Да има късмет във всичко и да срещтне читав човек!!!

че още се моткам по бельо и ще изям касъка, че се моткам още
, още си пия кафето, но за мой късмет пред компютъра 

веднага 

,
Да ти е жива и здрава и да си поживее незабравимо в тези хубави години,Като си представя че на 20г,се омъжих,,,,,,,,,,,, на не си поживях ми се влюбих,

.Lenochka честита ти нова придобивка,Ще чакам снимки на градината да гледам Маги в такива моменти се разбира кои са приятели и на кой можеш да разчиташ,Горе главата,Хайде моми аз да мяткам обяда,Моят мъж днес е за риба с аверите си с лодки и ние сме сами,Ще чакаме да видим татито какъв улов ще донесе, 

- да не би баба ти да страда от същия проблем - поради гастрит да не усвоява В12 от храната и да развива тежка анемия - на съкровището започнаха да му бият този витамин по схема, сега е добре.
Едва дойдох между другото,защото вместо след дневната да се прибера и да си легна,аз се прибрах изкъпах се и излязох и се подредих по-добре от предните 2 вечери,че и на дискотека отидох и в 5 часа едва се завлякох до вкъщи
Моето момченце ми се обади и такива неща ми наговори-каза,че вече нищо няма значение,само да си дойде по-бързо при мен
За първи път ми говори така и аз сега плача като идиот,направо ми се къса сърцето,че има още месец и половина
Извинете ме,че не се обръщам към всяка поотделно,ама ми е ужасно депресирано.Тия сълзи не спират,а аз само ги бърша,че съм на работа и не искам да ме виждат така.Нямам търпение да се прибера и да се наплача наспокойствие
.Желая ви лек и усмихнат ден,а на мен дано ми мине като се наспя 
Препоръчани теми