Благодаря ви много за пожеланията към моята дъщеря

Анито, споко миличка, наспи се хубаво и после само приятни мисли и мечти!
Ива, кофти е, че заминава милото, и то скоро, но от друга страна е положителна новина - добре е че е от заминаващите
Маги, стискам палци за баба ти, дано не са толкова страшни нещата
И честито че скоро ще си имаш мъж 
Дарито, стискай зъби още три дни, и после бегранична радост, хайде по-бързо да минава времето

Аз пък в най-голямата жега на обяд ходих да пратя един колет за сина ми, да подхраня малко студента с домашно приготвено
Изпратих и дъщеря ми на лекар, че от 2 седмици кашля, уж пие едни хапчета п/в кашлица, ама няма полза, повече взе да кашля, и все и дразни и не може да го изкашля. Да видим какво ще е

Приятен ден на всички и спокойна нова седмица!
То докато публикувам, и тя ми се обади - направо антибиотик и изписали, хрипове имала, ама никаква диагноза не са и казали и тя не питала
Ами ще се лекува сега...
)

После сигурно от колата няма да слиза 

,Леночка след толкова къщна работа и аз бих отморила с ракийка и салата,Ама не се научих и аз да пия ,Тези които им предстои да си изпращат мъжете да не плачат ами да се радват както писа Делта че има работа,Така че горе главата ,Нали сме корави жени я,Дари никакво чистене използвай времето за себе си да се правиш красива,Сега се сещам за случката която разказа Леночка че пак ме избива на смях,Делта притесни ни като писа нещо за болница и после отсъства от нашите странички радвам се че сте добре,Моят мъж отиде с малкия в парка а аз гледам каката че нещо вдига температура,
Сега ще правя компреси че не може да пие лекарства,Тези които сам пропуснала по имена да не се сърдят