....Извинявайте, че ви натоварих, вие и без това си имате проблеми, но имах нужда от приятелско рамо.....Трудно заспах, някъде към 3, но се събудих като преродена 
И в тази връзка не мога да спомена една прекрасна лекарка, голям човек - д-р Стаматова, която буквално години наред ме "вадеше от калта" - Господ здраве да и дава!

МАГИ тука ти е мястото Душко 

За твоята сестричка да се почерпят със нейното момче.
,Скорпи хайде вече ще чакаме почерпка за шофьорската книжка,Успех ти желая и хубаво прекарване в Сърбия,Ние днес почти целия ден бяхме в морската градина и ме боли всичко то голямо ходене направихме ама вече да се похваля щом взех да се побирам в панталоните без да гълтам корема се чувствам по добре,Хайде лека нощ на всички ви
Нещо 2 дни нямам настроение.Вчера най-после казах на шефа-стана му кофти,чак пита колко пари ще ми дават на другото място.Излъгах го и казах голяма сума за да не ме разубеждава,че не ми се разправяше.Сега чакам с нетърпение да си обера крушите от тук.Ама чак края на месеца.Моето котенце утре трябва да се обади,но само за 6 минути-толкова останаха в картата.Явно затова ми е подтиснато.Нали спират на котва и обхват чак след 10 дни 

С моя за пръв път като излязохме на разходка го предупредих,че много обичам да се разхождам и той каза,че също обичал.Та тръгнахме ние от Севастопол през морската до Делфинариума,от там се спуснахме по плажа и от там до Вълнолома и обратно 

Препоръчани теми