СКОРПИ- дано най сетне тея от КАТ да се натутат и да ти дадат нормален за тебе час за изпит и да си го вземеш!!! Че и то ангажимент и не се чустваш свободна.Късмет ти пожелавам

АНИТООО- как ги льоскаш тез водки бееееее
Но и аз като тебе съм като кон. Много даяна на вървене и като го разхождам моя по същия път по който ти твоя и по някое време започва да мрънка, че го болят петите. Но това е, че дълго време са на кораб на много малко място за вървеж. Анитоо аз и баща имах и майка имах и пак си бях Cindarella. Радвам се че Дядо Боже ми изпрати моето момче да се отърва. И на 18 да беше ме намерил и ако знаех какво ми е същровище и тогава щях да съм готова за женене.Като гледам на никоя тука не и е бил лесен живота. Но само момичета със твърд характер могат да са моряшки булки, защото всичко ляга на плещите им а ние вече предварително сме минали през ситото на живота.
ДАРИТО- еййй страхотно ще си изкараш ти днескаааа-радвам ти се.

ЛЕНОЧКЕ-ти какво ще правиш днеска? Пак ли във градинката ще бъдеш?
С за всички които не съм споменала
Делта, май си яла нещо за познаване
...нали съм луда за вързване, вземах, че купих двадесетина корена краставици и днес ги намествах в оранжерията, ама не се размина само с това - майка ми беше на гости и направо ме изтощи с оплакванията си - живее при голямата ми сестра, шета й от-до, а при мен основно си почива, и физически, и психически...
Ама и на тях им отрязах квитанциите. Само със негативна енергия ме пълнят. Като не разбират от добро по добре да ги отсвиря 

....и два пъти на ден...

И лек ден на всички ви