вечер, а ние нали сме на ясла няма как да и давам "порцийката"....
Замислям се обаче пак да го почна..или да давам клеева тинктура...Чувам че бил добър имуностимулатор, а разтвора му може да се ползва и като капки за нос...
...уф...стига с тезин болести...заповядайте на една сутришна салатка и кафенце...

# 292
  • Varna
Добро утро момичета Hug
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА- аз също съм ползвала оцет и сода за хляб при висока температура. Слагах във една шоличка оцет и сода за хляб и  накисвах носни кърпички. И със тях краченца ръчички, челце и гърдички. Много помага. Начесто ги сменях, че беше стигнал 40 градуса. Както се казва докато слагах на краченца, на челце и ръчички вече бяха сухи.
И да ви кажа мъжът ми как ни цери със синът ни и много помага- та във една чаша за мляко изцежда лимон, слагам мед на вкус, ама аз по сладко обичам- и водичка до горе но да не е съвсем до горе защото добвя равна чаена лъжичка сода за хляб и веднага се пие. Самите вие може да го опитате, много е вкусно и на децата ще им е интересно докато във чашата шуми Wink Мнаго помага при болно гърло и разни грипозни истории. А аз както не мога да пия антибиотици само със това се лекувам.
ДАРИТО- ние със моя сме перманентно болни от любов- синът казва, че сме като тийнейжъри но по Геогиов ден и до вчера си беше това гадно главоболие от което и вчера разбрах много хора са страдали. Аз така откарах 1 седмица-не беше ми се случвало толкова дълго главоболие но се успокоих като разбрах, че не само при мене е така. Викам си да не сЪ гЪтвам вече и ще му правя проблеми на моя. Ама какви проблеми- ще направи един купон, че се е отървал от мене Wink

# 293
  • Варна
Добро утро и успешен ден на всички,Занимавам ви и аз с моите си притеснения но да ви кажа снощи октазах моята мома от екскурзията,Насълзиха и се очичките ама като си представи че може да направи поредна алергия от невнимание и се примири,Иначе успя да се договори с татко си с парите от екскурзията да си купим диг,фотоапарат,Ангелски крилца аз редувам клеева тинктура със сребърна вода,която също е много хубава,Хайде аз да мятам домашните задължения,P.S. DELTA_DELTA дано не съм те обидила вчера това за махмурлука си беше просто шега,

# 294
Здравейте момичета   bouquet
Анито продължава да чака шефа за да говоря с него.Скатава се нещо,ама няма да се размине.Котенцето ми вчера цял ден имаше обхват,защото минаваха край Сингапур,последното смс-че получих в 3 и половина сутринта и вече няма обхват и сега ме чакат 14 дена без връзка CryВчера се бях поотчаяла,ама днес се примирих вече.Аз по цял ден съм по разходки и така минава времето.И мачове гледам,ама и те скоро свършват.Приятеля му се прибира другата седмица и малко разнообразие ще има.Като съм с негови приятели се чувствам малко по-близо до него Simple Smile
Мим приятелката ми потвърди това което вече ти казах,че корабите са 100 годишни абсолютни морги и постоянно се чупят и са в ремонт.Каза,че за фитерите и изобщо за всички има ужасно много работа и нейния мъж нямал търпение да се махне от там.Попитах я дали плащат редовно и дали сменят навреме-да видим какво ще ми отговори.
Леночка прекрасно те разбирам #Cussing outНа мене вече ми писна да се разправям с тия идиоти от Глобул.Сложили моля ти се лимит на смс-ите в изчакване.Например аз нали му пиша постоянно смс-и и като дойде обхвата си ги получава.Сега като напиша 10 и нататък ми изписва изпращането неуспешно и колкото и да се разправях нищо не стана.Даже ме попитаха ако иска той да се обадел при първа възможност да му изтриели смс-ите,които чака да получи ShockedЕ аз за какво съм ги писала и пращала,значи те ще си приберат паричките,а той нищо няма да получи #Cussing outИ вече си ги складирам в чернови и като дойде обхватче тогава пращам.Дано минат успешно тоя залив гадния! Praynig
Делтичка и мен от няколко дни ме боли от главата,ама си мислех че е от притеснение,а сега чета че много хора са така.Дано не откарам и аз 1 седмица,че както не мога да пия лекарства-ужас
Ангелски криле аз като бях малка,постоянно изправях косата на баща ми-само да се разболеех и вдигах 40 градуса задължително и пиех по една шепа лекарства.Завивали са ме в чаршаф с оцет и компреси-резултата е,че не мога да приемам лекарства орално(почти винаги съм на инжекции),но за сметка на това всички около мен се натръшкват и се разболяват,че и по два пъти,а аз съм скелета в семейството и мен не ме ловят вируси.Изключително рядко боледувам,ама аз съм си наваксала Mr. GreenЖелая ви скорошно оздравяване!
Тутуне нищо не каза за посрещанетооо luvbed
Дари и аз чух от някои познати в БМФ,че щели да ги правят 4/4.
Момичета тук май на всички мъжете ви са в БМФ?Дали няма някоя,чийто мъж е в друга фирма newsm78
Доби как си?
Илиева кога ще е комшийското кафе?
Марка другия път сложи и една водчица,че аз съм руско дете Mr. Green
Лек ден ви желая момичета,стискайте палци разговора днес да мине без усложнения и караници Peace

# 295
Здравейте, банда мъжки момичета!

Angel^wings, скорошно оздравяване! Времето вече се затопля - никакво боледуване - време е за разходки, за сладолед...Мога да споделя още един начин за смъкване на Т, наскоро даже го изпробвахме - стъпалата на краката се намазват с дебел слой чист мед и се обуват дебели чораби, да не избива меда; може да се повтаря нееднократно. А за Гранофурин-а - само добри отзиви, това е един от медикаментите, който много уважаваме у нас. За пръв път беше изписан на сина ми, когато беше на около 3-4 год. - имаше стоматит/цялата му устичка и гърло беше в афти/. От тогава го ползваме и за ангини, и за афти, и за болки във венците, зъбобол - малко като пенкилер  Mr. Green А откакто спряха производството му в хуманната медицина, го заместихме с Гранулин от ветеринарната аптека

Тутуне, съчувствам на дъщеря ти, че няма да отиде на лагера - това са спомени, които остават за цял живот. Но щом трябва да приема лекарства - сигурна съм, че си постъпила по най-правилния начин.

Анито, ще минат и тези 14 дни без обхват, кураж!

Питаш ме как съм - благодаря ти! Какво да кажа - празниците минаха, мен май "депресивното" настроение не ме оставя, само ви чета, а за писане - нищо интересно, което да споделя.
Хванала съм се с "тъпия" Excel, едни прости формули ме мъчат - всичко е точно, няма съобщения за грешка, ама и резултат няма Mr. Green Дъщеря ми има курсова работа, обаче ми помагала аз да я правя  #Crazy А помощта и се състои във въпросите: "Стана ли? Получи ли се?"

Приятен и ползотворен ден на всички!
Станало време за следобедно кафе  Wink

# 296
Здравейте, момичета-кокичета Laughing
Май сме отбор юнакини с това главоболие Mr. Green - дано някъде не тресне земетресение, че май при мен силните главоболия са последвани от земетръси....звучи налудничаво, но последните три земетресения, поне за мен сочат това Wink
Ани, гадове са душко от Глобул, но на мен ми е така зле, че нямах сили да вдигам скандали, въпреки че се бях зарекла да го направя.....в тая скапана наша държава нищо не е наред Twisted Evil...поне веднага ми възстановиха обажданията и метнах едно СМС -че  към милото, сега чакам отговор Cry
Илиева, с две висши и една следдипломна квалификация съм, но работа за мен няма в селото - тук всичка става на роднинския принцип, а и имам дълбоките подозрения, че не им трябва знаещ и можещ човек - току виж им лъснали дефицитите.... Mr. Green
Днес изтеглих хиляда евро, за да върна борчовете и в сметка останаха 400, в най-добрия случай ще има още два превода - като се има пред вид, че престоят на брега ще е 4 месеца и заплатата ще покрива само вноската по заема към банката, ум не ми стига как ще се издържаме и как ще плащаме проклетата застраховка. Когато сключвахме договора октомври миналата година нямаше индикации за настъпващата криза и милото се "изхвърли" с размера на вноската, а сега се чудим как да излизаме от ситуация - не можеш да прекратиш договора, защото санкциите са яки и внесеното до момента две години нямаш право да теглиш......
По повод на патовата ситуация, в която изпаднахме, пак такъв гняв изпитах срещу родата на мъжа ми, че не се побирам в кожата си Twisted Evil - есента на 2005 год поканихме свекъра и свекървата да прекарат зимата у нас - хем да спестят от към отопление, хем да не съм сама с децата - тогава все още работех, учех във ВСУ -то, а и есента се установи, че след два тежки стреса на работното място, съм заформила тежко депресивно разстройство. Започна лечение с антидепресанти, но организмът ми трудно примаше лекарствата. Октомври се готвех вече за държавен изпит, едновременно с това изпадах в ужасни кризи - не можех да се храня, не спях, много се тревожех за децата, бях страшна гледка, на която те бяха свидетели. Както и да е, с времето започнах да се подобрявам, блестящо се представих на д. изпит, дипломирах се, ходех на работа, но се чувствах много изтощена и постоянно им повтарях, че в началото на декември ще взема отпуска, за да отида на Вършец. Да, ама не - в първия ден от отпуската ми съкровищата си грабнаха багажа и се прибраха в техния апартамент в града - думите им бяха, че щом съм отпускарка мога сама да си гледам децата, и че искали да прекарат предстоящите празници със семейството на другия си син. Знаете зимата какви изненади поднася, децата бяха в различни смени - единият учеше в Аспарухово, а другият във Варна. Винаги има риск докато прибираш едното дете, другото да остане само в селото/имали сме случаи Звездица да е блокирана за 2-3 дни/, кой ще му запали печката, кой ще я поддържа, спасявай се сама. Shocked
За зла врага след тяхното заминаване драстично паднаха температурите и замръзнаха всички тръби - нямах течаща вода в къщата - лягаш и умираш Cry, добре, че приятелката ми ме прибра у тях с децата, иначе не знам.....Аз, нали съм възпитана, им се обадих къде съм и по каква причина, оставих телефонен номер за връзка, но никой не ни потърси. Наближи Коледа и аз реших да взема от дома малкото телевизорче, за да могат децата да гледат на спокойствие в едната стая, а ние с Маргото да сме в другата/тя пуши много/Докато изключвах телевизора, видях на телефона неприето обаждане от свекървини ми и реших да прозвъня - отговори ми свекърът - звънели, за да ме попитат на  1.1. да се върнат или на 3.1. - на мен много ми докривя - аз съм родена на 26.12, Коледни празници, а те даже не се сетиха да ме поканят.....отвърнах, че наближава време да се връща мъжът ми и че няма смисъл да ги притеснявам, че ще се справя сама в оставащото време. Не съм повишавала тон, държах се мило, въпреки че бях ужасно наранена от поведението им. Реакцията на свекъра ми беше да ми повиши тон, че имали у нас багаж, а аз не съм им дала ключ от къщата - наистина имаше разговор за това преди да тръгнат, но още тогава обясних, че имам само три връзки с ключове и няма как да им дам едната от тях. Няколко дена след този разговор ме потърсиха в Маргото, тонът, меко казано, бе официален, отидохме, прибраха си нещата, като поведението им беше ужасно, не ми говореха, гледаха злобно, като че ли бях виновна за нещо.....В крайна сметка милото се върна м. февруари, аз му разказах какво е станало, и ни беше чудно, защо така са реагирали.....една седмица след връщането решихме да отидем до тях, за да ги видим/до това време никой не се беше обаждал, пълно мълчание/С влизането у тях моят мъж прегърна родителите си, благодари им,че все пак са помогнали, аз се държах така, все едно не е имало демонстрации от тяхна страна. Те явно решиха, че моментът е подходящ и още със сядането в хола, пред девера и етървата, започнаха да обясняват на мъжа ми "как неговата хубостница ги изгонила посред зима, как даже ключове не съм им била дала и т.н и т.н....." Мъжът ми онемя, аз два пъти повече - изгубих и картина, и говор. Опитах се да ги контрирам, че решението си е било тяхно и в този момент се намеси деверът ми - майкини му се били прибрали за 2-3 дни, декември  бил топъл и в този род. На финала изплюха камъчето - след прибирането си преписали на девера ми апартамента, забележете, чрез покупко-продажба, като на мъжа ми се полагала една четвърт от данъчната оценка и щял да я получи, когато брат му има възможност. Апартаментът е стара тухла, 120 кв.м., с таванска стая, на Македония, срещу спешния център - смятайте, за какво жилище иде реч, а къщата в Звездица е купена с парите от жилището, което получих от родителите си. На моя мъж му прилоша/беше се върнал от тежък рейс/, аз цялата треперех от несправедливите обиди и от начина, по който го бяха пренебрегнали. Станахме да си ходим, а те даже се учудиха, че нямало да останем да ядем Mr. Green
На следващия ден деверът се обади на мъжа ми да му предложи "обезщетение" в размер на 20 000 лв - това била последната му оферта, естествено отговорът беше, че не сме просяци, просто да забравят, че тук имат роднини. Месец след това мярнахме фамилията в скъп автомобил - явно "обезщетението" беше изразходено Laughing Оттогава, вече четири години не поддържаме контакти, интересното е, че децата не желаят и да чуят за баба си и дядо си. Мъчно ми е за мъжа ми - блъска като грешен дявол, толкова е уморен, а вместо помощ от страна на най-близките си получи само удари под кръста....не мислех, че мога така да мразя, но явно съм се лъгала - на пътя ми да паднат, няма да се наведа да помогна....прокълнала съм, не толкова старите, а девер ми и неговата жена, които не се погнусиха от никакви средства, само и само да получат всичко.....желая им дълъг съвместен живот Twisted Evil
Та така, излях си болката, дано не съм ви натоварила......но в моменти на безизходица си мисля, как ние се гънем в невъзможност да решим финансовите си проблеми, а други си гледат живота...

# 297
lenochka, насълзиха ми се очите докато те четях  Hug Hug
Кураж!!!

Във всяка къща има по някаква несправедливост  #Crazy за голяма съжаление   Sad

# 298
  • Варна
Леночка, съжалявам за създалата се ситуация. Искрено ти съчувствам Hug Hug. Добре, че го споделяш, за да може малко да ти олекне. Заради такива хора изпадаш в подобни състояния и се налага да пиеш лекарства със шепи, доста ти се е събрало. Понякога такива проблеми ни сплотяват и ни правят по-силни. Вече сте ги изключили от живота си, сега помисли за себе си и здравето си, излизай, развличай се. Виждам, че правиш нещо по въпроса като си си намерила хоби, да чоплиш градинката.Определено имаш нужда от работа, потърси нещо ако трябва за няколко часа, но работа да е, за да можеш да отърсиш съзнанието си от проблемите и да заето с нещо по-различно. Знам, че е трудно за всички, но ще се справите. Пожелавахм ви да сте здрави и повече сила и вяра в доброто.  bouquet

Приятелката ми е в подобна ситуация. Живеят във ведомствен апартамент от 2 стаи и кухня със свекървата, баткото, 2-те близначета и те двамата. Бившият и свекър преписал всичко свое на другия си син, който има апартамент, работи в строителната фирма на тъста си и имат хотел на Кранево. И той на драго сърце приел всичко от баща си, без да каже на брат си. Представете си той има всичко предостатъчно, а родната му майка живее на квартира, да не говоря за брата и 3-те му деца. Можеха да им предложат 1 от строящите се от фирмата апартаменти и хората през годините да го изплащат. Направо не ми се говори.

И аз днес съм бясна Mr. Green. Ходих днес да подавам молба в БМФ-то за сл.бележка за детски и познайте.........там влиза вече всичко!
И пак казвам здраве да е, няма да хабя нерви вече за нищо.
Утре ще съм към 11ч. в нашето кафе в парка с малките. Който му се разхожда до Младост да заповяда. Пишете ми на лични да ви дам телефона си. Ще се радвам де се видим.
Лека и приятна вечер на всички ви!

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 21:23 от Илиева

# 299
lenochka, хората и нравите се промениха - макар че като се върнем назад в години - знаеш и в романите на големите български автори сме чели и учили, че брат брат избива за да заграби повече. И в нашата фамилия има такива неща - мен пряко не са засегнали , но родителите на моите родители постъпиха по същия начин и сега и аз се отчуждих и не съм ходила нито при баба ми, нито при леля ми от 2 години. Знам, че това няма да те успокои, но по-важното е че с мъжа ти се разбирате и подкрепяте взаимно, че децата ти са добре.  А моя мъж поради големия престой и неизвестността в БМФ реши да напусне. Дано не е толкова лошо в BNavi,каквато е информацията на Анито (за което й благодаря, всичко което научим ще е в наш плюс), но той и в БМФ е бил на стари и тежки кораби, така че знаем че и тук ще се справи, работата не го плаши, дано не се случват по- страшни неща. Той говори с негови  колеги , че били коректни в заплащането и смените, дано наистина е така.
Ани , до кога да ги стискаме тези палци Wink?!
Спокойна вечер момичета!  

Общи условия

Активация на акаунт