Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 636
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте,момичета!!! Hug

Дари,много се радвам,че сте се чули!И аз да се похваля.Моето момче не е много по писането на смс-и,но преди два дни ме засипа с повече от 20!!
Тутуне,страхотни цветя,много ми харесват,с новия фотоапарат ли ги правихте? Wink
Времето е чудесно,ще трябва да си направим една среща!?!
Приятен и успешен ден! smile3525

# 346
  • Varna
Z1285
$179.95
Compare

* 12.0 MP
    * 5X Zoom

ЛЕНОЧКЕ-това е твоя Кодак и виж цените Душко- Това го взехме със мъжът ми от Гугъла защото ни се стори евтин твоя фотоапарат който си харесала за характеристиките които си описала.
А ти си писала, че вътре влиза и доставка
http://digitalcameras.kodak.com/-това е сайта на Кодак където видях твоя апарат. Разгледай го, че тука немога да му изкарам нещо картинката.

# 347
Здравейте момичета!
Ох, много работа днес - излезе ми душичката и сега хлапетата ги няма в къщи и аз се цопнах пред компа да ви видя какво сте правили Grinning. Дари, днес нямах време да ти обърна внимание, но се надявам утре да ми е по-спокойно да се чуем и да разкажеш за мъжа си!
Лени, честито за фотоапарата, ще чакаме снимки Simple Smile! Хубава вечер от мен!

# 348
  • Варна
Здравейте, момичета!

Маги, поздрави за 6-цата! Наистина си нашата гордост. Учи и заради мен, дето съм пропуснала този момент. Изкарах едно средно специално да взема кетапа за дизайнер, по старо му моделиер и това е.
Малкия коя група е? В началото всички деца са така реват, но после свикват и накрая викат:"Защо идваш толкова рано да ни взимаш?"
Моите сега завършват 4-та група и страшно ще ми липсва детската градина. Такъв рахатлък е тогава.

Дари, 18 г. бях моделиер на чанти, а от 2 г. продавам бои и латекс в един склад. Писна ми от шефа и се махнах. Нищо не разбираше, а имаше големи претенции. Нищо не творя, нямам време изчезна ми музата за дреболии. Хвърлила съм се на едри неща, ремонт и обзавеждане на нашия апартамент. Имам да правя проектите на нашата спалня и стаята на момчетата. Нахвърляла съм нещата, трябва да оразмеря точно всичко и викам майстора да мята мебелите.

Лени, разгледах сайта има страхотни неща. Затова се иска супер търпение и много свободно време. Много е красиво.Дано намериш къде да пласираш твоите произведения. Идва лятото и ще има туристи, които де бъдат впечатлени.
Дано мама се отравя бързо и не ви тревожи.

Тутунче, честито нова придобивка! Само хубави емоции и много усмивки да запечатва за спомен.
Аз съм си харесала този фритюрник Тефал, дето пържи само с една лъжица олио. Пуснах тема, ама никой не пише. Исках да разбера да ли са доволни тези дето имат такъв, че имам нужда, стария го изхвърлихме преди ремонта.

В събота ще ходя към центъра да търся на хлапетата сандали. Ще съм само с един брой. Към обяд/разбирайте 13-14 часа/, ако искате може да се видим да пием кафе.

# 349
Добър вечер,момичета!Днес тичах по задачки,следобед с малкия и колелото бяхме навън и ей ме на умираща за сън,но си викам чакай да надникна какво става със сестриците по съдба!
Леночка ,  мила и ние сме в това положение с хемоглобина.Баба ми е много зле и утре ще я водя по болници.Прежълтяла е, и няма сили!Утре направо ще поискам направление за хоспитализация!
Илиева малкия е 1-ва група,но така беше и в яслата!И аз си мисля че е период и се надявам скоро да излезем от него.Истината е ,че сутрин си изкарвам нервите и ми е много мъчно,когато плачка!Но,както казва мъжа ми трябва да съм твърда и да не се оставям едно 4-годишно дете да ме манипулира.
Тутуне цветята са разкошни!Благодаря че ги сподели с нас! Grinning
Лека вечер на всички!

# 350
  • Варна
  Лек ден на всички въпреки дъжда

# 351
Добро утро и от мен  Laughing Лек и спорен ден, момичета Hug

# 352
Привет и от мене.Илиева това покана за среща ли е ,защото ние сме 2,3 дето се събираме от форума и ако искаш можем набързо да се организираме.Пиши къде ще ти бъде удобно на теб.Аз утре съм до 12,00 ч.на работа.Ей много хубаво ще стане .
Тутун  ,кафето сутрин е една от най приятните ми изненади особено приготвено от мъжа ми както той прави когато е тук.Но и сервиза много си го бива да ти кажа.А пък за цветята просто нямам думи.
Е ,продължавам с моята работа по неволя просто няма как.Приятен ден на всички ви.

# 353
  • Варна
Завиждам благородно за срещите ви утре пак няма да мога да дойда сутринта до обяд дъщеря ми имат спортен празник в училище ще се прибере за малко и от 15,30 ще участва в концерта на училището ще го правят морската гимназия и след това ще я водим на рожден ден изобщо натоварен график,Мислех утре да излизаме с мъжо да си тарсим бански ама няма да ме огрее,А и синковеца няма да ходи на градина утре а с него да ходиш по магазини е хамалогия почва се едно голямо искам туй искам онуй и тя става една ,,,,,,,Та така мили момичета,Ако се видите на кафе пийте едно и заради мене дано скоро да се видя и аз с вас,Mama Silvyana тези цветя не съм ги снимала аз но много ми харесаха и ги споделих с вас,Днес ходихме до техномаркета да ни ни дадат работещ диск с упътване и вече сме на ти с тази машинария,Сега трябва да се науча да качвам снимки че само аз не знам,Хайде чао засега ,darito_71 предполагам че е голямо удоволствие да ти приготвят специално кафе за тебе сутрин, newsm78За толкова години не ме е огряло това,Ставам и сама си правя Hug  bouquet  bouquet

# 354
Добро утро .Първа съм .Приготвих ви и закуска, която така и не можах да ви покажа .Не можах да разбера как стават нещата с картинките ,та закуската остана на моя десктоп.Погледнете колко е часа.Излюпих се в 6,00 като абсолютно ку-ку .Пих кафе ,цигарите ми свършиха бясна съм та преди да отида да си купя ,рекох да ви пожелая приятен и спорен ден.Фу събота на работа .Днес съм до обяд ,ама човек като има нагласа ,че съботата е за почивка ,как да работи?Е хайде по някое време ако има време пак ще се включа.

# 355
Добро утро и от мен!
Успокой топката Дари!!!
Аз днес съм си в къщи и съм решила да направя една ревизия в детската стая,че вече момичетата си я почистват и подреждат , но друго си е и аз да пипна малко, че все нещо не ми харесва от тяхната подредба Wink Изпращам ги на училище и започвам!

# 356
Здравейте и от мен!Някой няма ли случайно да ми даде един пистолет назаем да се самоубия Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАма никой не ми налива в устата насила снощи Mr. GreenОт два дена не мога да се прибера а днес едва гледам.Навън едно хубаво време, а аз в затвора SadНо днес е събота и сигурно ще се ходди и на дискотека,а аз сега съм зле,но се знам че в 8 часа само да си тръгна и ще ми светне LaughingУтре чакам обаждане от котенцето-най накрая свърши тая дълга седмица,а в понеделник трябва да влязат в пристанището на Тайланд и обхватче ще има-супееер GrinningНали ви бях разказвала,че си имаме един арабин в хотела.Вчера му беше делото за екстрадация и сега е в затвора и аз цял ден говоря по телефона с някакви чалми,които го търсят.Аууу как щях да забравя да ви разкажа Mr. GreenКато се прибра приятеля на Коси и ми звъни и се смее.И като го питах защо и ми каза,че срещнал някакъв,който ни е виждал заедно и му казал,че съм му била "Изневерявала" Mr. GreenТой се направил на ядосан,а онзи другия като видял и почнал да описва "любовника" и познайте-дал точно описание на моето момченце Laughing JoyЕто откъде тръгват интригите.Разбрал недоразбрал какви са ни отношенията и бърза да говори #Cussing outМного ме е яд на такива.Ами лек ден да ви пожелая,а аз да продължавам да си страдам тук Laughing

# 357
А - ло, мацета моряшки Laughing - времето се стопли, върнаха се половинките и започнахте да зачезвате от ефира Thinking, ще има другарска градивна критика Heart Eyes.....вънка е ужасна жега, аз вчера, нали съм лудо, вземах, че изгорях - нормалните хора по обяд се прибират да починат, докато мине силното слънчево греене, ама аз - не......сега съм с текезесарски тен - деколтенце, ръкавки, крачолчета....да умреш от срам на плажа - веднага ще те разконспирират, че си селянче Laughing Та, крия се в къщи на сянка и върлувам из Продавалника - запретнала съм ръкави да разпродам всичко, що не се носи, че няма място Shocked Моята малка метълка вече носи всичко в черно - познайте колко дрехълък и обувлък, неща в "цигански разцветки"/според нея/ артисаха...иди ми да я убия Twisted Evil Ама има неразбрани хора, ей Shocked - аз доста неща съм си купувала от Продавалника, и независимо от положителните си оценки, винаги, без да се циганя, пращам предварително договорената сума. А една мамичка, не стига че се опита яко да ме събаря в цената, ама и се възмути жестоко, че трябвало да плати предварително... да съм й погледнела оценките...яко се ядосах  Twisted Evil, няма чехли за такива неразбрани личности Sunglasses Да се похваля - наддаването за Кодака свърши и аз го спечелих - с доставката ще ми коства около 100 лв - мисля, че не съм се прецакала, дано да върши добра работа, че да ви покажа градинката, украшенията....Ани, мила, що не им теглиш една българска/или руска - по избор/ на тия комплексари - да духат супата, радвай се на живота, ти си знаеш какво ти е на сърцето и душата - там освен теб, друг няма право да бърка Laughing
Дари, дано ти мине леко денят, наистина е кофти това отработване Sad
Лек ден, момичета - довечера пак ще намина, за да проверя критиката хванала ли е "дикиш"  Heart Eyes

# 358
  • Варна
Здравейте, момичета!

Зачезват, яко зачезват от ефира, само ние самотните си кукуваме тука. Laughing
То в това хубаво време, никой не стои в къщи, бришим улиците като за световно.
Та и аз бях на маратон. Днес нали е работен ден заведох едното дете на градина, подадох молба до директорката на детската градина да останат хлапетата през летния период. За наша радост им пропаднал ремонта, не им отпуснали пари. Оттам ходих да подавам декларацията за детски до Социални грижи. Със служебната бележка от БМФ-то всичко беше наред, имаше упомената дребна сума във евро, но не надвишихме лимита. После с другото дете хукнах към центъра да търсим сандали. Учудващо си намерих място за паркиране в карето зад пощата и газ по Пискюлиев да си търся някакви бели чехли за мен. На Дрин има едно магазинче с детски обувки и винаги пазарим от там. Собствениците имат и друг магазин на Баба Тонка и така се уредихме с 2 чифта сандали. По обиколихме и спортните магазини да търсим на каката наколенки за волейбола. От цялото ходене всички деца са оредени, само аз не си харесах чехли. На 30.05. е пак работен ден и ще ги хвърля в градината и тръгвам сама по магазините.Е, тогава съм във вихъра си. Прибрахме се към 14.00ч. трупясали, полежах около час, приготвих Миша за концерт на училището и тръгнахме да прибираме Стефан от градина. После кибик 2часа в парка, наготвих на бързо от Гюрлата и сега реанимирам.
Отчетох се вече, а и пералнята ми свърши отивам да простирам, че днес от хойкане работата ми изостана.
Хайде, лека вечер, до утре за сутришното неделно кафе!

# 359
Здравейте дружина! Тука съм аз, ама достъпа ми до компютъра май много ограничен  Mr. Green Иначе къде по задачки, къде по забежки, времето си минава. А днес в тия жеги, уж в ранния преди обед, трябваше едни тип градинарски дейности да се вършат, едни треви да се почистват, е да ама - изложих се, нещо лошо ми стана, че Т, че.....мани, мани все към леглото клонях цял следобяд. А преди половин час като се обади мойто мъж - забравих и Т, и че ми е лошо....
И да почерпя за рожденния ден на наш`та щерка - днес закръгли 20

Замина госпойцата на заведение да се черпят с приятели, пък аз изолзвам да заема мястото пред компютъра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт