Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 632
  • 442
  •   1
Отговори
# 360
  • Varna
Добитуи тука да поздравя твоето детенце със Рожденният и ден Wink

Да има късмет във всичко и да срещтне читав човек!!!

# 361
Здравейте!Аз нещо не мога да заспя пак!Пък и много напрежение ми се събра тези дни.Баба е в болница,химоглобина и е паднал на 40.Днес спешно имахме нужда от кръводарители и ударихме на камък.Днес разбрах на кого мога да разчитам в труден момент.Инъче за маса всички са приятели.Бясна съм и отврътена!Чух какви ли не оправдания.Важното е,че се справихме и сега имаме кръв за два дни.
Следобед заведох детето на цирк,че му бях обещала.Еми честно да ви кажа останах разочарована от представлението.А вътре в цирка го бяха обърнали на бит пазар.Продаваха какво ли не на цени" битер мола".Вафла 2лв.,Пуканки 4 лв. тъп светещ меч 10 лв. Shocked
балон 4 лв.Та така де освен билета от 18 лв изхарчихме още два пъти по толкова за простотии.
Честита рожденничка на добиту!
Лека вечер на всички!

# 362
  • Варна
Добро утро, мацки!

Доби, честито ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, много щастие, много любов и ужасно много късмет!
Страхотна възраст! Свобода, безгрижие и много емоции!

Хайде ,едно кафенце за събуждане!

Аз от снощи съм с едно дете и сега мятаме къщата и след обед на кафе.

# 363
  • Varna
ДобрЮтриУУУУ Русалкитеее
ИЛИЕВА благодаря за кафенце аз пък ще ви шатна една закусчица newsm47

МАГИ- много ти се е насъбрало наистина. А това за масата, че там всички са първи аз минах отдавна по тоя път. Но ти си толкова младичка и тепърва ще видиш кой кой е. Дано толкова рано да не загубиш приятели, че е голямо разочарование. За кого трябваше кръвта? А за цирка-те са такива много, много отдавна. Моето момче отиде веднъж на цирк като малко, разочарова се и повече не пожела.
На всички момичена които не съм споменала Hugче още се моткам по бельо и ще изям касъка, че се моткам още Laughing

# 364
Добро утро /или ден вече/ и от мен!
Мерси за кафето, закуските ги прескачам  Blush, още си пия кафето, но за мой късмет пред компютъра Wink

Маги, за съжаление точно в трудните моменти разбираш кои са ти приятели  Sad
Пожелавам бързо възстановяване на баба ти!

Илиева, мерси!
А ти къде разпиля децата  Joy

lenochka, честит фотоапарат! А дрешките, които вече са умалели, имам близки на които винаги съм давала от моите деца. Не го разбирам поведението на тези мами - ами като не те устройва цената или вида, ми не се включвай, продължавай да си търсиш  Whistling

Здравейте и от мен!Някой няма ли случайно да ми даде един пистолет назаем да се самоубия Mr. Green Mr. Green Mr. Green..
Анито, за тебе воден пистолет Joy Joy Joy веднага  Party
Вазстанови ли се вече  Wink

На всички приятен и много усмихнат ден!

# 365
Добро утро на всички събудили се рано.Аз едва сега се излюпвам и си правя кафето.Мерси за закуската но ще я пропусно.Мойте вече приготвят салатата и обяда.Dobito честита ти рожденничка и много да те радва. Честити покупки на всички.Лек ден и приятно мързелуване.

# 366
  • Варна
Dobitu честито ти рожденничка  извинявай за закъснялата честитка  bouquet, nbirthday    uraДа ти е жива и здрава и да си поживее незабравимо в тези хубави години,Като си представя че на 20г,се омъжих,,,,,,,,,,,, на не си поживях ми се влюбих, Crazy .Lenochka честита ти нова придобивка,Ще чакам снимки на градината да гледам  Маги в такива моменти се разбира кои са приятели и на кой можеш да разчиташ,Горе главата,Хайде моми аз да мяткам обяда,Моят мъж днес е за риба с аверите си с лодки и ние сме сами,Ще чакаме да видим татито какъв улов ще донесе,

# 367
Здрасти и от мен LaughingКафенцето и цигарката при мен бяха на крак - обикалях ранчото, пушейки и пиейки, чопвайки болните листенца от прасковите - миналата вечер се отрових да пръскам, ама къдрилката така е нападнала прасковките, че не мога да ги изчистя ShockedКотаракът ми Пухчо, понеже е вечно гладен/тъпче и след това повръща по плочките/, вървеше подире ми като кученце и моята кучка - Мира - четиридесеткилограмова немска овчарка, страдаща от пристъпи на ревност към котката - изпадна в такава истерия като ни видя, че вдигна селото на главата си Laughing - абе цирк Глобус ряпа да яде Heart Eyes
Доби, честита рожденничка, мила - Господ здраве да й дава, да е щастлива, и вие, покрай нея  bouquet
Маги, кураж мила, и ние минахме покрай свекърва ми по този път на търсене на кръводарители, гадно е, наистина Cry - да не би баба ти да страда от същия проблем - поради гастрит да не усвоява В12 от храната и да развива тежка анемия - на съкровището  започнаха да му бият този витамин по схема, сега е добре.
Илиева, не се похвали дали си купи нещо от Арон....няма само аз да се фукам, а- а -а... Heart Eyes
Тутун, как сте с мъжлето?
Делта, и аз сутрин първо кацам на компа, ама мъжото като е тука много ми дърпа ушите - май ревнува от него Mr. Green
Друго засега няма, чакам да пишете, че иначе ми липсвате Cry

# 368
  • Варна
Маги, дано бързо да се оправи баба. Това за приятелите и аз го знам, ситото мина отдавна.
Моите са ходили на цирк преди 2г. баща им ги заведе. Минала година като беше цирк Балкански тук мислех да ги водя, но билетите на всички ни /без тати /излизаха около 35лв. /средна цена/ и като сложиш останали подробности, пуканки, захарен памук и др. се отказах.

Доби, дребните снощи останаха да спят в свекърва ми и си дойдоха на обяд. После ходихме в парка, такава жега беше, че ходиха голи до кръста и слънцето леко ги близна.

Лени, ако бях си купила нещо, първо вие щяхте да научите.  Laughing От Арон нищо не харесахме. Цените пак бяха високи, нищо че на половина намалени. В Явор по-биваха. Мама си търсеше диван. После я заведох в Руди-ан до нас и там си хареса. И на въпроса: "Защо ти е диван, като няма къде да го слагаш?" Ами като дойдете къде сте спите?" и я разубедихме със сестра ми. Първоначално смятах да водя децата при нея да ги гледа, но се оказа че детската градина ще работи и през лятото. За сега няма да има преселение на народа.
Мебелите за нашия апартамент ще са по поръчка и тези по магазините не ме устройват, понеже имам несъразмерни стаи с това преграждане. Имаме си майстор, на мъжът ми приятел.
Ако има някой нужда от нова кухня, гардероб или легло ще ви дам веднага телефона на човека. Даже може да види направените неща от него у нас.

Чудя се какво да приготвям за обличане за утре, изведнъж стана така горещо. Малките са готови, каката утре е вкъщи, ами аз тъкмо наизкарах костюмите и то стана за потник.

# 369
Здравейте!Благодаря ви за подкрепата от сърце!
Лени за съжаление проблема при баба не е гастрид.Има предположение за най-лошото,утре ще и правят скенер и вече всичко ще е ясно.Шока е голям за семейството,просто всичко дойде изведнъж.
Инъче ние с детенце сме добре!Днес ходихме в морската градина,отразини се добре!
И една хубава новина за мен за 7 юни се очаква мъжлето ми да имат смяна.Иска ми се времето да минава по-бързо и вече да тръгвам към автобуса,за да го посрещна.
Детенце вече е легнало.Аз отивам да дръпна една цигара и ще се търкалям при него!Спокойна нощ на всички!

# 370
Здравейте!Аз пак нощна SadЕдва дойдох между другото,защото вместо след дневната да се прибера и да си легна,аз се прибрах изкъпах се и излязох и се подредих по-добре от предните 2 вечери,че и на дискотека отидох и в 5 часа едва се завлякох до вкъщи Drunk Wine Glass Моето момченце ми се обади и такива неща ми наговори-каза,че вече нищо няма значение,само да си дойде по-бързо при мен txtlovesЗа първи път ми говори така и аз сега плача като идиот,направо ми се къса сърцето,че има още месец и половина newsm45 newsm45 newsm45 Извинете ме,че не се обръщам към всяка поотделно,ама ми е ужасно депресирано.Тия сълзи не спират,а аз само ги бърша,че съм на работа и не искам да ме виждат така.Нямам търпение да се прибера и да се наплача наспокойствие newsm45.Желая ви лек и усмихнат ден,а на мен дано ми мине като се наспя

# 371
/Добро утро момичета.Ето нещо вкусно за закусчица.АНИТООО какви са тези депресивни сълзи.Наспи се и си помисли колко много те обича.Чао и лек ден

# 372
Добро утро и от мен!
През почивните дни само ви препрочитах на бързо че нямах достъп до компютъра Rolling Eyes
Ани, я се стягай , че ще ти се караме! Маги, поздравления за мъжа ти, ще чакаме заедно с теб и дните ще минат по-бързо, а дано с баба ти  нещата са по-благоприятни baby_neutral
Хубав ден на всички, които не съм споменала поименно, мисля си за вас, чета ви и ви се радвам!

# 373
  • В море от любов
Добро утро мацки и от мен. bouquet
Аз идвам при вас с малко кофти новини, моята половинка на 21.05 smile3549 заминава  Confused, айде пак цяло лято сама. Mr. Green Кофти тръпка, ама както винаги гледам напред и се надявам тея 3-4 месеца да минат по-бързо. Grinning

# 374
Ехо ,мацета ,а добро утро и от мен.И аз като мим_д препрочитах само но не можах да се включа.Да се похваля цели два дни разговори с моята половинка беше набарал един телефон и си купил 5,6 карти и така.Голямо щастие.Последния път който се обади бях на левия завой на Мола и познай волана ли ,телефона ли, скоростния лост ли, просто колко псувни изядох сигурно, но не ми пукаше.Бях на 10 -тото небе.
Ивааане се отчайвай приеми го като добър знак ,че мъжа ти не е от съкратените.Аз незнам моя като се върне дали няма да бъде в списъка . Моя мъж пък чака смяна на 21.05. от Италия и имам подозрения ,че може би твоя мъж ще сменя моя .Ако искаш пиши ми на лични на кой кораб се очаква да се качи.
Добиту ,честита ти рожденичка с голямо закъснение.Дай боже да ти е жива и здрава и само успехи и щастлив живот с хиляди положителни емоции и желая от все сърце.
Делта ,разхождай се по бельо няма нищо лошо за окото на ответния пол.За какво ще ти се карат при условие, че закуската може да се усвои и някъде другаде.
Илиева ти си най щастливия човек с тия твойте сладурчовци.Винаги ще ти е пълна къщата вярвай ми .А аз след като двамата тръгнат на път оставам сама.Хубаво, че племеницата ми не ми слиза от връта на нея се надявам след време да минава през нас от време на време.
Лени ,така е който има градина работата не свършва.Като гледам майка ми и тя е същата .Обикновено кафето си пие или при кокошките или в градината движейки се между дърветата/още по пижама например/и се оглежда ,евентуално като се върне от работа какво да направи.
Е ,хайде толкова положително съм настроена днес ,дано някой не ми развали настроението.Лек и приятен ден на всички ви .Страхотни сте . Прегръщам всички ви въздушно.

Общи условия

Активация на акаунт