Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 797
  • 442
  •   1
Отговори
# 300
Илиева, моя мъж в края на април взе бележка, има табличка и за валутата в служебната бележка, но не беше попълнена - те се водят командировачни и ако не надхвърлят 2 пъти приетите с нормативен акт не се посочват. Ние си подадохме документи и нямаше проблеми, но наистина беше посочена само левовата  заплати. Провери пак за какво става въпрос.

# 301
Момичета, аз пък знам, че валутата задължително я вписват в служебната бележка, но тя не се сумира с дохода /командировъчните не се смятат при изчисление на доходите/. Влияние върху размера на дохода оказва само левовото заплащане. По два пъти годишно вземам бележки за студентска стипендия, досега не е имало проблеми.

# 302
  • Varna
ЛЕНОЧКЕ Hug
Виж какво ся Душааааа, важното, че твоето момче им е отрязало квитанцията на ония. Ами ако продължаваше да поддържа някакви връзки със тях какво правим тагава. Влез във Дом и семейство и ще видиш, че при тебе се е получило отлично като съпругът те е подкрепил. Ами ако не беше те подкрепил и беше повярвал на ония!!!
И по добре, че нямате нищо от ония убавци, че бял ден нямаше да видите. Ние със моя нямаме ни от едните ни от другите и не сме нито искали нито очаквали. Аз моята история не ща да я разправям, че отдавна е минало.
Благодаря само на Дядо Божко, че ми прати такова момче като моя мъж . Обичайте те се и се разбирайте със твоето момче! Мога да кажа, че като моят съпруг никой не се е грижил така за мене.
He is my everything-ако може да ме разбереш. А и дечицата ти са разбрали кой ги обича. Малките са най-верния барометър кой истински държи на тях. Те усещат  кой е читав и кой не. Това от личен опит ти го казвам!!!
А ти си наистина герой като чета как си учила и как си го постигнала.
  bouquet
Не ти разрешавам да си тровиш душиката заради разни -да не казвам обидни думи, че няма да имам спиране. Не ти давам да пиеш лекарства, да си тровиш организма заради някакви си там-не искам да ги нарека хора, щото не са!!!!
ТУТУНЕ-спото Душко не съм ти се обидила въобще Hug
Главоболието ми мина. И аз мислех, че може да тресне земетресение. Със моята приятелка като имаме такова главоболие вместо добър ден се питаме дали не е тряснало някъде пак newsm78
Колкото до служебната бележка на мене ми вписват само левовата заплата-никогИж другата валутка. Февруари месец последно правех такава служебна бележка и всяка година по същото време-демек-февруари!

# 303
:
Мили момичета и аз съм тук-отново след кратко затишие покрай толкова почивни дни и празници.На много патерици честити рожденни дни на които са празнували а също и именни.Не съм се вясвала понеже отсъствах и нямах възможност да се включа  в почерпките защото и аз имах повод да почерпя ще се поправя.Успях да изчета всичко пропуснато Ани   какво става със разговора,ако питащ мен не се колебай и постави директно въпроса,а ако тръгнат обещания за промени не им вярвай минала съм по този път.
Леночка,можеби съм пропуснала информацията относно какво си завършила,ако желаеш пиши ми мога да разпитам тук там по ? за работата,а що се отнася до градинката ти с удоволствие чакам да дойдат събота и неделя за да отида на мястото ни което еоколо военна болница и особенно ако съм набрала през седмицата да си го изкарам там в градината.
Но за градините ще си поговорим друг път.Лека,спокойна нощ и приятни сънища.Аз също ще лягам че доста километри навъртях през тия дни

# 304
Здравейте!Аз съм ваша сродна душа!Съпругът ми работи в БМФ откакто се помни.А аз винаги съм била една моряшка първо приятелка,а вече съпруга.Дните ми не минават по различно от вашите.Имаме момченце на почти 4 годинки.Надявам се тук да намеря нови приятели и да прекарваме заедно дългото чакане.Поздрави и усмихнат слънчев ден на най-мъжките момичета!

# 305
Добре дошла Маги 83 .Точно тук е мястото на което да получиш разбиране .Естествено ,че всички сме тук именно за това.
Лени, кво ме направи ти бе?Как спят тия хора сега?Винаги съм си мислила че никога един родител не може да постъпи така-да дадеш на 1, а другия да го зачеркнеш.Виж какво нали твоя човек те разбира ,нали е до теб когато трябва, нали сте живи и здрави.Парите се печелят само здравето няма как.Представяш ли си на фона на това коквото ти е минало през главата и той да беше някой кретен направо сигурно щеше да превъртиш.И ние сме със заеми незнам дали има човек без такива.
Наистина хубаво е лятото и пролетта, там на село, но зимата е ужас.Аз работя в Транстриумф -фирма за градски транспорт и направо ми е ясно за какво става дума с транспорта зимата ,понеже ние обслужваме и цяла Аксаковска община.Преди 13 години  във фирмата започнах като диспечер.Зимата като започнат снеговете, хората са оставали по цели седмици без транспорт,докато разчистят пътищата, та тогава така ги чистеха ,че нямам думи.По думите ти в писанията си до нас си личи че си силна жена надали ако беше слаба щеше да се оправиш с всичко това ,което ти е поднесла съдбата.
 Не ме питайте пък аз как изкарах празниците.Писах няколко пъти тук без мерак и акъла ми беше другаде.На 03.05 реших да метна къщата яко та да ми остане време и за себе си.Лени умрях да се смея на вица за оня дето освен върху жена си нямало къде да плюе в къщата.Изчистих прозорци ,пердета разчекнах се просто вече към 20,00 бях капнала .Вечерта в съня си от болка под мишницата се събудих и си напипах бучка.Вярвайте за секунди живота ми свърши .Не можах да заспя .Изпушила съм сигурно една кутия цигари до сутринта.По принцип съм ного немарлива относно здравето си.Ако е за някой друг ще хукна, но за себе си пълна безотговорност.
Успях по празниците да си запиша час в Майчин дом при специалист и на 07.05 ме прегледаха .На финала нищо обезпокоително просто преди мензис се подували тия жлези под мишницата и заради това и заради натоварването от чистенето се е получило подуването. Благодаря на господ и баща ми, който след като почина миналата година имам чувството ,че ми е като ангел - пазител/лека му пръст/.Но преди преглада си дадох сметка за всички нерви които съм изхабила по простотии и скапани ситуации .С моята прекалена емоционалност винаги приемам всичко много присърце .Е хайде приятен ви ден ,слънцето пак е напекло и времето е за разходки.

# 306
  • Варна
Маги, добре дошла! Simple Smile

Аз се докопах до компютъра си и бързам да пиша и да ви пожелая весел уикенд!!

Леночка, наистина си силна жена! Слава богу, наистина, че мъжът ти е повярвал и те е подкрепил, защото както и Делта написа, можеше да е по-зле. Щом имаш него, всичко е наред. В крайна сметка човек не си избира роднините.. Важното е, че това ти е зад гърба!

Ани, някакви вести от шефа? Давай директно и не го отлагай, това е моя съвет. Рано или късно трябва да се мине през това, по-добре рано. Особено пък щом не ти се плаща достатъчно. След като те не са достатъчно лоялни към теб, няма защо да си и ти. А иначе, и мойто мъж не е от БМФ, към Промар е.

Чета тук за главоболието, дето ни е тресло всичките май тези дни. И аз се присъединявам, въпреки че го отдавам повече на двата работни дни след толкова почивка и купищата работа, която ми се е насъбрала.

Скорошно оздравяване на Ангелски крилца и детенце!  Hug

Инак аз какво да ви се похваля. Освен да кажа, че вчера пак нещо ме омотаха с датата за шофьорския изпит, макар че според мен направо си ме забравиха да ми подадат документите. Не помня разказвах ли го това, но още преди почивните дни ми бяха подали документи и ми назначиха баш дата, когато няма да съм във Варна, въпреки че повторих многократно, че нея седмица нямам възможност. Сега в понеделник пак трябва да ходя да попълвам някакво заявление и да видим кога ще го подадат, пък коя дата ще ми изберат.. Притеснявам се да не ми сложат пак някой ден, когато няма да ме има - ще ходим в Сърбия за концерта на AC DC към края на месеца. Та такива ми ти неща покрай мен. Другото е цветя и рози и щастие, няма какво да ви обяснявам. Simple Smile

# 307
Здравейте, момичета LaughingСилно, силно ви прегръщам и благодаря за разбирането и топлината, с която ме дарявате Hug ....Извинявайте, че ви натоварих, вие и без това си имате проблеми, но имах нужда от приятелско рамо.....Трудно заспах, някъде към 3, но се събудих като преродена Wink
Хубавото е, че съм в процес на спиране на антидепресантите и нещата се развиват добре, време е да си стъпя на краката, без да разчитам на лекарства Grinning И в тази връзка не мога да спомена една прекрасна лекарка, голям човек - д-р Стаматова, която буквално години наред ме "вадеше от калта" - Господ здраве да и дава!
Дари, добре е, че сега нещата са се разминали, но аз бих те посъветвала все пак да потърсиш специалист - подуванията на лимфните възли се причиняват не само от хормонален дисбаланс - може би трябва да си направиш кръвни изследвания, за да се отхвърли наличие на друг проблем.
Делта, в Димитровград ги е треснало лекичко, май сме екстрасенси Wink
Днес малката ми сестра става на 36 години и смятам да прескоча за малко до тях - от доста време тя е без работа, мъжът й често е в неплатени- няма да им е до трапези, но поне да им занеса салатки, зелен лук и чесън, свежи подправки, нали съм горд селскостопански производител.... Blush
Пожелавам ви лек ден, момичета и благодаря, че ви има Hug
О, Маги, извинявай, мила, със закъснение, но добре дошла при нас  bouquet

# 308
  • Варна
Здравейте,момичета!

Добре дошли на Маги и Гали в редиците на сродните души. Тук ще се чувствате приятно и уютно и посрещнати винаги с разбиране. Пишете по-често и редовно.

Лени, Честит Рожден Ден на малката ти сестричка! Да е жива и здрава!
Радвам се, че си вече по-добре. Мисли само за положителни неща, напук на всичко усмихвай се по-често. Гледай децата и мъжът да са добре, другите да пътуват по нанадолнището.

Скорпи, весело изкарване в Сърбия.Чакаме снимки. Сигурно е страхотно изживяване да гледаш любимата си група на живо. Дано ти се падне удобен час за изпита, че да минава като ангажимент и скоро те чакаме в редиците на шофьорките.

Дари, радвам се, че резултатите от прегледа са наред. От преумора ще да е. Аз ходя на профилактични прегледи на мамолог и АГ в Онкодиспансера. На мамолог ходих преди 2г., АГ- 2 пъти в годината, сега ходих януари. Там прегледите са безплатни, записва се час по телефона. Ако искаш мога да ти го дам.

Мим, Доби, сл. бележка ще взема в сряда и ще видя какво пише. Вчера като ходих в деловодството ми казаха, че всичко влиза.Дано са в грешка.

Щях да пиша още, но сестра ми се обади отиваме до магазина Арон, разпродавали мебели с намалени цени. Отиваме да разгледаме и после пак ще пиша.

Чао и приятен след обед!

# 309
  • В море от любов
Здравейте мацки. Grinning
Малееее докато ви намеря и вие сте на 21-ва страница. Laughing

# 310
  • Varna
Алууууууууууууу Русалкитееееее Hug
 waveyМАГИ тука ти е мястото Душко Wink
ЛЕНОЧКЕ-страхотна си, как хубаво си се сетила да занесеш салатки на сестричката ти. От сърце и пожелавам и на нея и на нейното мъж да си намерят работа. Кофти е така без работа.
Да ти е жива и здрава и да има късмет със намирането на работа newsm10
За твоята сестричка да се почерпят със нейното момче.
Аз съм от тези които се грижат за здравето си и редовно съм на женските прегледи от 35 годишната си възраст. Колкото и да не е приятен преглед няма как трябва да се минава за да сме спокойни. За гърдите прегледите ги правя така-2 години ехограф на третата мамолог.
ИЛИЕВА-душко за кои безплатни прегледи казваш във Онкодиспансера? Мамограф ли! Ако има да се възползвам веднъж и аз, че все пари им пляскам. Прати ми ако обичаш телефона ако става въпрос за мамограф. Благодаря ти предварително  bouquet

# 311
Благодаря ви за милото и топло посрещане!Да ви се представя на кратко на 26 години съм от град Варна.Както мама казва омъжи се рано нашето момиче,но аз мога да се похваля със щастлив брак.Преди две години завърших Българска филология,но все още не работя като учител.В момента уча и журналистика -да има че не се знае какви времена ще настанат.Очакваме мъжо за началото на юни да си дойде и вече нямам търпение да го гушна.Лека вечер на всички!

# 312
  • Варна
Маги привет из нашите бойни редици,Аз се омъжих още по-рано на 20г,Ама успешно/да не чува дявола/,Леночка мила като те четох поста ми се насълзиха очите защото и аз съм минала през това че и още по лоши чудесии ама сме оцеляли и даже по-силни станали,А и тези депресанти и аз съм ги пила докъде ме бяха докарали на млади години хапчета да гълтам,Ужас,Аз освен на мъжо и баща ми няма друг на кой да разчитам,От почти 16години майка ми си живее живота с поредния си мъж и ни дете ни коте я интересува,Ама не ми пука радвам се и си пазя семейството ,и е хубаво че и ти правиш това ,Ива къде се скри толкова време,Илиева аз също съм сигурна че валутата не влиза в служебната бележка,Моя позната и дали бележка и с валута но в соц,служби зачитат само БГпари,Така че не се притеснявай,Дарито няма да се разболяваш,Ако трябва спираш да чистиш,Така де , newsm10,Скорпи хайде вече ще чакаме почерпка за шофьорската книжка,Успех ти желая и хубаво прекарване в Сърбия,Ние днес почти целия ден бяхме в морската градина и ме боли всичко то голямо ходене направихме ама вече да се похваля щом взех да се побирам в панталоните без да гълтам корема се чувствам по добре,Хайде лека нощ на всички ви

# 313
Здравейте,аз пак като някой прилеп пиша посреднощ.Ама така е с тия нощни CloseНещо 2 дни нямам настроение.Вчера най-после казах на шефа-стана му кофти,чак пита колко пари ще ми дават на другото място.Излъгах го и казах голяма сума за да не ме разубеждава,че не ми се разправяше.Сега чакам с нетърпение да си обера крушите от тук.Ама чак края на месеца.Моето котенце утре трябва да се обади,но само за 6 минути-толкова останаха в картата.Явно затова ми е подтиснато.Нали спират на котва и обхват чак след 10 дни Sad

Леночка наистина е ужасно това,което си преживяла,но нали сме затова тук да се подкрепяме.Аз дълги години не исках да говоря за живота си.На Коси нищо не съм казвала,знае само че майка ми е починала като сме били малки със сестра ми,а за това че живота ни е бил като този на Пепеляшка само че в по-кошмарен вариант нищо незнае.
Дари докато ти изчета поста и на мен ми настръхна косата-радвам се че всичко е наред Hug
Маги добре дошла и аз съм от скоро тук-на 27 години съм от варна,но съм моряшка приятелка.Тук намерих искренни подкрепа и разбиране.Момичетата са страхотни и макар да ъм отскоро ме приеха страхотно
Скорпи то мойто си беше от навик.Защото шефа е се държи приятелски и го няма това да скачам мирно като дойде.Прекалено приятелски даже и ми има страхотно доверия,а аз каквато съм едва казах.Но ми олекна сега.Успех на шофьорския изпит-стискам ти палци
Тутуне аз като почивам постоянно навъртам километража в морската и вече издържам много километри пеш GrinningС моя за пръв път като излязохме на разходка го предупредих,че много обичам да се разхождам и той каза,че също обичал.Та тръгнахме ние от Севастопол през морската до Делфинариума,от там се спуснахме по плажа и от там до Вълнолома и обратно LaughingИзплези езика ама нищо не каза Laughing
Гали честит ти повод за който имаш да черпиш,да не забравиш Grinning
Делта радвам се че ти е минало главоболието,аз моето снощи успях да го излекувам с 3 водки Laughing
Мим и приятелката ми каза,че относно заплащането и смените били коректни.Мерси че стиска палци LaughingРазмина се скандала Laughing
Доби ти нали беше в района,хайде на кафе да те разсея с глупостите си малко Wink
Илиева купихте ли нещо,а относно кафето в парка-ама вие много рано ходите,аз тогава се излюпвам.Ако някой път се случи по-късно ще ти пратя тела си на лични ако искаш
Лека нощ момичета,аз ще си блея тука

# 314
А добро утро на всички.Не мога да ви хвърлям картинки нещо не се оправям .Илиева 10 пъти обясни,но аз толкова бързо ви изчитам, че нямам търпение да прочета последния и вобще не вникнах в нейните обяснения.Винаги когато почивам се излюпвам  толкова рано ,че ме е яд на себе си.Днес съм  станала в 7,00 да ме пита някой защо.
Лени ,това не е последния преглед .Лекарката каза че след месец два трябва да си направя мамограф все пак,сега ме гледа на ехограф ,включай с прегледа на гърдите ми видя и останалите органи, естествено които могат да се видят на апарата.Всичко е в нормата.
Анитооо и аз като тебе слънчице години отлагам да говоря с шефа си относно естеството на работата ми ,защото май че ангажиментите ми станаха повече от задълженията.Нали знаеш че има хора които вършат едно и също и не се товарят с излишни работни ангажименти,кютат си ей така времето да мине и 17,00 хоп вече са на вратата.Нито минута повече от края на работното време.После се блъскат в гардите, че едва ли не всичко са свършили. А аз със моя излишен темперамент понякога - ооо да няма проблеми ,ще свърша това или онова .Връщам се пребита ще кажеш че съм носила тухли цял ден.Еквивалент пари-работа никакъв.Просто потупване по рамото - никакво.Винаги съм гледала да не се набивам на очи ,но явно на почит са подлезурковците и тия дето се чуват да викат из офиса уж приемат присърце работата.Шапка ти свалям за взетото решение ,а това че му е кофти ще му мине до следващата служителка,която дойде.Гледаш напред и толкова.А относно морската градина -една улица ме дели от морската градина, така че ако се разхождаш само свирни влизам в едни дънки и скачам да си побъбрим.Знаеш ми скайпа пиши .
Илиева ако знаех градинката вчера щях да дойда и аз ,размина ми се фризьора ядосах се и отидох на вилата с една боя за коса, мама да ме боядиса.
Скорпи ади бе какво стана с твоя изпит.Тия в КАТ са толкова нередовни че просто нямам думи.ДАИ-то са същите .Незнам сега от кого зависи но са един дол дренки.На времето нямаше такива простотии сега научавам безумни неща относно изпита .Имам един акт за предпазен колан от преди 3 години реших да го платя ,защото три пъти ме спират и все се правя на маймуна.Ходих в КАТ по време на обедната ми почивка оказа се че и те почиват тогава .Работят от 8,00 до 17,00 часа и аз..Имат в 10,00 до 10,30 почивка и  15,00-15,30 почивка.Оказа се, че трябва да си взема ден да си платя скапания акт. Не се ядосвай ще я вземеш книжката щом си се хванала на хорото.....
Е то мойто пак много стана .Деня отново е разкошен .Днес отивам до Кранево за риба с тайфата и после сядаме на плажа с бирата и картофките,а следобед среща с приятелка на Летния театър.
Приятен ден на всички волни птички .До довечера мили дружки , ако се добера до компютъра естественно.

Общи условия

Активация на акаунт