Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, тема 31

• 12 345
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Заспиването си зависи от детето според мен. А и минават през какви ли не периоди. Пламена е имала период, в който съм пускала музикалната играчка над леглото и след 10-15 минути е заспивала сама. Имала е период, когато е трябвало да я гушкам, да пея песнички, да разказвам приказки. Сега на моменти иска просто да съм до нея. Друг път иска да я почеша по гръбчето или да и изпея "Лека нощ, деца". И аз като Светли мисля, че няма нищо лошо в това. След време сигурно изобщо няма да ме иска в стаята.  Mr. Green

А за спането на детето и родителите в една стая съм на мнение, че при достатъчно място не трябва да продължава дълго. Това обаче със сигурност не пречи да се действа за второ - лентичките ми сами говорят за това.  Laughing

Чери, напълно съм съгласна, че в повечето случаи се налага ние да се нагаждаме спрямо детето.

Марулка, страшно сладки са таткото и Шушето.

# 241
  • София
Здравейте и от мен.Малко ми е тъжно днес,защото изпратихме големия батко в Англия,където е студент. SadНе че няма да се върне след 1мес. за лятото Grinning,но все пак...Малкия вдигна летището на главата си и на всичкото отгоре сега не иска да заспи,защото предрема 5мин. в колата Mr. Green
За спането-без шапка,защото колкото и да е малко бебето,то си върти главата и може шапката да се смъкне,което ще му причини дискомфорт.Когато е топло-на отворен прозорец,но не на течение.Вероятно ще са облечени в цели тънки пижамки,с леко одеялце.По принцип педиатрите препоръчват бебето да е облечено с 1нещо повече от вас.

# 242
Момичета, весели празници на всички! Да изкарате 3 мнооооого хубави, слънчеви, изпълнени с радост дни!
До скоро!  Hug

# 243
  • София
А4,бллагодаря за инфото за Токуда,че аз се чудя дали там или в ТК
Жани и на теб весели празници

# 244
Марулче, снимките са уникални...адашчето е направо бонбон, нямам думи, пу-пу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деянова - списъкът е в поста ми, където съм споменала, че може а се изтегли от тук - като цъкнеш на тук, те праща на линк с документа, който можеш да си дръпнеш. Кажи на зъболекаря, че си бременна (не че не се вижда де), да го има предвид при снимането. А снимка - само ако е наложително. Щото и със зъбките майтап не бива. Успех Hug

Момичета-кокичета, аз ще ви оставям, че ще почваме филмов маратон с мъжлето, а утре тръгваме за Хисаря, където обаче също има нет - и няма да изчезвам перманентно от темичката ни Blush Цункам ви и ви желая весели празници, на тези, с които няма да се виждаме тук тези дни  bouquet

# 245
.Stef.:., вярвам че ще види!Аз вече съм... pregnant ние всички сме така  Joy
Цъкнах ама....както и да е!
На 20,04, съм в Пловдив за запис на тоновете на бебо! Еха.... Laughing

# 246
  • Варна
на отворен прозорец лятото - да! но гледайте да имате комарници или пердета, че тея гадове много обичат да си хапват бебешоци  #2gunfire
иначе аз съм гледала зимно бебе и хабер си нямам как ще процедираме с облеклото на лятното newsm78
все пак Лора беше на половин година в жегите а тогава е съвсем различно Laughing
затова ще копирам като маймунките от летните мами, като Марулка например Flutter

имало е дни сме спали и така: http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=151045&pid=3374564 Mr. Green
и сме излизали така: http://www.decemvri.snimka.bg/album.php?album_id=144929&pid=3284568

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 17:04 от Virginity

# 247
Честити великденски празници на всички!
 easter
Аз и мъжо заминаваме след малко с едни приятели на вила до Априлци. Дано не ми стане лошо от завоите  Confused
Дано си заслужава пътуването - досега не съм ходила там. Заредила съм батериите на фотоапарата, взела съм един тон дрехи и напред!
Роднините ще ги видим в неделя.  
Аз вече едното зъбче си го управих, а второто сега е с лекарство и другата седмица. Който не е ходил на лекар да ходи или ако има кариес или малка дупчица - веднага да си ги управя, защото сега процесите се развиват страшно бързо, заради загубата на калций.
Аз за спането на бебока не само мрежи ще слагам на прозорците, но и на самото легло докато спи, защото при нас има доста комари. Аз например съм алергична и като ме ухапят ми стават едни огромни червени подутини, а ако ги разчеша - дори и рани.

# 248
  • Видин
Здравейте и от нас!Ние цял ден се шматкахме с майка ми.Сутринта бях на консултация.Малчо все още е седалищно Mr. Green Тежи 860грама и в съвсем в норма Hug Хемоглобина ми е 128 без да приемам допълнително желязо Shocked и като цяло всичките изследвания са ми ок.Левкоцитите продължават да са 17, но не е нещо притеснително Peace
Понакупихме разни бодита - http://www.amanita.snimka.bg/album.php?album_id=341699&pid=11663805 и следващите няколко.Взехме и голямото шише, което вчера показах Heart Eyes
Моя мъж хърка само когато е по гръб.Той е 70кг така че не зависи от теглото  261uu
Списъците ще ги разгледам и ще преценя какво да купувам и кога Rolling Eyes
Дарка, не се ядосвай за глупости Tired
Санитам, другата година тримата ще си боядисате двойно повече яйца Hug
Момичета, днес ходихме на църква и запалих свещичка за всички нас - помолих се за живи и здрави дечица Praynig
Пожелавам ви весели празници (не че няма да съм пред компа Joy)

# 249
Цъкнах ама....както и да е!
Искаш да кажеш, че като цъкнеш ей тук http://stefi83.multiply.com/journal/item/1/1 и не ти излиза документ: Attachment: СПИСЪК.doc, с усмивка преди него?

# 250
  • София
Стеф, с тези първите цифри които са с минус отзад съм си отбелязвала колко остава да си купя, трябва да ги махнем от там, за да не се заблуждават момичетата на места съм си писала, че някои неща не ми трябват. Видях, че върху списъка може да се работи и мисля и аз да го пипна малко.

# 251
Здравейте, мацки, аз успешно свалих списъчето...
Благодаря!
Имам въпрос - как да различа тези радикулитно-дископатийни болки от менструалните, при условие, че мен при менструалните болки ВИНАГИ ме е болял кръста? Аз още съм на обезболяващи и от време на време доста ме стяга кръста...

# 252
Ем - радикулит е болката, която тръгва от кръста надолу по крака и стига понякога чак до петата. Най-гадно боли в тазобедрената кост. Дископатията не е просот тежест в кръста - то е усещане за прещипан нерв, буквално не можеш да се мръднеш от дадена позиция, имаш чувството че ще ти се скъса нещо в кръста.  Hug

Цветен прашец - ако искаш, оправи списъка и ми го прати да го кача пак, аз се чудех какви са тези цифри, ама викам, айде така ще си го оставя Embarassed

# 253
Йеее.. почивни дни..

Имам вече стегната програма. Утре сутрин отивам да видя какво е оплескал майстора с плочките в банята. Доколкото разбрах е сложил плочките за едната стена на друга. Не е голяма трагедия, ама ще се правя на лоша.  ooooh! След това евентуално ще проверим дали работи един магазин за други плочки и ще си направим най-малко едночасова разходка в Южния парк с бърз ход - трябва спорт за шкембето. После яйца и козунаци.

Марулка, бебата е абсолютна сладурка. Изобщо не си досадна, а си ужасно полезна. Иначе как ще ги измисля тия бебешки дрешки, на мен в момента всички размери ми изглеждат еднакви. Whistling Благодарности на цветен прашец и стеф за списъка. Ще го разгледам тези дни.

За зъбите - моят доктор отказа да ме праща на снимка. А ми се беше счупил един щтифт, който пък държеше коронка. Четири пъти го правихме този зъб, докато се закрепи, ама сега да чукам на дърво - всичко е ОК.

Леле, как ми се спи.. Мислех вече, че бременната сънна болест ме е пуснала.
Весели празници на всички, ако не се засечем.

# 254
Аз със списъка нямах проблем и това което реших че ми е излишно си го изтрих след като си го запаметих в моя кома.и си го разпечатах вече голяма помощ е браво.Virginity  и  marulka_s са ни дали най добрите примери за лятно спящи бебета защото мой та щерка е зимна и нямам опит със новородено лятно бебе.

ОТ amanita
Момичета, днес ходихме на църква и запалих свещичка за всички нас - помолих се за живи и здрави дечица Praynig
Пожелавам ви весели празници (не че няма да съм пред компа Joy) amanita мерси мила че на мен днес не ми остана нещо време Hug

Общи условия

Активация на акаунт