Положителен кръвен тест и липса на бременност

• 3 574
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета благодаря ви за милите думи и подкрепата.Вие сте първите с който споделих добрата новина.Още се притеснявам да кажа на родителите си,те толкова много искат да видят първото си внуче,а аз не искам да ги разочаровам,още съм си в Чужбина и ще трябва да пътувам за Бг с самолет след месец и затова малко се притеснявам.Но въпреки това се надявам всичко да мине добре.Стискайте палци.На мен ми е много лошо и по цял ден лежа.Преградки и много ви благодаря за подкрепата!!! Hug Hug Hug

# 16
  • Sofia
Синеочка, поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet
Сега не мисли лоши неща, пази се, почивай си и мисли как в теб расте едно малко човече, на което ти трябва да осигуриш комфортен дом за цели 9 месеца.
Успех и леко бременеене!  Hug

# 17
Здравей!Незнам дали е умесно да ти пиша точно в този момент и искрено се надявам да не те тревожа излишно.Радвам се,че при теб всичко е наред.Искам да ти кажа,че сега трябва да бъдеш много спокойна  да се пазиш повечко.Прочетох публикуваното от теб от миналата година относно притесненията ти за спонтанните аборти.Моят проблем е като твоя.Вече имам 3 спонтанни аборта.Ходих къде ли не и всеки ми казваше,че няма причина за абортите,че всичко ми било на ред.След третия аборт,ме изпратиха в Плевен за имунологични и хормонални изследвания.Всичко пак беше наред.Правихме спермограма на приятеля ми,всичко беше нормално.Накрая реших,че всичко е на психическа основа.забравих да допълня,че преди около две години и на мен ми се появи гениталния херпес,който се дължал на слаба имунна система и не е причина за споннтаните аборти.Херпеса оказва влияние само при раждането,т.е.трябва да е със секцио,зада се избегне заразяването на бебчето.Исках да се уверя,че всичко е наред и отидох на преглед при една доцентка във варна,която е много добър диагностик.Тя ми направи цветна снимка,на която за мое огромно съжаление и изненада се виждаше,че двете ми тръби са почти запушени.И ето я моята причина за абортите.Доцентката ми обясни,че след като съм забременявала течността от тръбите отивали към матката и убивали плода.Сега чакам за лапароскопия и ако тя се окаже неуспешна единствената ми надежда остава ин витрото.Още веднъж много се радвам за теб.Не се притеснявай този път всичко ще бъде наред

Общи условия

Активация на акаунт