Добро утро, момичета!
Хайде на леката закуска

Благодаря ви на всички за загриженоста и аз тука съм стиснала едни палци и се моля
Днес или утре трябва да пристигнат в Саудитска Арабия и да има обхватче,а утре трябва да ми се обади.Дано само нямам работа,че съм нощна.Ама и да имам ще ги отсвиря тия гости
А по пътя до там,ще минат и покрай колегите на сомалийците-тия от Индонезия
Изобщо тоя рейс му е чуден 

Та преди малко слиза и ми казва,че искал да ме ожени за един от синовете си.А те едни чудни хубавци,направо припаднах от смях
)И аз му казах,че е хубава,но си има 2-ма приятели и той ме погледна толкова учудено.И аз взех да му говоря,че при нас християните е обратното и жените имат много мъже
Забавлявам си се тук аз,че да не мисля.Само да дойде обхватчето и ще ви се похваля.Лек ден мацки,аз пак ще се присламча по-късно,дано има някой
Много обаждания и смс-и на чакащите
раничко си станала наистина
Аз нашите яйца във четвъртака винаги ги боядисвам. Напукаха се само 3.
Ей, значи хващах пътя при Танитка. Страхотна е майка ти!
- браво на тебе ти не ми отказваш на баницата 
Между другото аз от дете съм влюбена във древната им история. И моя като минава Suez Chanel ми се обажда- Коеваааа тез твоите хора пак ме побъркаха 
Вчера след обяда ходих със една приятелка да пием по кафе тука до нас- Хепито на площада, та там мернах една такава физиономия-аз много ги различавам. И все питат ако им откажеш, дали имаш сестра хубава като тебе
Как не съм била някъде около тебе да се похиля от сърце при вида на физиономията му. Със голямо самочуствие са иначе да.
И от сладките се взех и все по три пъти. Аз пък никога не пазя диета и все махам сладко и тестяно. Бате ще ме харесва и дебеланка 

Дано скоро дойде.А днес един негов приятел дойде до работа и довечера ще ходим в един клуб.Кара ме да ходим на дискотека и аз отказах!!!!Това направо е световен рекорд или трябва да се запише някъде
Още час и 10 минутки и запрашвам към вкъщи,писна ми да вися тук.Лека вечер сиренки(това е умалително на сирени,а не закуски със сирене-шегичка