Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 572
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Тедито ако не заспи,ще ходим на църква,а ако заспи не знам Crazy може да го оставим да спи а ние да отидем Mr. Green оф не знам,сигурно няма да отидем никъде ама....
Щъ бия, май ще вали, ще го разболееш детето!  #Cussing out
Мери Ред  и аз го казвам, малките сладурки бая са пораснали!Супер сладки мадамки! Heart Eyes
Да ви кажа днес минах през Слънчевата, ама никой не видях  Blush , Крис бяга на пред, аз бягам с количката след нея и ми се реве, ама ми се реве.Колко ми е слабичка  Cry, падат й дънките с ниската талия....ми то на нищо не приличат нейните 11кг........Бреее, Га ши си върна детето, такова каквото ми беше.Стига треперихме, стига страда душицата малка, стига я бодоха......искам всичко да приключи вече.И сега да ви призова (на мен ми звучи егоистично, но и Крис има нужда) да я задържа здрава и четвъртък сме в Терапията за ЯМР и новото ЕЕГ+ изследвания..
Хайде всички с мен: .... аз знам, че щурчо ще е наред, знам, че и тези които са я виждали в действие знаят, че тя няма да се даде!Криста ще е добре, просто го знам.Не ми пука кой професор какво ЕЕГ е разчел (с цел да ни изпише еди кое си лекарство, защото пък еди кой си фармацевт му е платил)...тя е силна натура, а диваците трудно се предават! Laughing ) !
Весели Празници и много борци да имате! Joy  bouquet

# 136
 hahaha кога ще вали бе,я виж колко е ясно небето Whistling

офф,ще заспа,мъжо не ми дади да пия една бира за отскок Crazy нали ще карам колата,ще спазваш правилата ми казва Close и сега ми съхне,съхне .устата иска да пие Joy

# 137
  • Варна
морска днес много кандидати да те плескат по дупеца , ще намажеш май нещо довечера Joy

никики стискам палци мила, знам на мен как ми побелява косата от тревоги заради мойто диване, ще се моля и за твоето Praynig
дано празниците ни донесат повече положителни емоции, че вече не се издържа  Hug

# 138
а бе все на бой ми налитат,а пък съм една добра душа Mr. Green

Никики,всичко ще е наред с буболечката Hug

# 139
 Привет нощни птици. На всички боядисаните ви яйчица са страхотни и всички дечица също, а и мами.
 Никики бързо да се оправя малката госпожица и стига с това ходене по мъките. Praynig
 Ние преди малко се прибрахме, направо съм каталясала от обикаляне. Ходихме до Пловдив на разходка и за капак в Мола, едва се мъкнех а моя реши че ще си пазари. Аз с диването на ръце защото умаля да върви и чанти и изобщо ужас. Така се изнервих. Като се прибирахме по пътя голям дъжд и светкавици. Сега сме си в С.Загора ще отивам да приспивам дребното и ще ходим на църква.
 Весел празник!

# 140
хихихи...на мен ми се привиждат възглавници вече, ама на Крис не й се спи!Нали заспа пред блока в 18ч.....как да спи сега  Crazy
и така ...днес накарах 9-т деца да повярват , че съм Пипи  Mr. Green, после обикалях, не бягах след Крис из морската и се возих на всичко из детския с нея и племенника......и сега съм на автопилот!  Whistling
[/i]
Морска нищо не виждам, камо ли ясно небе, но така казват!Ще вали и толкУз! Naughty с колата сте нали?

......
никики стискам палци мила, знам на мен как ми побелява косата от тревоги заради мойто диване, ще се моля и за твоето Praynig
дано празниците ни донесат повече положителни емоции, че вече не се издържа  Hug
аз затова се боядисвам вече!  Mr. Green

И нещо важно!ДНЕС МАЙКАТА НА ФИЛИП ИМА РОЖДЕН ДЕН, КОИТО ИСКА МОЖЕ ДА Й ПУСНЕ ПОЖЕЛАНИЕ ИЛИ КАРТИЧКА И ДА Я ЗАРЕДИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ С ОПТИМИЗЪМ!  Hug

# 141
Никики,да с колата сме Wink

# 142
  • Варна
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!   bouquet

# 143
Христос Воскресе!!!
Да са ни живи и здрави децата и ние покрай тях да нямаме много грижи!

Добро утро Hug
Аз вече съм кукуруяк, моето диване стана да яде в 5.30 и още не е заспала, аз направо ще ставам окончателно вече, няма смисъл повече да се мъча да заспя  Mr. Green

# 144
Во ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯ ИМЕН ДЕН!!!

# 145
Христос Воскресе!
Хайде на козунака и яйцата!

bellaa, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 146
Добро утро Grinning

Христос Воскресе!

Теди снощи се представи много добре Mr. Green дърпаше коси,удряше хората Whistling попа пее ,той крещи ,Мамо,мамо Joy веселба,по едно време заслуша попа и му стана интересно,и като млъкна,гласа му не се чу повече Heart Eyes
преди да тръгнем за църквата,татко му го пита,"ще ходим ли на църква тате",и малкия " даааааа" Flutter голям образ Heart Eyes

Приятно изкарване на празника,само положителни емоции Hug Heart Eyes

Белла,Честит имен ден  bouquet

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 09:12 от Морска

# 147
 ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
 С пожелание за много здраве и щастливи мигове със семействата.
 Честит Имен Ден Бела, бъди много щастлива и само положителни емоции.  bouquet
 Браво Теди, като истински мъж се е представил. Laughing
   Весел празник на всички.

# 148
  • Варна
Христос Воскресе, мамчета и дечица!  Hug  Да сте живи и здрави всички и много любов да изпълва къщите ви!  Hug  Честит имен ден на всички именници  bouquet 

# 149
Добро утро и от мен момичета мили! Воистина возкресе! Бъдете благословени вие и вашето семейство със здраве и дълголетие,вяра и благоденствие!   ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Общи условия

Активация на акаунт