Съпруги,чийто мъже пътуват 8

• 25 628
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
Привет и от мен!
Благодаря ви много за пожеланията към моята дъщеря   bouquet

Анито, споко миличка, наспи се хубаво и после само приятни мисли и мечти!
Ива, кофти е, че заминава милото, и то скоро, но от друга страна е положителна новина - добре е че е от заминаващите  Peace
Маги, стискам палци за баба ти, дано не са толкова страшни нещата  Praynig И честито че скоро ще си имаш мъж  Wink
Дарито, стискай зъби още три дни, и после бегранична радост, хайде по-бързо да минава времето  Peace

Аз пък в най-голямата жега на обяд ходих да пратя един колет за сина ми, да подхраня малко студента с домашно приготвено  Mr. Green
Изпратих и дъщеря ми на лекар, че от 2 седмици кашля, уж пие едни хапчета п/в кашлица, ама няма полза, повече взе да кашля, и все и дразни и не може да го изкашля. Да видим какво ще е newsm78

Приятен ден на всички и спокойна нова седмица!

То докато публикувам, и тя ми се обади - направо антибиотик и изписали, хрипове имала, ама никаква диагноза не са и казали и тя не питала ooooh! Ами ще се лекува сега...

# 376
  • Варна
Здравейте!
Имам едно питане- някой знае ли юзърнейм и парола, с които може да се проверява локация на кораби на този сайт:

http://victoria.marsat.ru/index_rus/index.html

# 377
  • Варна
Ееее, най-сетне се наканих! Когато мога ви чета, но все не ми остава  време да пиша.. От както Суънцето е тука, почти не стигам до компютъра, а и много много не ми се стои пред него. (По 8 часа на ден на работа ми стига..)
Вероятно ще пропусна половината неща дето ми хрумваха да ви пиша, докато чета, но карай.
На всички празнуващи по различни поводи – честито! Simple Smile)

Маги, специално честито за мъжо и скорошните смени, почти не останало!!
Ани, не се отчайвай! Добре те разбираме всички, и всички ще ти кажем, че не бива да се даваш на депресията, нищо че всички от време на време минаваме оттам. Много е тъжно, когато момчето ти го няма, на мен и сега понякой път ми докривява и чак се насълзявам, нищо че си е тук от няколко седмици вече. Но тези раздели поне имат една хубава страна според мен и тя е, че когато хората са далеч един от друг по толкова време или се отдалечават или са си истински близки. Такива неща дето съм казвала и писала на моето Слънце никога не съм предполагала, че ще ми излязат от устата, но и никога не съм мислила, че ще чуя такива хубави неща, каквито съм от него. И въпреки че се раздрънках за себе си повече, исках да кажа, че не бива да се отчайваш, защото очевидно и даже очевадно твоето момче много те обича! А сълзите много помогат човек да си излее душата, преносно и буквално, така че хубаво си направила, че си си поплакала.
Ива, кофти новина наистина, но поне сме заедно тук. Винаги съм била малко скептична към форумите и „подкрепата”, която можеш да получиш в тях, но откакто ви намерих, си промених мнението. Наистина е различно, когато има някой, който съвсем точно знае как се чувстваш и те подкрепя без да ти говори наизуст мили, но наизустени фрази.
Дари, ама то и твоя мъж се връща съвсем скоро! Представям си какво ти е, всъщност няма нужда, защото знам. Simple Smile Хайде да минават по-бързо последните 3-4 дни!!!
Доби, бързо оздравяване на дъщеря ти!

Тъй, да ви разкажа сега и за мойто шофиране. Всъщност за разказване ще има повече утре – изпита ми е от 9 часа, моля ви стискайте палци, че работата е много зле. Никога не съм предполагала, че мога да съм такава паника, каквато вече цели три месеца съм на курса. То не бяха драми, не беше чудо. Не че много хубаво карам, ама докато съм спокойна нещата са долу-горе добре. Като се гипсирам обаче по някое време, или ме хване паниката, или нещо объркам, и после всичко отива по дяволите – грешка след грешка правя, последните 3 часа дето ги взех сега, един нямаше дето да не сме на косъм да се блъснем – я в някой бордюр, я в колата отпред. Особено в събота, много гадно беше, бях се много отчаяла. Както и да е, изпита е утре, ще си покаже..
За на работа няма много да ви разказвам, че само като се сетя и се ядосвам. Много ме нервират напоследък и вече ходя с такова нежелание. А преди две години само дето не спях в офиса. Толкова ми харесваше работата, че оставах допълнително без никой да ме кара и всичко вършех със страхотно желание. Едва ли не мислех, че съм намерила перфектната работа..
С Милото още си се радваме, толкова е хубаво да си е тук. Миналия уикенд ходихме на разходка до Камчия, даже се качихме на една лодка и се разходихме по реката. Освен нас нямаше други хора, беше много приятно. Този уикенд повече мързелувахме и пиянствахме – къде навън, къде сами вкъщи, а вчера малко се мотнахме по магазините. Аз се сдобих с нова раница за пътуването до Белград. За там пък ни чакат почти 3 дена път: Варна-София с автобус, София-Белград с влак, после имаме половин ден там, концерта и пак наобратно с влака, а накрая и София-Варна с кола.
Ами това са нещата около мен долу-горе.

Леночка, не съм сигурна дали поисах, или само мислех да пиша, но онези неща, на сайта който беше публикувала са много красиви, иска ми се да видя бижутата, които ти правиш. Аз въобще нямам въображение за тези неща..

# 378
Здравейте аз пак да се разпиша по- късните часове.При нас нищо ново.
Дари благородно ти завиждам ,че мъжлето ти си идва!Представям си в каква еуфория си.Аз отсега мисля какво ще облека,какво ще сготвя,въприки че при нас има още поне две седмици до срещата!
Скорпи ще ти стискам много силно палци и искам утре да ни зарадваш с новината,че си взела изпита.Само не се притеснявай!(Я виж кой ти го казва най-голямата паника).Между другото аз взех книжка чак на 3-то явяване,но сега мога да се похваля,че не отстъпвам по-нищо на мъжете.Практика му е майката.
Лека нощ на всички!

# 379
  Привет и добро утро и от мен.Наистина съм в еуфория ,но още като, че ли не мога да повярвам.
  Маги и при мене е така,в смисъл ще отида на козметик за фризьор не знам ,защото с тия преси за коса просто си изгорих косата и май мама ще ме боядиса а относно обличането ,аз смъкнах близо 12 кг.от както мъжа ми замина въпреки ,че той няма никакви претенции за това или просто не се издава /малко сме ревниви/общо взето каквото и да сложа ще е ново за него.
   До колкото се разбрахме последния път май смяната ще бъде към края на май.Независимо кога важното е да се върне жив и здрав.Е то не остана наистина.Притеснявам се от факта ,че като се върне най вероятно ще иска да отидем два ,три дни някъде, а мене няма да ме пуснат от работа ,защото работата ми е специфична и няма кой да ме замести.Днес ще говоря с шефката дано да измислим вариант и да стане на мойта.Ако не чак към средата на юни мога да изляза, а нали се сещата, че тогава просто няма да е това което може да бъде в началото на пристигането.Така ,че малко ми е притеснено.
  Скорпи наистина се загуби бе човек,но знам че сега ти е готино покрай пълния брой членове на семейството.Гледайте се ,че хубавите мигове бързо отлитат и наистина човек трябва да граби с пълни шепи от живота.
  Делта, къде си бе човек да не тръгнахте нанякъде ?
Е, от мене за сега приятен ден и повече усмивки на всички .По късно ако ме допуснат у нас на компа ще пиша  пак.

# 380
  • Varna
darito_21 Hug
Тука съм бе Душа Wink Чета ви. Ама какво до добавя я.  newsm78 Аз съм ви давала кураж като ревете за мъжете си и не искам да се повтарям. То това за момента чета де, да не вземе да ме замеряте сега със домати.
Да взема да ви сложа един обяд ама вие и на виртуален отказвате newsm78
Дано Скорпитка днеска да е взела изпита, че знам какво е да си там newsm10 После сигурно от колата няма да слиза Peace
На Магито и давам съвет да се облече по парфюм- ти ко си мислиш, че той ще ти гледа дрешките ли. Wink Направи едни сърмички от лозиви листа. Старите моряшки булки така си посрещаме мъжете. Може пък и твоя да ги обича.
На момичетата на които мъжете им заминават знам, че им е кофти ама ще им е по кофти ако мъжете им ги съкратят. Тогава ще видим за кое е по кофти. Извинявам се, че съм така директна обикновенно съм много дипломатична но това си е самата истина и от опита си който имам мога да говоря така. Пък и кураж искам да ви дам!!!
АНИТООО- ти докага ще ревеш бе newsm78 Я се вземе във ръце, веднага. Аз те мислих, че си пич момиче ти не се спря да се тръшкаш Laughing
И каква депресия бе. Работа имаш, даже нова си намерила. Приятели имаш и постоянно си във разход със тях. Ти на това депресия ли му казваш Rolling Eyes Ми ще си дойде момчето, де ще ходи. Я се дръж по мъжки. Аз колко пъти ще казвам, че да си моряшка жена не е лесно и не е за лигли????? Я дай една усмивка и стига си ревала, вече Hug
ИЛИЕВА- как са дечурлигата?
И за тези които не се правят на манекенки ще шатна един обяд. Другите мижайте!!!

На останалите които не съм споменала по едни гушки пращам Hug Grinning

# 381
 Е ,Делта радвам се, че сте добре.Тези години след darito дето си ги сложила ако са за мен направо трябва да те заведа някъде на почерпка.Ако не са умишлено пак ми стана приятно за грешката.Де да бяха 21 нищо че по дух съм на 18 същата луда глава .
Е ,хайде поздрави на всички мили моряшки женички.Взе и на рима да ме избива .

# 382
Еееееееееехо мили.Аз съм вече почти "наказана" защото мойто мъж ще се качва на 24-25 на "Комсомола".Хлапетата са щастливи че техният"цербер" ще се качва и ще се разправят само с мен. Joy Joy Скорпитка как мина изпита?Надявам се успешно и вече си шафьорка-трепач.Лек ден на всички.

# 383
Ха, здрасти и от мен Heart Eyes
Снощи вземах, че "пивнах" ракийка със зелена салата/ама тя тая салата много ракия изпи Wink/, даже не успях да доизгледам "Господари на ефира" - само изкомандорих дечурлигата да ми направят леглото, примъкнах се и катур в него Laughing Та тая сутрин от 5 - 5,30 съм на крак...ама веднага пуснах Касперски да чисти, че компютъра са го нападнали едни троянци, мама мия Shocked Голямо чистене падна, около 3 часа, след това бързах да приготвям закуска за шошковците, след това да почопна в градинката, това - онова да простра и ....станало към то 6 часа....сега ви чета и бързам да питам Скорпи какво стана - ама щом не е в ефир, най-вероятно сега някъде запива от радост и облекчение Laughing Аз като карах курса бях голяма паника, ама сега шофирам като мъж/това е заключение на половинката, комплимент е, а той трудно прави такива/ - така ще бъде и при теб, Скорпита - хич не се притеснявай Laughing
На предстоящите "весели очички" - по-леко с чистенето, ей Naughty
Друго май няма - лека вечер и хубави сънища!/на мен вече ми се спи и съм на такава вълна Wink/

# 384
  • Варна
Скорпи хайде докладвай за изпита,Дано всичко е минало безаварийно, newsm01 ,Леночка след толкова къщна работа и аз бих отморила с ракийка и салата,Ама не се научих и аз да пия ,Тези които им предстои да си изпращат мъжете да не плачат ами да се радват както писа Делта че има работа,Така че горе главата ,Нали сме корави жени я,Дари никакво чистене използвай времето за себе си да се правиш красива,Сега се сещам за случката която разказа Леночка че пак ме избива на смях,Делта притесни ни като писа нещо за болница и после отсъства от нашите странички радвам се че сте добре,Моят мъж отиде с малкия в парка а аз гледам каката че нещо вдига температура, #Crazy IllСега ще правя компреси че не може да пие лекарства,Тези които сам пропуснала по имена да не се сърдят Hug Hug HugЛека вечер ви желая здрави и щастливи

# 385
  • Варна
Здравейте, момичета!

Тук съм и чакам да видя мъжо на Панама канал. Ще минат пред камерата всеки момент.

Скорпи, какво стана с изпита? Чакам с нетърпение да чуя новини. Моя изпит го взех от раз.

Титунче, сериозна ли е работата с каката? Дано да успееш да я свалиш и да не се налага да дежуриш цяла нощ. Бързо да се оправя и утре да е бодра и свежа.

Марка, лек път на мъжо и попътен вятър и обещай, че няма да плачеш! Laughing Важното, е че има работа. В нашата къща цербера май съм аз. Mr. Green

Дари, много мина малко остана. Идва си!

Ние сме добре. До сега се карах. Малките не искат да ядат таратор, понеже Миша го прави- бил много рядък. Нищо му няма на таратора, ами май повече се лигавят и мрънкат.

Май няма да мога да ви изредя всички ви, отивам да гледам кораба.

Хайде да си направим в събота една среща със всички. Кажете час и място. Аз съм на линия.

От мен много Hug Hug Hug

# 386
  • Varna
tutune надявам се, че знаеш за компреса със оцет и сода за хляб. Аз така свалях температурата на моето диване!

# 387
Илиева аз не плача.За 12 год плаване на съкровището съм свикнала.А за "цербера" дай да си говорим.Хлапетата искат тати да наказва защото наказанията били"нищожни" Laughing.Познай защо тийна беше ядосан за отпадането на езиковата ваканция Mr. GreenСега до края на седмицата много ще се обича ме и признавам си криво ми е че заминава но само докато тръгне.Със 3 деца нямам време да се самосъжелявам.

# 388
  • В море от любов
darito_71, мъжа ми не се връща на пасажерите, разочаровал се е нещо и хайде пак в Зодиак, и макар, че н е е плавал там от 2 години му възстановиха сеньоритито за11 години. Ще се качва от Ротердам на някакъв контейнер новичък на 4 месеца.

# 389
Добър вечер ,мили дами!Днес мога да се усмихна.Диагнозата на баба вече е ясна.Слава богу не е рак.Оказа се язва,това е по-малкото зло.Оттук насетне може да дишаме малко по-спокойно,макар че пак си има голяма доза риск.
Делта, мила толкова си права че мъжлето ми най-много ще се зарадва ако съм облечена само по парфюм.Той ако знае какъв съвет си ми дала ще те почерпи!
На всички заминаващи мъже пожелавам попътен вятър и късмет!А на съпругите кураж.През лятото времето минава по-бързо!
А на нас чакащите дано дните започнат да минават по-бързо!Последните дни винаги ми се струват много..... дълги!
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт