2 дни почивах и навъртях километража.Аз като невидяла-вървя по 6-7 часа,после на кафе в любимия ми бар на плажа и ако имам още сили отивам пеш и до солариума,който е чак до ХЕИ-то.Първия ден малко ми се спира тока,защото съм след нощна,а аз спя само 3 часа да не взема да си проспя почивката
.Капитана спрял кораба възможно най-близо до брега и отишъл горд да им каже,че 10 дена докато са на котва,ще имат обхват.И всички се наредили с телефоните в ръцете и чакат-да но имали само М тел и той се губел постоянно.Хвана ни яд,но вече свикнах постоянно да е без обхват и ще си чакам неделята за да му чуя гласчето.Днеска пак някакви глупости ми се случват
А тя една мизерна,с олющен лак в различни цветове,изпочупени нокти-ужас.Добре,че трябваше да слизам,че ако ми беше полегнала на рамото 
Дари ще ти свирна аз другия път,ама ще ми издържиш ли на темпото
Делта и аз моето котенце така го моря с разходки,ама той обича.А за водките не съм ли ви казвала,че съм наполовина руско дете
Лени ама ти наистина си голяма градинарка.А аз едно цвете не мога да изгледам,всичките измират.Даже имам едни в стаята си дето много ме дразнят и искам да ги изхвърля.Ти какви бижута правиш?
Илиева аз деца нямам още ама като ви чета,се надявам само да не са като мен.Аз бях просто уникум.Сигурно и момче не се е пребивало толкова пъти колкото мен
Тутуне мерси за кафето,даже 2-те ги вземам.Ех сигурно си се радвате един на друг(брей че завистлива излязох
Маги да ги разбиеш на изпитите,мале как ми липсва тоя студентски живот понякога и сериозно се замислям дали да не запиша наесен магистратура

Мим пак заповядай,ще помогна с каквото мога
Лек ден русалки,аз ще си поскучая тук

Ха да вий сладкУ койт
Easy, със водките сладураноооо, лятото де не се състезавате кой повече водка шатка

Ама то тук никой нищо "не разбира"
А за водките,аз нещо сдавам фронта,трябва да се стегна,че идва лято
Ани, аз нямам руска жилка по рождение, ама от три до осемгодишна възраст съм живяла в Калинин, баща ми беше випусник на тамошната военна академия. И досега съм запазила много топло чувство за тези години, завърших руска гимназия, чета основно на руски, чак ника ми звучи руски
Искам да предлагам нещата си, но няма как да ги представя - замислям се дали да не намеря човек, който професионално да ми изработи сайт и снимките в него - нещата са доста специфични...За да не съм голословна, това е руски сайт, от който можете да добиете приблизителна представа, с какво се занимавам/моите неща са по-семпли и изчистени/