Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 796
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Русалкитеееее Hug

СКОРПИ- дано най сетне тея от КАТ да се натутат и да ти дадат нормален за тебе час за изпит и да си го вземеш!!! Че и то ангажимент и не се чустваш свободна.Късмет ти пожелавам newsm10
АНИТООО- как ги льоскаш тез водки бееееее #Crazy Но и аз като тебе съм като кон. Много даяна на вървене и като го разхождам моя по същия път по който ти твоя и по някое време започва да мрънка, че го болят петите. Но това е, че дълго време са на кораб на много малко място за вървеж. Анитоо аз и баща имах и майка имах и пак си бях Cindarella. Радвам се че Дядо Боже ми изпрати моето момче да се отърва. И на 18 да беше ме намерил и ако знаех какво ми е същровище и тогава щях да съм готова за женене.
Като гледам на никоя тука не и е бил лесен живота.  Но само момичета със твърд характер могат да са моряшки булки, защото всичко ляга на плещите им а ние вече предварително сме минали през ситото на живота.
ДАРИТО- еййй страхотно ще си изкараш ти днескаааа-радвам ти се.  Grinning
ЛЕНОЧКЕ-ти какво ще правиш днеска? Пак ли във градинката ще бъдеш?
 Hug Hug HugС за всички които не съм споменала Simple Smile

# 316
Здравейте на всички!Още веднъж едно огромно благодаря за топлото посрещане!Наистина сте страхотни.Колкото до служебната бележка аз,когато подавах за детските беше отразена само брутната българска заплата.Валутата не фигурираше.Но знае ли човек сега може да има и промяна,то вече всичко може да се очаква.Като ви чета аз май съм изкарала късмет с моята свекърва.Ние сме в прекрасни взаимоотношения,но това е защото се виждаме в годината веднъж и се чуваме само по празници Rolling EyesНо добре че е така,че и ако тя ми звънеше през час като майка ми щях да лудна.Стига ми загрижеността на нашите.През час: как сте?Имате ли нужда от нещо?Направила съм супичка да донеса ли на детето?Направо да превъртиш,но такива са си нашите!Пожелавам ви много приятни разходки,а за мен приятно гладене уф!

# 317
  • Варна
Здравейте, момичета!

Сутринта ако знае човек как ще приключи денят, по-добре е направо да идва утре, но и тогава не се знае.
Станахме сутринта, закусиха децата, перални, пранета, направих се красива, че все нямам време да отида на козметик. Каката замина пак на Нови Пазар да си довършат конкурса. В 2ч. излязох да пия кафе с приятелките и малките с мен. Тъкмо поръчах кафето и единия идва при мен ревящ, събут единия крак и целия табан в кръв. Оказа се, че е настъпил ръждив пирон. Маратонката пробита и си личи ръждата. Зарязах кафето,оставих брата при баба, колата и на спешен кабинет в Марешки. Изписаха ампула против тетанус. Иван като разбра, че ще му бият инжекция взе да вика още в аптеката. Дежурната лекарка доста възрастна жена и като знам каква борба ще бъде с детето се отказах много бързо от нея, да не вдигаме поликлиниката на крак.
Веднага звъннах на една приятелка мед. сестра и газ до тях. С триста зора трите с майка й го удържахме докато сложи тя инжекцията. Вика, крещя, рева, хвърля се и точно 5 мин.след това нищо му нямаше. Оказа се,че не било толкова страшно, да се побъркаш направо.Та нашата е направо безкрайна. Утре сме на детски рожден ден и не знам там какви изненади ще има.
Набързо ви разказах, отивам да ги къпя, гладя и приготвям за утре.

Лека вечер и ако видя компа случайно свободен, ще пиша пак!

# 318
Добър вечер, русалчици Laughing Колкото и да съм каталясала, не пропуснах да прочета какво сте правили Wink Делта, май си яла нещо за познаване Heart Eyes...нали съм луда за вързване, вземах, че купих двадесетина корена краставици и днес ги намествах в оранжерията, ама не се размина само с това - майка ми беше на гости и направо ме изтощи с оплакванията си - живее при голямата ми сестра, шета й от-до, а при мен основно си почива, и физически, и психически... Mr. GreenСега съм на две яки домашни ракийки и съм готова за нанчо Laughing, утре ще раздуя клюките на прясна глава Wink Лека нощ и розови сънища за самотните русалки Hug

# 319
Здравейте момичета! Чета ви набързо и ще ходя да си лягам, че нещо ми се спи, снощи стояхме до късно с мъжа ми Wink
Днес пък ходихме на разходка в Морската градина с малката и доста повървяхме.
Ани , благодаря за инфото!
Лека нощ и сладки сънища!

# 320
Добро утро на всички!Аз заведах малкия на градина и след малко отивам на изпит.Дано имам късмет с по- лесничка тема.Лека работа на работещите момичета,а на неработещите много приятни разходки!

# 321
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУ Русалкитеееее Hug
 Леночке    -     Ей тъз твоята майка кЪт моЙта. Само реве и се оплаква и ме укорява. Не се спря цял живот. Каквото и да правя все съм крива Sad Ама и на тях им отрязах квитанциите. Само със негативна енергия ме пълнят. Като не разбират от добро по добре да ги отсвиря #Cussing out
mim-d-вчера и аз си разходих мъжо из Морската-като я метнахме във 17 часа че във 20.30 бяхме се върнали-погледнах часовника пред хотел Черно море колко сме препускали из градината, ама ние ходихме до най далечната и точка където той не е ходил никога Wink
Маги Hugмного късмет на  изпита, ама многоооооо  bouquet
Хайде да бягам аз, че се олях тази сутрин на компютъра и ще ям хурката

# 322
Маги ,успех за темата,дано имаш късмет.
Илиева,наистина човек незнае от къде ще му дойде.Важното е, че сте се разминали.Не може с двама палавници просто спокойно да си пиеш кафето.Аз само с моя скачах като опарена навремето,пък представям си с двамата си постоянно с наострени оши и орлови очи.Децата господ ги пази поне така казват.Твоите малки, ами моето - голямо магаре, немогат да разделят гаджетата с приятелите си.В събота се сбили на плажа ,няма много поражения и днес треперя, защото незнам как ще се прибере от училище ,понеже цялата компания момчетии са от гимназията.
Лени ,като те чета имам чувството ,че  от тая градина не излизаш бе жена.Майка ми е същата . 150 корена домати -да има,20 корена краставици-да има,незнам колко грах-да има.Вечер е като пребита и все мърмори ,че няма кой да помогне. И аз стоя и слушам излеянията и оплакванията на майка ми относно брат ми ,снаха ми ,децата-нали е свекърва и понякога така се натоварвам.На тях нищо не казва , на моята глава само.И тя им слугува по цял ден и т.н.
   Е,започвам да работя ,че тая седмица ще е много дълга .Приятен ден и лека седмица на всички.

# 323
  • Brokenpromiseland

Добро утро, момичета! Желая Ви лека и спорна седмица.... Hug

Благодаря на всички за благопожеланията и подкрепата.При нас нещата полека започнаха да се понаместват.
С намесата на нашата лекарка започнахме да оздравяваме...само дето и при нас борбата голяма докато дам лекарствата.
Винаги става с рев, с много гонене, стискане no cry....и два пъти на ден...
На моменти просто не издържам...особено сутрин, когато бързам за работа, а то се инати, реве, тръшка се, не иска нито на пиша на гърнето, нито да се облича... cry   tantrum
Днес в другият форум, четох, че от днес започват уволненията на тези работници от БМФ, който са отказали да напуснат по собствено желание и да бъдат преместени в Нептун менинг....очаква се това да са около 420 човека...думи вече нямам.
mim_d, дано мъжа ти има късмет и да се установи в тази фирма.
Леночка, историята ти много ми напомни за моя първи скандал със свеки...
Бяхме на работа (нали работим в една фирма), когато тя на 30 декември ме "помоли" да съм излязла по магазините след работа да й търся камбанка за елхата. Аз и отказах, защото имах уговорка да се видя с моите приятелки, които не живеят вече във Варна, и по-принцип се виждаме няколко пъти в годината.
Като разбра, че нейната прищявка няма да бъде удовлетворена, насред фирмата (на рецепцията, където работя) и пред постоянен поток от хора като се развика, че не съм я уважавала, че за чуждите хора съм можела да си губя времето, а за нея не; че съм била "такава и такава"....потънах в земята от срам....но така и не можах да повиша тон.
Опитвах се да бъда търпелива, защото не беше никак удобно (дори абсурдно) да се развикам на работното си място пред шефове и т.н...
И какво стана ...след 3 седмици пристига мъжа ми...аз съответно, за да не го притеснявам реших да замълча за конфликта,  точно както си направила и ти, и да се опитам да изгладим отношенията.
Отсрещните намеренията обаче не бяха такива...не само, че беше разказала какво се е случило, 1-2 часа след завръщането му, но накрая излезе така, че аз съм я обиждала на работното място, че съм и крещяла и обиждала и т.н.
От тогава съм и вдигнала червен картон...особено и след раждането на детето.
Аз затова и в предните постове повдигнах въпроса се сме вечните бойци...Дон Кихотовци, който се борят с вечните клюки, заради това, че мъжете ни нямат преки наблюдения.
Така или иначе, си дадох сметка, че няма смисъл да си почернял живота, заради простотиите на околните. Научих се на бъда непукист с определена степен, да зачитам предимно своите интереси и да не се интересувам от хорското мнение..
Смея да кажа, че така живея в пъти по-леко.
Благодарна съм на образованието си и на преподавателите си, за това, че ме научиха да бъда такава каквато трябва да съм...за да бъда щастлива.
И ако не за професионална реализация, то това обучение ми помогна преди всичко да съхраня себе си и детето си.
Илиева, голямо преживяване сте имали.Милото дете...само като чета и ми се подкосяват краката.Дано по бързо да зарасне раната
magy_83, добре дошла! Hug
Дарито, големи тревоги си имала...дано всичко да се размине.
Скорпита....ако знаеш как благородно ти завиждаме...особено мъжа ми.Голям фен е на АС/DС...Желая Ви неповторимо безпрепятствено изживяване ( и съм сигурна, че ще е такова).

Цитат
Но само момичета със твърд характер могат да са моряшки булки, защото всичко ляга на плещите им а ние вече предварително сме минали през ситото на живота.

Абсолютно! Иска се здраво дупе за такъв живот.

# 324
  • Варна
Илиева белите стават толкова бързо,Аз тази зима отивам с приятелка и децата на пицария те отиват да играят в детския кът ние поръчваме пиците и по едно време синът ми пристига с пукната глава,Айде тръгвай от пицарията и в спешния кабинет добре че бяхме на две крачки от окръжна болница,Майтапа беше че нямат лепило да го залепят че дружката ми тича до аптеката за лепило,Направо думи,нямам,И още колко такива сме минали,Бързо да се оправя детенцето,Ангелски крилца голяма грешка си направила като си взела свекито да работи при тебе не само че не е благодарна ами и те излага да и търпиш глупостите,Маги леко да ти мине изпита, PeaceИ лек ден на всички ви

# 325
Привет, бойни момичета!
Уредих се да седна на компа  Mr. Green
Днес цял ден бях в разход, най-много време в КАТ загубих,
и както е горещо навън, на мен ми е съвсем завряло  Mr. Green
Ееех, момичета, с деца белите идват толкова бързо  Sick Sick
И аз съм от тия дето имат случки, които да те накарт да настръхнеш:
дъщеря ми да е била около  7 годишна, баткото година и половина по-голям, звънят ми на работа и двамата плачат /а това в края на работния ден, предстои приключването, просто няма начин да тръгна/, "Елито падна и се удари", на мен краката ми се подкосиха, "Къде се удари, кръв има ли?"; "На стола се удри, и и тече кръв от окото", полудяваш от безпомощност и безсилие...Аз си знам как дочаках докато стигна в къщи - а те се гонили, тя пада и на ръба на стола си сцепва клепача, не е била болката - кръвта ги е уплашила...Грабнах я, в дежурния кабинет, лепило на клепача...с това се размина...Един час може да ти състари живота с няколко години. А сега вече големи, току ми разказват какви щуротийки са вършели, СЛАВА БОГУ - БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ, БЕЗ ИНЦИДЕНТИ. Та така - сами се гледаха. После, след няколко години решихме да си остана в къщи, и въпреки че вече бяха в тийн възрастта, им беше много хубаво, че мама е в къщи. Много и различни случки имаме, но това, което и сега ме натъжава...синът ми тренираше футбол, предстои му първия представителен мач, на стадион Ю.Гагарин щеше да бъде, аз не мога да отсъствам от работа  Sad той на 11 години до стадиона не може да стигне сам, търсиш приятели...и добре че са те...Но на първия му мач нямаше нито мама, нито тати.... Sad Sad Sad
Лека и спокойна вечер на всички!

# 326
Привет и от мен!Завърнах се с един товар по-малко на плещите!Изпита мина успешно имам 5.Благодаря че ми стискахте палци.На връщане от университета минах през мола и си направих няколко подаръка,мисля заслужено :До тук добре,даже страхотно,но утре предстои втория изпит и така до 6.
Между другото с това съкращение в Бмф вече наистина незнам какво става.Само тормозят хората.Ако ще има,да има!Ако ще фалира,да фалира!Че да знаят поне мъжети ни и да си търсят другаде хляба.
Лека вечер на всички !

# 327
  • Варна
Здравейте, момичета!

Ангелски крилца, радвам се, че вече сте по-добре. Децата като са болни и аз се скапвам направо.
Лекарствата най-лесно пием като ги сипвам в мерителната чашка и приготвям някакъв сок в друга. Обещай й нещо, прилъжи я и така пробвай да изпие лекарството. Като бяха по малки го сипвах в шишето с биберона и ги лъжех че са малки бебета и така минаваше номера.

Делта, хубава разходка сте си направили. Моя за нищо на света не мога да го опъна да ходи толкова време. Ще ме чака на първото капанче със студена бира в ръка.

Маги, браво за изпита днес! Стискаме палци за утрешния! Късмет и лесен въпрос!

На мамите с по-големи деца, какво ли не им е минало през главата, а и мен какво ли ме чака?
Доби, Дари, Тутунче, като ви четох ми настръхнаха косите. Какъв ужас сте изживели само. Да са живи и здрави дечицата и много да се пазят.

Днес бяхме на рожден ден на приятелче на близнаците. В сравнение с вчера пораженията днес са почти никакви. Имаме дупка на коляното на новия панталон и настъпано кучешко л...о. Докато изчистя маратонките, дупката беше качествено зашита от Стефан. После съответно я разпорих и заших една емблема. Събирам си такива за кръпки, и ходят закърпени иначе не мога да насмогна на дрехи. За двамата ми трябват най-малко 10 панталона и 10 фланели през сезона за детската градина.

Хайде, лека и спокойна вечер и да видим утре какво ни чака. Дай Баже само хубави неща.

# 328
  • Варна
  Добро утро на всички хайде на кафе като мене,

# 329
Добра утрин, русалки LaughingТутун, мерси за кафенцето и красотите Hug
Аз съм свежарка тази сутрин, двете деца са втора смяна - още подвиквам, белким някой се събуди WinkКато си хванат автобуса в 12.30 у дома настават  неземна тишина и спокойствие Laughing
Вчера пак хвърчах по задачки, покрай тях вземах, че си купих туй-онуй, сега имам ужасни угризения на съвестта Wink
Да докладвам - милото успешно е минало през залива, времето в района било ужасно: влага и жега - както винаги е много оскъден на думи, не можах да изчопля кой знае какво от него.....иначе от мен изисква подробно да пиша....абе, мъже, да са ни живи и здрави Laughing
Като чета, какви емоции сте имали покрай децата леко започвам да потрепервам, много лоши спомени имам в тази насока - добре, че вече всичко се разминава....
Днес май ще превалява - ще се отдам на хобито си - правя бижута, някой ден ще пусна снимки, за да се изфукам Heart Eyes
Лек ден, момичета и пишете, че иначе много тихо става в темата....

Общи условия

Активация на акаунт