Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 795
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Здравейтеее Hug
2 дни почивах и навъртях километража.Аз като невидяла-вървя по 6-7 часа,после на кафе в любимия ми бар на плажа и ако имам още сили отивам пеш и до солариума,който е чак до ХЕИ-то.Първия ден малко ми се спира тока,защото съм след нощна,а аз спя само 3 часа да не взема да си проспя почивката Mr. GreenВ неделя моето момче се обади и вместо очакваните 6 минути,говорихме 18-имало някаква промоция newsm44 newsm44 newsm44.Капитана спрял кораба възможно най-близо до брега и отишъл горд да им каже,че 10 дена докато са на котва,ще имат обхват.И всички се наредили с телефоните в ръцете и чакат-да но имали само М тел и той се губел постоянно.Хвана ни яд,но вече свикнах постоянно да е без обхват и ще си чакам неделята за да му чуя гласчето.Днеска пак някакви глупости ми се случват Mr. GreenТръгвам аз за работа в обичайното си състояние на зомби.Не мога да ставам рано и това е Mr. GreenКачих се в автобуса(14-ка Икарус,любимия ми Laughing) и се пльоснах на първата свободна седалка.До мен имаше някаква жена,ама хич не я огледах-нещо нетипично за мен Mr. GreenНо по едно време ми направи впечатление,че изобщо не помръдва,а и не слиза.Понеже аз докато стигна до работа минавам доста спирки и ми стана интересно,че толкова дълго пътува и тази жена.Погледнах я аз-ама тя някаква клошарка.И като се понамести и главата и взе да клюма към рамото ми #CrazyА тя една мизерна,с олющен лак в различни цветове,изпочупени нокти-ужас.Добре,че трябваше да слизам,че ако ми беше полегнала на рамото Sick
Дари ще ти свирна аз другия път,ама ще ми издържиш ли на темпото Mr. GreenНищо,след няколко разходки с мен ще свикнеш.И аз като тебе такава,все се раздавам-все едно е мой хотела и накрая даже и благодаря не чувам.Аз малко го затрих скайпа ти-моя е baby_an81.Ако искаш ще те добавя като се прибера от работа.Извинявам се пак Embarassed
Делта и аз моето котенце така го моря с разходки,ама той обича.А за водките не съм ли ви казвала,че съм наполовина руско дете Mr. GreenРодена съм в Русия-в Сибир и сигурно са ми слагали водка в биберона,че да се сгрявам LaughingОбаче нещо напоследък не ми вървят глътките,а идва лято и трябва да се вземам в ръце Mr. Green
Лени ама ти наистина си голяма градинарка.А аз едно цвете не мога да изгледам,всичките измират.Даже имам едни в стаята си дето много ме дразнят и искам да ги изхвърля.Ти какви бижута правиш?
Илиева аз деца нямам още ама като ви чета,се надявам само да не са като мен.Аз бях просто уникум.Сигурно и момче не се е пребивало толкова пъти колкото мен Mr. Green
Тутуне мерси за кафето,даже 2-те ги вземам.Ех сигурно си се радвате един на друг(брей че завистлива излязох Laughing)
Маги да ги разбиеш на изпитите,мале как ми липсва тоя студентски живот понякога и сериозно се замислям дали да не запиша наесен магистратура newsm78
Мим пак заповядай,ще помогна с каквото мога
Лек ден русалки,аз ще си поскучая тук

# 331
  • Varna
Гутен обеден Русалкитеееее Hug

Ха да вий сладкУ койт
у е диетичен да жуми и да не гледа Joy
АНИТООО- помня, че си халф русначе ама лятоска тЪз водка не те ли омайва повече.  Wink Easy, със водките сладураноооо, лятото де не се състезавате кой повече водка шатка Joy И моя е от тези дето обича да се разхожда. Друга мома беше споменала, че нейния на първото капанче здава багажа със чаше студена бира във ръка Laughing
Момичета извинявам се, че няма да ви спомена всички но моя тъкмо сега се прибра от болницата и искам да видя дали пак го е боляло а и да си го поглезя малка-слагам обяда.
Гушки на всички Hug

# 332
  • Варна
Здравейте, момичета!

Много пусто тук. Дъжда не ви ли прибра?

Делтичка, какво стана, каква болница?
Ани, радвам се, че сте се чули. Моят мъж е в преход. Не съм го чувала от 4 май. На 18-ти трябва да са пред Панама.
Моите деца и те имат руска жилка, дядо им е от с. Казашко.
Лени, страхотно, че успешно са преминали стратегическото място. Как ви бижута правиш, много интересно? Чакаме снимки, изфукай се. Аз нали съм бивш дизайнер на чанти, ме заинтригува.

При нас днес нищо интересно. Прибрахме се още преди да завали и не можахме даже и да се изкаляме.Тук малко росна.

# 333
Ехоо, здравейтеее , къде сте бе момичета??!
Хайде Леночка, покажи снимки с бижутата, ти направо ме шашваш - градина, бижута!
АНИТООО, върти километража и вместо мен, че аз откакто съм с кола много трудно вървя Mr. Green

# 334

Хайде поспаланки, ставайте!!!Не ви ли мирише на кафенце??!! Оставям ви , а по- късно мина да видя къде се губите!!!

# 335
Добро утро!Mim-d  благодарности за кафето,сутрин имам нужда поне от 2,3 такива,за да се разсъня!
И така да се похваля като циганче на вчерашния изпит 6.Сега ме очакват няколко дни релакс,но и доста задачки за вършене!
Ох ,да знаете през какво минавам сутрин,докато натикам малкия в градината.Цял ритуал е изпълнен с много драматизъм.И при вас ли е така?То ревове,то тръшканици,молби да го взема на обяд,и незнам си още какво!Баща му като си е тук категорично отказва да го води на градина сутрин,защото просто не може да се справи с малкия манипулатор.
И така аз се похвалих и оплаках!Инъче съм изпълнена с енергия,защото наближава връщането на мъжо.Обожавам го този момент,толкова съм щастлива и добричка с всички!
Лек ден ви желая от сърце и дано съм ви предала от моите положителни емоции! Hug

# 336
Добро утро и от мен момичета!
Лени давай да гледаме какво твориш.А може ли нещо ако ми хареса да си купя ?Чакам снимките с нетърпение.Навремето имаше едни ролки с дървени топчета ако се сещаш .Една сутрин майка ми решила жената да се измодерчи за работа, отваря торбата и всичките и ролки бяха без топчета .Просто аз си бях напровила гердан и с фулмастер нашарих топките .Познай на финала- гердана беше развален и топките с нови ластици на ролките обратно .Да ама всички ме видяха ,за един ден бях модерна.Спомени ,спомени.
Илиева беше дизайнер или в момента и ти нещо твориш?Шапка ви свалям аз съм толкова неизобретателна ,че понякога ме е яд на себе си.Маниачка съм от малка на чанти ,събрала съм безброй и ако ме питаш все нямам.Ама всеки си има някаква страст.
Анитооо за какво го имаш тоя скайп?Ей голямо миткало бе!Походи си сега ти е времето.Много ти се радвам ,защото и аз навремето бях същата луда глава.Не че сега не съм,де.
Маги 83 ,ти си нашата гордост.Личи си че четеш.Браво стискаме палци ,действай нататък само с такива успехи.
Делта от стискане на очите ми излязоха бръчки бе жена.Не спря да готвиш на всички ни .То закуски ,обяди от къде взимаш тия идеи за толкова манджи .Ти си извор с енергия личи ти.Така и не се научих за тия картинки ей.
Мама на щураче радвам се че сте по добре .Така е така остаряваме ние покрай децата .Болести, неприятности и всякакви случки около тях.Като са малки боледуват ,като пораснат почват други изцепки и така.
Е, хайде приятен ден на всички мили дружки !

# 337
Здравейтеее HugУф малко да си почина,ама днес са ме заринали с работа и бързам да свърша,че след 2 дена като дойда пак мене ще чака #Cussing outАма то тук никой нищо "не разбира" #Cussing outМного ми е чудно като си тръгна какво ще правят #Cussing outВчера точно в 20:00 часа се изля такъв порой,че без малко да се удавя LaughingЕстествено с моя късмет.Днес ми се обади един от най-добрите приятели на Косито-върнал се.Много се зарадвах,ама да видим ще успея ли да се видя с него,че след работа ще ходя на танци,а довечера има много интересен мач Mr. Green
Делта и аз не разбрах какво му има на мъжът ти newsm78Какви болници?Дано не е нещо лошо-не е нали? PraynigА за водките,аз нещо сдавам фронта,трябва да се стегна,че идва лято Laughing
Илиева той моя не зависи от обхвата защото винаги като не е в Европа ми звъни от сателитния.А за руското-аз съм родена в Русия Mr. Green и мама(лека и пръст) е от там
Дари ама аз вчера бях на работа Mr. GreenНе че си седя иначе в къщи и не че не укъснявам всеки път ама това са подробности.Утре и вдругиден почивам,ако искаш като се находя да пийнем кафенце
Мим аз с това вървене направо ще му спра тока като се върне Mr. Green
Айде лекичка от мен,пак се мятам в докуументите и на телефона и след малко ако видите пушък от центъра да знаете,че е от моята глава Joy

# 338
Здравейте, момичета моряшки Laughing Пльоснала съм се пред компа, чета ви, подхихилквам се/това с "ролковия" гердан ме разсмя от сърце Laughing/, синковецът в съседната стая, макар че е на лаптопа, ме чува и току пита на какво смешно чета - много е любопитен, а и ревнив WinkИлиева, дай да се обединяваме и да творим, че работа за мен иначе няма Mr. GreenМим, точно така, ти си нашата гордост  bouquet Ани, аз нямам руска жилка по рождение, ама от три до осемгодишна възраст съм живяла в Калинин, баща ми беше випусник на тамошната военна академия. И досега съм запазила много топло чувство за тези години, завърших руска гимназия, чета основно на руски, чак ника ми звучи руски Wink Относно заниманията ми с бижутерия - всичко започна с няколко руски сайта за бисероплетение, след това усилено започнах да дърпам литература по въпроса и да упражнявам различни техники, набавих си много материали - чехски мъниста от Яблонекс, полускъпоценни камъни и кабошони, специални материали - конци, закопчалки и т.н. Доста неща съм изподарила, моделите са мои, защото едно бижу се създава под непосредственото впечетление, което създава материалът, с който си избрал да работиш. Всичко беше хоби, но вложих страшно много пари и сега, като съм без работа, обмислям как да развия свой бизнес. Относно снимките - пробвах с телефон - не става, изобщо не може да се добие представа за колието. Кръстникът ми даде неговия фотоапарат, но пак не ми се понрави резултата Close Искам да предлагам нещата си, но няма как да ги представя - замислям се дали да не намеря човек, който професионално да ми изработи сайт и снимките в него - нещата са доста специфични...За да не съм голословна, това е руски сайт, от който можете да добиете приблизителна представа, с какво се занимавам/моите неща са по-семпли и изчистени/   http://www.biser.info/master-klass
С друго не мога да се похваля, а хлапетата пак ме изнудиха да пържя палачинки - уморена съм, ама не мога да откажа - толкова са манипулативни тези дечурлига, да са ми живи и здрави....
Лека вечер! Hug

# 339
  • Varna
Здравейте момичета Hug
Не пиша защото от 2 дена нямам муза, не че имам кофти настроение.
ЛЕНОЧКЕ-ти ме накара да пиша мила. Ако искаш ние имаме добър апарат и със мъжът ми може да ти помогнем със снимките.  Той ме пита дали имаш програми за обработка на снимките. А и имам една перлена гривна която мъжът ми донесе от остнов Диего Гарсия която трябва да се наниже защото аз във опита си да направя така, че да ми е по мярка, успях да я скъсам Joy Просто са ми много тънки китките Joy
Ето намерих ти работа за мъничко Wink Тъкмо мъжът ми ме пита вчера защо не нося  тази перлена гривна а нося една друга мъничка перлена. Но той много държи на тази островната Joy
Хайде обади се Hug

# 340
  • Varna
Хади ДобрЮутрУУУУУУУУУУ Русалкитееее Hug

Много усмихнат и слънчев ден ви пожелавам. Все още нямам дар слово и муза за писане но поне опитах, може и да ми се отвори таланта по късно Laughing

# 341
Делта ,за какви музи говориш бе човек.От писанията ти лъха толкова борбеност и оптимизъм ,че не ми се вярвя да нямаш настроение за писане.Пиши ,че без теб няма да е същото нали знаеш.Ти започна със закуските/въпреки, че само ги гледам и ми текат  лиг..../,с тоя ведър и смешен тон ,а бе оправяш ми настроението като те чета малко или много.
Лени добре е наистина да направиш това което замисляш.На работа  сме около 20 колежки  в офиса така ,че мога и аз нещо да ти помогна с продажбата ,но трябва да ги покажа по някакъв начин.
   Снощи се чухме с моя  морски вълк ,душата ми се напълни с положителни емоции и така се напих ,че днес не мога да отлепя за работа.Но като е с мярка е добре дошло.И да не е често разбира се. Още не е сигурно дали ще слезе края на май.И при тях най различни теории относно процеса на работата и въобще БМФ като цяло.
Е, започвам с 300 мъки да работя ,в главата ми бият хиляди къмбани .Ще ми е зор днес ама няма как.
Лека работа и приятен ден , мили дружки ,деня е прекрасен само за разходки за тия, които могат да си го позволят.

# 342
Анитооо забравих те бе .Значи когато искаш можеш да ми пишеш и да го отразим това кафе пък и други ще се включат така ,че ми трябва малко време за организация .Но по принцип  и двете можем да си побъбрим така че ,.пиши на скайпа аз съм те включила

# 343
  • Варна
Добро утро на всички,И аз съм тук,Леночка имаш страхотно хоби това което е на сайта показано бижутата и изобщо всичко е много красиво,Няма как да не ти потрагне с такива красоти,Моето хоби е да шия гоблени,Въпреки че моят мъж като е тук по не ми остава време да шия но като го няма си наваксвам,ДЕЛТА-ДЕЛТА пишеш за болници и лекари надявам се че сте добре и няма нищо сериозно,АНИТООО наистина си се радваме един на друг,Зърта-пърта сме по разходки или бягаме по задачи,Преди два дена излязохме по работа която съчетахме приятното с полезното и се прибрахме вкъщи с диг,фотоапарат,И като няма опътване на български дадоха ни го на диск който засича и сега го гадаем, newsm78Добре че мъжо знае английски че бързо влезе в час за снимки и ефекти,Само не сме разбрали как се правят клипчета,Та така при нас,Маги продължавай в същия дух на изпитите да ни красиш страничките с добри оценки, Мили момичета тези цветя са за да ви направят деня красив и да се извиня че не споменавам всяка по отделно,Чао засега

# 344
Добро утро, момичета Laughing/оле, като гледам колко е часът - добър ден Mr. Green/ Както винаги сте ЧОВЕЦИ - толкова отзивчивост рядко се среща - благодаря ви  bouquet
Делта, метни снимчица на "болната" гривна, за да видя, каква е ситуацията и как ще я лекуваме Wink
Относно заснемането на бижутата ми, през нощта ме хвана ядът, влязох в английския Ибей и играх за един дигитален фотоапарат "Кодак" - 12 мегапиксела, оптичен и дигитален зуум - 5х, само дето със закъснение отчетох, че батериите са клас АА, а не литиево - йонни. В настоящия момент цената с доставката са около 36 паунда - дано не съм сгрешила в избора.... Praynig
Майчето снощи ми звънна и успя не на шега да ме разтревожи - хемоглобинът й бил 8, при норма 10-11, днес пак ще е по лекари, дано се изясни каква е причината.....Преди 8 години така "вадих от калта" свекърва си: обажда се една вечер деверът и хъката-мъката се разбра, че от известно време майка му не била добре, на последните изследвания хемоглобинът бил 4,5 ShockedВеднага се разввънях на познати лекари и се оказа, че спешно се нуждае от кръвопреливания - вкарахме я в болница, нормализираха хемоглобина, причината се изясни- рядка форма на гастрит, при която не се усвоява витамин В12 от храната. Поради немарливостта на любимото й синче свекърва ми беше "пътник", ама имала още живот да живее....
След кошмарната нощ, която изкарах, нищо не ми се пипа - гони ме един мързел Embarassed, ама трябва да си надигам дупето, че няма кой...... Mr. Green. Лек ден, русалчици, пишете, че без вас ми е самотно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт